Ekodrogist.nl: Gezondheid, Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Huidverzorging

Badger Company, Tinted Zinc Oxide Sunscreen Cream, Broad Spectrum SPF 30, Unscented, 2.9 fl oz (87 ml): Gezondheid, Huidverzorging, Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Tinted Zinc Oxide Sunscreen Cream, Broad Spectrum SPF 30, Unscented, 2.9 fl oz (87 ml) by Badger Company-Gezondheid, Huidverzorging, Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

€ 11,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Badger Company, Tinted Zinc Oxide Sunscreen Cream, Broad Spectrum SPF 30, Unscented, 2.9 fl oz (87 ml). Inhoud: 0.11 kg, 3.8 x 3.8 x 14.2 cm
Categorieën: Gezondheid, Huidverzorging, Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Health, Skin Care, Bath, Beauty, Sunscreen, Spf 30-45

Badger bedrijf, getint zinkoxide zonnebrandcrème crème, breed spectrum spf 30, unscented, 2. 9 fz (87 ml) – getint. Scherpe tint. Voor gezicht en lichaam. Waterbestendig 40 min. Uva uvb. Non nano. Natuurlijke producten vereniging gecertificeerd. 100% gecertificeerd natuurlijk.

98% organische ingrediënten. Nsf bevat organische ingrediënten. Gecertificeerd door Oregon toth tot nsf / ansi 305. Certified b corporation. 318 Nm breed spectrum. Pa +++. Schone minerale tint mengt met de meeste huidtinten om het whitening effect van veilig zinkoxide zonnebrandcrème te verminderen.

Gebruik: helpt bij het voorkomen van zonnebrand. mironon Het doet wat ik het nodig heb om te doen. Dat wil zeggen, het biedt goede bescherming tegen de zon, maar het heeft een beetje een geur die me onaangenaam doet. Het heeft ook een beetje vettig gevoel bij het wrijven ervan. Maar ik zal dit tolereren om mezelf te beschermen tegen zonnebrand. Ik heb een zeer eerlijke huid en de tint maakt dit voor mij als een getinte hydraterende crème. Ik heb huid aan de droge kant, dus ik gebruik een vochtinbrengende stof onderaan, maar ik denk dat ik dit ook zonder vochtinbrengende middel zal proberen. Ik gebruik dit als een getinte moisturizer en voeg een poeder bovenop.

Ziet er geweldig uit. Vul de poriën niet in of exentueer de lijnen. Ik ben 39 Het maakt me een beetje glanzend, dus ik moet een poeder in mijn portemonnee houden om tijdens de dag te retoucheren. Maar ik gebruik dit als een alledaagse blik, zelfs om te werken. Zo ziet het goed uit. Veel dure merkenfundamenten komen hier niet dichtbij. Zo lief dat het ook geurvrij is! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je een goede reiniger nodig hebt. Ik gebruik een oliereiniger en een wasdoek, maar als je een slechte reiniger hebt, vind je dit moeilijk te verwijderen. De getinte zonnebrandcrème werkt goed, maar zoals bij alle zonnebranders is het een beetje zwaar.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Mondverzorging: Christophers Original Formulas, Herbal Tooth & Gum Powder, 2 oz

Badger Company, Tinted Zinc Oxide Sunscreen Cream, Broad Spectrum SPF 30, Unscented, 2.9 fl oz (87 ml): Gezondheid, Huidverzorging, Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

 Ik zou dit opnieuw kopen – het verdwijnt volledig wanneer toegepast. Het is ook een van de zwaarste zonneschermen daar volgens de milieu werkgroep (ewg). Ik wou dat het een hogere spf had en dat het echter niet zo duur was. Ik hou van dit merk meestal, maar helaas, dit product geeft me acne. Het verdiende een 5-sterren als de formule minder vettig is. Ik heb verwacht dat ik wat tijd bestee om gelijkmatig op te zetten na het doen van wat onderzoek. Ik heb geen probleem voor dat deel. Het gevoel op het gezicht kan je echter bijna altijd herinneren dat je een zonnebrandcrème hebt gezet. Het breekt me echter niet uit. De tinten waren goed, dat ik denk dat het natuurlijker lijkt dan de elta. En het houdt me in de tan te krijgen. Tot nu toe is het mijn beste fysieke zonnebrandcrème. Ik hoop dat er in de toekomst een versie is die voor mij lichter is. Ik zal ze zeker proberen, na het horen van goede feedback over deze natuurlijke zonnebrandcrème, heb ik besloten om het een stukje te geven. Ik was teleurgesteld om te ontdekken dat het erg olierig was en me liet zien als een vetbal en ik belandde uiteindelijk in puistjes.

Badger Company, Tinted Zinc Oxide Sunscreen Cream, Broad Spectrum SPF 30, Unscented, 2.9 fl oz (87 ml): Gezondheid, Huidverzorging, Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Het liet een onnatuurlijke witte kast op mijn huid, hoewel het getint is. De tint biedt niet voldoende dekking. Terwijl deze zonnebrandcrème goed werkt, past het permanent kleding en is het erg vettig. Helemaal niet wat ik verwachtte. De zonnebrandcrème is roze afgezwakt, maar ik heb sallow skin, zodat je de zonnebrandcrème kunt zien. Het is vooral voor de hand liggend in de huidvellen, bijvoorbeeld kraaienvoeten en op elke molen of sproeten. Je hebt echt een licht of roze getinte huid nodig om dit minder zichtbaar te maken op het gezicht. Ik zal het waarschijnlijk op mijn handen en lichaam gebruiken, zoals het op mijn gezicht te duidelijk is, voor het grootste deel, ik ben blij met hoe dit presteert en ik klaag een badger om het cosmetische aspect van een gezichtszonnecreme aan te pakken. De lijst met eenvoudige ingrediënten is een definitieve overwinning en daarom kocht ik het, en de tint is goed, hoewel het een beetje witte blik op de huid laat. Badger Company, Tinted Zinc Oxide Sunscreen Cream, Broad Spectrum SPF 30, Unscented, 2.9 fl oz (87 ml) De enige kant van dit product is dat het olieachtig is. Het is zichtbaar glanzend, en ik zou liever een lichte matige uitstraling hebben. Dat moet ik zeggen dat het goed doet om je huid te beschermen. Zou het geweldig zijn als een badger deze formule zou kunnen gebruiken en het een beetje kan aanpassen om het een matiger product te maken, dan vind ik dat het perfect zou zijn! Ik hou van deze zonnebrandcrème. Het is vettig maar ik hou van kleur.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Hoofdpijn: Boiron, Kali Phosphoricum 30C, 3 Tubes, Approx. 80 Quick-Dissolving Pellets Each

Review: Badger Company, Tinted Zinc Oxide Sunscreen Cream, Broad Spectrum SPF 30, Unscented, 2.9 fl oz (87 ml)

We houden er erg van! Zeer subtiele tint. Ik hou van de roos voor mijn gezicht, maar ik gebruik dit product overal in mijn lichaam. Heb al 3 jaar de badger getinte zonnebrandcrème gebruikt en hou er absoluut van. Heb het makkelijk gevonden om te solliciteren, en laat echt niet veel vettig voelen zoals andere zonneschermen doen. Zal dit blijven kopen zolang het beschikbaar is. De kleur is een natuurlijke, perfect voor een eerlijke huid. Werkt het goed en kan het als een getinte moisturizer fungeren. Zeer tevreden met mijn aankoop. Licht, ongevuld, perfect voor kinderen.

Ik gebruik het op mijn 4,5-jarige dochter en het is perfect. Ze heeft een mooie huidverf en het werkt goed. Het enige nadeel is de kleine afmeting van het product, omdat ik het vaak moet gebruiken als ze uit het water komt, omdat ik het gewoon natuurlijk product ben, en ik moet het meerdere malen toepassen. Anders dan dat ik het sterk aanbevelen. Het product komt bruin uit en wanneer het wordt toegepast wordt het wit maar blijft wit voor een seconde, dan helder wanneer u op uw gezicht wreef. Mijn huid is een lichte middelgrote kleur (Europese huid). Ik vond dat er een glanzende afwerking is, maar ik kan make-up over de top dragen. Ik vind het leuk hoe dit product een hoog percentage zink heeft met natuurlijke oliën. Zou aanraden! Lijkt goed, hoewel een beetje dik in textuur. Ik heb oosterse huidtoon, dus dit was een beetje te wit voor mij.

Over het algemeen is het goed. Ik vind het leuk om producten die niet giftig zijn, dus ik zou het gewoon moeten doen. Het is een van die dingen die ik echt op mijn huid zou moeten vermengen. Ik vind het geweldig, ik heb het vaak gebruikt, maar ik vind het te vettig / vettig, dus ik draag het alleen op het strand. Ook het is vrij licht en shows, maar ik denk dat de sleutel is om het eerst een beetje te laten zinken en daarna het beetje beter te wrijven. Ik kocht dit als een back-up voor de badger unscented sunscreen lotion, net als dit omdat het getint is. En ik ben blij dat ik deed. Bij de eerste applicatie heb ik het gehaat, het lijkt me op mijn gezicht letterlijk vet te hebben. Omdat ik een vettig combinatie gezicht heb en ik altijd naar een matte afwerking gaat, was dit ongemakkelijk voor mij.

Maar ik wilde dit niet en vooral omdat de andere zonnebrandcrème niet perfect voor mij was gewerkt, dus ik probeerde dit meerdere keren te gebruiken. Ik heb dit toegepast, probeer de greasiness te negeren, het spreekt heel goed uit, dus ik heb niet veel nodig gehad dan ik normaal gesproken zou gebruiken. Net daarna heb ik mijn hele gezicht geblazen om van het overmaat te ontsnappen. Ik ga verder met mijn concealer en zet mijn hele gezicht met poeder. Je kan nog steeds een beetje olievlieg voelen als je je gezicht aanraakt, maar het was een enorme verbetering na blotting van de eerste applicatie. En het voelt niet alsof het op mijn gezicht zal bewegen. Dit laatste op me de hele dag, het maakte me niet meer olierig dan de olie die mijn huid natuurlijk produceert, het laat me net lijken dat ik een natuurlijke gloed heb, ik kan dat zien omdat ik andere merken zonnebrandcrème had die me liet zien zoals een rechte disco bal na slechts 4-5 uur.

De tint ziet er natuurlijk uit, maar helderder, wat ik het niet uit, na het poeder ziet het bijna onopspoorbaar. Ik heb een lichte medium skintone overigens, iedereen met een medium skintone kan dit te bleek vinden, maar het kan makkelijk met een beetje poeder worden opgelost. Over het algemeen vind ik dit voor mijn gezicht echt leuk. Het is betaalbaar, heeft een natuurlijke tint, het droogt niet op mij, een hoog percentage zinkoxide, en lagen goed, ik draag alleen zonnebrandcrème en concealer voor elke dag aan het werk en al mijn concealerlagen goed bovenop dit, het duurde op ik breek me niet uit. Het presteert net zo goed als mijn andere veel dure zonnebrandcrème. De enige fout is het vettige gevoel, maar het is makkelijk opgelost.