Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Alba Botanica, Natural Very Emollient, Sunscreen, Pure Lavender, SPF 45, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Natural Very Emollient, Sunscreen, Pure Lavender, SPF 45, 4 oz (113 g) by Alba Botanica-Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

€ 7,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Alba Botanica, Natural Very Emollient, Sunscreen, Pure Lavender, SPF 45, 4 oz (113 g). Inhoud: 0.14 kg, 5.1 x 5.1 x 12.7 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Bath, Beauty, Sunscreen, Spf 30-45

Alba botanica, natuurlijk zeer verzachtend, zonnebrandcrème, pure lavendel, spf 45, 4 oz (113 g) – waterbestendig (80 minuten). Vrij van parabenen. Breed spectrum Zeer verzachtende en botanische hydraterende natuurlijke zonbescherming. Toepassingen. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand. Bij gebruik zoals aangegeven bij andere beschermingsmaatregelen (zie richtlijnen), vermindert het risico op huidkanker en vroege veroudering van de huid door de zon. mironon Ik ga volgende maand Brazilië, dus ik heb veel zonnebeschermers gekocht, dit is de beste, we zijn erg blij met deze zonneklok. Ik hou echt van de geur. Het gaat snel en absorbeert snel. Het enige wat ik vind, is dat je de buis moet schudden, als soms de oliën scheiden.

Ik ben een grote fan van Albas Sunscreens, maar deze lavendel geurige neemt de prijs! Licht, schoon gevoel en is het spf 30 werk goed. Mijn favoriete zonnebrandcrème, goede geur, hoge spf en verdwijnt in de huid zonder witte markeringen of sporen (die een eerste is voor zo'n hoge spf). Absoluut briljant en bovendien prachtige aangename lichte geur zonder huidirritatie, zelfs bij mijn sensatieve kinderen. Dit is de beste zonnebrand die we ooit hebben gebruikt! De textuur is zo romig en zo gemakkelijk verspreid zonder een witte vlek te verlaten zoals de meeste anderen doen. De geur van lavendel is ook goddelijk. Een ding om op te merken is dat het snel uit de buis loopt, dus zorgvuldig afzetten. Zeer aan te bevelen! Ik heb het gekocht voor mijn reis naar Hawaï. Niet-vet, absorbeert goed en lichte geur.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Oregano Olie, Oregano Olie Vloeistof, Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën: Now Foods, Essential Oils, Oregano, 1 fl oz (30 ml)

Alba Botanica, Natural Very Emollient, Sunscreen, Pure Lavender, SPF 45, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Een mannelijke vriend werd verbrand zodat ik mijn zonnescherm bood. Hij gaf zelfs commentaar op hoe het in de huid absorbeert. Hij merkte niet eens op dat het lavendel was geurd. Ik zal opnieuw kopen. Ik hoopte dat dit het zonnebrandcrème dat ik op mijn gezicht kon gebruiken, maar dat is het niet. De geur is erg sterk en ik heb problemen met een brandend gevoel om mijn ogen. Ik hield het weg van mijn ooggebied, maar lichamelijke warmte lijkt een brandend gevoel te activeren dat rond het ooggebied kruipt. Ik moest de hele dag met de geur op mijn handen leven, het zou niet afwassen. Als je de geur leuk vindt, zou het goed zijn, maar ik vond het overweldigend. Ik zal dit zonnebrandcrème niet gebruiken en zal het waarschijnlijk net weggooien.

Sorry, hou van dit product. Ik maak meestal mijn eigen zonnebrandcrème maar dit bleek een goed snel alternatief als ik geen tijd heb om mijn eigen te maken. Het is absoluut niet kleverig en verspreidt met gemak. Biedt een goede bescherming voor de sterke australische zon, waardoor het zeker goed is voor de zon van elk ander land! Geweldige bescherming aan de kust en in de bergen. Lavendel helpt ook de insecten weg te houden. Ik heb vette huid, hoewel ik 46 jaar ben. Oud, en ik heb nog een zonnebrandcrème voor mijn gezicht gevonden dat mij niet na een paar uur glanzend en vettig zou laten zien tot ik dit begon te gebruiken. Het gaat goed en olievrij, de lavendarische geur is geweldig, maar niet te sterk, en ik geniet er eigenlijk van om dit elke dag te gebruiken. Op het einde van de dag ziet mijn gezicht nog fris en olievrij.

Alba Botanica, Natural Very Emollient, Sunscreen, Pure Lavender, SPF 45, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Dit product zou geweldig zijn voor elk huidtype. Hou van deze spullen Het is te sterk voor de gevoelige huid. En geur is te sterk ook. Ik hou niet van deze zonnebank, olieverdeling, absorbeert goed en heeft mijn gezicht niet uit elkaar laten vallen. Reuk is een lichte lavendel, niet overweldigend. Goed product voor een goede prijs. Toen mijn fles Albas Sunscreen zonnebrandcrème laag was, was ik enthousiast om dit lavendel geurende zonnebrandcrème te zien.

 De zonnebrandcrème is geweldig en de geur is geweldig, maar ik ben teruggegaan naar het gebruik van zonnensport op mijn gezicht omdat iets in de lavendel mijn ogen irriteerde, terwijl de zonnensport mij geen problemen veroorzaakt. Ik zou nog steeds de lavendel kopen om op mijn lichaam te gebruiken, maar als je gevoelige ogen hebt, wees voorzichtig als je op je voorhoofd toepast. Alba Botanica, Natural Very Emollient, Sunscreen, Pure Lavender, SPF 45, 4 oz (113 g) Zo veel zonneschermen maken u geur van kokosnootolie en zijn vet. Dit heeft een mooie zachte geur en wordt snel geabsorbeerd. Niet kleverige en heerlijke geur. Hoge zon beschermingsfactor. Geeft geen uitbrekingen. Ik gebruik het onder mijn make-up en op het is eigen. Zal zeker weer kopen. Heel goed, ruik goed, mijn moeder houdt van deze zonnebrandcrème.

Vergelijkbaar product:
Epic Dental, 100% Xylitol Sweetened, Cinnamon Gum, 50 Pieces: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitol Mondverzorging

Review: Alba Botanica, Natural Very Emollient, Sunscreen, Pure Lavender, SPF 45, 4 oz (113 g)

Ik koop haar verschillende grootte, een groot gebruik thuis en de kleine die ze kan meenemen als ze uitkomt. Dit is een echt effectief product. Heeft een zachte geur. Ik zou er niet in de zomer in Australië zijn. Ik kan het sterk aanbevelen. In dat geval zal ik u adviseren om een ​​Casabella-winkel te bezoeken die het dichtst bij u in de buurt is (u kunt ze vinden in winkelrite winkelcentra) en met de aanwezige schoonheidsadviseurs praten. Spence, een grafisch ontwerper uit Brooklyn, is niet op zoek naar een breedspectrumcrème met een spf van meer dan 50. Of je allergieën hebt voor chemische uv-blokkers of gewoon een meer natuurlijke levensstijl hebt, er zijn genoeg opties van welke te kiezen.

Zoek naar zonnebrandmiddelen die gemicroniseerd zinkoxide gebruiken, omdat deze het meest compatibel zijn met alle huidtinten, omdat ze over het algemeen geen witachtige zweem vertonen. Wat de vorige keer gebeurde, was dat ik baby-uitslagzalf (zinkoxide) gebruikte die je in elke farmacologische uitverkoop kunt vinden. Raak niet het slachtoffer van propaganda die je overtuigt dat SPF 70 noodzakelijk is om kanker te voorkomen. Ten eerste moet je het branden stoppen, meestal betekent dat voor ons koude douches zodra je je realiseert dat je bent verbrand! De anthelios zonverzorgingslijn wordt geleverd in SPF 15, 30, 45, 50 en 60 formules, zodat u het perfecte product voor uw huidtype kunt kiezen. Nu je weet wat je moet doen om die mooie geelheid, eerlijkheid of gloeiende ebbenhuid te behouden, is het tijd voor je om zonnebrandcrème te kopen! Ze schreef ook zilversulfadiazinecrème voor.

Ps als je te maken hebt met kronkelende kinderen, zanderige handen of gewoon een snelle veeg zonnebrandcrème over je gezicht nodig hebt. Hoe groter het spf-niveau, des te hoger is het beschermingsniveau van de producten tegen de UV-stralen. Zet spf 100 op je kinderen bij zonsopgang, en je zou denken, geweldig, ze zijn de hele dag bedekt, zei sonya lunder, een senior analist bij de milieuwerkgroep, een non-profitorganisatie in Washington die in 2008 bijna 1.100 zonneschermen beoordeelde. Masseer het gezicht zachtjes met lauw water (een douche kan het gezicht gemakkelijker masseren tijdens het wassen op hetzelfde moment) en verwijder alle serum en gedroogd bloed. Houd de gevoelige, gevoelige huid beschermd en kalmeer met de heldere zink geurvrije sport stick zonnebrandcrème met spf 30 van babo. Gemiddeld zijn 6-8 behandelingen nodig om de haargroei met ongeveer 95% te verminderen.