Ekodrogist.nl: Supplementen, Lecithine

Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 12.7 oz (360 g): Supplementen, Lecithine

Super Earth, Lecithin Granules, 12.7 oz (360 g) by Bluebonnet Nutrition-Supplementen, Lecithine

€ 13,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 12.7 oz (360 g). Inhoud: 0.48 kg, 16.8 x 11.2 x 11.2 cm
Categorieën: Supplementen, Lecithine, Supplements, Lecithin

Bluebonnet voeding, super aarde, lecithine korrels, 12. 7 oz (360 g) – gemaakt met niet-GMO ingrediënten. Vegan. Kosher parve. Glutenvrij. Geen suiker toegevoegd. Natuurlijke soja.

Natuurlijk voorkomende fosfatiden. Afkomstig van niet-GMO-soja. Voedingssupplement. Easy-to-mix. Per portie. Slechts 50 calorieën. 2. 6 g totale efas. 4. 1 g totale fosfolipiden. Bluebonnet's super aarde lecithine korrels zijn afgeleid van niet-GMO sojabonen die duurzaam verkregen werden onder een identiteitsbehouden traceerbaarheidsprogramma. Dat betekent dat geen genetisch gemodificeerde materialen gedurende een fase van de productiecyclus van boerderij tot tafel gebruikt worden, inclusief planten, oogsten en opslag, terwijl tegelijkertijd de menselijke impact op het milieu wordt beperkt.

Bovendien zorgen deze granules voor natuurlijk voorkomende fosfolipiden, die belangrijke bestanddelen zijn van biologische membranen die cognitieve en cardiovasculaire gezondheid ondersteunen. Bovendien biedt deze natuurlijke bron van fosfatidylcholine, fosfatidylinositol en fosfatidylethanolamine mineralen en essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren zonder extra kleuren, zoetstoffen of smaken, waardoor het een perfecte voedingssupplement is voor elk gezond dieet. Beschikbaar in makkelijk te mengen granulaire vorm voor maximale assimilatie en absorptie. mironon Ik heb meerdere keren contact opgenomen met bluebonnet om te vragen om certificering of een garantie te zien dat hun lecithine niet-GMO is (aangezien hun label niet organisch noch ipp zegt, zijn de enige twee certificaties die de soja waarborgen niet-GMO en hun website heeft geen info) en ze weigeren te antwoorden! Ik belde en e-mailde hen meerdere malen en ze verbergen achter voicemail, geen e-mails of telefoongesprekken terug. Ik roep iedereen aan om bluebonnet te contacteren en te vragen om certificering te zien! In de tussentijd boycot deze onethische onderneming. Mijn blik is onopgemaakt en zal het terugsturen naar Ekodrogist.nl. Ik zou jarenlang nuwes en anderen gebruiken, maar heb besloten om bluebonnets te proberen. Ik dacht dat lecithine lecithine was en hoe zou één merk zinvol zijn van een andere, de ingrediëntenlijst van één product lijkt bijna een spiegel van anothers te zijn.

Vergelijkbaar product:
Wakunaga - Kyolic, Kids Kyo-Dophilus, Vanilla Chewable, 60 Tablets: Supplementen, Probiotica, Probiotica Voor Kinderen

Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 12.7 oz (360 g): Supplementen, Lecithine

Hoe verkeerd was ik! Bij het proeven van een lepel vol van deze spullen rechtstreeks uit het blik, verscheen er een glimlach op mijn gezicht dat groter werd als zeer lekkergeharde lecithine (al dan niet nieren) veranderd in een grote als een gladde, geurige, subtiele, eindgeur, ging glijden over mijn mond. Dit is echt een kwaliteitsproduct. Ik ben een omzetter en zal niet terugkeren naar een ander merk. Lecithine van hoge kwaliteit bestaat uit 10-20% fosfatidylcholine (PC genoemd). Dit bluebonnet voedingsmerk lecithine korrels heeft 1,6 gram pc per eetlepel, dat is 7,5 gram. Dat betekent dat het bijna 22 gewichtsprocenten heeft, wat zeer hoog en wenselijk is. Volgens recente wetenschappelijk onderzoek is lecithine-supplementatie sterk aangegeven voor de volgende aandoeningen en aandoeningen: – * – hoge homocysteine ​​(cardio-beschermende) – * levercirrose – * – preventie van neurale buisdefecten – * – tardieve dyskinesie volgens anekdotisch bewijs lecithine granules zijn aangehaald als nuttig bij de controle of behandeling van de volgende aandoeningen en aandoeningen: – * – Alzheimers ziekte – * – Bipolaire stoornis – * – Galblaasaanvallen – * – Hepatitis – * – Cholesterolfosfatidylcholine functioneert als leverancier van choline , die nodig is voor celmembraanintegriteit en om de beweging van vetten in en uit onze cellen te vergemakkelijken.

Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 12.7 oz (360 g): Supplementen, Lecithine

Pc is ook een onderdeel van de neurotransmitter acetylcholine die nodig is voor normaal hersenen functioneren, en is vooral vitaal bij zuigelingen. Terwijl het menselijk lichaam choline kan synthetiseren, worden extra bedragen uit het dieet onder bepaalde omstandigheden essentieel geacht. Dientengevolge is de activiteit in het menselijke brein, de pc gebruikt in een aantal voorlopige studies voor een breed scala van neurologische en psychiatrische stoornissen, met verschillende resultaten en natuurlijk is meer studie nodig. Ik stel voor dat u lecithine korrels bij de theelepel of meer toevoegen aan yoghurt, koude of hete ontbijtgranen, soep of stoofpotjes, salades, eieren, of zowat alles. Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 12.7 oz (360 g) Het etiket suggereert het toe te voegen aan vleesbrood, maar ik zou denken dat de b-vitaminen choline en inositol gevoelig zouden zijn voor zo langdurige blootstelling aan extreme hitte. Het is een beetje smakeloos en nootachtig, met een lichte smaak die doet denken aan appel. Het wordt in vrij grote hoeveelheden toegevoegd aan snoepstaven, als een emulgator, zodat het niet onaangenaam kan zijn. Niet gmo, ik vind het beter dan de softgelvormen omdat het niet zwaar op de maag voelt. Mijn vader kan geen grote pillen slikken, maar met deze mengt hij met soja-essentie en alfalfa.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Glucosamine Chondroitine, Gezondheid, Bot, Osteoporose, Gezondheid: MRM, Glucosamine Chondroitin, 1500 mg/1200 mg, 180 Capsules

Review: Bluebonnet Nutrition, Super Earth, Lecithin Granules, 12.7 oz (360 g)

Flavour is een beetje intenser dan het nu merk, maar is redelijk acceptabel. Het komt ook uit niet-GMO-soja en bevat geen maïs en andere allergeenstoffen. Ik heb elke ochtend een product in een warme pap toegevoegd, omdat we in dit geval niet voelden dat het smaak is en lecithine niet aan de tanden stond. Alhoewel het nogal een goede smaak heeft, maar te specifiek is en dus een aantal problemen kan veroorzaken. Na twee maanden hadden we opgemerkt dat ons haar sneller groeide en ik had ook het uiterlijk van veel nieuw haar gezien! Ik was erg blij! Mijn man had ook op het gebied van de lever en de galblaas ophouden met ongemak. De inhoud van een pot was voldoende voor 2-2,5 maanden voor twee personen. Dit heeft een kleine eetlepel scoop aan de binnenzijde (bovenaan). De lecithin kleur is geel. Goede informatie in aanvullende feiten. De container is korter dan niet-GMO-lecithine. Ik gebruik meestal nu lecithine, maar mijn laatste blik van nu lecithine was wat donker en leek langer te smelten in water dan vorige blikjes. Ik gebruik lecithine voor lever, hart, hersenen en ondersteuning van het zenuwstelsel. Ik gebruikte dit lecithine en vond het leuk, het hielp mijn allergieën samen met de beste enzymtherapie van de arts.

Ook heeft het mijn lever schoongemaakt, omdat ik in de lentetijd veel bitter smaak heb gehad, wat ik ook eet, zelfs drinkwater, dus lecithine hielp mij om dit probleem te elimineren. Ik gebruik het ook in coconut cream receipe, omdat het water emulgeert en de room gladder en steviger maakt. Ik vond de meetlepel in de fles leuk. Erg handig! Zachte fijne korrels met een lichtjes nootachtige smaak. Ik voeg het toe aan maaskaas, havermout voor ontbijt. De smaak van het voedsel verandert niet. Lecitine opgelost in warme gerechten goed. Werken. Maar het nemen van dagelijks lijkt hoofdpijn te veroorzaken. Dit is erg handig voor de lever, een analoog van Russische esentsiale-forte, geweldig product!

De smaak is een beetje zoet, heel aangenaam. En het grootste voordeel is dat het niet gmo is. Echt mooie kwaliteit lecithine korrels. Het beste dat ik heb gezien. Hou van dat het niet gmo is. Smaak is goed. Zou opnieuw kopen. Ook als de niet-plastic verpakkingen. Bedankt bluebonnet Ik kook mijn hondenvoedsel, en dit is een van de supplementen waarvoor het recept vraagt. Mijn hond is in uitstekende gezondheid. Blauwe bonnet voeding lecithine is een product van goede kwaliteit. Ik hou van dit merk lecithine omdat het van goede kwaliteit is en gebruik maakt van non-GMO soja.

Erg belangrijk voor mij! Smaakt geweldig. Ik sprinkel op mijn yoghurt en het smelt erin en geeft het een romige smaak! het is niet makkelijk om lecithine te vinden die is gemaakt van non-GMO soja, waardoor ik dit heb gekocht. Het is geweldig. Ik gebruik het in mijn ochtend smoothie. Het mixt meteen en ik herken er geen smaak van. U kunt met deze granulaire vorm van lecithine koken en bakken. Ik meng een beetje in met broodkruimels wanneer ik een recept heb dat broodkruiden oproept. Er zijn zoveel manieren om dit droge, granulaire lecithine te gebruiken. Nee bevat maïs, tarwe, noten, enz. Beats slikken een grote capsule! Hou ervan. Zet mijn smoothies dagelijks in en ook smoothies voor kinderen. Zal blijven kopen van Ekodrogist.nl! Beste gmo-vrije lecithine die ik tot nu toe heb gevonden.

Duidelijk de beste lecithine korrels op de markt.