Ekodrogist.nl: Gezondheid, Schoonheid, Huid, Nachtcrèmes, Salicylzuur

Andalou Naturals, Argan Stem Cell Recovery Cream, Clearer Skin, 1.7 fl oz (50 ml): Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes, Schoonheid, Salicylzuur

Argan Stem Cell Recovery Cream, Clearer Skin, 1.7 fl oz (50 ml) by Andalou Naturals-Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes, Schoonheid, Salicylzuur

€ 18,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Andalou Naturals, Argan Stem Cell Recovery Cream, Clearer Skin, 1.7 fl oz (50 ml). Inhoud: 0.14 kg, 6.1 x 6.1 x 6.1 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes, Schoonheid, Salicylzuur, Health, Skin, Night Creams, Beauty, Salicylic Acid

Andalou naturals, argan stamcel herstel crème, duidelijkere huid, 1. 7 fl oz (50 ml) – de intelligentie van de natuur. Verbeterd. Niet gmo. Schoonheid is jij. Natuur 99% natuur. Niet GMO-project geverifieerd. Gecontroleerd glutenvrij. Vegan.

Heel vrij. Ph evenwichtig en hypoallergeen. Fruitstoomcelcomplex met argan stamcellen, wilgbark en salicylzuur helpen de poriën te verduisteren, bacteriën te bekampen, overtollige olie te absorberen en de verschijning van na-vlekkenverf te laten vervagen, omdat aloëvar-polysacchariden diep hydrateren en kalmeren ontsteking voor een helder, evenwichtig gezicht. Skin's ware zelf is volledig gerealiseerd met een portfolio van de meest krachtige bioactieven van de natuur en de innovatie die het allemaal opneemt, fruit stamcel wetenschap. mironon Maar ik dacht dat ik het een schot zou geven en ik heb er geen spijt van gehad! Geuren geweldig (lichte citrusgeur), voelt niet vettig, absorbeert snel en je wordt wakker met merkbaar verschil in de huid. Ik ben olierig en combinatieschild, veroorzaakt geen pauze. Ik gebruik dit ook in de dag soms ook! Heeft een licht matig effect. Zeer goed product.

Ik hou van dit product en dit merk in het algemeen! Smell is altijd geweldig en perfecte kwaliteit en zeer goede resultaten op de huid! T. Verheldert de huid en vecht oliehoudende delen echt goed. Absorbeert snel Hou van de geur en voel, is het wonderbaarlijk? Niet echt. Verontreinigt het rimpels? Nee.

Waarom de 5 sterren? Ik heb een super gevoelige huid die een combinatie is van zowel olieachtig als droog, en gemakkelijk uit elkaar breken als een product ingrediënten bevat die mijn huid niet leuk vindt. Ik voorkom normaal gesproken geurende producten omdat ik allergische reacties van hen heb, maar mijn huid verdraagt ​​dit product zeer goed. Wat ik echt aan dit product vind: het is niet vettig en wordt snel geabsorbeerd. Het verzacht lijnen in mijn gezicht. Toegegeven, de wijzigingen zijn subtiel en ik ben waarschijnlijk de enige die opmerkt. Maar ik merkte dat wanneer ik dit product uitstoot en iets anders gebruikt (duurdere producten uit de winkel), worden de lijnen harder en mijn huid verdroog tegen het einde van de dag. Het beste van alles, het vergroot geen poriën zoals andere producten. Deze crème smelt op mijn huid, makkelijk aan te brengen. Ik gebruik het eigenlijk in de ochtend, want het gaat goed met mijn stichting. Ik heb een super moeilijke huid. Ik had oliën, acne huid. Na het gebruik voor een maand, vallen het olierige gevoel dramatisch af.

Vergelijkbaar product:
Desert Essence, Natural Tea Tree Oil Facial Cleansing Pads, Original, 50 Pads: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Gezondheid, Huid

Andalou Naturals, Argan Stem Cell Recovery Cream, Clearer Skin, 1.7 fl oz (50 ml): Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes, Schoonheid, Salicylzuur

Wit hoofd, blackhead verminderen ook. Dit product is een must-have item. De beste ooit nachtcrème. Niet meer acne afleveringen. Goede recovrey cream voor gecombineerde, actieve huid. Het maakt de huid niet te olierig, maar voedt en helpt om te herstellen. Gewoon werkt goed. Ik gebruik ook andere producten van andalou clarifying line en ik ben erg tevreden met mijn huidconditie, het wordt betere dag na dag. Het gebruik van andalou producten is een genoegen voor mij. Is een zeer goede kwaliteit product. Deze gezichtslotion is geweldig voor de nacht.

Andalou Naturals, Argan Stem Cell Recovery Cream, Clearer Skin, 1.7 fl oz (50 ml): Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes, Schoonheid, Salicylzuur

 Het is niet vettig en mijn gezichtsvermogen wordt er niet olie van. De geur is ook geweldig. Ah! Helaas had contact dermatitis bij 2e toepassing. Dus ik kan niet zeggen of het werkelijk werkt, dus mijn huid is het type waar ik de volgende dag met nieuwe lotjes op mijn gezicht uitsteek, als ik een potje op mijn gezicht zet. Deze dingen hebben dat nog niet gedaan en het is een maand geweest. Ik gebruik het niet elke dag, meer als elke andere nacht en als ik make-up zet dan zet ik het dan op mijn stichting. Ik heb al mijn andalou producten voor gezicht en lichaam gehouden. Voelt en ruikt lekker, voelt een beetje kleverig, maar ik heb een serum onder gebruikt die de kleverigheid kunnen veroorzaken. Ik kan niet zeggen hoe effectief het is, maar het is aangenaam om te gebruiken ongeacht. Andalou Naturals, Argan Stem Cell Recovery Cream, Clearer Skin, 1.7 fl oz (50 ml) Ik zoek vaak manieren om te verhelderen zonder een flinke huid uit te nodigen en dit heeft er maar goed gedaan. Ik zie een verbetering in de huidtint en de tekens vervagen. De geur is licht en fris, maar elke nacht werkt het een beetje. Ik hou van deze crème, omdat het voelt als een luxe crème en het maakt mijn huid zo vlot in de ochtend. Het enige wat ik er niet van vind, is de geur als het ruikt als citrus en vanille.

Vergelijkbaar product:
Indigo Wild, Zum Bar, Goats Milk Soap, Patchouli, 3 oz Bar: Bad, Schoonheid, Zeep

Review: Andalou Naturals, Argan Stem Cell Recovery Cream, Clearer Skin, 1.7 fl oz (50 ml)

De geur van dit product is geweldig. Iets tussen citrus en vanille. Het is niet vet en een beetje gaat een lange weg. Ik heb echter niet veel verbetering in acne gezien. Ik ben nog steeds erg vettig nadat ik de halve fles van de crème afgewerkt heb. Zo moest ik het hydratiserende / evenwichtige effect van het product overwegen. Is niet genoeg. Reuk is goed en zal doorgaan met een hele pot, maar zal niet terugkopen.

De huid van je gezicht is gevoeliger dan andere delen van het lichaam, dus je moet altijd producten gebruiken die aangeven dat ze voor het gezicht zijn. In sommige huidcrèmes voor een droge of rijpe huid wordt salicylzuur in lagere concentraties gebruikt als een exfoliërend ingrediënt om de werkzaamheid van actieve ingrediënten te verhogen. Als uw huid normaal tot vettig is, kunt u mogelijk alleen met een serum wegkomen. Gerelateerd: 5 Dingen die je moet weten over antioxidanten 4. Als de beschrijving van de droge huid overeenkomt met uw wangen, maar de beschrijving van de vette huid komt overeen met uw t-zone (neus en wenkbrauwgebied voornamelijk), heeft u een gecombineerde huid. Hierdoor kan het salicylzuur de huid exfoliëren en heeft de ph van de huid voldoende tijd om zich opnieuw aan te passen. Dit K-Beauty-product bevat 4% bha in de vorm van het zachtere betaïne-salicylaat. Hier zijn onze top 4 producten voor salicylzuurgel, gebaseerd op adore schoonheidsclassificaties en personeelshoeveelheden. Laat warm water in het bad lopen, strooi mineraalzout in bad, steek een kaars aan, speel zachte muziek en maak thuis je eigen spa. Of u nu kiest voor een nachtcrème of niet, het is een persoonlijke keuze. Mensen met rosacea kunnen gemakkelijk doorspoelen, dankzij de bloedvaatjes in het gezicht die uitzetten en het bloed dichter bij de oppervlakte brengen, zegt leslie baumann, md, een dermatoloog in Miami en auteur van de huidtype-oplossing. Dit is eigenlijk slechts een aanpassing van enkele van die te veel huidverzorgingsmythen die rondzweven. Ik raad niod multi-moleculair hyaluronzuur-complex aan.

Morning moisturizer: Paula's keuze kalm roodheid reliëf minerale moisturizer spf 30 voor de normale / vette huid. Momenteel heb ik willa gezichtsserum verfraaien voor de nacht. De rijke hydraterende nachtcrème van Cetaphil is een favoriet van de redacteur. Hierdoor worden alle water en natuurlijke oliën van de huid verwijderd, waardoor het huidoppervlak uitdroogt. Een crème die wonderen doet voor iemand anders, kan bijvoorbeeld een ingrediënt bevatten dat je huid irriteert of een serum dat geschikt is voor iemand die te rijk voor je is. Reinigingsmiddel: Gebruik een romige (eerder dan gel) reiniger 's morgens en' s avonds, tenzij je er één keer per dag een kunt verdragen met een milde aha of salicylzuur, zegt ava t.