Ekodrogist.nl: Schoonheid, Gezichtsverzorging

Cocokind, Organic Matcha Face Moisturizer, 2 oz (60 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging

Organic Matcha Face Moisturizer, 2 oz (60 ml) by Cocokind-Schoonheid, Gezichtsverzorging

€ 8,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Cocokind, Organic Matcha Face Moisturizer, 2 oz (60 ml). Inhoud: 0.16 kg, 6.1 x 6.1 x 5.8 cm
Categorieën: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Beauty, Facial Care

Cocokind, organische Matcha Face moisturizer, 2 oz (60 ml) – diepe hydrator. Voor droge huid of pm gebruik. Usda organisch. Fair trade gecertificeerd door Fair Trade USA. Meer dan 90% eerlijke handel gecertificeerde ingrediënten. Gecertificeerd organisch door: ccof. Gecertificeerde Veganist. Gecertificeerd ccof organisch – niet-gmo en meer. Hier bij cocokind zijn we gepassioneerd over het introduceren van de meest krachtige superfoods van de natuur in uw huidverzorgingsroutine. Ethisch aan het kopen van deze ingrediënten van voedselkwaliteit, geloven wij dat onze producten uw huid en de boeren die de zaden eerst planten, moeten profiteren.

Diepe vocht voor levendige en krachtige huid. Wat zit er in. Organische Maagdkoolosnootolie zorgt voor diepe vochtigheid, laurinezuur en middelmatige ketenvetzuren op de huid. Organische Matcha thee is gevuld met krachtige catechine antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Organische granaatappelolie helpt de huid te verjongen door zijn unieke omega-5-inhoud. Organische bergamotolie helpt de huidtoon te verbeteren. Onze Matcha moisturizer is het meest effectief voor mensen met een droge huid of als vochtinbrengende crème. Een beetje gaat een lange weg. Dit product is ook: parabenvrij. Conserveermiddelen vrij.

Vrij van chemicaliën. Glutenvrij. Alcohol vrij. GGO-vrij. Geurvrij. Wreedheid-vrij. Bedankt voor het ondersteunen van onze missie. mironon Een gebruik en mijn huid ziet er al beter uit! Dit gezicht vochtinbrengende middel is zeer hydraterend en voedend, wat precies wat ik zocht en ik beveel het zeker aan! Plus de ingrediënten zijn onverslaanbaar! Hoewel het voornamelijk door olie wordt gemaakt, is het niet kleverig.

Vergelijkbaar product:
RADIUS, Totz Plus Toothbrush, 3+ Years, Green/Yellow, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Gezondheid Van Kinderen, Baby Mondverzorging

Cocokind, Organic Matcha Face Moisturizer, 2 oz (60 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging

Ik hou van dingen die organisch en natuurlijk zijn, te kopen, vooral, het is faurhandel. Ik zal zeker aan mijn vrienden aanbevelen. De consistentie nam me even wennen om te wennen, maar dit is nu mijn gaan naar 's nachts moisturizer. Ik heb al een tweede bestelling geplaatst. Ik vind het leuk om op mijn huid te voelen en de manier waarop mijn huid zelfs de volgende ochtend voelt. Lijkt echt te helpen bij het behoud van vocht zonder zwaar te zijn. Zeer aan te bevelen. Een beetje te vettig voor de klimaten in Azië. Een goede geur van kokosnoot, maar in warm weer verandert de gehele pot inhoud tot vloeistof waardoor het moeilijk is om op het gezicht aan te brengen. Grote vochtinbrengende stof. Het is zo slecht dat het zo duur is. Omg deze moisturizer ruikt als heaveeen! Het is hier erg warm en het kwam in vloeibare vorm maar nog steeds de beste! Omg het maakt mijn huid zo zacht en hydraterend na aanbrengen.

 Hoewel het in principe olie is, wordt het beter geabsorbeerd dan verwacht! Love love love it! Het is erg warm in mijn land, zodat het gezicht van de gezicht in een olievorm blijft, dat ik het niet erg vind. De olie lekt en krijgt overal wel. Mogelijk is het deksel niet strak genoeg. Dit is een aankoop waar ik niet zo zeker van was, want er zijn zoveel gezichtsverzorgingsmiddelen op de markt die beweren dat ze natuurlijk zijn. Het is bijna onmogelijk om de juiste te vinden zonder meerdere producten te testen. Ik ben iemand die graag iets vindt die ik leuk vind, werkt en zal blijven gebruiken voor een lange tijd en hoeft niet te denken over het schakelen van minstens een paar jaar. Toen ik deze tegenkwam, raakte het echt mijn oog. Alle oliën die maagdelijke kokosnoot, granaatappel, en een citrusvrucht werden gebruikt, klonk als iets dat ik echt zou willen genieten. Ik hou van hoe je maar een klein beetje hoeft te gebruiken om het gevoel van je gezicht echt zo zacht en gehydrateerd te voelen. In bepaalde tijden van het jaar heb ik droge huid meer en het hele jaar door heb ik zoveel droogheid op mijn handen. Hoewel dit voor gezicht en nek gebruik is, heb ik ontdekt dat het ook goed werkt voor mijn handen.

Cocokind, Organic Matcha Face Moisturizer, 2 oz (60 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging

De enige hydraterende crème die mijn huid niet dagelijks irriteerde, is een van de aveeno's, maar het bedrag dat ik dagelijks moet gebruiken, moet minimaal 2 of meer aankopen per maand doen. Daarbij hoeft alleen maar een klein bedrag te worden gebruikt, bespaart u veel tijd en geld. Cocokind, Organic Matcha Face Moisturizer, 2 oz (60 ml) De geur is een soort en is helemaal niet sterk genoeg, net als een mooie subtiele wind. Hoewel er veel goede oliën zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw kussenslabels. Dit geldt vol vocht, maar droogt heel snel en laat je voelen dat je je huid alweer verfrissend heeft. Het is waar dat ze zeggen, een kleine hoeveelheid kan een lange weg gaan! Uitstekend vochtproduct, hou van dit, laat mijn huid mooi en zacht. Cocokind producten zijn geweldig! Natuurlijk en hard werken! Deze moisturizer is niet anders! Grote waarde! Zeer licht en kan worden gedragen tijdens de dag, geweldig prachtig product.

Vergelijkbaar product:
Solgar, Skin, Nails & Hair, Advanced MSM Formula, 120 Tablets: Bad, Schoonheid, Haarverdunning En Hergroei, Vrouwen, Huid

Review: Cocokind, Organic Matcha Face Moisturizer, 2 oz (60 ml)

Ik heb geprobeerd mijn gezicht te ontdoen na jaren van toxinen en misbruik van het gebruik van andere niet-natuurlijke producten. Ik ben op zoek naar een natuurlijke organische gezicht vochtinbrengende crème en allergisch geweest voor zo veel andere merken voor welke mijn gezicht nogal slecht lijkt. Na het gebruik van deze voor 2 weken dag en nacht zie ik mijn gezicht droogheid, probleem zitgebieden en allergie gebieden opruimen. Ik woon de hele jaar rond in een warm en vochtig land en was bezorgd over hoe dit product bij mijn combinatieschil past. Een beetje gaat een lange weg omdat ik alleen 3 druppels gebruikt en genoeg. Het enige probleem dat ik heb is dat het product vloeibaar wordt in mijn land en ik heb geprobeerd in de koelkast te zetten om het te versterken maar het smelt opnieuw bij kamertemperatuur maar het maakt het product niet goed. Prob zal niet gebeuren in koeler landen. Geweldig! Deze 100% natuurlijke gezicht moisturizer absorbeert snel en houdt de huid de hele dag vochtig.

Ik hou ervan! Alle wonder de geur de textuur evrything Ik raad het sterk aan voor droge huid of een nachtcrème andere schillen, voel je jong, gezond en vochtig. Goed! Hou ervan! Hou van dit product! Ik heb het nu al een paar weken gebruikt en mijn huid voelt zo zacht. Ik zal zeker blijven kopen. Ik ben een grote fan van cocokind en onlangs geprobeerd dit nieuwe product, zoals de rest van hun assortiment was het geweldig. Ik zet het 's nachts aan en mijn huid is zacht in de ochtend! Echt als deze vochtinbrengende stof, maar het is geneigd om mijn make-up te smeden als ik het in de ochtend aanzet, kocht ik dit denken dat het geen room was olie. Ik heb een zeer droge huid en ik probeerde het alleen als gezicht van de gezicht, maar het was oké maar niet geweldig. De enige manier waarop dit op mij werkt, is als ik het met mijn normale gezichtscrème meng.

 Maar ik zal het waarschijnlijk niet weer kopen voor dezelfde prijs, ik kan een pot organische kokosnootolie kopen en het werkt gewoon hetzelfde. Misschien een goed product voor sommige mensen, maar het is niet het soort voor mijn huid. De spullen smelten door de warme temperatuur in de zomer. Het is moeilijk om de olie met mijn blote handen uit de container te graven. Ze zouden de verpakking moeten veranderen in een fles met een druppel of dergelijke. Ik geef één ster door de mooie kokosnootgeur. Btw ik kan het matcha poeder, maar kan gewoon geen enkele matcha ruiken.