Ekodrogist.nl: Vitaminen, Vitamine C, Ester C Bioflavonoïden

American Health, Ester-C With Citrus Bioflavonoids, 1.000 mg, 90 Capsules: Vitaminen, Vitamine C, Ester C Bioflavonoïden

Ester-C With Citrus Bioflavonoids, 1.000 mg, 90 Capsules by American Health-Vitaminen, Vitamine C, Ester C Bioflavonoïden

€ 15,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: American Health, Ester-C With Citrus Bioflavonoids, 1.000 mg, 90 Capsules. Inhoud: 0.18 kg, 7.1 x 7.1 x 12.4 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine C, Ester C Bioflavonoïden, Vitamins, Vitamin C, Ester C Bioflavonoids

Amerikaanse gezondheid, ester-c met citrus bioflavonoïden, 1, 000 mg, 90 capsules – de betere vitamine c. Non-zuur. Zacht en niet zuur. Gepatenteerde vitamine c formule. Immuunondersteuning. Voedingssupplement. Non-gmo. Ester-c is een doorbraak gepatenteerde vitamine c-formule ondersteund door natuurlijk voorkomende metabolieten. Metabolieten helpen de absorptie van vitamine C door je witte bloedcellen te verbeteren, een belangrijk onderdeel van je immuunsysteem. Ester-c's unieke, chemische-vrije productieproces neutraliseert ph, waardoor het niet zuur en zacht op de maag is. In een dagelijkse dosering van 1, 000 mg, levert ester-c de geavanceerde actieve immuunsysteemondersteuning en de krachtige antioxidantactiviteit die u kunt afhangen. Bijkomende citrus bioflavonoïden kunnen uw lichaam beter absorberen en vitamine C gebruiken. mironon Gebruik minerale ascorbaten, een vereiste voor een hoge dosis c-aanvulling, is in capsulevorm (meer absorbeerbaar) en heeft 1 gram per pil om het aantal pillen te verminderen dat men moet consumeren. Duidelijk superieur!

Ik neem 2 g. C / dag dus dit is duidelijk de beste keuze voor mij! Volgende keer ga ik de grotere fles kopen. Vitamine C (ascorbinezuur) is niet de actieve vorm, terwijl minerale ascorbaten de actieve vorm zijn. De niet-actieve vorm (ascorbinezuur) is een zuur en het lichaam moet calcium van het dieet of botten beroven om een ​​mineraalascorbaat te maken voordat het kan worden gebruikt (wat betekent botverlies). Een minerale ascorbaatvorm van c, zoals ester c, is de enige verstandige manier om deze vitamine te nemen. Het is goed om capsules beter te gebruiken voor absorptie en in 1000 mg grootte, dus slechts één / dag nodig. De bioflavonoïden zijn belangrijk. Ik kan de capsules niet slikken, ze zijn te groot. Dit is waarschijnlijk een van de beste vitamine cs die ik heb gehad. Ik heb in het afgelopen jaar de levensvatbaarheid van toegevoegde vitamine C gevonden op mijn dagelijkse supplementen. Ik heb verschillende shows bekeken zoals eten, inc. En anderen die de grote eigenschappen van vitamine C samenvoegen met spirulina, chlorella, enz.

Vergelijkbaar product:
Beauty Without Cruelty, Vitamin C, With CoQ10, Hand & Body Lotion, 2 fl oz (59 ml): Vitamine C

American Health, Ester-C With Citrus Bioflavonoids, 1.000 mg, 90 Capsules: Vitaminen, Vitamine C, Ester C Bioflavonoïden

Ik kan dat zeggen, aangezien ik regelmatig 3, 000 mg vitamine C heb genomen dat ik niet ziek geweest ben (niet eens een snuifje). Ik ben sinds april 2011 op vitamine C geweest. Ik vond de ester-c-verscheidenheid van het onderzoek en wilde uit het ascorbinezuur type gaan. Deze is veel mager op de maag en ik heb geen vertraging in mijn immuunsysteem gehad. Ik ben verkocht! Dit is een geweldig product en grote waarde, ik vind dit product leuk, het is niet te zuur en werkt goed voor mijn gevoelig spijsverteringsstelsel. Ik heb een na elke maaltijd en het doet me nooit op mijn buik als gewone c. Ik heb dit product meerdere jaren gebruikt.

Ekodrogist.nl heeft de beste prijs plus snelle verzending, goede klantenservice. Het product is een zegen voor mij omdat ik vitamine C nodig heb en het niet kan nemen. Ik heb een zeer gevoelige maag, samen met barische gastrochirurgie, waarbij ik de helft van mijn buik verwijdert. Ik kan er niks aan doen. Dit irriteert mijn spijsverteringskanaal niet en geeft me geen hartverbranding. Ik neem 2 caps per dag geopend en gemengd met mijn eiwit smoothie. Ik beveel het sterk aan voor spijsverteringskanalen.

American Health, Ester-C With Citrus Bioflavonoids, 1.000 mg, 90 Capsules: Vitaminen, Vitamine C, Ester C Bioflavonoïden

Ik hou van dit product! Ik heb het al lang genomen. Ik neem het elke dag, tot 4, 000 – 5, 000 mg per dag. Vooral als je onder het weer voelt, werkt het goed! En het is niet zuur. Maak mijn maagzuur niet zoals andere producten. Ik vind dat ik één capsule voor 1000 mg in plaats van twee 500 mg kan nemen. Ik hou echt van dit merk vitamine C, maar de grote tabletten die ik eerder heb gekocht, waren te groot! Ik verkies de capsules. Dit is een geweldig kwaliteitsproduct. Hou van de c-1000 met bioflavoids.

Ik word nooit ziek. Dit werkt echt. Had een slechte kou en verhoogde het tot 3 per dag (had 2 per dag) en het verminderde de symptomen exponentieel. Ik had een dokter die ik op vitamine C had gezet toen ik op een operatie stond. American Health, Ester-C With Citrus Bioflavonoids, 1.000 mg, 90 Capsules Ik wist dat het zou werken. Maar ik zag het echt als mijn vader chemo en straling onderging die het immuunsysteem van het lichaam onderdrukt. We hebben allemaal de verkoudheid en de griep geconfronteerd die winter en hij heeft het nooit gedaan.

Vergelijkbaar product:
Now Foods, C-1000, 250 Tablets: Vitaminen, Vitamine C, Roos Heupen

Review: American Health, Ester-C With Citrus Bioflavonoids, 1.000 mg, 90 Capsules

Dus toen ik mijn hartchirurgie had, stelde ik mezelf op vitamine C en heb ik geen griep of koude problemen gehad, zelfs voor mijn kleinkinderen. Ester C is geweldig omdat je de branding niet krijgt, doe je soms met andere vitamine C-producten. Uitstekende vorm van vitamine C – gemakkelijk geabsorbeerd en de 1000 mg capsule is veel handiger dan het nemen van twee 500 mg. Dit is de enige die ik heb gevonden die mij geen zure maag of de lopende buik geeft. Nu al ongeveer een jaar gebruikt. Geweldig product. Mijn zeer favoriete vitamine C met bioflavonoïden! Geweldige kwaliteit en prijs, goed om te gebruiken en voor mij is dit super.

Al in de jaren 1950 bleken citrusbioflavonoïden acute luchtweginfecties (zoals verkoudheid, griep en tonsillitis) in slechts acht tot 48 uur te verbeteren. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 3 maal daags 1 tablet of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener. Aanbevolen gebruik als voedingssupplement voor volwassenen, neem dagelijks één (1) capsule, bij voorkeur bij een maaltijd – of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener. Bevorder een gezonde immuunsysteemfunctie met ester-c-supplementen. Naarmate ze ouder worden, worden honden minder bedreven in het produceren van hun eigen voorraad vitamine C en hebben ze meer behoefte aan antioxidanten. (Meestal is het sojalecithine gebonden aan ascorbinezuur, synthetisch.) Ik heb gemerkt dat alle leden van ons gezin zelden ziek worden sinds het begin van de hogere inname van vitamine ca enkele jaren geleden, maar het linus-instituut zegt dat er geen overtuigend bewijs is dat bioflavonoïden verhogen de opname. Hoewel vitamine C in matige doses helpt staar te voorkomen, citeert consumentenlaboratorium ook een onderzoek dat suggereert dat het dagelijks innemen van 1000 mg of meer uw risico op het ontwikkelen van staar verhoogt. Aanbevolen gebruik: als voedingssupplement voor volwassenen, neem één (1) plantaardige capsule tweemaal daags, bij voorkeur tijdens de maaltijd of zoals voorgeschreven door arts of therapeut. Hun vitamine C-gehalte kan daarom niet hoog zijn.

Hoewel orale toediening van deze vorm drie keer efficiënter is dan de ascorbinezuurvorm, kost ascorbylpalmitaat ongeveer zes keer zoveel als ascorbinezuur. Ik was op zoek naar de voordelen van vitamine C voor honden. Stress is de bekendste oorzaak van de uitputting van vitamine C bij honden. Zodra u beslist welke vorm van vitamine C u wilt, zijn de minst dure bronnen meestal postorderbedrijven die vitamines verkopen voor menselijke consumptie. Acute en potentieel fatale kaliumtoxiciteit (Hyperkaliëmie) wordt verondersteld te voorkomen bij een dagelijkse inname van ongeveer 18 g / dag kalium bij volwassenen. Belfield, dvm, is misschien wel 's werelds bekendste en meest fervente voorstander van vitamine c-suppletie voor honden. Zodra we flessen en potten begonnen te openen, kregen verschillende kanshebbers onmiddellijk een laag cijfer voor een onaangename smaak of geur.