Ekodrogist.nl: Gezondheid, Vrouwen, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray, Dmae

Derma E, Firming DMAE Moisturizer, with Alpha Lipoic and C-Ester, 2 oz (56 g): Gezondheid, Vrouwen, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray, Dmae

Firming DMAE Moisturizer, with Alpha Lipoic and C-Ester, 2 oz (56 g) by Derma E-Gezondheid, Vrouwen, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray, Dmae

€ 15,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Derma E, Firming DMAE Moisturizer, with Alpha Lipoic and C-Ester, 2 oz (56 g). Inhoud: 0.23 kg, 6.6 x 6.1 x 6.1 cm
Categorieën: Gezondheid, Vrouwen, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray, Dmae, Health, Women, Alpha Lipoic Acid Creams Spray, Dmae

Derma e, stevig dmae moisturizer, met alfa lipoic en c-ester, 2 oz (56 g) – 100% veganist. GGO-vrij. Eco-ethische. Wreedheid-vrij. Glutenvrij. Soja vrij. Klinisch getest. Dermatologisch getest. Hypoallergeen. Ethische schoonheid.

Wij zijn toegewijd aan uw gezondheid en welzijn, en de natuurlijke omgeving. Daarom maken we milieuvriendelijke huidverzorging. Sinds 1984 is onze passie voor gezondheid, wellness en milieu duurzaamheid sterk gegroeid. We hebben hoge ethische normen en compromissen nooit op de gezondheid en veiligheid van de huid. Onze 100% veganistische, wreedheidsvrije formules bevatten geen parabenen, natriumlaurylsulfaten, petrolatum, minerale olie, kunstkleuren, gluten, soja of gmos. Nu is dat eerlijk-naar-goedheid huidverzorging. Uw huidversterkende oplossing. Deze voedingsrijke rijke dmv moisturizer is klinisch bewezen om het uiterlijk van de huidsterkte, hydratatie en elasticiteit te verbeteren. Wijdverheven dmae helpt de huid zichtbaar steviger, opgeheven en glad te worden. Antioxidantrijke alfa-lipoïnezuur en vitamine C-ester voeden en beschermen uw huid voor een meer jeugdige uitstraling. mironon De enige crème die ik heb geprobeerd, (en ik heb veel geprobeerd! Dat werkt echt!

Het is geweldig! Het doet de huid opnieuw, en verkleurt verkleuringen en veegt vlekken uit. Het bevat de perricone formule, in een fractie van Ik heb deze crème aan al mijn vrienden en mijn moeder aanbevolen en ze zijn er erg blij mee. Ik hou van dit product. is veganistisch, het heeft 1% alfa lipoïnezuur en bevat c-ester (ascorbylpalmitaat). Let op: uw crèmes moeten c-ester niet ester-c hebben. Ze zijn niet hetzelfde. Ik aanvraag het elke ochtend. Ik reinig mijn gezicht, gebruik derma e aha vrijelijk over gezicht en nek en doe dan derma alfa lipoic, c-ester, dmae cream vrijelijk aan. Mijn huid is duidelijk. Niet meer breakouts.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Huid, Vitamine E Olie Crème: Natures Plus, Vitamin E Oil, 14,000 IU, 1/2 fl oz

Derma E, Firming DMAE Moisturizer, with Alpha Lipoic and C-Ester, 2 oz (56 g): Gezondheid, Vrouwen, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray, Dmae

Geen fundament meer. Mijn gezicht gloeit. Bedankt dokter Perricone! Ik was aan het overwegen om een ​​van die machines te kopen die de gezichtsspieren uitoefenen, en ik las een best verkopende boek die een cream bestelde die een fortuin kostte. Zo vond deze crème op het internet dezelfde ingrediënten voor 1/8 van de prijs en had het verzonden naar het Verenigd Koninkrijk. Ik ga nog wat bestellen en adviseer aan mijn vrienden. En je hebt niet veel nodig, dus het zal duren! Geweldige dingen! Ik heb een zeer moeilijke huid.

Ik heb altijd extreem vette huid gehad en de laatste 2 jaar is het ook ruw, leerachtig en droog geworden. Kun je je het voorstellen? Ik weet nooit of producten voor olieachtige of droge huid moeten worden gebruikt. Ik heb veel verschillende crèmes geprobeerd, waaronder shiseido, olay, clinique enz. En ze hebben helemaal niet gewerkt. Deze crème werkt echt! Het grootste verschil is hoe zacht mijn huid voelt. Ik blijf mijn vinger over mijn wang lopen om het te voelen! Maar de crème is helemaal niet zwaar. Ik zet het aan en en het wordt direct geabsorbeerd, wat perfect is voor het olieproblemenprobleem. Hou van dit product en heb het aanbevolen aan iedereen die luistert.

Derma E, Firming DMAE Moisturizer, with Alpha Lipoic and C-Ester, 2 oz (56 g): Gezondheid, Vrouwen, Alfa Lipoïnezuur Crèmes Spray, Dmae

Het heeft dimethyleen een vorm van siliconen. Daarom denken veel mensen dat het je huid glad maakt voor mijn huid. Het creëert meer olie, aangezien siliconen vallen van ademhaling. Dames, ik begon deze crème te gebruiken na onderzoek dat bleek dat dmae de gezichtshuid zou kunnen tonen. Het werkt echt! 20 minuten nadat u het toepast, is uw huid strakker en meer getinte en wordt alleen beter met de tijd. Het is niet vet en niet geurig. Make-up gaat er goed uit. Ook het alfa lipoïnezuur en vitamine C maken uw huid gloeien. Geloof me, ik heb 3 keer zo veel producten geprobeerd en dit is het beste van de beste! Je zult het geweldig vinden. Toen ik het voor het eerst opende, was ik serieus verleid om het meteen in de bak te gooien. De geur was verschrikkelijk en zeer sterk, terwijl de consistentie leek ongelijk en de kleur af (erg lichtbruin). Derma E, Firming DMAE Moisturizer, with Alpha Lipoic and C-Ester, 2 oz (56 g) Het is goed van toepassing en zet snel in, terwijl de vreselijke geur verdwijnt in minuten. Mijn vette huid voelt zacht en vochtig, zonder vettig te zijn.

Vergelijkbaar product:
Kruiden, Moringa Capsules, Gezondheid, Energie: Organic India, Moringa, 90 Veggie Caps

Review: Derma E, Firming DMAE Moisturizer, with Alpha Lipoic and C-Ester, 2 oz (56 g)

 Het lijkt me op mijn toon aanzienlijk uit te trekken en heeft de lijnen op mijn voorhoofd gelukt. In de afgelopen weken heb ik veel complimenten voor mijn huid gekregen. Dit is in het verleden niet met mij gebeurd! Mensen vragen me of ik meer slaap, omdat ik fris en rustig ben. Opmerking: gebruik niet te veel, omdat het je in het begin kan uitbreken. Gewoon een dab op elke wang en een op het voorhoofd is meer dan genoeg. Ik ben gestopt met het gebruik van alle high-end producten zoals dior nadat ik deze benaderd heb. Ik ben 28 jaar en gebruik deze crème voor slechts 2 mths, dan vragen ik me wat make-up ik draag als ik eigenlijk geen draagt. Ik solliciteer het 's nachts en nu heeft mijn gezicht nooit beter uitzien. Het gloeit, is verlicht, jonger, en met verminderde poriën en lachlijnen. Het is echt een uitstekend product voor elke vrouw op elke leeftijd. Ik bestelde dit en gebruikte het maar een keer.

Ten eerste, de positieve. Ik zou een directe positieve verandering in mijn huidtoon kunnen voelen, de crème was licht, maar mijn huid voelde me bijna strakker, maar niet droog. Ik gebruikte het samen met het bijpassende serum. Hoewel het voelde alsof het goed zou zijn voor mijn huid, moest ik het binnen ongeveer 15 minuten wassen wegens de parfumachtige geur. Het heeft een geur van chemische / synthetische bloemen, die ik echt moeilijk mee heb. Ik ben gevoelig voor synthetische parfums en binnen een paar minuten van de applicatie begon ik het te proeven, dat is altijd een aanwijzing voor mij! Ik heb het bedrijf geadverteerd en gevraagd dat ze alstublieft de geur verwijderen of vervangen door iets 100% natuurlijk.

Tot dan moet ik nog iets zoeken. Uitstekende vochtinbrengende eigenschappen, zeer emmolient, zeer gemakkelijk geabsorbeerd, laat mijn huid niet glanzend, mijn huid voelt glad en comfortabel de hele dag, make-up wordt comfortabel en gemakkelijk aangebracht. Ik heb het maar een week gebruikt, dus ik weet niet de effecten op lange termijn, maar mijn veeleisende huid van de jaren 40 is tot op heden zeer tevreden. De prijs is ongelooflijk laag omdat het de hoogste kwaliteit heeft. Vijf sterren naar Ekodrogist.nl ook, voor de algehele service, zeer sterk aanbevolen. Ik zal zeker terugkomen als klant. Ik kan niet genoeg zeggen over hoe fantastisch dit product werkt. Ik ben 52 en ik heb geen enkele eenzame lijn op mijn gezicht, houd de geweldige werk dermae op! Gaf me puistjes Nu gebruik ik het als handcrème, heb ik deze crème al lang gebruikt. Ik ontvang altijd complimenten op mijn huid. Ik weet zeker dat het veel te maken heeft met de derma e creme. Ik gebruik deze room ook als een cosmetische basis door gewoon een beetje tint toe te voegen. Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen. Nadat ik een van de medische programma's op tv had bekeken, nam ik hun advies en bestelde een dmae crème met alpha lipoic-c ester.

Ik ben 67 jaar oud (jong), en ik ben het ongeveer drie weken gebruikt. Ik kan nu stoppen met het bestellen van mijn dure crèmes, ik vind het geweldig. Maar vergeet niet uw zonnebrandcrème. Gebruik dit voor 2 jaar, ik hou ervan. Ik heb andere cremes met de dmae, alfa-lipoïese en c-ester ingrediënten, in deze concentraties, veel meer geprijsd. In de $ 150,00- $ 200,00 bereik. Deze crème is niet vettig en goed onder de make-up. Maakt je gezicht glad, getinte en zijdeachtig. Ik had prachtige dingen gelezen over dit product. Ik was bang om het te proberen. Ik zou een patch test moeten hebben uitgevoerd. Ik leg het op mijn gezicht en het werd rood en heet en jeukend.

Voorzichtigheid kan handig zijn. Ik gebruik deze elke nacht op een glycolzuurzuurroom – en het hydrateert mijn huid echt en laat het glad en zelfs tot de volgende ochtend voelen. Het duurt een lange tijd en is makkelijk aan te passen. Perfect als een vochtinbrengende nacht! Ik heb het slechts enkele weken gebruikt, in combinatie met derma e peptides plus rimpel omgekeerde crème, maar het heeft mijn huid echt glad gemaakt. Het is niet vet, dus ik kan het in de ochtend onder make-up dragen en geen zorgen maken over het opblazen. De fijne lijnen rond één oog (veroorzaakt door slapen aan mijn zijde) zijn aanzienlijk afgenomen. Het is niet zo verzachtend als de peptides rimpels, omgekeerde crème, zodat u wellicht op een andere vochtinbrengende laag moet hebben als uw huid op de drogerzijde ligt. Ik geef me niet om de kleur of de geur van deze room omdat het hard werkt en werkt! Onmiddellijk na het aanbrengen wordt mijn gezicht helder, glad en u ziet er erg fris en gezond uit.

Het is competetief voor een aantal zeer dure beroemde producten! Dit product heeft mijn huid glad gemaakt, mijn poriegrootte verminderd en mijn 50+ huid meer jeugdig gemaakt. Zeer goede waarde, uitstekende ingrediënten, zullen opnieuw kopen.