Ekodrogist.nl: Gezondheid, Huid

Derma E, Scar Gel, 2 oz (56 g): Gezondheid, Huid

Scar Gel, 2 oz (56 g) by Derma E-Gezondheid, Huid

€ 13,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Derma E, Scar Gel, 2 oz (56 g). Inhoud: 0.11 kg, 8.9 x 6.4 x 6.4 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid, Health, Skin

Derma e, littekengel, 2 oz (56 g) – klinisch bewezen om littekens te vervagen. Wreedheid vrij. Vrij van parabenen. Natural. 100% Veganist. Met allantoïne, allicin en panthenol. Klinisch bewezen om het voorkomen van littekens te verminderen. GGO-vrij. Glutenvrij. Vermindert het uiterlijk van klonterige, hobbelige, verkleurde littekens. Klinisch getest. Dermatologisch getest. Hypoallergeen. Over derma e. Derma e is een familiebedrijf gevestigd in Californië. We hebben sinds 1984 vertrouwen, vitamine-rijk, natuurlijk huidverzorging.

Onze producten zijn wreedloos en 100% veganistisch. Nooit en schadelijke parabenen, ftalaten, natriumlaurylsulfaat, petrolatum, minerale olie, kunstmatige kleuren of gmos. Derma e natuurlijke huidverzorging: oplossingen die werken. We zijn serieus over huidverzorging en bieden alleen de beste natuurlijke producten beschikbaar. Elk product dat we maken is gemaakt met krachtige, actieve ingrediënten wetenschappelijk bewezen om opvallende resultaten en zichtbare verbeteringen te leveren. Daarom vertrouwen de gezondheidsbewuste mensen derma e voor natuurlijk, hoog geconcentreerd huidverzorgingsproduct dat werkt. -Dr. Linda miles, d. O. m. Scar gel is een natuurlijke botanische formule die klinisch is bewezen tot een gladde textuur, verkleuring verkleurt en de algehele verschijning van littekens verbetert.

Helpt de littekens te herstellen, waardoor gezonde huid wordt aangemoedigd. Onverschrokken en aangenaam ruikend. mironon Dit jaar begon ik met verschillende oplossingen te experimenteren om oude streepjes aan te moedigen om te vervagen. Aangezien ik als hobby in natuurlijke genezing heb gewerkt (zowel binnen als buiten) was ik nieuwsgierig om te experimenteren met enkele aanbevolen oplossingen waarover ik zou lezen. Ik heb geprobeerd gebruik te maken van: – Organische Kokosolie – Camphorolie + Ricinusolie, die in een mate bleken te plakken en vervagen. Echter, toen ik deze derma en litteken probeerde, was ik verbaasd dat de kleine streepjes bijna onzichtbaar werden – ik zou ongeveer 90% onzichtbaar zeggen (in vergelijking met 60% onzichtbaar). En die grotere werden erg plat en begon ook te vervagen. Slechts ongeveer 1 week gebruik. Vergelijkt met 3 maanden gebruik van ricinusolie + kamferolie met veel meer minimale verbeteringen).

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Vrouwen, Wild Yam: Natures Way, Wild Yam Root, 425 mg, 180 Veggie Caps

Derma E, Scar Gel, 2 oz (56 g): Gezondheid, Huid

 Ik was zo onder de indruk dat ik vanaf een ongeval begonnen was met wat oude kleine littekens op mijn been te zetten – net als een experiment. Ik heb ongeveer 4 kleine littekens gehad van een ongeluk toen ik 11 was en 2 van hen een beetje puffy waren. Ik was verbaasd dat ze platgedrukt en minder opvallend waren. Dus ik kan zeker zeggen dat ik echt van deze spullen hou en ik ben van plan om het voor een langere periode te gebruiken en te controleren hoe veel de stretchmerken verbeteren. Nu als ik een gezicht op mijn gezicht heb van een puistje of een krab op mijn benen, gebruik ik dit en het versnelt heel heel heel erg. Het enige wat ik niet vind, is dat ik geen grotere potten op Ekodrogist.nl kan vinden. Ik bestelde nog 3 potjes van deze spullen nadat ik 1 pot door ging. Ik beveel dit sterk aan als onderdeel van iemand's schoonheidsbehandeling. Om te hebben als ze een plekken krijgen die ze willen vervagen, of littekens (oud of nieuw) willen ze goed etc. genezen. Dit werkt zeer goed. Ik had een operatie en mijn litteken werd in een keloid litteken, opgeblazen en helder rood. Mijn md stelde voor dat ik met neosporin littekens verwijder (ik weet niet zeker of dat de echte naam is). Ik kon dat niet vinden waar ik woon. Dus, ik kocht de derma e litteken en begon het te gebruiken. Ik koos het omdat alle andere over de toonbank gels veel extraneous chemicaliën in hen hadden.

Derma E, Scar Gel, 2 oz (56 g): Gezondheid, Huid

De puffiness is weg en het verdwijnt de rode kleur. Ik doe het niet zo vaak op als aan het bevel en het werkt nog steeds! Ik heb dit product al ongeveer zes maanden gebruikt en het werkt zeker voor mij. Houd er rekening mee, als u een product gebruikt om littekens te laten verdwijnen, moet u ook exfolieren. Ik gebruik de derma e microdermabrasion scrub inconjuction met dit product en het werkt. Ik begint daadwerkelijk resultaten te zien in een maand. Ik gebruik deze gel op mijn gezicht na het zonnebaden. Het heeft een koeling effect en lijkt vocht en elasticiteit te voegen. Derma E, Scar Gel, 2 oz (56 g) Ik gebruikte het ook op mijn littekens van laparoscopie en ze hebben heel snel genezen!

Vergelijkbaar product:
MyChelle Dermaceuticals, Perfect C Serum, All / Combination, Step 3.5 fl oz (15 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Gezichtsverzorging, Huid

Review: Derma E, Scar Gel, 2 oz (56 g)

Het bevat uien extract dat antibacteriële eigenschappen en allantoïne heeft die de huid soepel maakt. Zeer effectieve gel tegen een zeer goede prijs! Ik gebruikte voor 2 weken het verschil opgemerkt na het krijgen van operatie littekens. Dit heeft geholpen bij de stress van de huid en spanning keloiding problemen + hypertrofische huid littekens. Dit product kan een significant verschil maken en de huid zeer nuttig hebben als het op lange termijn wordt gebruikt. Ik merkte op of de huid diep doordringt, in het gebied masseerde vermindert de kleur en de huid voelt verjongd. Ik zou dit gebruiken over het littekengebied en mederma junk die u bij de winkels koopt. Deze spullen zijn natuurlijk en minder duur. Kan op korte termijn eenvoudige littekens opruimen en over een paar maanden groter worden. Begin behandelingen scars hoe eerder hoe beter. Littekens die ouder en rijp zijn, zijn moeilijker te behandelen dan verse littekens. Spreken binnen de eerste jaren van grotere littekens. Het draagt ​​goed onder mijn make-up (zowel poeder en vloeistof), het doet geen bal of cake. Ik gebruik het ook 's nachts voor het bed en als ik' s nachts wakker word (wat vaak met 3 kinderen gebeurt, dan doe ik het opnieuw aan.

Het kan meer gebruikt worden tijdens de dag, maar als ik mijn make-up voor de dag heb gedaan, heb ik de neiging niet afwassen tot het slaaptijd, het verdwijnt en schilt de beschadigde huid. Ik ben nooit zonder. Het was donkerrood en altijd jeuk. Een vriend heeft derma en litteken aanbevolen. Ik heb het twee keer per dag gedurende 3 maanden gebruikt en heeft een opvallend verschil opgemerkt. Het litteken is nu roze en is niet in weken gelukt. Ik beveel dit product aan iedereen aan om hun littekens te genezen. Houdt acne snel, en maakt rode markeringen verdwenen. Meng in vloeibare msm, parel poeder, en een olie zoals neem of moringa voor nog snellere resultaten. Aanbevolen. Ik heb het twee keer gekocht! Er was veel moeite op mijn gezicht, nu heb ik duidelijk gezicht! Dit product maakt mijn huidtextuur echt glad.

Het verdwijnt ook littekens vrij goed, van ouder tot recentere. Het ruikt ook goed en hydratert lichtjes. Fijn product. Ik kocht het voor mijn kinderen met littekens op handen en gezicht. Het werkt goed na de halve fles. Zie het grote verschil, de littekens zijn lichter en gladder. Geen roodheid. Het is een mooie grote pot en dus relatief veel goedkoper dan andere merken. Ook als de natuurlijke ingrediënten. Zal het verder gebruiken voor de tweede fles. Ik vind dat natuurlijke oliën zoals jojoba of grapeseed beter werken om de littekens op mijn borst te vervaag, aangezien de huid er vrij gevoelig voor is. Ik zal het blijven gebruiken op mijn rug en zie wat er gebeurt, aangezien het geen acne daar veroorzaakt. Geur en textuur is prima. Voelt lekker Totaal magie! Verliefd op deze gel Ik heb in mijn leven veel crèmes en gels geprobeerd en eerlijk gezegd, die is zo goed.

Tot nu toe gebruik ik het voor een maand, elke dag en ik kan een groot verschil zien. De maat is groot en het is goed omdat je de huid net een beetje aanzet. Zeker, ik zal het opnieuw kopen, koop het om mijn acneher te genezen en vond dat het in 2 maanden verdwijnt. Ik zou moeten zeggen dat het niet zal maken dat alle littekens in een paar maanden verdwijnen, maar ik zie zeker het verschil! Aanbevolen om te proberen. Ik gebruikte het een paar keer (bijna een maand) en ik zag veranderingen op mijn acne littekens. Het maakt de littekens kleiner, maar. Het maakt ook nieuwe acne, heeft deze gel gedurende 3 weken continu gebruikt. Klein, lichte litteken was langzaam verdwenen. Er was geen effect op de grote littekens of diepe litteken. Ik heb veel littekens geprobeerd, maar deze werkt goed en snel. Eigenlijk stop ik met mijn $ 100 crème. Toen ik dit product kocht, moet ik zeggen dat ik een biiiiit sceptisch was.

Voornamelijk omdat ik verschillende producten heb geprobeerd die beweren om de dingen te doen die de voorschriften zeggen. Droevig einde is, het heeft nooit gewerkt. Ik heb sooooo / literrally / veel verschillende oliën en gelformulars geprobeerd, maar het werkte nooit. Ik heb geen acne of iets dergelijks, ik wilde gewoon oude littekens van puistjes verdwijnen. Weken later kreeg ik mijn pakket en ik werd verstomd. Het product is groot, als je net als ik bent en gewoon een paar littekens hebt op het gezicht. Ik heb gehoord dat het ook op sommige lichaamsdelen kan worden gebruikt. Over het algemeen is de gelstructuur en geur zo schoon, licht en fris. Iedereen zou dit moeten bezitten en daar in de dagelijkse huidverzorgingsroutine gebruiken. Een beetje gaat echter niet lang, met dat gezegd zou ik het volledig aanbevelen dat je het 3 keer per dag gebruikt in die tijd die extra zorg nodig heeft. Niet te vergeten dat je het niet op de huid moet wrijven, doe het maar op de huid. Dit heeft briljant resultaat voor mij getoond.

Ik probeer het elke tweede dag 2-3 keer per dag te gebruiken (soms doe ik niet omdat ik zo druk ben) maar probeer het. Het is verbazingwekkend, en vraagt ​​zich af of het correct of tenminste dagelijks 2-3 per dag gebruikt wordt. Ik heb veel streepjes en littekens omdat mijn huid genetisch gewoon niet goed leunt. Ik heb de stretchmarks gedurende minstens 6 jaar gehad. Ik heb dit product gebruikt (ook met derma e microdermabrasion en soms een microneedle roller) en ze worden uiteindelijk vervagen. Het is geen wonder en ze verdwijnen niet helemaal, maar elke verbetering is geweldig omdat zoveel producten gewoon absoluut niets doen. Het is ook zo goedkoop, dus ik kan het ook gebruiken.