Ekodrogist.nl: Gezondheid, Huid, Massageolie, Cacaoboter

Cococare, Cocoa Butter Body Oil, 8.5 fl oz (250 ml): Gezondheid, Huid, Cacaoboter, Massageolie

Cocoa Butter Body Oil, 8.5 fl oz (250 ml) by Cococare-Gezondheid, Huid, Cacaoboter, Massageolie

€ 3,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Cococare, Cocoa Butter Body Oil, 8.5 fl oz (250 ml). Inhoud: 0.25 kg, 4.1 x 6.4 x 17.5 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid, Cacaoboter, Massageolie, Health, Skin, Cocoa Butter, Massage Oil

Cococare, cacaoboter lichaamsolie, 8,5 fl oz (250 ml) – ideaal voor lichaam en bad. Kleurloos. Verzacht en voorwaarden. Cococare cacaoboter lichaamsolie helpt de spiertonus en de conditie huid te benadrukken. Deze all-purpose body olie is ideaal voor gebruik in het bad of douche. mironon De olie heeft mineraalolie (((Niet leuk. Sorry. Dit is niet bruikbaar voor mijn huid, ik hou van de cococare-cacaoboter-ik heb het eerder gebruikt en ik vind het een geweldig product- ik gebruik het na het douchen terwijl mijn huid nog steeds vochtig is en het gedurende de dag zacht voelt – het ruikt ook goed. Grote geur.

Ik gebruik het na het bad. De huid is zeer zacht na aanbrengen. Ik gebruik het op mijn kinderen in de winter, wanneer hun huid huid soms ruff wordt en ik past het aan om te verzachten. Het werkt. Ze hebben er ook van genoten. Ik beveel met beide handen aan. Ik zal het opnieuw kopen. Prachtige olie voor na het bad. Ik wrijf het over mijn lichaam na een lang warm bad en het lijkt me eigenlijk mijn huid te genezen. Levert mijn huid heel soepel en zacht. Heel blij om deze olie te hebben gevonden. Ik gebruik het als na badolie. Het helpt mijn huid niet uitdrogen. Het geur is niet sterk en ik verwachtte meer cacao geur dan het is. Dit is letterlijk gewoon minerale olie.

 Erg teleurgesteld. Ik gebruik het elke dag als ik douche. Geurt fris en hydratert. Uitstekende olie. Aangename geur. Ik hou ervan :, ik hou niet van de sterke geurige geur. De olie is oke, maar niets meer.

Vergelijkbaar product:
Enzymedica, Candidase, 42 Capsules: Gezondheid, Detox

Cococare, Cocoa Butter Body Oil, 8.5 fl oz (250 ml): Gezondheid, Huid, Cacaoboter, Massageolie

Ik hou van deze lichaamsolie. Maakt mijn huid zacht en werkt best goed. Zal altijd terugkomen voor meer. Het aroma is zacht en het zorgt ervoor dat je een warme douche maakt), kreeg dit vandaag van het fantastische team Ekodrogist.nl en probeerde het meteen! Smelt devine en slikt in en laat een prachtige glans op je huid achter. Voor de prijs is het zeker de moeite waard om te proberen! Wow, ik gebruik het na mijn douche, het maakt mijn huid zo zacht en ruikt lekker. Meer kopen. En meer en meer. Een van de beste huidoliën die ik ooit heb geprobeerd. Hou van de cacao geur, het laat op de huid, en voel je zo glad! Zal zeker opnieuw kopen), maakt de huid zo zacht! Ik voegde aan de olie wat essentiële oliën zoals sinaasappel en citroen en nu ruikt het ook zo goed! Het absorbeert goed in de huid, maakt de huid zacht en lekker.

De geur is te zoet, ik denk dat het beter in de winter is, voor de zomer prefereer ik nog wat meer verfrissende geuren, werkt net zo goed als meer exspensive cacaoboteroliën. Zal opnieuw kopen. Ik had echter slechte misselijkheid als gevolg van zwangerschap. Lichaamsboter gebruiken is een van de beste manieren om je huid te voeden, van binnen naar buiten. Ideaal voor lichaam en bad, Cococare Cacaoboter bodylolie met minerale olie en cacaoboter. Ik heb persoonlijk een zeer gevoelige huid en etherische oliën van citrusvruchten vormen geen probleem voor mij, maar het is absoluut verschillend voor elk individu. Ik denk dat je zoiets als bijenwas moet toevoegen om het vast te houden op kamertemperatuur, omdat je gemiddelde temperatuur een stuk hoger moet zijn dan hier. Je kunt ook een beetje gesmolten kokosolie op je handen, ellebogen, knieën en voeten gebruiken om de droge of gebarsten huid te genezen. Ik denk dat het een effectief ingrediënt in zeep kan zijn (voor reiniging), maar voor veel mensen nog steeds geen effectieve vochtinbrengende crème is. Als je de meer vloeibare textuur van kokosolie en de tropische geur wilt, kun je ook pure cacaoboter en kokosolie samen mengen. Maagdelijke kokosolie kan ook worden gebruikt; het is gewoon niet mijn persoonlijke voorkeur.

Cococare, Cocoa Butter Body Oil, 8.5 fl oz (250 ml): Gezondheid, Huid, Cacaoboter, Massageolie

Bovendien, en in tegenstelling tot meer evangelisatie, vond ik het te licht om in mijn haar te gebruiken en het bevorderde de uitdroging van de hoofdhuid. Een eenvoudige verhouding is 1 eetlepel sheaboter, 10 druppels rozenbottelzaadolie en als je wat etherische olie wilt toevoegen, 10 druppels lavendel of sandelhout. De textuur en samenstelling lijken op shea en cacaoboter en toch bevat het meer vetzuren waardoor het een intensere vochtinbrengende crème wordt. Cococare, Cocoa Butter Body Oil, 8.5 fl oz (250 ml) Ik heb eerst een kleine batch gemaakt om uit te testen, alleen kokosolie en vitamine e olie. Aangezien ik nu vatbaar ben voor volwassen acne (32 Yrs oud), hoewel toen ik jonger was, slechts vijf jaar geleden, ik letterlijk zou hebben dat vreemden me vertellen dat ik een mooie huid had. Dit betekent dat je de lotion moet blijven aanbrengen om je droge huid te kalmeren. Regelmatige behandelingen van body butter helpen de huid te genezen en regenereren, wat betekent dat u het uiterlijk van striae kunt verbergen voordat ze uit de hand lopen. Net zoals het gebruik van antibiotica en handdesinfectans ervoor zorgt dat we vaker ziek worden, neemt ook de natuurlijke afweer van ons lichaam af.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Vrouwen: White Egret Personal Care, Olive Squalane Oil, Fragrance Free, 2 fl oz (59 ml)

Review: Cococare, Cocoa Butter Body Oil, 8.5 fl oz (250 ml)

Cacaoboter is een uitstekende natuurlijke vochtinbrengende crème. Ik heb heel veel dingen geprobeerd, ofwel kreeg ik acne, het was te vettig, of mijn gezicht was nog steeds droog. Ik heb gelezen dat je alle ingrediënten in een glazen pot kunt doen en dat als het glas voor de dubbele boiler kunt gebruiken en dan in een andere kom kunt gieten voor het koelen en kloppen! Als je body butters vettig vindt, pas ze dan alleen toe op de gebieden die wat meer vocht nodig hebben. De geur van chocolade en vanille is moeilijk te weerstaan. Dit is waarschijnlijk mijn eenvoudigste doe-het-zelfrecept om te maken, omdat je simpelweg de ingrediënten smelt en dan krachtig over een ijsbad roert tot het dikker wordt. Het houdt je huid gezond en kalmeert jeuk. Karitéboter wordt gemaakt van de karitéboom die voorkomt in Togo en Ghana, Afrika. Elk van deze kan gevoelige huidproblemen verergeren. Het dagelijks manipuleren van de huid van uw gezicht zal bij het ouder worden tot rimpels leiden. Opmerking: Kokosolie smelt op ongeveer 76 graden Fahrenheit, dus deze bodyboter zal vloeibaar worden als je kamertemperatuur iets warmer is. Het is echter belangrijk op te merken dat cacaoboter weliswaar enkele polyfenolen en andere antioxidanten bevat, maar niet zoveel als gedroogd cacaopoeder. De cacaoboter in chocolade verhoogt eigenlijk de endorfine- en serotoninespiegels in je hersenen, wat op zijn beurt je algemene humeur verbetert. Voeg wat zelfgemaakte body butter toe aan je huidverzorgingsroutine en je huid blijft gehydrateerd, gezond en mooi, zonder dat het je iets kost. Het is 80% shea en 10% zoete amandelolie en 10% bijenwas.

Ook gebruik ik een beetje kokosolie in mijn haar. Als iemand die meerdere lotions en moisturizers heeft gebruikt, zal ik dit product aanbevelen. Ik gebruikte mijn arganolie letterlijk vanmorgen na mijn douche, drie jaar na het publiceren van deze post. Je kunt rechte kokosolie toevoegen (in een kleine container zoals een contactdoos), je eigen diy-mix maken of een biologische lippenbalsem kopen die gemaakt is met kokosolie, zoals deze drie-verpakking die ook gebruik maakt van essentiële oliën van eucalyptus / mint, vanille en citrus.