Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging

Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Foam-Free, Mint, 4.16 oz (117 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Ayurvedic Herbal Toothpaste, Foam-Free, Mint, 4.16 oz (117 g) by Auromere-Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

€ 3,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Foam-Free, Mint, 4.16 oz (117 g). Inhoud: 0.15 kg, 17.5 x 4.6 x 3.6 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothpaste

Auromere, ayurvedische kruiden tandpasta, schuimvrij, mint, 4,16 oz (117 g) – geconcentreerde ayurvedische formule. Fluoride-vrij. Sulfaat-vrij. Wreedheid / Veganistisch. Non-gmo. Geen bleekmiddelen of kunstmatige kleuren. Glutenvrij. Vrij van parabenen. Geen kunstmatige zoetstoffen. Niet-schuimende tandpasta. Zonder natriumlaurylsulfaat.

Met 23 speciale kruidenextracten voor optimale mondhygiëne. Geen dierlijke ingrediënten. Neen & peelu. Inclusief de tandenborstelbomen. Zuiver | authentiek | effectief. Auromeres ayurvedische formule combineert de natuurlijk aantrekkelijke en krachtig verrijkerende eigenschappen van neen, peelu en 21 andere blaffen, wortels, planten en bloemen die al eeuwen door ayurvedische specialisten zijn gewaardeerd voor hun aparte en gecombineerde werkzaamheid bij het behoud van superieure tandheelkundige hygiëne. Ayurveda. (Ayur = leven en veda = kennis) is de oude holistische wetenschap van India, die gericht is op een totale harmonie van geest, leven, lichaam en geest in evenwicht met natuurritmes. mironon Het enige wat ik niet aan tandpasta vind, is dat het mijn mond droog laat voelen en lang geleden mijn smaakpapillen beïnvloedt. Dit heeft een munt in het, maar dat doet dat niet. Ook, het irriteert mijn tandvlees niet zoals de normale tandpasta. Ik ging eigenlijk naar beneden om mijn tanden een dag met mijn andere tandpasta te poetsen, omdat het me erg lastig was, maar nu gebruik ik dit 's nachts en het stoort me niet voordat ik ga slapen. Silica is een hard rock minerale met hardheid, zodat het de zachtere tanden zal afbreken. Ik zal het niet meer gebruiken. Ik gebruik deze tandpasta voor een paar maanden en toen ik naar de tandarts ging, was de tandarts verbaasd hoe mijn tandvlees kijkt. Ik geloof dat deze tandpasta verantwoordelijk is voor verbetering. Niet meer pijn tanden, mooi adem, zeer goede smaak.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Huid, Massageolie, Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid: Cococare, 100% Glycerin, 8.5 fl oz (250 ml)

Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Foam-Free, Mint, 4.16 oz (117 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Hou gewoon van deze tandpasta. Een zeer goede tandpasta tegen een zeer redelijke prijs. Mijn favoriete tandpasta, romige, niet-viskeuze textuur. Dit zal je tanden niet slijpen en kan het dichter bij een Pools vinden. Goede smaken en aangename, zachte ervaring. Nog een overwinning uit Ekodrogist.nl! Ik hou van de geur van de kruiden.

 Ik wou echter dat de kruiden sterker waren, waardoor mijn tanden heel schoon voelen. Omdat het natuurlijk is, maakt het niet veel schuim. Als u in meer kruiden en minder munt smaak, dit is voor u. Ik vind het leuk, mijn kinderen zijn oke, maar mijn manlief doet er niet echt om. Ik ben dit product al meer dan 6 maanden gebruikt en ik vind het leuk. Mijn tanden voelen altijd schoon en fris. De kleur van de tandpasta is een donkere beige die anders is. Niet zeker of de kleur natuurlijk of toegevoegd is. Dit product werkt goed genoeg. Mijn tanden voelen schoon, maar ik verkies nog steeds mijn nu-voedsel xyliwhite in cinnafresh. Niets heeft die tandpasta nog geslagen. Niets speciaals. Gewoon een tandpasta, terwijl ik het product leuk vind omdat het vrijblijvend is, zou ik geen schuimvrij weer kopen, omdat het rommelig is bij het tandenborstelen. Ik zou opnieuw ayuverdic kopen maar een schuimend type. Goede frisse smaak na het poetsen.

Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Foam-Free, Mint, 4.16 oz (117 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandpasta

Ik kon niet wachten om de buis af te maken. Ik kijk er niet naar uit om het alles te gebruiken. De smaak is vreemd. Niet gebruikelijke munt, probeer mijn best om elke keer op mijn tong te vermijden. Het geeft veel meer schuim dan sls-free ones. Kruiden is niet mijn favoriete thee, het zou geweldig zijn als het sterker is van mint, het is afgewaterd en niet geconcentreerd zoals het gebruikt wordt. Ik wou dat ze teruggaan naar de oorspronkelijke formule.

De smaak was meer intens. Als u geen bijwerkingen of gewone tandpasta hebt, gebruik dan deze, het is goed voor uw tand en tandvlees. Wat een wittende tandpasta kan doen, is vlekken op het oppervlak verwijderen van voedsel zoals koffie en rode wijn door het percentage schuurmiddelen te verhogen. In principe slis je ongeveer een eetlepel olie (ik gebruik kokosolie) gedurende enkele minuten. Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Foam-Free, Mint, 4.16 oz (117 g) De collectie mondhygiëneproducten van het museum omvat vele vormen van tandpasta, de term die wordt gebruikt voor tandpasta, tandpoeder, tandzeep of tandenreinigende vloeistof. Individuen maakten vaak hun eigen tandpoeders thuis, met behulp van een recept van calciumcarbonaat (Neergeslagen krijt) en castilla zeep, met kruidenoliën toegevoegd voor smaak. Prijs van zijn onderzoek en aanbevolen bij genezen tandbederf. Ooit afgevraagd wat er in je tandpasta zit – de meeste bevatten milde schuurmiddelen zoals calciumcarbonaat of gehydrateerde aluminiumoxiden; fluoride om tandglazuur te versterken; humectanten zoals propyleen of glycol om waterverlies in de tandpasta te voorkomen; smaakstoffen zoals sacharine of andere zoetstoffen die tandbederf niet bevorderen; verdikkingsmiddelen; en detergentia zoals natriumlaurylsulfaat (Sls) om schuimvorming te creëren, volgens de American Dental Association. Het is gemakkelijk om een ​​frisse adem, helderder, sterker gebit en gezond tandvlees te hebben als u de oorzaak van mondgezondheidsproblemen aanpakt. Traditionele tandpasta en mondwater vernietigen de goede bacteriën die de slechte bacteriën in toom houden.

Vergelijkbaar product:
Stridex, Single-Step Acne Control, Alcohol Free, 55 Soft Touch Pads, 4.21 In Each: Schoonheid, Salicylzuur, Acne Topische Producten

Review: Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Foam-Free, Mint, 4.16 oz (117 g)

Solis was er niet van op de hoogte en kan geen commentaar geven op de effectiviteit ervan, ze draagt ​​wel een prebiotische tandpasta genaamd revitin in haar kantoor. Niet alleen laat het mijn mond ruiken en fris aanvoelen, ik heb door mijn tanden dat mooie, schone, gladde gevoel na het poetsen. Meestal wijs ik een bepaald deel van ons maandbudget toe voor tandheelkundig gebruik, en terwijl in het verleden 100% hiervan naar onze tandarts ging, heb ik sindsdien besloten een deel ervan te bestemmen voor producten die tandheelkundige zorg holistisch benaderen! Dit zorgde ervoor dat ik diep ging duiken in naar welke tandarts ik moest gaan, naar welke materialen de vullingen zouden moeten worden gemaakt en wat de beste thuiszorg is om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Ik krijg dat vage gebit nooit meer, ook al ga ik 24 uur zonder poetsen (soms gebeurt het wel! Ik steun of een opmerking over wellness over zuiveringszout dat weg blijft van tandvleesweefsel. Combineer 3 druppels kaneelolie, 2 druppels kruidnagelolie, 2 theelepels suiker en 3/4 theelepel boorzuuroplossing tot 4 kopjes water.

Annuity's premium natuurlijke tandpasta's blekende en oplichtende kracht wordt ondersteund door bromelaïne en papaïne. De volgende keuzes bevatten krachtige etherische oliën, probiotica en ingrediënten die het orale microbioom in evenwicht brengen, mineralen leveren en gezond tandvlees en sterke tanden bevorderen. Soms gebruik ik een druppel of twee pepermuntolie op mijn gedempte tandenborstel als ik een snelle en gemakkelijke manier wil om mijn mond schoon en muntachtig fris te krijgen. Price's werk opnieuw geformatteerd), eerst de volledige immuunsysteemondersteuning van het systeem aan. Ik ben het eens over het kiezen van een zachte tandenborstel, zodat het je tandvlees niet zal beschadigen en je tanden kan vernietigen. Sommige merken (zoals colgate) proberen de balans te vinden tussen bacteriën en triclosan, een pesticide waarvan in sommige onderzoeken is aangetoond dat het interfereert met de werking van de spieren en de endocriene en hormoonfunctie verstoort. Met biologische en wildgemaakte kruiden zoals cape aloëblad, sennablad, alsem en cayennepeper, deze formule kalmeert en verbetert de spijsvertering, waardoor uw darmfunctie moeiteloos eenvoudig wordt. Eindrapport over de veiligheidsbeoordeling van natriumlaurylsulfaat en ammoniumlaurylsulfaat. Tandartsen gebruiken vaak tandpoeder om je tanden schoon te maken en te poetsen. Ontdek hoe de ultieme whitening-collectie helpt om het uiterlijk en de gezondheid van een stralende lach te behouden.

Ik raad het gebruik van een kleine dunne badstof als babys washandje en nadat je scrub tanden hebt geborsteld met een doek. Daarom is het belangrijk om te controleren of deze natuurlijke tandpasta fluoride bevatten, een bewezen werkzaam bestanddeel ter voorkoming van tandbederf. Een enorme drijvende kracht achter groei is de subset van de mondverzorging in de markt. Het duurde even voordat ik me aan de smaak aanpaste, maar na slechts een paar dagen gebruik merkte ik een verandering in het uiterlijk van mijn tanden op en voelde mijn tandvlees veel gezonder aan.