Eko Drogist: Huis-, Huishoudelijke Schoonmakers, Badkamer Schoonmaker

Bar Keepers Friend, Cleanser & Polish, 12 oz (340 g)

Bar Keepers Friend, Cleanser & Polish, 12 oz (340 g) Huis, Huishoudelijke Schoonmakers, Badkamer Schoonmaker

Bar Keepers Friend Cleanser Polish

€ 3,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Bar Keepers Friend, Cleanser & Polish, 12 oz (340 g)
Inhoud: 0.41 kg, 15 x 7.4 x 7.4 cm
Categorieën: Home, Household Cleaners, Bathroom Cleaner, Huis, Huishoudelijke Schoonmakers, Badkamer Schoonmaker Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
GrabGreen, Automatic Dishwashing Detergent Pods, Red Pear with Magnolia, 60 Loads, 2 lbs 4 oz (1,080 g)

Oppervlakteactieve stoffen zijn organische verbindingen waarvan de moleculen uit twee delen bestaan: een waterhaterend (hydrofoob) deel en een waterminnend (hydrofiel) deel. Voordat ik echter in de specifieke recepten stap, zeg ik dit: witte azijn en zuiveringszout reinigen gewoon. Het enige andere natuurlijke product dat ik kan gebruiken, is azijn, dat het allemaal doet glanzen, maar ik zou graag iets goeds willen ruiken om mee te werken, zoals deze reiniger! De schurende werking wordt geleverd door een verscheidenheid aan ingrediënten: kleine deeltjes mineralen of een netwerk van fijne staalwol, koper, nylon of metaaldeeltjes ingebed in een matrix van massief plastic. Het was een beetje rommelig om het poeder op de vochtige spons te sprenkelen, en ik moest het een aantal keren opnieuw aanbrengen, maar de korrel van het baksoda raakte er wat vuil uit. Volgens de universiteit van Arizona, hoogleraar microbiologie, Charles Gerba, die vele studies heeft uitgevoerd naar bacteriën in het huishouden, zou dat best stom zijn. Combineer 1/4 kopje azijn en 4 kopjes warm water in een spuitfles. Breng voor het polijsten een dunne laag plantaardige olie en azijn van 1: 1 aan en wrijf goed in. Ik heb de theeboom vervangen door eucalyptusolie en het werkt echt goed. Ik laat de azijncombinatie een paar minuten zitten om het te doden en daarna te schrobben met een extra tandenborstel of een borstel. Om een ​​effectief ontsmettingsmiddel te maken, verwarmt u gedestilleerde witte azijn (5%) tot 130 f (55 ° C) en sprayt u op de gekozen oppervlakken.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
BlenderBottle, ProStak, Pebble Grey, 22 oz by Sundesa

Huis, Huishoudelijke Schoonmakers, Badkamer Schoonmaker – Bar Keepers Friend, Cleanser & Polish, 12 oz (340 g)

Als je vandaag een beetje extra tijd hebt, pak je dit boodschappenlijstje, ga je naar de winkel en maak je een paar loten met gezonde schoonmaakmiddelen om je badkamer (of elke kamer) gezond te houden! Ik had een flinke aanfluiting van rijstpudding en probeerde veel schrobben, afwasmiddel, en een groene winkel gekochte keukenreiniger, zelfs schrapen, maar het cementeerde het zelf op daar. Zeepschuim, badolie, haarproducten en lichaamsbodem combineren krachten om het glanzende oppervlak van de douche en badkuip aan te vallen, terwijl badrandcombinaties, klemmen en kranen schuilplaatsen bieden voor vocht, schimmels en meeldauw. Voor een allesreiniger, combineer 1 deel witte azijn met 4 delen water (voeg wat citroensap toe als je citrus voelt), gebruik dan een spons of doek om weg te schrobben. Onmiddellijke effecten van blootstelling aan verontreinigende stoffen binnenshuis kunnen zijn hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid en irritatie van de ogen, neus en keel, evenals verergerde symptomen van astma en andere aandoeningen van de luchtwegen. De volgende zijn enkele van de mineralen die worden gebruikt bij het schuren van reinigingsmiddelen in volgorde van afnemende hardheid: silica (7), veldspaat (6) en calciet (3). Het heeft een harde textuur in koud water voor zwaar schrobben en een zachte textuur in warm water voor een zachte reiniging. Het recept vereist glycerinezeep, waspoeder, bakpoeder, citroenzuur en grof zout. Je zult merken dat de meeste van deze recepten bakpoeder en / of witte azijn als basis bevatten. Het gemiddelde huishouden bevat ongeveer 62 giftige chemicaliën, zeggen milieudeskundigen.

Reinig niet-gelakte kabinetten, badkamerafspraken en meer, bevochtig een spons met azijn of citroensap en strooi dan op zout. Het mengsel zal op de meeste oppervlakken zeepresten en vuil verwijderen. Meng bakpoeder en waszeep in een mengkom, krachtig roerend om te combineren tot een pasta. Op dit moment probeer ik een goed Castillezeeprecept van mezelf te bedenken om te voorkomen dat ik de $$$ uitgeef voor dr. Bronners, wat een beetje prijzig is. Enzymen zijn van nature voorkomende eiwitten die door alle levende organismen worden geproduceerd om chemische reacties te versnellen. Ik ben bang om meer olie toe te voegen omdat ik graniet aan het schoonmaken ben en natuurlijk de geurfactor. Meng 1/2 kopje borax en 1/2 kopje azijn om een ​​pasta te maken. Je zult ook het douchegordijn naar één kant willen trekken, zodat je geen enkel probleem hebt om alle oppervlakken onder de douche te bereiken. Bar Keepers Friend, Cleanser & Polish, 12 oz (340 g)

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
BlenderBottle, SportMixer Tritan Grip, Pebble Grey, 20 oz by Sundesa

Bar Keepers Friend, Cleanser & Polish, 12 oz (340 g) Beoordeling

Citroen, bakolie, azijn en bakpoeder zijn slechts een paar multifunctionele schoonmaakproducten die u in uw kast aantreft. Waarom je van ze houdt: de bucko-zeepschuim- en -reinigingsreiniger en de oxo-goed-grip-alles-scrubborstel halen wat pijn weg bij het schrobben van het bad, terwijl moulebepantsering en douche-sprays methode je douche snel reinigen. Houten cederblokken, pure essentiële oliën of sachets van natuurlijke gedroogde bloemen of kruiden (zoals aromatische rozen, lavendel en citroenverbena) zorgen voor een zachtere geur. Even effectief in hard of zacht, koud of warm water, is de salse-reiniger de perfecte optie voor iemand die niet te veel wil nadenken over het schoonmaken van zijn huis, of niet wil dat een hele reeks verschillende schoonmaakproducten wordt gebruikt door. U beperkt bijvoorbeeld uw blootstellingstijd aan deze chemicaliën niet alleen wanneer u de douche of het toilet schoonmaakt; vocs stellen je bloot aan zeer hoge vervuilingsniveaus tijdens gebruik en blijven in de lucht lang nadat je klaar bent (5). Maar hoewel ze grote toxiciteitssymptomen kunnen veroorzaken, variërend van oog- en keelirritatie tot lever-, nier- en zenuwstelselschade en zelfs kanker, worden ze nog steeds gepromoot voor gebruik binnenshuis (4). Castillezeep (voeg toe, op de fles, als laatste, en, draai zachtjes, om te combineren). Kijk voor aarde vriendelijk bij natuurvoedingswinkels, of bestel per post.

Als je de deal wilt zoeten, voeg dan een paar druppels essentiële sinaasappelolie toe voordat je de oplossing op je vloeren aanbrengt om een ​​frisse citrusgeur achter te laten. En de epa classificeert perc als een mogelijk carcinogeen ook. Voor een niet-toxisch wasbleekalternatief, voeg wat citroensap toe aan de spoelcyclus. Hiervan betroffen 120.434 blootstellingen kinderen onder de zes jaar, die binnen opruimen opgeslagen of opengehouden schoonmaakmiddelen kunnen doorslikken of morsen. Een poets-tandenborstel doet snel werk van het verwijderen van opbouwafzettingen rond tub-armaturen of kraan. Dus laten we zonder verder oponthoud duiken in die recepten voor natuurlijke reiniging. In plaats daarvan kunt u een sprayreiniger maken door twee kopjes baking soda, 1/2 kop all-natuurlijke afwasmiddel, 1 kop water en 1/2 kopazijn te mengen.

De meeste huishoudelijke reinigingsbehoeften kunnen veilig en goedkoop worden behaald met een stevige scrubberspons en eenvoudige ingrediënten zoals water, vloeibare castilla zeep (zoals dr. Corrosieve chemicaliën kunnen ernstige brandwonden aan ogen, huid en, indien ingenomen, op de keel en de slokdarm veroorzaken.