Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid

Aubrey Organics, J.A.Y. Shampoo, Keratin Fix, Dry/Replenish, 11 fl oz (325 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo

J.A.Y. Shampoo, Keratin Fix, Dry/Replenish, 11 fl oz (325 ml) by Aubrey Organics-Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo

€ 8,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Aubrey Organics, J.A.Y. Shampoo, Keratin Fix, Dry/Replenish, 11 fl oz (325 ml). Inhoud: 0.41 kg, 19.1 x 6.4 x 4.3 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Shampoo

aubrey organics, j. een. y. Shampoo, keratine fix, droog / aanvullen, 11 fl oz (325 ml) – keratine & yangu olie. Versterkt en vernieuwt. Trouw aan de natuur sinds 1967. Natuurlijke ingrediënten. Sulfaat-vrij. Vrij van parabenen. Glutenvrij. Ftalaat-vrij. Wreedheid-vrij. Vegetarisch.

Inhoud biologisch afbreekbaar. Versterking van shampoo aanvullingen en gladde haarvezels en voorkomt breuk door hitte-stilering. Groot voor zwak beschadigd haar. Exotische woestijn amber geur. Kenmerken voordelen keratine versterken, afdichtingen in vocht en voedingsstoffen yangu olie, organische jojoba olie en aloë rijk aan vitaminen en voedingsstoffen, herstel vocht en zachtheid mironon Jay shampoo is geweldig! De geur is niet overweldigend (ruikt goed!) Shampoo is natuurlijk, laat mijn haar schoon maken, niet alles uit de schampo's met sls (natriumlauriumsulfaat) gedroogd. Met voortdurend gebruik zul je een verschil in je haar zien Kijk gezonder en glanzend.

Werkt ook goed op natuurlijk krullend haar! Niet hard en zal je haar niet uitdrogen. Shampoo verwijdert henna niet, laat het haar ook zacht zonder conditioner! Helpt de hond met zijn jeuk en verzacht ook zijn jas! Ik heb al meer dan 25 jaar jay shampoo & j & a Desert Herb Conditioner gebruikt. Ik heb geen product veiliger of beter gevonden – ik zet ook een kleine druppel van elk in mijn palm, start met een beetje water en gebruik als scheerschuim, voeg toe wat meer water nodig tijdens de scheerbeurt. Waarschijnlijk door de superieure smeringseigenschappen van jojobas, heb ik geen scheerapparaat gevonden om deze combo te overwinnen. Dit is geweldig en bevredig mij! Als u deze syampoo gebruikt, zal het uw haar niet uitdrogen. Dit product is erg dik, de geur is licht, nauwelijks daar zou ik zeggen. Ik heb een harde tijd om het schuim te maken en door mijn hele hoofdhuid te krijgen.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Shea Boter, Anti Pijn: Earths Care, Anti-Itch Cream, with Shea Butter and Almond Oil, 0.21 oz (6 g)

Aubrey Organics, J.A.Y. Shampoo, Keratin Fix, Dry/Replenish, 11 fl oz (325 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo

De truc, zoals ik erachter heb gevonden, is om meerdere malen een sprongje water te gieten tijdens het ophalen. Mijn haar ziet er glanzend uit, voelt dikker en ruikt na het wassen met deze shampoo. Ik vervang het met kamille luxe shampoo. Mijn favoriete shampoo! Alle sulfate shampoos brachten me irritatie en het haarverlies. Plus, ik heb fijn haar dat meer behandeling nodig heeft dan elke andere soort haar. Dus toen ik Aubrey Organics Shampoo vond, zag ik het resultaat! Mijn haar is dikker geworden en mijn haar is verloren gestopt. Ik beveel dit prachtige product aan! Mijn haar was droog en mishandeld, met aubrey shampoo is veranderd, nu is zijdeachtig en glanzend. Het is een uitstekend product sinds de eerste gewassen. Werkt goed op mijn baby fijn haar! Tot slot een shampoo die mijn haar niet weegt.

Geweldig! Ik heb droog haar en ik ben erg blij met dit product. Ik ben allergisch voor de chemische stoffen in shampooën die tegen de toonbank staan, waardoor ze mijn hoofdhuid onhandig klierig maken. Product prestaties zijn geweldig en de fles is handig te gebruiken. Toevoeging van een aangename geur zou een verbetering zijn. Fantastische shampoo! Ik hou van de manier waarop dit ruikt. Zoals kruiden en de woestijn. Het is een geweldige shampoo, omdat het haar goed reinigt en het dikke en zachte blik laat. Ik vind het leuk dat het geen van de slechte chemicaliën zoals andere shampoos heeft.

Aubrey Organics, J.A.Y. Shampoo, Keratin Fix, Dry/Replenish, 11 fl oz (325 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo

Ik heb overgeschakeld naar aubrey shampoos om chemicaliën te vermijden en natuurlijke producten te gebruiken. Aubrey is het beste daar! Deze shampoo en de conditionerset maakte mijn haar zacht en gladder dan elke andere shampoo ooit gedaan. Dit was voor mijn moeder en ze zegt dat ze blij is met het product. Ze heeft fijn droog en gekleurd haar. Dus denk dat het voor haar werkt. Ik gebruik Aubrey Organics Shampoo, maar voor gekleurd type haar. En het is geweldig. Lichtgewicht shampoo, reinigt goed, ruikt heerlijk, alle natuurlijke ingrediënten. Super! Dit product wassen geen kleur uit mijn gekleurde haar. wil dat grijs niet laten zien! Dit product is niet glad. En er zijn niet veel bubbels. Aubrey Organics, J.A.Y. Shampoo, Keratin Fix, Dry/Replenish, 11 fl oz (325 ml)

Maar het heeft zeker een effect. Dit was de eerste biologische shampoo die ik heb geprobeerd en ik vond het leuk. Het maakt mijn haar zacht en gezond uit. En het ruikt zo lekker, het heeft een zeer aangename kruidengeur. Ik gebruikte het samen met de bijpassende conditioner en ik had geen probleem om mijn haar te kammen. Het ding dat mij een beetje doet, is dat het geen vervaldatum heeft en zover ik weet dat biologische producten snel spoelen. Ik gaf het 4 sterren omdat ik het gebrek aan volume heb met het en de volgende dag begint mijn haar vettig te voelen. Aangekomen door haar schoonheidsspecialist en ze gebruikt het uitsluitend. Heel goed voor haar, maar irriteert de hoofdhuid sterk. Slecht schuim, niets speciaals maar natuurlijk (ik wil het zo). Mijn haar is droog en deze shampoo heeft ze niet zachter of smth gemaakt.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Body Lotion: Nivea, Creme, 13.5 oz (382 g)

Review: Aubrey Organics, J.A.Y. Shampoo, Keratin Fix, Dry/Replenish, 11 fl oz (325 ml)

Details4040 3 hand 3 details 3 details details details hand 3 3 details40 3 details 3 details40 3 3 340 340 3 3 details 3 hand 3 3 3 3 3 340 3 3 340 340 34040 3 3 details hand4040 3 3 3 3 details4040 hand 3 3 hand 3 3 details40 340 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 details details 340 3 3 3 3 3 3 details details40 3 3 3 hand40 hand hand 34040 details 3 hand 3 3 3 3 3 3 3 3 hand 3 3 3 3 3 3 3 3 Probeer het: Breng een beetje ruwe honing aan op de aangetaste plekken en blijf gedurende 10-15 minuten zitten. Maar pas op voor nieuwe mensen: als je haar eenmaal gewend is aan de baking soda / acv-routine, doe dan niets anders of het verknoeit de hele chemie van je haar. Abba-conditioner, km-haarconditioner, professionele haarconditioner en sexy haarconditioner professioneel verlof in conditioner, abba-haarproducten, salon-haarconditioner voor gekleurd haar en leave-in-hair-conditioner wanneer u salon-haarverzorgingsproducten nodig hebt, van een diepe conditioner tot een leave-up in haarconditioner, hoef je niet verder te kijken dan beautymerken, waar we de beste professionele haarproducten hebben van sexy haar, chi, tigi bedhoofd, devacurl en biosilk. Er zijn veel andere kruiden die goed zijn voor je haar en er geweldige dingen voor doen, dit zijn slechts twee suggesties. Vettig haar krijgt een slechte rap, maar de talg die je hoofdhuid produceert is van vitaal belang voor gezond, glanzend haar. Tenzij je stylingproducten aanbrengt, is je shampoo alleen bedoeld om je hoofdhuid te reinigen. De volgende keer dat je je haar wast, lees je de ingrediëntenlijst op je shampoo en conditioner.

Ik doe dit nog steeds, want dat is wat mijn hoofdhuid nodig heeft, en mijn haar dat zo krullend is, het vocht uit het water is na dit tijdsbestek hard nodig. Het is dag zes en ik heb mijn haar elke dag gewassen met het baking soda-mengsel en ook gespoeld met de appel-ciderazijnmix. De standaard hoeveelheid voor haarverzorging is een eetlepel zuiveringszout tot een kopje water. Je kunt ook roos op je gezicht en lichaam krijgen. Ik laat het gewoon gewoon op natuurlijke wijze drogen en dan 's ochtends steiltijden met de beroemde instyler roterende styler, die een wonderwerker is. Citrusy en licht, de organische apotheek kleurt de huid in prachtige, gelijkmatige glans en hydrateert met de zuiverste, meest voedende jojoba-, kokos- en sesamzaadolie. Maar de water-enige methode verlaat ook om het even welke bevochtiging die u van veredelingsmiddel of hydraterende shampoos krijgt.

 Maar mijn haarkwaliteit en beheersbaarheid waren zo toegenomen dat ik weiger terug te gaan naar shampoo.