Ekodrogist.nl: Gezondheid, Long En Bronchiale

Christophers Original Formulas, Lung and Bronchial, 425 mg, 100 Veggie Caps: Gezondheid, Long En Bronchiale

Lung and Bronchial, 425 mg, 100 Veggie Caps by Christophers Original Formulas-Gezondheid, Long En Bronchiale

€ 12,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Christophers Original Formulas, Lung and Bronchial, 425 mg, 100 Veggie Caps. Inhoud: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 10.9 cm
Categorieën: Gezondheid, Long En Bronchiale, Health, Lung, Bronchial

Christophers originele formules, long en bronchiale, 425 mg, 100 veggie caps – voedingssupplement. Een synergistische mix van kruiden voor het ademhalingsstelsel. Ademhaling, hoewel een eenvoudige handeling veel energie uit ons lichaam vereist. We ademen overal van 15 tot 25 keer per minuut, zonder er eens aan te denken. Gedurende onze levensduur worden onze longen regelmatig geconfronteerd met luchtdeeltjes zoals pollen, verontreinigende stoffen, micro-organismen en stof. Dr. Christopher's long- en bronchiale formule voedt de longen en ondersteunt het ademhalingsstelsel. mironon Ik probeerde verscheidene andere kruiden- en homeopathische remedies voor de congestie van de borst die ik 4 weken had met ademhaling en intense hoesten. Dit is het enige product dat de phlem geleidelijk heeft gehaald, geleidelijk over meerdere dagen. Deze producten zijn allemaal superieur. Ik had bronchritis en het was erg slecht. Ik moest voor het eerst een ademhalingstest nemen.

Daarna kreeg ik deze formule en ben sindsdien niet ziek geweest. Omdat ik sinds een klein meisje had last van ademhalingsproblemen en ziekten, weet ik meteen hoe pijnlijk langdurig astma, bronchitis en droog hoesten iemand, zowel emotioneel als lichamelijk, kunnen dragen. Dus, ik ben erg blij om te melden dat dr christophers originele formule, long en bronchiale heeft mijn grote dank en goedkeuring voor het snel werken wanneer ik het meest nodig heb (in het moment van een bronchospasm aflevering). Deze kruidenmengsel is een steunpilaar in mijn kruidenarsenaal om al mijn ademhalingsproblemen te bestrijden wanneer ze optreden (vooral in de lente- en herfstseizoenen). Ekodrogist.nl was uit mijn gebruikelijke product, dat ik voor rokers hoest, dus ik gaf dit een proberen. Wat een surprize! Is veel goedkoper dan wat ik gebruikte, en werkt echt om te kalmeren en de longen te ontspannen tijdens het schoonmaken! Maak de ademhaling zeker makkelijker! Ik zal blijven kopen dit! Ik merk op een verbetering van de longcapaciteit zonder bijwerkingen.

Vergelijkbaar product:
MediNatura, BHI, Mucus Relief, 100 Tablets: Gezondheid, Koude Griep En Virale, Koude En Griep, Supplementen, Homeopathie Hoesten Koud En Griep

Christophers Original Formulas, Lung and Bronchial, 425 mg, 100 Veggie Caps: Gezondheid, Long En Bronchiale

Helpt astma en allergieën echt goed! Ik neem niet langer astma medicatie, en ik gebruik deze kruiden samen met een gluten- en zuivelvrij dieet. Het product hielp onze longen meteen weg. Mijn man is in staat om een ​​normaal leven te leiden dankzij deze, vond ik dit product erg goed voor een aantal congestie die ik had! Ik heb dit nu al enkele weken gevolgd voor ademhaling en congestie en kan de verbetering voelen en het lijkt beter elke dag te worden. Ik heb copd en ik heb dat ontdekt op dagen wanneer ademhaling het moeilijkst is, of overbelasting heeft, dit product gunstig is geweest om mijn ademend vermogen te verbeteren. Dit product is een geweldige hulpmiddel voor het helpen van de longen en bronchialen om langdurig misbruik te genezen.

 Zoals het omgaan met pesticiden en andere chemicaliën. Helpt om mijn hoest te genezen en te genezen, die ik als gevolg van de griep had verworven. Onze dierenarts zei dat ons paard niet beter zou worden met zijn 6 uit 10 graden copd. Hij hoestte regelmatig en zijn ribbetje stond met elke adem. Ik vertrouw altijd op dokters Christophers formules, dus we zetten ons paard hierop (4 's ochtends en 4' s nachts). We gooien de caps in met zijn pelletvoer en ze gaan naar beneden. Het duurde ongeveer een maand om echte verbetering te zien, en nu zou je nooit weten dat hij helemaal geen conditie heeft. Het is als een wonder. Wij zijn zo blij. Dit lijkt me echt te helpen wanneer mijn astma begint op te treden.

Christophers Original Formulas, Lung and Bronchial, 425 mg, 100 Veggie Caps: Gezondheid, Long En Bronchiale

Het duurt een dag of twee om in te schoppen, maar als ik het religieus ben om het te gebruiken, heb ik mijn inhaler nauwelijks nodig. Helpt helpt bij het ophouden van longen, goede helperasma werkt goed. Ik hou van roken. Om sputum te verminderen, gebruik ik het. Want ik heb geen teken van een soort cacer. Bij ieder jaar controleer ik precies in het ziekenhuis. Ik had grote verwachtingen op dit product om mijn hoest te helpen die ik nu al 3 maanden heb gehad, maar geen geluk.

Geen verbetering van mijn hoest, ademhaling, astma of sinus tederheid. Alles wat het deed was, gaf me hoofdpijn en het stinkt ook. Christophers Original Formulas, Lung and Bronchial, 425 mg, 100 Veggie Caps Afval van geld naar mijn mening. Beter dan mucinex, ik zou op mucinex 4 zijn en voor een levenstijd, met deze 1 fles en ik kan voor de mond gaan voordat ik het nodig heb en ik bestel het alstublieft. Hou ervan. Rosemary. Marshmallow (Althaea officinalis) wortelextract bevat een polysaccharide, rhamnogalacturonan, dat de hoestreflex remt en de reactiviteit van de luchtwegen moduleert. Andere hersendelen kunnen echter tijdelijk de hersenstam overrulen. Bestaand uit een klinisch bestudeerd mengsel van boswellia en kweepeerfruit-extract, is aangetoond dat alviolife effectief is bij het ondersteunen van een heldere ademhaling, een normale longfunctie en een gezonde respiratoire respons. De oude geschriften van de Chinese geneeskunde combineren vaak verwarmende en verkoelende kruiden om de beste voordelen te behalen bij het oplossen van slijm. Terwijl de hersenen het basisritme van de ademhaling regelen, ontvangt het ook informatie van sensoren in het lichaam. Als doorlopende longgezondheid is waar de klant naar op zoek is, controleert een regelmatige inname van het nieuwe reishi-voedingssupplement van hoofdstuk reishi alle juiste vakjes. Astma medicijnen werken door het openen van de longluchtwegen.

Vergelijkbaar product:
Natures Way, Sambucus, Bio-Certified Elderberry, Sugar-Free, Natural Syrup, 4 fl oz (120 ml): Gezondheid, Koude Griep

Review: Christophers Original Formulas, Lung and Bronchial, 425 mg, 100 Veggie Caps

U kunt geurvrije producten uitproberen als uw astma wordt veroorzaakt door geurstoffen. Als u zich zorgen maakt over uw risico op longkanker, overleg dan met uw arts over of screening geschikt is voor u. Andere irriterende stoffen in de omgeving, zoals stof en dampen, kunnen ook chronische bronchitis veroorzaken, en een zeldzame genetische aandoening, alfa-1 antitrypsine-tekort genoemd, kan ook de gevoeligheid voor chronische bronchitis en andere longaandoeningen verhogen. Als u op zoek bent naar een kalmerende ademhalingssysteemondersteuning voor seizoensgebonden gezondheidsuitdagingen of andere milde symptomen die gepaard gaan met ademhalingssysteemongemakken, overweeg long- en bronchiale tonic van natura-gezondheidsproducten. Als de symptomen longkanker als mogelijke diagnose aangeven, zal uw arts een reeks diagnostische tests aanbevelen. Als u op zoek bent naar longvitaminen die u kunnen helpen beter te ademen en de algehele gezondheid van uw longen te verbeteren, blijf dan lezen. Veelvuldig gebruikt bij de behandeling van bronchiale aandoeningen. Ze worden ingenomen als de symptomen verergeren om een ​​volwaardige astma-aanval te voorkomen en om aanvallen te stoppen zodra ze zijn gestart.

Sinds hij een paar jaar geleden natuurlijke factoren long, bronchiën en sinussen begon te gebruiken, ademde zijn ademhaling een stuk eenvoudiger en heeft hij nu zeer weinig sinusproblemen.