Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Lipzorg, Blistex Medicated

Blistex, Medicated Lip Ointment.21 oz (6 g): Bad, Schoonheid, Lipzorg, Blistex Medicated

Medicated Lip Ointment, .21 oz (6 g) by Blistex-Bad, Schoonheid, Lipzorg, Blistex Medicated

€ 1,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Blistex, Medicated Lip Ointment.21 oz (6 g). Inhoud: 0.02 kg, 9.7 x 7.6 x 1.8 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Lipzorg, Blistex Medicated, Bath, Beauty, Lip Care, Blistex Medicated

Blistex, medicijnen lip zalf. 21 oz (6 g) – lip beschermend / extern analgetisch. Helpt bij het helen van droogte en koudzweren te verlichten. Klinisch bewezen om droge, dunne lippen te genezen. Penetrerende medicatie en vocht. Een geavanceerd vochtstelsel zorgt voor een doordringende medicatie in een unieke formule om koude zweren te verlichten en zware lipdroogheid te verlichten. Blistex lip salf bevat vier medicijnen om reliëf te bieden aan de pijn, jeuk en ongemak van lipzweren en blaren. De vocht- en verzachtende basis in blistex lip zalf hydrateert en verzacht lipcellen om kraken te verlichten en slecht droge lippen te verlichten.

Blistex lip salf is zo effectief, het is klinisch bewezen dat het lipvocht wordt verhoogd, de droge, dunne lippen helen en de algemene conditie verbeteren. Beauty professionals gebruiken het ook om de lippentextuur glad te maken voordat ze kleur toepassen. Als lipstickbasis gebruiken, doe je liberaal aan, laat vijf minuten wachten, verwijder dan overtollig en geef kleur aan. Toepassingen. Voor de tijdelijke verlichting van pijn en jeuk in verband met kleine lippenirritaties of koude zweren. Tijdelijke beschermd en helpt verfrissende of gebarsten lippen te verlichten. mironon Ik vond het leuk, hoewel het geneeskunde veel en niet erg lekker lijkt. Maar het is werk, dus ik vind het leuk.

Ik heb eerst een paar jaar geleden deze medicijnlapsalf in Duitsland gedaan. Het bleek perfect te zijn. Toen ik thuis was, spijt me dat ik hem niet had meegenomen, omdat het mijn lippen perfect bleek na slechts een nacht. Toen ik het op Ekodrogist.nl vond was ik erg blij, en toen ik het pakket kreeg en het probeerde, was het gewoon de behandeling die ik had genoten. Sterk aanbevolen, vooral in de winter (ondanks het koeling effect op de lippen). Heeft een geweldig werk gedaan! Een van de beste, een van de beste producten die ik heb gebruikt voor mijn super problematische en droge lippen! Geweldig product. Ik zal het opnieuw kopen, het helpt echt goed. Werkt erg goed voor gedroogde lippen en zelfs koude zweren! Ik gebruik dit in de avond als ik voel dat mijn lippen geïrriteerd zijn of zweren op het punt staan ​​te beginnen – helpt bij het overnachten. Perfect, uitstekend hulpmiddel! Kalmerende, 20. Alternatieve au carmex, ik bracht veel van dit item.

Vergelijkbaar product:
Aubrey Organics, Calming Skin Therapy, Hydrating Mask, Sensitive Skin, 3 fl oz (89 ml): Schoonheid, Gezichtsmaskers

Blistex, Medicated Lip Ointment.21 oz (6 g): Bad, Schoonheid, Lipzorg, Blistex Medicated

En mijn vriend vraagt ​​me om haar te verkopen. Zeer effectief. Deze zoet geurende bodylotion van aquolina verzacht je huid en laat je de hele dag geweldig ruiken. Als een bepaald ingrediënt ontstekingen of irritatie veroorzaakt (wat, we hebben ontdekt, vrijwel alles kan zijn), kan het ertoe leiden dat je je lippenbalsem meer gebruikt, wat meer irritatie veroorzaakt, en voila: balsemverslaving. Het zorgt voor een dramatische hydratatie en voeding van de huid om je gezonde lippen te geven. Ipssun protectionspf 15aan te passen voor blootstelling aan de zon en zo nodig voor pijnlijke lippenglijdingen op een gladde huid voor geïrriteerde lippen en reparaties op lippenbalsemlip lippenbalsem geneest lipgloeiende moisturizer en revitalisator, bescherming en reliëf voor het pellen van lippenanti-aginggeen rommel, geen crème, geen heilzaam voor mensen die buitenshuis werken tijdens koud weer maanden en winderige dagen goed werken voor koude soreslip renewalno wasachtige textureworks voor droge huidpatronen worden gebruikt om gekraakte vingertoppen te genezenfamilie merkverwacht industrieel merk70 jaar uitstekende informatie over spf-scores en risico's van nietlipbalm zonnebrandcrème gebruiken bij skincancer. Ik was verkocht toen ik lipboter las en toen kwam het en blies me uit het water! Genezende lippenbalsem, hydraterende formule met zonnebrandcrème spf 30, voor droge voor gesprongen lippen beschermt en kalmeert droog, geschuurd en cracke.

Blistex, Medicated Lip Ointment.21 oz (6 g): Bad, Schoonheid, Lipzorg, Blistex Medicated

De lotion bestaat uit een mix van ondertonen van bloemen en hints van vanille en jasmijn. Deze wordt geleverd in een plastic semi-transparante pot en heeft een subtiele roze tint, waardoor je lippen er gezonder uitzien. Veel dermatologen zijn het erover eens dat het essentieel is om uw huidverzorgingsroutine aan te passen aan het wisselende seizoen. Droge, gesprongen lippen: Blistex bessenlippenbalsem heeft drie langdurige beschermende middelen en sluit de lippen vochtig af om uitdrogen van lipweefsel te voorkomen. Blistex, Medicated Lip Ointment.21 oz (6 g) Sla de kans over om een ​​brandwond te vangen en ontvang direct een sunkissed glow met een drogisterij bronzer die zo goed is, mensen zullen vragen of je op vakantie bent. Het absorbeert diep in je huid voor de meest effectieve natuurlijke voeding die je kunt krijgen bij een lichaamswasbeurt. Anderen roken kunstmatig, zoals de cacaoboter van Palmer, die ons deed denken aan klassieke lipgluipers uit de kindertijd Chocolade gedoopte bananensmaak. Het nestelt zich daar als een babyvogel in zijn nest. Hoewel we hebben geschreven over de beste schoonheidswensen voor een ultragevoelige winterhuid, de beste hydraterende moisturizers en de schoonheidsproducten die je nodig hebt voor de herfst, hebben we ons tot het uiterste ingespannen om de beste lippenbalsems te vinden voor schrale lippen die je kunt vinden op amazon.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Make-Up, Nagellak: Suncoat, Polish & Peel, Water-Based Nail Polish, Mulberry, 0.27 oz (8 ml)

Review: Blistex, Medicated Lip Ointment.21 oz (6 g)

De applicator was interessant en leuk, en ik vond het leuk als een crème, dus het zonk meteen in, maar ik denk dat de traditionele lipbalms die een film op de lippen maken beter zijn omdat het langer meegaat. -Gebruik, deze aftershave balsem is bij uitstek geschikt voor de veeleisende man. Het bevat de goedheid van sheaboter, bijenwas, druivenpitolie, vitamine E en meadowfoam-zaadolie. Ze weigerden een terugkeer omdat ze beweerden dat blistex in enkele jaren roestkleurig was gemaakt! Het toegevoegde voordeel van spf 15 is een groot voordeel in deze medicinale lippenbalsem. Ipssun protectionspf 15aan te passen voor blootstelling aan de zon en zo nodig voor pijnlijke lippenglijdingen op een gladde huid voor geïrriteerde lippen en reparaties op lippenbalsemlip lippenbalsem geneest lipgloeiende moisturizer en revitalisator, bescherming en reliëf voor het pellen van lippenanti-aginggeen rommel, geen crème, geen heilzaam voor mensen die buitenshuis werken tijdens koude weermaanden en winderige daysworks goed voor koude soreslip renewalno wasachtige texturegreat flavor0. Ik heb jarenlang blistex gebruikt en het is een geweldig product. Het beheren van de puinhoop kan soms ronduit icky zijn, maar het hebben van het juiste formaat luier en babydoekjes die passen bij de huidbehoeften van uw baby, maakt het verschil.

De blistex-medicinale lipbalsem met reliëf heeft mijn gesprongen lippen binnen een paar dagen volledig gerehydrateerd. Lees het etiket, de waarschuwingen en de inserts die door de fabrikant zijn verstrekt en raadpleeg uw apotheker wanneer u dergelijke medicijnen of producten voor de natuurlijke gezondheid koopt. Ry fris, deze bodylotion is ook ideaal voor droge of beschadigde huid. Onze keuze is neutrogena noorse formule lip moisturiser ($ 3), een balsem die breed spectrum spf 15 bevat van een mix van octinoxaat en oxybenzone.