Ekodrogist.nl: Supplementen, Aminozuren, Sport, Bcaa (Vertakte Aminozuur)

ALLMAX Nutrition, 100% Pure Micronized BCAA, Japanese-Grade Branched Chain Amino Acids, Gluten-Free, 80 Servings, 400 g: Supplementen, Aminozuren, Sport, Bcaa (Vertakte Aminozuur)

100% Pure Micronized BCAA, Japanese-Grade Branched Chain Amino Acids, Gluten-Free, 80 Servings, 400 g by ALLMAX Nutrition-Supplementen, Aminozuren, Sport, Bcaa (Vertakte Aminozuur)

€ 17,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: ALLMAX Nutrition, 100% Pure Micronized BCAA, Japanese-Grade Branched Chain Amino Acids, Gluten-Free, 80 Servings, 400 g. Inhoud: 0.48 kg, 8.9 x 8.9 x 15.2 cm
Categorieën: Supplementen, Aminozuren, Sport, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Supplements, Amino Acids, Sports, Bcaa, Branched Chain Amino Acid

Allmax voeding, 100% pure micronized bcaa, Japanse kwaliteit vertakte aminozuren, glutenvrij, 80 porties, 400 g – wetenschap – innovatie – kwaliteit – resultaten. Professionele supplementen. Micronized 100% zuiver poeder. Verhoogt de spiermassa. Vermindert spierverlies. Vermindert spierpijn. Voedingssupplement. 100% Gegarandeerde kwaliteit en kracht. Glutenvrij. Lab getest – elk ingrediënt elke partij. Cgmp geregistreerde faciliteit. Allmax 100% gemecroniseerd & vrijvormig 2: 1: 1 bcaa poeder. Allmax brengt u zuivere vertakte aminozuur (bcaa) poeder in een verhouding van 2: 1: 1. In tegenstelling tot andere aminos, zijn bcaas uniek omdat ze direct door de spier worden opgenomen, terwijl andere aminozuren door de lever worden verwerkt.

Bcaas zijn van cruciaal belang om de spier snel te bouwen. Bcaas zijn algemeen bekend om de snelheid van spierweefsel te verhogen bestaat uit bcaas. Bcaas zijn zeer anti-katabolisch. Aangezien spierweefsel direct bcaas absorbeert, heeft uw spierweefsel de brandstof die het nodig heeft en vermindert het spierweefsel dramatisch. Voor concurrerende atleten die sterker en spiergrootte willen vergroten, zijn bcaas het must-have supplement. L-leucine – biedt ondersteuning aan maer spierweefsel en geeft energie, speciaal bij intensief trainen en helpt bij het behoud van een positieve stikstofbalans in het lichaam. Leucine wordt aangeduid als een beperkend nutriënt, wat betekent dat het lichaam l-leucine in een specifieke verhouding vergt naar andere aminozuren om eiwit in het lichaam te assimileren. Leucine activeert een belangrijke anabole pathway genaamd de mtor pathway, die de spier eiwit synthese stimuleert. L-valine – speelt een regel in glucose metabolisme, eiwitsynthese en biedt immuun ondersteuning. Het biedt extra glucose voor energie gedurende uren hardcore training, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor elke atleet. Het is ook betrokken bij het ontgiften van overmaat stikstof in de lever. L-isoleucine – biedt spierherstel na de training en is nuttig gevonden om te helpen bij het ondersteunen van de bloedsuikerspiegel die al binnen het normale bereik voorkomt. Isoleucine speelt een rol in de vorming van hemoglobine en kan de energieniveaus vergroten en de uithoudingsvermogen verlengen.

Vergelijkbaar product:
Irwin Naturals, Sunny Mood With 5-HTP, Plus Vitamin D3, 80 Liquid Soft-Gels: Supplementen, 5-Htp

ALLMAX Nutrition, 100% Pure Micronized BCAA, Japanese-Grade Branched Chain Amino Acids, Gluten-Free, 80 Servings, 400 g: Supplementen, Aminozuren, Sport, Bcaa (Vertakte Aminozuur)

Allmax 100% bcaa 2: 1: 1 is een pure formulering, absoluut niets anders toegevoegd. Allmax voeding bcaas zijn de hoogste kwaliteit bcaas die u kunt kopen. In combinatie met dieet- en weerstandstraining. mironon Ik heb liever producten zoals dit, omdat er geen extra kleuren en smaken zijn. Het wordt niet opgelost in water, en het is zo erg bitter. Echt smaak is niet goed, maar de manier waarop ze smaak aanvaard maakt niet uit. Dit zijn misschien de beste bcaa die ik aanvaard. De grondstof is vrij schoon en de prijs en hoeveelheid zijn niet gelijk. Herstel me heel goed. Ik geef het nog steeds 5 sterren omdat het pure bcaa, geen koolhydraten, zoetstoffen of smaken is toegevoegd. Geen additieven, geen vulstoffen en micronized (mengt heel goed in gewoon gewoon water) top bcaa product! Een moet proberen! Ik begon dit een paar dagen per week te gebruiken voor ongeveer een maand nu.

ALLMAX Nutrition, 100% Pure Micronized BCAA, Japanese-Grade Branched Chain Amino Acids, Gluten-Free, 80 Servings, 400 g: Supplementen, Aminozuren, Sport, Bcaa (Vertakte Aminozuur)

Ik neem een ​​theelepel in 27 gram water, drink 8 gram voor mijn training en finish het overblijvende water tijdens mijn training. Ik voel me dat het me de energie geeft om door te gaan. Dit merk was op lyzabeth lopezs youtube, wat me ervoor zorgde dat ik het koos, evenals praten met mijn Fitwin coach die echt uitgelegd wat het doel is. Om je spieren echt te laten repareren en niet te breken. De smaak is niet geweldig, maar niets goed voor je is. Ik heb ook gekozen voor een niet-gearomatiseerd type om weg te blijven van alle additieven. Pure no-nonsense, micronized, free-form, ultra getest en het is goedkoop! ALLMAX Nutrition, 100% Pure Micronized BCAA, Japanese-Grade Branched Chain Amino Acids, Gluten-Free, 80 Servings, 400 g Het gaat niet om de smaak, het is hoe het werkt. Heel blij met dit product, doet het werk door je de bcaas te geven die je nodig hebt, maar zoals het op het bad staat, is het ongemakken en smaakt helemaal vreselijk met water, maar wat kan je doen als je het niet leuk vindt zijn er veel gearomatiseerde opties die er zijn.

Vergelijkbaar product:
Natures Way, Coral Calcium, 180 Veggie Caps: Supplementen, Mineralen, Calcium

Review: ALLMAX Nutrition, 100% Pure Micronized BCAA, Japanese-Grade Branched Chain Amino Acids, Gluten-Free, 80 Servings, 400 g

 Maar als je op zoek bent naar iets dat een tijdje duurt en doe het werk, dan is dit goed, je moet gewoon door de vreselijke smaak vechten, dat is de enige reden waarom ik het een 4-sterren gaf, anders dan dat Ik ben er blij mee en het is ook volledig gemikroniseerd, wat betekent dat het een charme combineert! Alvast bedankt voor dat product, het is verschrikkelijk en heel erg slecht smaak, zelfs als u het met nog iets mengt. probeer het niet eens. De smaak is zo ziek, zo bitter. Ik vind dit niet leuk! Effect is goed, ik neem net voor en na echt moeilijke workouts. Goede prijs-kwaliteit verhouding! Dit is een geweldige waarde en duurt leeftijden. Vergeet niet het smaakt, dus wees voorbereid (of voeg het toe aan iets met een sterke smaak al), uitstekend. De smaak is verschrikkelijk, maar het effect is goed, ik neem net voor en na echt hard trainingen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Polecam, zeer goedkoop en nuttig, geen smaak, kan vermengen met eiwitschake, gebruikt met proteïne en en met glutamine met training, goede kwaliteit, makkelijk te mengen en opgelost te worden. Ze hebben ontwikkeld dat het smaak is en nu wordt het beter dan voorheen, ja niet goed, maar wordt aanvaardbaarder, waarde voor de betaalde prijs, maar smaak verschrikkelijk. Hoe nog steeds wordt de baan gedaan. Voel geen pijn na het gewichtheffen. Maar maar één ding dat ik niet van die ruwe smaak heb, was bitter. Suppletie bij middelmatige doses kan echter een verminderde incidentie van infectie, verbeterde mentale energie en zekerheid van adequate niveaus van een circulerende aminozuurpool bieden. Door het nieuwste sportwetenschappelijk onderzoek te controleren en bewijsmateriaal en casestudy's te verzamelen ter ondersteuning van de bevindingen, presteren de topprestaties beproefde inzichten in licht verteerbaar praktisch advies. Er zijn in totaal negen essentiële aminozuren, maar er is een belangrijk trio dat je helpt spieren te behouden: leucine, isoleucine en valine. Shimomura y, murakami t, nakai n, nagasaki m, harris ra, oefening bevordert bcaa-katabolisme: effecten van bcaa-suppletie op de skeletspier tijdens inspanning.

Hoewel eiwitten zoals wei van nature rijk zijn aan bcaas, is dit niet de meest effectieve strategie voor spiergroei of vetverlies. De negen aminozuren die we niet kunnen synthetiseren zijn fenylalanine, valine, threonine, tryptofaan, methionine, histidine, leucine, isoleucine en lysine. En aminozuren strijden om absorptie met elkaar. Door een bcaa-supplement te nemen tussen de maaltijden en vóór en na elke training, blijft je lichaam in een spieropbouwende en vetverbrandende staat. De reden voor deze hoge snelheid van glutamineproductie in spieren is waarschijnlijk dat glutamine een belangrijke rol speelt in het menselijke metabolisme in andere organen. Hieronder zijn de 5 manieren waarop vertakte keten aminozuursupplementen me hielpen te verliezen en overtollig lichaamsvet te houden. Nu helpen vertakte ketenaminozuren om deze voedingshiaat te overbruggen. Bcaas zijn belangrijk om dagelijks in te nemen, maar veel eiwitbronnen, zoals vlees en eieren, bieden al bcaas. Dit wordt met name veroorzaakt door de excentrische spiersamentrekkingen, het deel van een oefening waarbij uw spier wordt verlengd terwijl deze onder spanning staat. Bcaas wordt veel gebruikt bij mensen met een leverziekte om de spiermassa te behouden en te herstellen en om hepatische encefalopathie te verbeteren, wat een complicatie is van een leverziekte die tot verwarring, verlies van bewustzijn en coma kan leiden.

Plasma-aminozuren en insulineniveaus bij obesitas: reactie op inname van koolhydraten en supplementen met tryptofaan.