Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

Aura Cacia, German Chamomile, In Jojoba Oil.5 fl oz (15 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

German Chamomile, In Jojoba Oil.5 fl oz (15 ml) by Aura Cacia-Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

€ 6,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Aura Cacia, German Chamomile, In Jojoba Oil.5 fl oz (15 ml). Inhoud: 0.05 kg, 7.4 x 2.5 x 2.5 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie, Bath, Beauty, Aromatherapy Essential Oils, Chamomile Oil

Aura cacia, Duitse Kamille, in Jojoba olie. 5 ml (15 ml) – pure essentiële oliën. Rustgevend. Ready-to-use recht uit de fles. Deze 100% zuivere essentiële olie wordt vooraf gemengd met jojobaolie. Essentiële olie oorsprong. Egypte. Aroma.

Bloemen, rijk, tabakachtig, middelste noot. Plantdeel. Bloemen. mironon Kamilleolie is een van de beste kalmerende en genezende middelen. Het doet wonderen voor droge, saaie en levenloze huid. Deze pure, essentiële kamilleolie, die met jojobaolie is gemengd, vochtigt, voedt, verzacht, verzacht, bedrijven, revitaliseert, regenerate, verjongt en geneest de huid, verbetert het elasticiteit en de huid, stimuleert celvernieuwing, regelt de productie van sebum, vermindert roodheid en ontsteking, maakt jeuk rustig, maakt de huidtint uit, voorkomt droogheid en uitdroging en beschermt tegen voortijdige veroudering. Vanwege het unieke fytosterol samenstelling is het bijzonder effectief bij het behandelen van zulke aandoeningen als acne, vlekken, uitslag, eczeem, psoriasis, waterpokken, dermatitis, gordelroos, bijen, alsook het helen van kleine wonden, zweren, snijdingen, brandwonden, absessen, blaren , kookt en verlig pijn veroorzaakt door zonnebrand en peeling huid. Kamilleolie is ook een geweldig ontspannend en stressverligend middel dat de angst kan verminderen, u helpen kalmeren, in slaap vallen en een goede nachtrust krijgen. Sinds ik met deze kamilleolie begon te hebben, heb ik meegemaakt dat mijn complexie is verbeterd, mijn huid is zachter en gladder geworden. Bijna alle roodheid en ontsteking zijn weg, sommige fijne lijnen zijn vervaagd en zijn veel minder opvallend.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Zeep: Tierra Mia Organics, Raw Goat Milk Skin Therapy, Face Bar, Emily Soap, 3.8 oz

Aura Cacia, German Chamomile, In Jojoba Oil.5 fl oz (15 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

Zo blij dat ik dit geweldige product ontdekte. Ik vind het leuk om dit te vermengen met jojobaolie. Ik gebruik het rechtstreeks uit de fles elke avond op mijn acne littekens. Het lijkt helemaal rood te zijn. Ik wil ook een paar druppels op mijn hoofdkussen 's nachts laten raken om de gedachten aan te trekken. Het is onmogelijk om verdrietig te zijn als ik dit ruik! De olie is nog steeds getint blauw, maar ik wens dat de werkelijke verdunning ons bekend kan worden, zoals sommige van ons dit voor mengsels gebruiken. Ik koop dit voor therapeutisch gebruik. Ik hou van de geur van kamille, maar ik vind dat helemaal niet leuk! Zowel dit als de aura cacia helichrysum die ik heb gekocht, ruikt niet erg goed, ik vraag me af of het is omdat ze gemengd zijn met de jojobaolie? Bought ze zowel voor lever detoxificatie (externe applicatie gemengd met kokosolie), maar deze twee geuren zullen niet veel gebruikt worden.

Zeer waar voor je geld. Goede natuurlijke ingrediënten. Goed voor de gezondheid. Goede huid effecten. Lekkere geur. Mijn huid (nek en achter het gehoorgebied) was de laatste tijd jeuk, dus ik wreef de olie op het gebied en ook op mijn gezicht om te zien of het mijn puistjes zou ontdoen. Ik kon het jeuk bijna bijna na de behandeling voelen, en het leek ook op de acne te werken. Bovendien was ik verbaasd over hoe zacht mijn huid is geworden! Ik heb argan, rosehip en d sebuckthorn olie gebruikt, en ze zijn allemaal goed, maar deze is uitzonderlijk. Geweldig product voor huid, ik gebruik dit voor ontsteking op de spieren en ook als een relaxant. Dit werkt heel goed.

Aura Cacia, German Chamomile, In Jojoba Oil.5 fl oz (15 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

Verbazingwekkend! Ik hou ervan! Zeer sterke geur! Ik moet zeggen dat ik de romeinse kamille beter vind dan de duitsers. Het heeft een blauwe coler, mijn bestelling is zeer snel aangekomen (alleen 4 dagen! En ik woon in Australië!) Dit is op mijn 9 mo dochters huiduitslag (misschien zijn de mazelen geweest, was het niet zeker) en na ongeveer 3-4 dagen Deze olie heeft ik gekocht om irritante huid te kalmeren en puistjes te genezen. Het versteekt mijn poriën niet, heeft een goed effect op ontstekingen, maar niet zo magisch zoals veel zegt. En ik vind het niet leuk om te ruiken. geïrriteerde huid. Ik gebruik het voor mijn zeep.

Het is gemengd met jojobaolie. Het is dus erg zacht. Ik kocht dit om te vergelijken met soortgelijke producten die door mlm werden verkocht. Aura Cacia, German Chamomile, In Jojoba Oil.5 fl oz (15 ml) Ik ben niet zo blij, want het is echt verdund met jojobaolie. De geur van de originele kamilleolie is niet zo sterk. Er zijn echter geen pure kamilleolie beschikbaar en dit is de enige optie. Niet officieel gebruikt, maar ruikt devine, niet erg sterk.

Vergelijkbaar product:
Aubrey Organics, Blue Chamomile Shampoo, Classic Blue Chamomile Scent, Normal, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo

Review: Aura Cacia, German Chamomile, In Jojoba Oil.5 fl oz (15 ml)

En een lichtblauwe kleur. Item was precies wat ik wilde en nodig had, voor een fatsoenlijke prijs. Ik heb tegenstrijdige dingen gehoord over de kwaliteit van essentiële oliën van aura cacias, maar ik moet zeggen dat wanneer ik een druppel hiervan aan een dragerolie toevoegen (gewoonlijk jojoba) en op mijn gezicht gebruik heeft, heeft het zeker een kalmerende werking gehad (minder roodheid enz.) bij vele gelegenheden, dus het lijkt een goed product. Geweldig, heel mooi, net wat ik wilde! Ik ben geen expert, maar met het oog op het maken van een gezichtsolie heeft het mij goed gediend. Vette huid komt meestal voor waar huidverzorgingsproducten te veel zijn gebruikt. Er gaat niets boven een warm, rustgevend bad aan het eind van een stressvolle dag, en het toevoegen van ontspannende oliën, zoals Romeinse kamille, kruidige salie, lavendel, zoete marjolein of sandelhout maakt het een echt zalige ervaring. Giet in het bad gevuld met warm water. Overbelasting van de hersenen kan leiden tot mentale vermoeidheid die zich vertaalt in desinteresse, gebrek aan motivatie en het onvermogen om helder en productief te denken. Of u nu langer haar langer wilt laten worden of worstelt met haaruitval, essentiële oliën kunnen voor u de oplossing zijn.

 Deze nobele kamille wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn vele helende eigenschappen. De geur van etherische olie van kamille stimuleert de hersenen en uit onderzoek blijkt dat het een geweldige natuurlijke remedie tegen depressie en angst is (17). Zwemmen kan bijzonder nuttig zijn bij gebruik in combinatie met massageoliën, maar neem altijd eerst een bad en breng dan de massageolie aan. Onderzoekers weten nog niet zeker hoe, maar bergamotolie moedigt een normaal cholesterolgehalte en bloedsuikerspiegel aan. Verbind alleen het woord lijnzaad met je ontbijtgranen – nou, lijnzaadolie is een opvallende verschijning in de wereld van de huidverzorging. Sandelhout etherische olie wordt gemaakt door stoomdestillatie van kernhout van verschillende sandelhoutbomen. Vrouwen die zwanger zijn of proberen zwanger te worden, moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van Romeinse kamille, omdat het een milde baarmoederstimulant kan zijn die problemen kan veroorzaken voor uw ongeboren kind. Ze hebben allemaal stress en angstverlichtende eigenschappen, wat resulteert in een afname van talgproductie. Als je snel wilt afvallen van brandwonden, eczeem of huiduitslag, voeg dan 5 druppels lavendelolie toe aan een eetlepel kokosolie. Ik heb ook veel foto's gemaakt van de gordelroos van mijn moeder, dermatitis bij dochters en eczeem en mijn psoriasis. Kamille-Romeinse essentiële olie (Anthemis nobilis): Romeinse kamille: Romeinse kamille etherische olie heeft een zoete en licht fruitige geur die doet denken aan verse appels en weidegras.

Een paar keer ruiken verhoogt ook de energie en alertheid, en als je het op je slapen toepast, kun je hoofdpijn kwijtraken.