Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Tandpasta

Desert Essence, Natural Neem Toothpaste, Cinnamint, 6.25 oz (176 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Natural Neem Toothpaste, Cinnamint, 6.25 oz (176 g) by Desert Essence-Bad, Schoonheid, Tandpasta

€ 4,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Desert Essence, Natural Neem Toothpaste, Cinnamint, 6.25 oz (176 g). Inhoud: 0.2 kg, 4.3 x 3.8 x 20.3 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Bath, Beauty, Toothpaste

Desert essence, natuurlijke neem tandpasta, kaneel, 6. 25 oz (176 g) – reinigt tanden en tandvlees. Versnelt adem. Met koeksoda en essentiële olie van munt. Fluoride vrij. Sls gratis. Glutenvrij. Non-gmo. Een krachtige mix van neembark en blad extracten, natuurlijke reinigingsmiddelen en essentiële oliën zorgt voor volledige zorg voor uw tanden en tandvlees. Neem, de ayurvedische tandenbroek, staat bekend om te helpen tanden en tandvlees gezond te houden. Zinkcitraat helpt de plaque te verminderen, terwijl 100% pure Australische thee-boom olie suikerzuren vecht.

 De natuurlijke uitbarsting van pure cinammon, pepermunt en wilde muntolie laat de adem verfrissend schoon. Voor een gezonde glimlach en frisse adem, gebruik woestijn essentie neem mondspoelen en tandvlokken. Voor volwassenen en begeleidende kinderen 2 + jaar. mironon Leuk en fris, laat tanden extra schoon en zeer minty in smaak. Grote buis. Stampt mijn tong niet zoals de chemische stoffen. Hou van de smaak en voel na het poetsen. Het duurde een paar toepassingen voordat ik gewend werd aan het unieke smaak! Zal opnieuw kopen. Hou ook van de gember die mild is. Mooie natuurlijke veganistische tandpasta! Perfect! Ik hou van deze tandpasta veel, maar ik raad het om op een droge tandborstel te zetten, anders is er te veel schuim, dat tijdens de borsting uit de mond komt. Ik heb nog wat gaten om te vullen door een tandarts, maar dit lijkt een beetje te helpen als ik bloeder met mijn tandvlees heb.

Dus ik vind dit zeker leuk, meestal kaneelproeven zonder fluoride, ik hou echt van deze tandpasta, het smaakt mooi en het is natuurlijk, wat het beste is. Dit was niet slecht, ik kocht ongeveer 3 of 4 van hen maar werd er ziek van, dus ik gebruik nu een andere. Ik hou echt van de smaak van deze tandpasta en ik voel het tanden heel goed schoon, maar als het ergens om mijn lippen raakt, irriteert het mijn huid. Ik heb een bijzonder gevoelige huid, dus dit kan niet het geval zijn voor een persoon met een normale huid. Het is ook erg sterk en dit irritert mijn tandvlees een beetje. Ik heb de venkelpasta gebruikt maar wilde iets wat meer zingy. Het heeft een sterke kaneel- en soda smaak. Er zijn enkele mondproblemen van gevoeligheid en zweren (niet zeker van de oorzaak) en deze pasta is te sterk voor mijn conditie op dit moment maar ik heb door het ongemak volhardd. Levert een versheid aan de mond en er is alleen een kleine druppel nodig op de borstel. Als tandpasta is het erg goed, en de hoeveelheid is geweldig. Ik kan ook zeggen dat ik wat bleken op mijn tanden heb gezien.

Vergelijkbaar product:
Organic Fiji, Nourishing Lotion, Cucumber Melon, 3 oz (89 ml): Bad, Schoonheid, Body Lotion

Desert Essence, Natural Neem Toothpaste, Cinnamint, 6.25 oz (176 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Maar ik had verwacht dat het een betere smaak zou hebben, aangezien het erop wijst dat er cinammon erin zit. Probeer nog steeds de perfecte cinammon tandpasta te vinden! Product is goed zoals beschreven. Echter, een andere vorm van sls natriumlauryl sarcosinaat is er nog steeds. Gevonden dat is milder dan de sulfaatversie. De lading werd in een volledig beschadigde staat geleverd door dhl courier met pasta verspreid over het pakket. bestel niet via dhl. Ik heb eindelijk een concessie gedaan om stevia-poeder te gebruiken (de meest natuurlijke die ik kon vinden) hoewel ik ook xylitol zou willen proberen, omdat het enige veronderstelde voordelen heeft in de gezondheid van de tandarts. Deze tandpasta bevat ook propolis, arnica, mirre en echinacea, die allemaal van nature een evenwichtige mondflora bevorderen. Gevoelige tandpasta's bevatten ingrediënten zoals stannofluoride of kaliumzouten die zenuwen verdoven of kleine gaatjes in het oppervlak van de tanden verstoppen, waardoor de pijn vermindert na een paar weken regelmatig gebruik. Hoewel ik het gebruik van zuiveringszout aanbeveel, moet men voorzichtig zijn om alleen de tanden ermee te borstelen en niet de tandvleesrand. Ik was normaal ook mijn gezicht vlak na het tandenpoetsen, en ik heb de neiging warm water te gebruiken om mijn poriën te openen en mijn huid mooi en schoon te krijgen.

Desert Essence, Natural Neem Toothpaste, Cinnamint, 6.25 oz (176 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Ik heb geen studies gevonden ter ondersteuning van het populaire idee dat glycerine kan helpen bij het voorkomen van de remineralisatie van tanden, maar graag vermijden dat het alleen maar voorzichtig is. Desert Essence, Natural Neem Toothpaste, Cinnamint, 6.25 oz (176 g) Als iemand problemen heeft met het vinden van producten zoals tandenzeep, raad ik aan te winkelen op etsy. Zelfs mensen zonder tanden moeten hun tandvlees regelmatig poetsen om de bloedsomloop te verbeteren en gezondere weefsels te garanderen. Ja, als remineralizes tanden, maar studies tonen, het laat tanden en botten meer broos en vatbaar voor breken. ik heb niet het gevoel dat mijn adem fris is na het poetsen met deze tandpasta, dit moet een meer muntachtige smaak hebben. Ik weet dat toen ik op de universiteit glycerinetandpasta gebruikte, mijn tanden geel begonnen te kleuren, maar het onderzoek gaat nog steeds uit over de vraag of glycerine schadelijk is of niet. Dus, om een ​​lang verhaal korter te maken, terwijl ze misschien antimicrobiële eigenschappen hebben, denk ik niet dat ze sterk genoeg zijn om de balans in je mond te veranderen, vooral niet in een tandpasta die al heel lang niet in contact zal zijn. Editors kiest 7 duurzame schoonheidsproducten om het nu te proberen! Als ik klaar ben, voeg ik een paar druppels cedarwood etherische olie, cypress etherische olie en groene munt etherische olie toe aan een glas water en gebruik het als een spoeling. Dit geweldige smakende alternatief helpt mondhygiëne door veel van de onnodige chemicaliën die in traditionele tandpasta's worden aangetroffen te vervangen door veilige, pure ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur: Naturtint, Permanent Hair Colorant, 4G Golden Chestnut, 5.28 fl oz (150 ml)

Review: Desert Essence, Natural Neem Toothpaste, Cinnamint, 6.25 oz (176 g)

Natuurlijke alternatieven voor tandpasta zijn tegenwoordig allemaal razernij. Alle tandpasta is veganistisch, wreedheidvrij en gemaakt zonder parabenen of ftalaten. Ik vraag me af waarom ik na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van sensodyn, mijn tanden exact hetzelfde zijn, zo niet erger dan voorheen. Omdat zuiveringszout hard kan worden op tandglazuur als ik het vaak gebruik, gebruik ik slechts 1-2 keer per week mijn tandpoeder / pasta. We gebruikten toms maine toen ik opgroeide, maar dat was toen ze nog een onafhankelijk bedrijf waren. Een 100% biologische scheerschuim die slechts een dunne laag nodig heeft om het scheermes gemakkelijk te laten glijden. Ik kan proberen om daarna mijn eigen tandpoeder te maken of over te schakelen naar een tandpoeder dat een vriendin in haar etsy-winkel meeneemt, die ik heb geprobeerd en waar ik echt van hield.

 Dit principe is van toepassing op alle 12 varianten in het assortiment, die gericht zijn op verschillende gebitsproblemen (bijv. Slechte adem, parodontitis, tandvleesontsteking en tandplak) en een verscheidenheid aan natuurlijke actieve ingrediënten en smaken hebben, zoals groene thee-extract van eiland Jeju, puur zout uit Frankrijk en kleurrijk fruit. Diy hair pomade: Vaak dure pomades zijn slechts een combinatie van kleien (vaak bentoniet) samen met een soort olie, of wassen – plus een hoop vervelende chemicaliën. Het mild schurende tandpoeder poetst zachtjes, ontgift en verfrist je tanden terwijl het ook helpt om ze opnieuw te mineraliseren en te versterken. Het is duidelijk dat in de winkel gekochte merken een aantal gezondheidsrisico's met zich meebrengen, dus waarom zou u niet uw eigen natuurlijke recept voor tandpasta maken – u kunt een geweldig alternatief voor zelfgemaakte tandpasta maken met natuurlijke ingrediënten zoals witte klei, xylitol en essentiële pepermuntolie. Met natriumlaurylsulfaat, wat vreemd genoeg is wat ik gebruikte, stopte ik ermee en raad eens, voi-la! Gezien de meeste gemeenten fluoride toevoegen aan drinkwater, is het niet nodig om het in je mondwater te hebben en tandpasta.

Ik las in een andere blog, ook geschreven door een tandarts, dat essentiële oliën misschien niet goed zijn om in tandpasta te gebruiken omdat ze antibacteriële eigenschappen hebben die goede bacteriën kunnen doden.