Ekodrogist.nl: Supplementen, Aminozuren, Sport, Bcaa (Vertakte Aminozuur)

BSN, Amino X, Effervescent BCAA Formula, Blue Raz, 15.3 oz (435 g): Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport

Amino X, Effervescent BCAA Formula, Blue Raz, 15.3 oz (435 g) by BSN-Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport

€ 18,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: BSN, Amino X, Effervescent BCAA Formula, Blue Raz, 15.3 oz (435 g). Inhoud: 0.54 kg, 17 x 9.7 x 9.7 cm
Categorieën: Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport, Supplements, Amino Acids, Bcaa, Branched Chain Amino Acid, Sports, Sport

Bsn, amino x, bruisende bcaa formule, blauwe raz, 15. 3 oz (435 g) – uithoudingsvermogen. Herstel. Spier. Prestatie. Endurance & Recovery Agent. Eindig eerst. 10 gram aminozuren per portie. Anabole bcaa & vitamine d. Efforsorb leveringssysteem. Voedingssupplement. 30 porties. Natuurlijk en kunstmatig gearomatiseerd. Maak je anabolische potentieel vrij.

Amino x product hoogtepunten: aminox ingrediënten in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging zijn ontworpen om te ondersteunen: eiwitsynthese / anabolisme. Glycogeen resynthese. Anti-katabolisme / spierbesparende. Herstel van trainingssessies. Spieruithoudingsvermogen. Weerstand tegen spiervermoeidheid. Stapel met nitrix, n. O. -Xplode, as-ht, syntha-6 en truemass voor maximale lichamelijke en prestatie-impact. Ontworpen voor: gezonde persoon 18 jaar en ouder die leanmassa, herstel en weefselherstel willen ondersteunen na zware oefening of tijdens het slapen. Dit product is verdeeld door een nsf gmp geregistreerde faciliteit. mironon Het label geeft aan dat deze formule tijdens of na een training kan worden genomen. Nou, ik kan het niet lijken om iets te drinken om iets te drinken, maar water tijdens een training, het maakt me een beetje pijn in mijn psychologische toestand, dus ik kan niet reageren op het als een intraveneuze supplement.

Maar ik weet wel dat het me nooit opgeblazen of traag heeft gelaten, dus voor jullie die graag iets nuttigen tijdens je training, kan dit het ticket zijn. Als een post-workout drinken echter, deze dingen rotsen! Aangezien ik na het trainen met aminox begon te zijn, heb ik de volgende ochtend constant opgewekt, bijna alsof ik dezelfde groep weer kon werken. Ik moet toegeven dat er in mijn voor-amino x-dagen harde oefeningen zijn die me de volgende morgen dood hebben gevoeld, maar ik heb mezelf zo hard geduwd en heb dit niet ervaren sinds ik ongeveer 3 weken amino x begon te nemen geleden. Het is een van de beste bcaa-supplementen die ik heb geprobeerd, het is een beetje zoet maar gaat makkelijk af zonder enige raar zure / medicijnsmaak, en meestal maakt de maag niet op een of andere manier de moeite. Ik hou ook van het feit dat het suiker en stimulant vrij is en mij geen onzin geeft (ik snap 's nachts gewichten en heb geen problemen gehad om enkele uren na het aanvang van dit supplement te gaan slapen). Het product is echt gemizierd wanneer gemengd – dus geen shakers – maar mengt het heel makkelijk met een lepel, geen klompjes en heel weinig residu onderaan het glas. De blauwe razé smaak smaakt als framboos snoep (een beetje te lief voor mij), ik meng het met wat meer water dan geregeld om het een beetje te snijden. Over het algemeen, voor minder dan een drankje, is dit een zeer aanbevolen post-out drankje die binnenkort een van uw reguliere supplementen zal worden. Met dit supplement kreeg ik 6 pond leunende massa.

Vergelijkbaar product:
Vitamin Friends, PropoBear, Propolis & Echinacea Gummies, Berry, 60 Pectin Bears: Supplementen, Antibiotica, Echinacea

BSN, Amino X, Effervescent BCAA Formula, Blue Raz, 15.3 oz (435 g): Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport

Geweldige waarde en smaakt geweldig, geweldige smaak en mengbaarheid. $ 24 Voor 30 porties en elke serching heeft 10g bcaa. De beste die ik ooit heb gehad. Uitstekend product en goede smaak, perfect ding, ik voel me echt dat het effect is. De smaak is geweldig, lost zich gemakkelijk op in water. Hou van het effect! Mijn broer gebruikt het ook dagelijks! Ik hou gewoon van alle producten van bsn, en ik koop altijd bcaa van bsn. Ik doe het pre-work out en twee keer na het trainen, aangezien ik het intern vasthoudt. Te snel om het effect echt te vertellen, maar het smaakt goed en lost zich snel op.

BSN, Amino X, Effervescent BCAA Formula, Blue Raz, 15.3 oz (435 g): Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport

Zal zeker weer kopen. De beste, beste smaak is watermeloen die koud wordt, dan voelt u veel beter. Moet kopen voor alles, oké product, ik heb al een tijdje aminos gebruikt, niet zeker van hun noodzaak als je genoeg eiwitten eet. merk niet echt op een verschil in spiergroei of prestatie, maar ik haat water aan het drinken, terwijl ik uitwerk, dus ik fiets op en uit, afhankelijk van hoe ik me voel. Het is algemeen aanvaard dat leucine het vertakte-keten-aminozuur is dat verantwoordelijk is voor het verhogen van de eiwitsynthese na inspanning, wat herstel van spiervezels zou bevorderen en eiwitvernietiging zou voorkomen (katabolisme). BSN, Amino X, Effervescent BCAA Formula, Blue Raz, 15.3 oz (435 g) Vanaf de laatste update vonden we geen gerapporteerde interacties tussen dit supplement en medicijnen. De woorden lage eiwitinname zijn cruciaal. De premium formule is gebouwd op de kracht van aminozuren en geformuleerd met ingrediënten die een gezonde vochtbalans bevorderen. Sindsdien heeft geen onderzoek bij mensen bij gematigde temperaturen een effect van bcaa-suppletie op de prestaties aangetoond (12,13,14). Het mooie van aminozuren met vertakte ketens is dat het zowel als een pre- als een post-workout-supplement kan worden gebruikt. Tenslotte werd ce met indirecte uv-detectiemethode toegepast voor de kwantificatie van bcaas in twee commerciële sportvoedingssupplementen en werden goed herstel en precisie verkregen. Effecten van aminozuursuppletie op spierpijn en -schade.

Vergelijkbaar product:
Natrol, Advanced Sleep Melatonin, 10 mg, 60 Tablets: Supplementen, Slaap, Melatonine

Review: BSN, Amino X, Effervescent BCAA Formula, Blue Raz, 15.3 oz (435 g)

Leucine is een direct werkend voedingssignaal dat de eiwitsynthese reguleert in vetweefsel. G, van catecholaminen en cortisol), remming van de productie van macrofagen en t-cel cytokine, veranderde de expressie van hitteshockeiwitten en een daling in de plasmaconcentratie van glutamine (34). Bcaa helpt het katabole (afbreek) effect in het spierweefsel te verminderen, een voordeel dat serieuze atleten eenvoudig niet over het hoofd kunnen zien. Deze speciale aminozuren kunnen ook nuttig zijn bij het vertragen van mentale vermoeidheid tijdens uithoudingsoefeningen. Vertakte ketenaminozuren verminderen tardieve dyskinesiesymptomen. Als u op dieet bent, kunt u de kaars aan beide kanten branden: spierafbraak versnellen en eiwitsynthese verlagen. Bovendien varieerde de zuiverheid van het eiwit van slechts 10 procent tot 90 procent.

Er is geconstateerd dat Bcaas hyperexcitatie van neuronen veroorzaakt (zonder de rustende membraanpotentiaal te beïnvloeden) in vitro via mtor-afhankelijke middelen (geblokkeerd door rapamycine) terwijl een natriumkanaal vereist is (geblokkeerd door riluzole). (3) Door leucine te combineren met proteïne en koolhydraten krijg je een behoorlijk anabolisch effect. Sommige studies hebben aangetoond dat wanneer bcaa-inname werd vergeleken met een placebo, de mentale prestaties verbeterden (18,19,20). Vanzelfsprekend werd de piekrespons van bcaas sterker met het afnemen van de golflengte. Neutrale aminozuren in de hersenen: veranderingen in reactie op voedselinname. Regulatie van glycogeensynthese door aminozuren in gekweekte menselijke spiercellen. De daling in f-trp / bcaas na oefening in deze onderzoeken was consistent met hun hypothese dat de beschikbaarheid van trp voor de hersenen verhoogd is door langdurige inspanning en dat een verhoogde hersenactiviteit van 5 h en centrale vermoeidheid als gevolg daarvan kunnen optreden. Sportvoeding: een overzicht van geselecteerde voedingssupplementen voor bodybuilders en krachtsporters. Onze aminozuren met vertakte keten zijn ook van nature gefermenteerd uit zonnebloemlecithine voor een gemakkelijke spijsvertering en hoge biologische beschikbaarheid, wat helpt om bca-niveaus in spierweefsel efficiënter te verhogen dan standaard bcaa-vormen.

 Omdat deze drie aminozuren niet werden geïdentificeerd in het echte hornet-larvale speeksel, wat de vloeistof was die de volwassen horzel van zijn ongelooflijke energie voorzag, zijn ze niet opgenomen in hornetsap. In-vitro-gegevens suggereren dat bcaa-suppletie immunosuppressie kan helpen voorkomen. Spieren zijn de oven waarin vet wordt verbrand, daarom verhoogt spiermassa het metabolisme van het lichaam en verhoogt het de consumptie van energie, wat meer vetverbranding betekent. 4 keer hoger en bcaas waren iets lager (-19%) na de race. Leucine stimuleert zoogdier doelwit van rapamycine signalering in c2c12 myoblasten, gedeeltelijk door remming van adenosine monofosfaat-geactiveerde proteïne kinase. Dit zijn de manieren waarop aminozuren met vertakte ketens je kunnen helpen om zwoel te blijven als je op dieet bent. Er is geen effect waargenomen bij dranken die tryptofaan (3 G / l), een kleine dosis bcaas (6 G / l) of een grote dosis bcaas (18 G / l) in vergelijking met de controledrank bevatten.

Aanvulling bij hen kan nuttig zijn bij mensen die niet voldoende eiwit in hun voeding krijgen voor het opbouwen en onderhouden van spieren.