Ekodrogist.nl: Supplementen, Superfoods, Tarwe Gras

Amazing Grass, Organic Wheat Grass, 8.5 oz (240 g): Supplementen, Superfoods, Tarwe Gras

Organic Wheat Grass, 8.5 oz (240 g) by Amazing Grass-Supplementen, Superfoods, Tarwe Gras

€ 17,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Amazing Grass, Organic Wheat Grass, 8.5 oz (240 g). Inhoud: 0.32 kg, 11.7 x 8.9 x 8.9 cm
Categorieën: Supplementen, Superfoods, Tarwe Gras, Supplements, Superfoods, Wheat Grass

Geweldig gras, organisch tarwe gras, 8,5 oz (240 g) – uw dagelijkse greens. Voedzaam heelblad poeder voor energie en detox. Een schep. Roeren. Glimlach. Usda organisch. Niet GMO-project geverifieerd. 30 porties. Volle voedingssupplement. Glutenvrij. Geen suiker toegevoegd.

Plantgebaseerd. Kosher. Niet gmo en meer. Gecertificeerd organisch door ccof. Natuurlijke energie. Bevorder detox. Helpt alkaliseren. Aids vertering. Ondersteunt immuniteit. Organisch tarwe gras.

 Alhoewel het bladwassegras slechts één keer per jaar wordt gekweekt en geoogst, kan het wortelstelsel diep worden ingewikkeld en een overvloed aan rijke voedingsstoffen vastleggen die niet typisch in traditionele groene groenten voorkomen. We oogsten op piek, voeding en snijden alleen de tips van het gras ervoor dat moeder natuur het beste is in elke scoop zodat u elke dag geweldig kunt voelen. Ons organische tarwe gras is helbladig, niet sappig, behoud van voedzame vezels. Een schepje is het voedingswaarde equivalent van meer dan 10 schoten van broodkweekte gras. – Onze geweldige belofte -. We organiseren en cultiveren de meest voedingsrijke groenten op onze familieboerderij in kansas en bewerk ze met de hoogste kwaliteit plantaardige ingrediënten die van gelijkaardige boeren over de hele wereld worden gekoesterd. Eerlijk gegroeid. Nadenkend geoogst. Gewoon genoten. mironon Ik zet een kopje melk, twee bananen, en een stevige schepje hiervan in een blender en voeg dan een half pak bevroren bosbessen toe. Het smaakt goed en geeft me meerdere uren een energieverbruik. Ik heb zelfs in de ochtend begonnen te rennen om van de energie te werken.

Vergelijkbaar product:
Wakunaga - Kyolic, Aged Garlic Extract, Candida Cleanse & Digestion, Formula 102, 200 Vegetarian Tabs: Supplementen, Antibiotica, Knoflook

Amazing Grass, Organic Wheat Grass, 8.5 oz (240 g): Supplementen, Superfoods, Tarwe Gras

 Ik heb ook andere voordelen opgemerkt, waarvan er een spijsvertering is. Een ding om op te merken, aangezien het je ontgift, kan je de eerste paar keer jeuk krijgen. Dit is jouw lever die de toxines in je bloedstroom schopt, dan komen ze uit als zweet. Ik neem dit omdat het hoge vitamine k-inhoud heeft, om preventie te voorkomen, om na de geboorte te herstellen. Ik begint bij 1 / 8-1 / 4 theelepels en voeg 1 / 8-14 theelepels per week toe tot 1-2 eetlepels komen. Gerst gras is bedoeld om een ​​gezonde placenta te maken, en dit ligt zeer dicht bij gerst gras. Ook dit is hoog in chloorfenyl en andere voedingsstoffen en enzymen. Goed voor de baby en mama!

Ik was bang ik zou de smaak haten, maar ik was helemaal verbaasd toen ik het echt vond. Er zijn tijden wanneer ik eigenlijk een glas dringt en grappig zeggen dat ik verslaafd zijn aan tarwe gras! Ik voel me gewoon elke keer dat ik wat heb. Hoewel ik de afgelopen twee weken alleen dit product een keer per dag heb genomen, vind ik dat mijn energieniveaus zijn toegenomen. Ik vind ook dat ik minder geneigd ben om te bereiken voor die sukkelbare snack voor elevens, ik kon het niet geloven toen ik dit voor de eerste keer nam. Ik heb eerder wheatgrass geprobeerd, maar dit is iets anders. Ik kreeg een energieopwekking door mij en voelde me fantastisch, zoals iemand mij met zonneschijn had gevuld. Ik heb in lange tijd niet zo veel energie gehad. Ik zal blijven houden – het is geweldig in shakes, maar het beste op zichzelf.

Amazing Grass, Organic Wheat Grass, 8.5 oz (240 g): Supplementen, Superfoods, Tarwe Gras

Waarde e. V. E. R. Y. C. E. N. T. Omdat ik het begon te nemen plus een ander groen product dat ik in mijn eiwitschake meng, voel ik me heel erg veel energie. Het is een goede energie, een gezonde energie. Ik heb genoeg gekocht om ze op voorraad te houden. Ik zou het niet willen doen. Ik begon met een halve scoop en geleidelijk verhogen tot twee scoops, zodat mijn smaakpapillen er aan kunnen wennen. Als ik aan anderen heeft gegeven, klagen zij het is sterk (smaak). Ik raad aan om met minder te beginnen en geleidelijk meer toe te voegen tot u gewend bent aan de smaak. Nu neem ik twee scoops en drie scoops en proef heerlijk. Dit product is zeer de moeite waard voor de prijs en de moeite.

Het geeft je echt energie (en het is wettelijk! Plus heeft alle voordelen van rauwe groenten. Ik begon het 2x per dag te gebruiken tijdens de limonade dieet en het gaf me extra energie voor de dag en avond. Ik voelde me meer geestelijk actief en alert. Amazing Grass, Organic Wheat Grass, 8.5 oz (240 g) Zeer aan te bevelen, uit de drie of vier andere groentenmixen die ik heb geprobeerd, zelfs degenen met extra aroma, kan ik deze de beste tolereren. Ik plaag het niet in sap te mengen, omdat dat voor mij net iets verandert dat lekker smaken in gearomatiseerd grasensap. Ik meng een scoop met ongeveer 1/2 kop water, schud en drink. Er is nog steeds een product in de beker, dus ik voeg een beetje meer water toe en schud en drink, en doe dat dan een derde keer om alles te krijgen. Het is echt een hulpmiddel voor mijn probleem. Hou ervan. De smaak is oké. Ik hou van het feit dat het alkalisch in het lichaam creëert. Als u uw bloed schoon hebt, moet u dit toevoegen aan uw menu. Mijn vrouw gebruikt dit product, en ze heeft veel verschillende geprobeerd.

Vergelijkbaar product:
Nutricology, NAC, 90 Tablets: Supplementen, Aminozuren, Nac (N Acetyl Cysteïne)

Review: Amazing Grass, Organic Wheat Grass, 8.5 oz (240 g)

Ze zei dat ze tijdens de dag veel beter voelt en meer energie heeft. Ze heeft problemen met bloedarmoede gehad en heeft nooit gezegd dat ze ooit energie had. Erg goed. Echt fantastisch product. Ben al op mijn derde partij. Mijn huid voelt geweldig. Ik hou van dit product! Het smaakt als koekjes in poedervorm, maar de kleur is donkergroen, lekker na smaak. Ik nam de ene ochtend en een voordat ik in de eerste week wakker was toen ik dit product kreeg. Kan niet goed slapen, alsof ik vóór de slaap koffie had, dat soort caffine rush. Slaap normaal in de tweede week wanneer ik overnacht naar slechts één 's ochtends, goed product, voel je haardichter. Zal opnieuw ordenen nadat ik deze container heb afgemaakt. Dit merk van tarwe gras werd aan mij aanbevolen na het proberen van anderen die ik dacht dat ik gras had geproefd. Dit geeft me niet alleen energie voor uren, maar het smaakt ook goed!

Voeg het gewoon toe aan sap, roer en ga. Het is een geweldig groen eten. Het alkalineert ook je lichaam snel in vergelijking met andere merken die ik heb geprobeerd. Als u meer supplementen wilt, probeer dan het geweldige, super groene groene gras. Beide zijn fantastische producten beschikbaar hier op Ekodrogist.nl tegen lage kosten. Deze producten zijn een geweldige manier om wat groen te krijgen. Ik gebruik het in een smoothie met bosbessen, eiwitpoeder en oj. Als kankeroverlevende wordt tarwe gras sterk aanbevolen voor ons. Geweldig voor het evenwicht van de pH van je lichaam, waar het voor optimale gezondheid nodig is! Een lichaam dat te zuur is, is geen gezond lichaam. Ik beveel dit product sterk aan. Ik doe 's ochtends een lapje en een later als ik me voel dat ik het nodig heb. Mijn lichaam bedankt me voor het nemen van dit! Ik heb dit product nog lang niet genoeg gebruikt (slechts twee weken) om grote positieve resultaten op te sporen.

Maar het voelt me ​​nog steeds alsof ik wat extra energie heb gebruikt. Plus dit is een zeer handige manier om allerlei vitaminen en mineralen in mijn lichaam te krijgen. Ik beveel een goed product aan. Ik gebruik meestal nu de tarwe gras van het voedsel en ik heb het geprobeerd. Ik kreeg de flessen die ik bestelde, maar het ziet er anders uit dan de foto op de website liet zien, waardoor ik me verward voelt, is het hetzelfde, dezelfde kwaliteit? dat is niet een goede ervaring voor mij. De volgende opmerkingen zijn niet goedgekeurd door de fda: dit poeder geeft me energie, vermindert mijn eetlust en regelt mijn sanitair. Het vergemakkelijkt ook mijn geweten wanneer ik niet-zo-gezond eten eet. Het poeder is veel meer smakelijk in combinatie met emergenc-poeder. Ik voel het verschil. Gezond organisch tarwe gras heeft zoveel voordelen.

 Ik ben op mijn tweede container, en heb ook voor mijn vader gekocht.