Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Argan, Shampoo

Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml): Bad, Schoonheid, Shampoo, Argan

Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml) by Aubrey Organics-Bad, Schoonheid, Shampoo, Argan

€ 7,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml). Inhoud: 0.39 kg, 19.3 x 7.1 x 4.6 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Shampoo, Argan, Bath, Beauty, Shampoo, Argan

aubrey organics, kamperfoelie roos shampoo, vocht intensief, droog, 11 fl oz (325 ml) – rozenhipszaad & arganoliën. Herstelt & hydrates. Vullen. Trouw aan de natuur sinds 1967. Natuurlijke ingrediënten. Sulfaatvrij. Vrij van parabenen. Glutenvrij.

Ftalaatvrij. Wreedheid vrij. Vegetarisch. Inhoud biologisch afbreekbaar. Vochtverrijkte shampoo hydrateert droog, bros haar en laat het zacht, glanzend en makkelijk te stijl. Licht bloemen kamperfoelie geur. Kenmerken voordelen organische rosa mosqueta & argan oliën hoog in vitamine C & E, herstel vocht en voedingsstoffen Chrysant Angelica & Magnolia boost Shine & kalmeer de hoofdhuid Mironon Ik heb onderzoek gedaan naar alle chemische stoffen die in onze schoonheidsproducten worden geplaatst, en ik voel me dat ik wat controle moet uitoefenen over het giftige afval dat waarschijnlijk in mijn lichaam zit.

Mijn beslissing om aubrey organische producten over goedkope chemisch geladen merken te kopen, is een van de verplichtingen die ik aan mezelf en aan verantwoordelijke bedrijven heb gedaan, zoals aubrey. Ik hou echt van deze shampoo. Mijn haar is prima, maar ik heb er veel van. Het lijkt me plat te gaan als ik een te zwaar product gebruikt. Ik was een beetje aarzelend om een ​​shampoo te gebruiken die hydraterend is, maar ik was aangenaam verrast bij de resultaten. Voordat ik daarbij kom, laat me gewoon zeggen dat deze shampoo hemels ruikt! Het roept een smakelijke, heksige kamperfoeliegeur op die op geen enkele manier lukelt of zoals sommige chemische stoffen die in een laboratorium zijn gecreëerd. Verwacht niet veel schuim omdat Aubrey de zware sulfaten die andere shampoos gebruiken, niet gebruiken om lammers te maken die niet echt nuttig zijn. Ik gebruik ook de kamperfoelie roos conditioner, en de resultaten van deze combo zijn indrukwekkend. Mijn haar is zacht, pluizig, shiney en heel gezond uitziend. Ja shampoos zijn duurder dan het merk van drogisterijen, maar je krijgt echt wat je betaalt, en de aankoop van Ekodrogist.nl geeft je een pauze. Na het bekijken van de ingrediënten van bijna alle “natuurlijke” shampoo's op Ekodrogist.nl, vinden ze dat ze allemaal een van de volgende bevatten, conserveermiddelen zoals natriumbenzoaat, sulfaten zoals natriumlaurylsulfaat, verborgen sulfaten zoals natriumcocosulfaat (nog een verdunde sls met exacte chemische structuur) en vele andere chemische namen zoals polysorbaat 20.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Huid, Vitamine E-Oliecreme, Schoonheid, Anti-Veroudering: Derma E, Anti-Wrinkle Vitamin A & E Treatment Oil, 2 fl oz (60 ml)

Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml): Bad, Schoonheid, Shampoo, Argan

Aubrey organisch is het enige shampoomerk om chemisch vrij te zijn! Niet tellen castiele zeep die ook natuurlijk is, maar het is geen gespecialiseerde shampoo). Het nadeel is dat geen van de shampoo door aubrey goed uitkomt, zodat je waarschijnlijk meer van de shampoo gebruikt. Anders is het moeilijk om de haarhuid of haar te wassen, vooral als u dik haar heeft. In mijn geval). Ik vind ook dat de ingrediënten biodegrade zijn, geschikt voor vegetariërs en niet op dieren getest worden (belangrijk!) Alle conventionele chemische shampoo wordt getest op dieren! Waarom? Er zijn gewoon te veel chemicaliën in.

Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml): Bad, Schoonheid, Shampoo, Argan

Veel zijn reactief en veroorzaken allergieën daarom testen ze het eerst op dieren om mogelijke rechtszaken in de toekomst te voorkomen. Dit product ruikt echt geweldig. Sterke bloemen kamperfoelie steeg geur. Wat het vochtinbrengende effect betreft, vind ik dat het effect op zijn minst matig is. Ik dacht dat ik van deze shampoo zou houden, omdat het vocht vochtig maakt. Het is eigenlijk het tegenovergestelde, het voelde me alsof ik mijn haar met afwasmiddel had gewassen – verschrikkelijk. Maakte mijn haar extreem droog en bros, en ik nachtmerrie om daarna te kammen. Na 3-4 keer gaf ik op. Zou dit niet aanbevelen voor lang haar. De één ster is voor de goede geur.

Ik dacht dat de shampoo was voor droog haar, maar het gebruik ervan voelde helemaal niet zo. In plaats daarvan zou ik zeggen dat het mijn haar droog droogde. Ben niet eens de fles af. Giovanni heeft veel meer hydraterende shampoos. Was een van mijn favorieten maar de ingrediënten zijn drastisch veranderd. Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml) Ik ben teleurgesteld in aubrey. Ik kocht deze shampoo en de conditioner voor mijn 90-jarige moeder. Het behandelde haar droge jeukende hoofdhuid en liet haar grijze haar zacht, glanzend en beheersbaar. Uitstekend product tegen een betaalbare prijs. Ik hou echt van aubrey organische shampoos. Deze is een mooie geur, niet te sterk maar mooi. De shampoo is echt hydraterend. Ik heb heel droog haar, krullerig en krullend. Dit product helpt mijn haar vrij hydraterend en gloeiend te zijn. Hou ervan.

Vergelijkbaar product:
Weleda, Pomegranate Grenade, Firming Day Cream, 1.0 fl oz (30 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Bad, Argan

Review: Aubrey Organics, Honeysuckle Rose Shampoo, Moisture Intensive, Dry, 11 fl oz (325 ml)

Deze shampoo zorgde ervoor dat mijn haar droogder en bijna meer beschadigd voelde. Het is sulfaatvrij, zodat het niet schuimt, wat goed is, maar het heeft mijn haar haar vreselijk gevoeld. Het ruikt lekker, zodat ik uiteindelijk het als een lichaamswas gebruikt maar er zelfs op gebruik was, was ik niet onder de indruk. Aan iedereen die over deze shampoo klaagt! Je moet het tijd geven en geduldig zijn. Eerste 2 weken moest mijn haar wennen aan deze shampoo. Mijn haar was vettig en saai na het wassen en ik heb er bijna op geholpen, maar op een of andere manier heb ik mijn haar en boom gewassen – alles werd plotseling begonnen te werken en ik ben erg blij met dit product! Het kan alleen betekenen dat deze shampoo eigenlijk werkt als je haar er echt aan moet wennen. Dus doe niet op! Het zou 10 wassen duren, denk ik. Ik moet zeggen dat mijn haar dun is en neigt om snel vet te krijgen, maar nu is het heel goed. Ik denk dat deze shampoo een van de beste is, hoewel ik me afvroeg waarom het zo veel schuimt als het natuurlijk is. Hmm. Helemaal niet helemaal zinvol.

 Geen speciale geur of iets, dus ik geef 5 sterren. Bedankt xo Heeft een raar consistentie en belicht niet. Op basis van mijn eigen ervaring zou ik het 2 sterren geven. Wat ik het leukst vind, is de geur. Als u gewend bent aan schoonmaakmiddelen shampoos die veel schuim hebben, vindt u dat misschien niet leuk. Ook al schudt het niet veel, maar zorgt ervoor dat je je haar goed schoon maakt. Het probleem voor mij is dat het een beetje droogt (verrassend voor een shampoo die is geformuleerd voor droog, bros haar) en lijkt me te laten mijn haar bedekt met een vreemde gevoelensfilm. Het laat mijn haar ook in knopen als ik niet met een conditioner opvolg. De bijbehorende conditioner is niet erg conditioning, naar mijn mening. Ik heb een olierige hoofdhuid en moet elke dag mijn haar wassen, vooral in de zomer, maar met deze shampoo kan ik gemakkelijk een dag overslaan. Ik heb deze shampoo gebruikt op zowel maagdelijk haar als op gekleurd haar, en de resultaten waren hetzelfde. Gebruikt met conditioner van dezelfde naam, niet een slechte combo, maar vond dat ze mijn haar voelde, een beetje zwaar. Heeft wat moeite gedaan en extra shampoo om het naar schuim te krijgen. Het verliet mijn haar als stro en helemaal niet hydraterend.

 Ze veranderden de formule een paar jaar terug, en ik vind dit product helemaal niet leuk. Het was veel meer hydraterende, zeep gebaseerde shamoo, nu gebruiken ze synthetische agent (het is afgeleid van natuurlijke bron, veel verschillende chemische structuur), en aubrey moet echt de formule herzien om het beter te maken. Ik zou dit nooit meer kopen, omdat het mijn haar droog en nooit hydraterend was. En 50% van de mensen zou het product ooit terug kopen. Nou, het is echt laag beoordeeld, en zou nooit meer dit item kopen. Blijf weg en koop niet, koop iets anders beter voor hetzelfde bedrag of goedkoper! Ik heb een uitslag van deze shampoo.

Ik heb deze shampoo besteld, omdat ik krullend haar heb dat droog wordt en hydraterend nodig heeft. Het is voorzien van vocht intensief en droog haar. Oke. Dit kan voor mij zijn. Dus ik heb het gekocht sinds het te koop was en ik had waarschijnlijk 7 maanden geen product gekocht met een shampoo. Bij het openen van de verpakking en de shampoo is de geur vrij sterk. Het klonk heel waterig en ik dacht dat het net zou verlaten mijn haar hydraterend. Het moment dat ik het tussen mijn handen wreef en op mijn haar legde, werd het erg ruw. Ik gebruik normaal gesproken dokter Bronners vloeibare zeep en ik kan mijn vingers door mijn haar rennen. Dit legitimeerde het leven uit mijn haar. Ik kon niet wachten om een ​​van mijn conditioners te gebruiken. Gelukkig blijft de geur niet in je haar en het leek niet zo groot van een schuim als een sulfaat shampoo. Terwijl het een zeer krachtige shampoo is, denk ik zeker dat het een geweldig product is voor het verwijderen van producten en het reinigen van het haar.

Ik stel voor dat het in een fles met water wordt verdund en in een schuimende fles zetten. Dit helpt u minder product te gebruiken en haar te verkleinen, aangezien het zo sterk is. En na het gebruik, volg op met een diepe conditioner. Ik heb dit tijdens een verkoop voor ongeveer $ 3 en ik weet het niet zeker of ik het weer zal kopen omdat het een shampoo van $ 10 is die niet erg hydraterend is. Maar het heeft mijn haar zeker gemaakt waarvoor ik blij ben. Als u een sterke shampoo wilt, stel ik voor dat u dit koopt. En als u natuurlijk krullend haar zoals ikzelf hebt, kunt u een reinigingsmechanisme maken door dit te mengen met een goedkope, cg goedgekeurde conditioner (silicone, sulfate, parabenvrij). Sterkte natuurals, goede shampoo voor mijn droge haar.

Ik moest een beetje wennen aan de geur, maar aangezien ik het meestal volgen met de conditioner die er prachtig uit schijnt, is het geen dealbreaker voor mij. Voor meer lichaam probeer de witte camelia shampoo. Deze is goed voor gezond haar, ik hou echt van de hsr conditioner, maar dit is geen geweldige shampoo. Het is niet de ergste sulfaatvrije shampoo die ik heb gebruikt, en het doet een goede job om mijn haar / hoofdhuid te reinigen, maar het is heel moeilijk om mee te werken. Het schuimt niet veel, en ik moet veel product gebruiken om echt schoon te maken. Ik heb genomen om het te mengen met een dab baby shampoo, en dat helpt, maar ik zal het niet opnieuw kopen. Ik zal een andere sulfaatvrije shampoo proberen, zoals schoonheid zonder dagelijkse shampoo of Giovanni Tea Tree Shampoo.