Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Huid, Shea Boter, Stekken Littekens

Cococare, Shea Butter Moisturizing Stick, 1 oz (28 g): Bad, Schoonheid, Shea Boter, Huid, Stekken Littekens

Shea Butter Moisturizing Stick, 1 oz (28 g) by Cococare-Bad, Schoonheid, Shea Boter, Huid, Stekken Littekens

€ 1,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Cococare, Shea Butter Moisturizing Stick, 1 oz (28 g). Inhoud: 0.02 kg, 2.8 x 2.8 x 9.1 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Shea Boter, Huid, Stekken Littekens, Bath, Beauty, Shea Butter, Skin, Stretch Marks Scars

Cococare, vochtinbrengende stokje van shea butter, 1 oz (28 g) – geformuleerd met natuurlijke shea boter om te helpen bij de behandeling van droge huid. Ideaal voor rimpels en rekkenmerken. mironon Ik hou zoveel van de gele stok, dat ik de ingrediënten van deze niet heb nagestreefd. Minerale olie, parabenen, geur. Stok lijkt op vaseline, bijna vloeibaar en valt allemaal in stukken. Zal niet gebruiken Vond het leuk. Zeer aangename geur. Vette olie. Vocht geeft en voedt de huid. Handige verpakking.

Ik zal meer bestellen. De geur is zo veelbelovend dat het een goed product kan zijn en het is! Ik gebruik het tegen strech marks en zal het ook tegen rinkels in het gezicht proberen. Zeer goede geur. Na het aanbrengen ziet de huid eruit en voelt het vochtig. Maar toen ik het op mijn gezicht begon te gebruiken, kreeg ik acne. Aanbevelen voor lichaamsgebruik. Ik past het een keer per dag op mijn voeten en mijn hondenvoeten, kan het effect na een paar dagen vertellen. Maar het buisontwerp is een groot probleem! De crème wanneer u om het deksel buiten klemt. Ook, bestel het niet in de zomer, ik heb twee besteld, één van hen gesmolten, de helft van de room was verspild. De geur van deze Shea Boterstok is ongelooflijk, ik kan het niet stoppen om het hier en daar tijdens de dag te ruiken. Het is veel vettiger dan de cacao boter geelstokje en ik gebruik het, wanneer ik onmiddellijke werking nodig heb – de huid is glad en zijde en niet kleverig.

Ik gebruik het hoofdzakelijk als handroom, maar ook op lichaam, lippen of onder mijn ogen. Wees maar voorzichtig in de zomer – het heeft een zeer smeltende textuur. Hield ervan, hou van de kokosnootgeur. En het zit in een stok, zodat je je handen niet vettig krijgt. Ik vind het leuk om te buggen, na de gele stok vroeg ik me af hoe deze stok werkt. Het heeft gladdere textuur maar ruikt goed en goed voor mijn huid. Perfect bij het reizen. Mooi, ik had een vers verbrand litteken, dus ik bestelde dit en emu olie om het litteken op te zetten. Zodra de scab kwam, zette ik beide op het verse litteken 3-4 keer per dag (en zonlicht over het litteken als ik er uit ben). Na 2 weken. Ik kan het litteken niet meer echt zien.

Vergelijkbaar product:
Clearly Natural, Essentials, Pure and Natural Glycerine Soap, Vitamin E, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Zeep

Cococare, Shea Butter Moisturizing Stick, 1 oz (28 g): Bad, Schoonheid, Shea Boter, Huid, Stekken Littekens

Afzonderlijk heb ik alleen de emu-olie op mijn verduisterde littekenwond gebruikt, maar er is niets gebeurd. Ik weet dat dit product niet het beste ingrediënt heeft, maar ik zet het nu op de kiemvlek (niet het gehele gezicht) en hopelijk kan mijn donkerdere kiemweertjes verlichten. Ik denk dat de truc is om het te gebruiken zodra het litteken is gevormd. Terwijl shea in deze stok geen grote ingedient is, is het nog steeds goed en de stok werkt goed. Ik hou van de kokosnootgeur en de grootte ervan en alles, maar het is beetje vervelend elke keer dat ik de pet dicht sluit. Er moet een betere manier zijn wanneer ze dit product maken. Het heeft te veel geur daarin, 3 sterren van mij. Twist up mechanisme werkt niet, zodat het niet omdraait zoals het verondersteld is. Te veel ingrediënten voor mij om te kopen. Was het hopen dat het gewoon zou zijn maar boter maar nee. Onze ongeraffineerde, opgeklopte sheaboter wordt elke keer voorgekauwd, klaar om te worden aangebracht.

Cococare, Shea Butter Moisturizing Stick, 1 oz (28 g): Bad, Schoonheid, Shea Boter, Huid, Stekken Littekens

Mijn haar is in ongeveer 6/7 maanden van mijn kin naar mijn oksels gegroeid en het is extreem zacht en groeit ongeveer 1 1/2 tot 2 per maand. Gedeeltelijk mijn fout dat ik dit niet eerder in mijn zwangerschap heb gebruikt vanwege huidproblemen. geen littekens meer Ik had een operatie aan mijn voet en deze crème werkt geweldig op de littekens. Het lichaam met het dikke gezicht, maar het lijkt erop dat het een geweldige ingrediëntenlijst heeft, maar het zegt dat het magnesiumolie bevat die niet echt olie is, het zijn magnesiumvlokken en gedestilleerd water. Wat de ingrediënten betreft, de granaatappelpitolie is de huidcelbeschermer en de pompoenpitolie vermindert huidontsteking. Mensen massaal naar lichaam vrolijk voor zijn super-geconcentreerde mix van ingrediënten, waaronder vitaminen en body butters, die de elasticiteit van de huid verhogen en de huid helpen genezen van littekens. Cococare, Shea Butter Moisturizing Stick, 1 oz (28 g) Vertel me alsjeblieft meer over deze koude laserbehandeling omdat ik nu 2 jaar bio-olie gebruik en er helemaal geen veranderingen zijn. Ik wou dat ik dit het begin van mijn 3e trimester begon te gebruiken en de zwangerschapsstrepen mogelijk zijn voorkomen. Het zit ook boordevol vitamine A, C en E om de productie van collageen en celvernieuwing en groene thee te stimuleren om vrije radicalen te doven.

Vergelijkbaar product:
Aura Cacia, 100% Pure Essential Oil, Sweet Orange.5 fl oz (15 ml): Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Sinaasappelolie

Review: Cococare, Shea Butter Moisturizing Stick, 1 oz (28 g)

Het alfahydroxyzuur heeft afbladderende eigenschappen. Het dagelijks aanbrengen van tretinoïne crème (zoals retin a) gedurende een periode van zes maanden geeft je de beste kans om de markeringen te genezen, zegt wu. Ik heb het de hele zomer gebruikt met een mengsel van ricinusolie en jojoba-oliën. Zink is ook een component die nodig is voor een goede werking van enzymen die het lichaam nodig heeft om huidwonden te herstellen. Behandelingsopties: Helaas zijn bewezen en effectieve behandelingsopties voor striae nog steeds beperkt vandaag. Ik voel hoe extra rijk het is om de huid te hydrateren. Aloë-vera: het werkt als een vochtinbrengende crème, zonnebrandcrème en vermindert de zichtbaarheid van striae. Rauwe sheaboter kan de bloedsomloop helpen de celregeneratie te bevorderen en tegelijkertijd de collageenproductie verbeteren. Tot dusverre heeft dit intense hydratatie op de genoemde gebieden opgeleverd en ik merk dat het de littekens tijdens twee weken gebruik verlicht. Rauwe sheaboter is perfect om die jeukende winterhuid te helpen verwijderen! Als u een wit masker wilt maken, klopt u het wit van twee grote eieren totdat u zachte pieken begint te zien. Het product dat we kiezen, moet een veilige organische inhoud bevatten in de vorm van moisturizers en antioxidanten. Bovendien beschermt de vitamine d die wordt aangetroffen in levertraan en botervet van dieren die weiden hebben gekweekt, tegen toxiciteit voor vitamine.

Soms kunnen striae grote delen van ons lichaam bedekken. Na een maand aanbrengen op striae, dag en nacht, gebeurt hetzelfde effect, met de totale avond uit de huidtextuur met oligopeptiden die collageen terugpompen in de gebieden die verzwakt zijn en de gepatenteerde nia-114-formule van strivectin om de huid te versterken. Als je het nergens bij je in de buurt kunt vinden, heb ik een klein bedrijf in organische spa-producten, ik krijg de mijne van wilde herbert-zeep, inc. Volg met kokosolie als vochtinbrengende crème en je gloeit dagenlang! Ik ontdekte theeboomolie ongeveer een jaar geleden en gebruik het voor allerlei huidproblemen. Wat kunt u doen om het verschijnen van striae te voorkomen of te verminderen, terwijl er vaak chirurgische methoden worden gebruikt, raad ik u aan in plaats daarvan natuurlijke opties thuis te proberen, waaronder het maken van uw eigen striae crème. Ik gebruikte cacaoboter om mijn striae te helpen bestrijden door mijn tweelingzwangerschap (Aka veel striae!) Product – anti-cellulitiscrème, definiërende gel, actieve ppc, het werkt voor het verstevigen van het strakker maken, het verminderen van het uiterlijk van striae, concentraat crème 3 . Ik heb ook gelezen dat je het kunt laten smelten en het aan je favoriete haarconditioner kunt toevoegen om extra vocht te krijgen (dit is iets wat ik nodig heb in een droog klimaat in het noordoosten van ons), waar ik binnenkort mee ga experimenteren.

Ik gebruikte dermalmd striae serum tijdens de zwangerschap om striae te voorkomen, en het werkte! Gebruik gelatine om heerlijke zelfgemaakte desserts te maken. Gebruik 100% biologische rozenbottelzaadolie met een dermarol om de helende tijd te minimaliseren.