Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep

Aroma Naturals, Extraordinary Natural Castile 4-in-1 Soap, Fresh Citrus Blossom, 8 fl oz (237 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep

Extraordinary Natural Castile 4-in-1 Soap, Fresh Citrus Blossom, 8 fl oz (237 ml) by Aroma Naturals-Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep

€ 4,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Aroma Naturals, Extraordinary Natural Castile 4-in-1 Soap, Fresh Citrus Blossom, 8 fl oz (237 ml). Inhoud: 0.32 kg, 7.9 x 4.6 x 19.6 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep, Bath, Beauty, Soap, Castile Soap

Aroma Naturals, buitengewoon natuurlijk castiel 4-in-1 zeep, verse citrusbloesem, 8 fl oz (237 ml) – bio-clean. Omega 3, 6, 7, 9. 100% Natuurlijke ingrediënten. Moisturizing body wash. Gezonde handwas. Frisse haar shampoo. Gemakkelijke gladde scheerbeurt. Natuurlijk ingrediënt resource center – waarheid in de etikettering – belofte. 4-in-1 vegepure zeep is 100% biologisch afbreekbaar. Gemaakt met organische ingrediënten en geen synthetische schuimmiddelen, verdikkingsmiddelen of conserveermiddelen. Ons originele ouderwetse recept is uniek versterkt met onze octrooiaanvraagde mix van omegas 3, 6, 7 & 9 en huidgezonde hi-efa-oliën.

 Organische kokosnoot, organische olijfolie en organische hennepoliën zorgen voor een rijke basis die gecombineerd wordt met de exotische oliën van de natuur, botters en vitaminen uit de hele wereld. Wij behouden de glycerine tijdens het natuurlijke zeep maken proces voor extra vocht. Zuivere, natuurlijke en organische ingrediënten. Wij hebben onze ingrediënten van over de hele wereld afkomstig om u de beste natuurlijke producten te leveren die hernieuwbaar en duurzaam zijn voor uw plezier, comfort, plezier en welzijn. Onze handgemaakte natuurlijke castiele 4-in-1 zeep biedt een diepe reiniging voor iedereen. Geniet ervan elke dag als een hoofd-tot-lichaamswas, haar en hoofdhuid diepe reiniger, handzeep, en om een ​​schoon oppervlak te bieden voor glad scheren. Aroma Naturals is een vader en zoon familiebedrijf gewijd aan het brengen van u de beste alle natuurlijke ingrediënten. Wij vervaardigen en verpakken al onze producten in onze zuidelijke Californië-fabriek om u altijd de beste pure, natuurlijke en organische producten beschikbaar te stellen. Ervaar het verschil en geniet van de reis. – Jeffrey & eric licht, vader en zoon eigenaars. mironon Ik gebruik dit op zowel mijn haar als lichaam. Het is geweldig voor beide. Je hebt maar een beetje pomp nodig voor je hele haar, het is echt langdurig!

Vergelijkbaar product:
Nivea, A Kiss of Cherry, Fruity Lip Care, 0.17 oz (4.8 g): Bad, Schoonheid, Lippenstift, Glans, Voering

Aroma Naturals, Extraordinary Natural Castile 4-in-1 Soap, Fresh Citrus Blossom, 8 fl oz (237 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep

De geur is geweldig en ruikt heel fris. Een zeer mooie zeep met verse oranje geur. Zeep stopt vaak in de dispenserspomp en verstopt de stroom naar het hoofd. Daarom gaf ik drie sterren aan dit product. Dit is een beetje meer hydraterende castiele zeep dan de dr bronner versie – ook niet zo dichtbij als geconcentreerd. Het heeft veel oliën in het, dus het komt goed uit. Droog mijn huid niet uit en ruikt van verse sinaasappels! Ik hou hiervan. U heeft niet veel nodig om het hele lichaam te wassen, zeer efficiënt. Reinigt en reinigt de huid en haar. Om je haar net een beetje te wassen (als je kort haar hebt), na het wassen is het haar mooi glanzend en goed geregeld. De geur is verheffend en verfrissend en ook geweldig om in de badkuip te gebruiken. Maakt me het gevoel dat ik op vakantie ben!

Ik gebruik zeepjes met mijn kinderen, dus ik probeer zeepjes grondig te reinigen en schoon te maken. Deze ontmoette onder mijn verwachting. Het ruikt ook lekker. Mijn kinderen vinden het leuk en ik wil altijd dat ik hun handen ruik nadat ze gewassen zijn. De fles is een grapje, de vloeistof springt zo snel overal heen, de pomp klampt vaak. Het is helemaal niet goed. Ik gebruik dit nu als gezichtwas en vind het erg leuk, een beetje gaat een lange weg en het heeft een mooie geur, aanbevolen. De geur hangt niet op je huid, maar in dit geval is er een schande, maar het is nog steeds leuk.

Aroma Naturals, Extraordinary Natural Castile 4-in-1 Soap, Fresh Citrus Blossom, 8 fl oz (237 ml): Bad, Schoonheid, Zeep, Castiele Zeep

Net als andere castiele zepen, schudt het niet erg (waarom geven mensen zo veel over schuim?) Maar het laat een piepend schoon gevoel zonder dat je je huid uitdroogt. Loopt vrij snel uit vanwege de waterige consistentie, maar voor de geweldige geur en de geweldige prijs is het helemaal waard. Geuren ongelooflijk goed en het is zeer hydraterend. Goed voor diep reinigend haar ook. Ruik heel goed maar niet goed voor haar. Het haar is nog steeds olierig na het aanbrengen. Het is oke voor de douche, ik gebruik het als een haarwas, en het werkt goed. Aroma Naturals, Extraordinary Natural Castile 4-in-1 Soap, Fresh Citrus Blossom, 8 fl oz (237 ml) Ik heb olierig haar en ik heb iets nodig om mijn haar zo droog mogelijk te houden als mogelijk, omdat het snel olierig kan worden. Dit product werkt goed, zolang je kort haar hebt, omdat het haar niet zal verwarren. Ruikt als sinaasappelschil Enige nadeel is een flesdop die snel verstopt raakt. Ik heb het overgebracht naar een pomp type fles. Zeer erg fijne geur, zeer comfortabel voor de jorney, mijn huid houdt ervan. Het heeft een beetje droog effecten, maar voor mijn huid is het gewoon gelijk. Dit kan gebruikt worden voor het lichaam, maar niet haar, na het gebruik van haar is het fris en zeer droog. Stel geen gebruik voor normaal om haar te drogen.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Kokosnootolie Huid: Monoi Tiare Tahiti, Coconut Oil, Tipanie (Plumeria), 4 fl oz (120 ml)

Review: Aroma Naturals, Extraordinary Natural Castile 4-in-1 Soap, Fresh Citrus Blossom, 8 fl oz (237 ml)

Ik kan niet geloven hoe waterig deze castiele zeep is. Ik heb het vandaag ontvangen, dus ik heb het nog niet gebruikt, dus zal het updaten. Overigens, Ekodrogist.nl, kreeg ik mijn bestelling na 33 dagen wachten, doe je dat dit normaal is, denk dat ik niet in de woestijn woon, woon ik in eu. Heb je shampoo vervangen door alternatieven op basis van zeep, en gebruik je ze elke dag? Zo ja, dan raad ik je aan je haar te laten revalideren van de shampoo-afhankelijkheid. Enkele weken later weet ik nog steeds wat voor gerechten de proef met de Castilla-zeepwasmachine hebben ervaren, omdat er overal een lichte witte film op zit. Minder ingrediënten in een stuk zeep betekent dat de kans kleiner is dat je een reactie krijgt. Deze zeep is extreem veelzijdig en kan voor elk doel worden gebruikt in persoonlijke lichaamsverzorging en thuiszorg. Ja, het heeft een andere geur, maar dat is de tea tree olie en het is zo goed voor je huid.

Gemaakt met ongeparfumeerde of pepermunt vloeibare castillezeep, gesmolten kokosolie, xylitol of stevia en essentiële oliën naar keuze. Ik heb geen succes met Castilla zeep en mijn haar, maar het werkt wonderwel op het haar van mijn kinderen. Ik gebruik lichaamslotion sinds mijn tiende. Mijn stiefkinderen douchen meestal om de andere dag, tenzij ze totaal smerig zijn (meestal is dat mijn stiefzoon, hihi). Essentiële oliën komen van planten en natuurlijke materialen, niet van katoen of suikerspin of crème. Je kunt Castilla zeep gebruiken als een zachte maar efficiënte badzeep / lichaamswas. Ik heb gelezen dat een echte Castillezeep alleen met olijfolie wordt gemaakt. Zuiveringszout kan erg hard zijn voor je haar, dus ik zou het niet vaker dan eens per week in shampoo gebruiken. Mijn huid is zo helder geworden sinds mijn dagen als een wild kind bomen beklimt, struikelend op struiken op mijn fiets, heuvels naar beneden rolt, en laten we waterpokken en acnelittekens van jaren geleden niet vergeten. Elk huid- of haarschoonmaakproduct gemaakt zonder natriumhydroxide is geen zeep, het is een reinigingsmiddel. Maak een castile-zeepspray om mieren te helpen afschrikken.

 Vanaf de eerste dag van het moederschap gebruikte ik de lichaamswas en shampoo van een populair conventioneel merk. Ik had nooit gedacht dat ik mijn eigen bad- en schoonheidsproducten kon maken, maar onlangs, met wat onderzoek, heb ik een paar manieren kunnen proberen om mijn huid te redden! Wat een enorm verschil in hun energie en huid en darm. Harde zeepstaven zijn het resultaat van het mengen van oliën / vetten en natriumhydroxide (Lye). Scheerschuim: er is geen excuus om dure scheerschuim te kopen.