Ekodrogist.nl: Sport, Eiwit Bars

Detour, Whey Protein Bar, Caramel Peanut, 9 Bars, 1.5 oz (43 g) Each: Sport, Eiwit Bars

Whey Protein Bar, Caramel Peanut, 9 Bars, 1.5 oz (43 g) Each by Detour-Sport, Eiwit Bars

€ 11,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Detour, Whey Protein Bar, Caramel Peanut, 9 Bars, 1.5 oz (43 g) Each. Inhoud: 0.45 kg, 6.4 x 14.2 x 13.5 cm
Categorieën: Sport, Eiwit Bars, Sports, Protein Bars

Omweg, wei eiwit bar, karamel pindakaas, 9 bar, 1, 5 oz (43 g) elk – 15 g eiwit. Natuurlijk gearomatiseerd. Rijk aan vertakte aminozuren. Lagere suiker * – 50% minder suiker dan gewone omwegstaafjes. Het gaat allemaal om de smaak! Elke omkeerbalk is geladen met premium ingrediënten en een smaakvolle smaak van snoepjes. Omweg eiwitbars zorgen voor ernstige voeding voor atleten. Ben je klaar voor 15 gram hoogwaardig eiwit? Als je jezelf duwt om die extra ronde te voltooien, circuit of set te zetten, dan is het antwoord waarschijnlijk ja. Omweg's nutriëntenrijke wei-eiwitmengsel helpt bij het herstellen en herbouwen van sterke mager spieren. En krachtige voeding heeft nooit meer lekker geproefd. Omweg: de beste proeverij eiwit bar, periode. 15 G omweg wei eiwit mengsel.

Rijk aan vertakte aminozuren (gebaseerd op richtlijnen van de wereldgezondheidsorganisatie). Deze wei-eiwitstaven bevatten: alleen 3 g netto koolhydraten **. * Lagere suiker omweg karamel pindakaas 3 gram suiker, gewone omweg karamel pinda 6 gram suiker. ** Netto koolhydraten worden berekend door totale koolhydraten te nemen en eventuele vezel- of suikeralcoholgrammen af ​​te trekken, die weinig invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. mironon Dit zijn geweldig als u iets zoetigs met een eiwitspank wilt, gaat goed met koffie. Het is heel veel als een snickers candy bar. Proeft geweldig, een zeer goed product met een goede prijs, kreeg nog twee. Kinderen houden ervan, geweldig alternatief voor calorie-rijke chocoladerepen. Deze bars zijn perfect voor een ontbijt op reis, een snack tussen of gewoon iets zoet zonder je dagelijkse inname van suiker van een kleine chocoladereep. Ik houd de mijne in de koelkast (vooral tijdens de Australische zomer). En het is een geweldige prijs in vergelijking met de eiwitbalken die u koopt in de winkels die veel suiker hebben en dubbel kosten. Hoog eiwit, grote sorce van eiwit, goede smaak. Deze omwegstaafjes zijn redelijk goed. De textuur is vrij aardig en de smaak is leuk.

Vergelijkbaar product:
Muscletech, Platinum 100% Glutamine, 10.65 oz (302 g): Sport

Detour, Whey Protein Bar, Caramel Peanut, 9 Bars, 1.5 oz (43 g) Each: Sport, Eiwit Bars

Er is echter helaas een vreemde chemische smaak. Niet zo chemisch als de meeste. Aanbevolen maar niet mijn favoriete. Heerlijker dan quest bars. OK. Niet de beste smaak maar is een goede voedingswaarde, niet slecht, maar ik heb de chocoladechilamchocolade gekozen. Als u van pindakaas houdt, koop dan het. Hou van de smaak. Benodigd meer in doos, maar dezelfde prijs zou cool zijn, gaf het aan sterren omdat ik het in tegenstelling tot sommige andere bars kon completeren, de ergste bars in de eiwitwereld. Deze voedingsbalk heeft slechts één gram suiker, 3 gram koolhydraten en is glutenvrij en vezelrijk.

Van multivitaminen om je gezondheid te behouden, tot creatine om spieren te helpen opbouwen, en gespecialiseerde aminozuren voor en na de training, met-rx biedt alle prestatieaanvullingen die je nodig hebt om je lichaam gezond en sterk te houden. Tijdens de herformulering van het product was het doel om te kiezen voor zoetstoffen die biologisch, glutenvrij, veganistisch, minimaal geraffineerd en met een lage glycemische index waren. Een mooie bonus komt in de vorm van een hele lading vitaminen en mineralen die myproteïne in de mix heeft gegooid. Omega-3 vetzuren zijn gunstig, of je nu een topsporter of een vrijetijdsporter bent, zegt jose antonio, phd, een sportvoedingsdeskundige en chief executive officer van de internationale sportvereniging. Om het aantal calorieën en koolhydraten relatief laag te houden, bevatten veel eiwitrepen suikeralcohol als zoetstof. Quest voedings eiwitreep, chocolade pindakaas, 20g eiwit, 4g netto koolhydraten, 170 gram, weinig koolhydraten, glutenvrij, soja vrij, 2. Eiwitrepen, die een of andere vorm van melk of plantaardig eiwit bevatten zoals wei, hennep, erwt of rijstproteïne, vormen een geweldige snack ongeveer 30 minuten na uw training, of gedurende de dag als u tussen verzadigde maaltijden iets meer verzadigend wilt . Je kunt nooit alle vitamines, mineralen, vezels en eiwitten in een pure eiwitreep krijgen van een sit-down maaltijd en toch ongeveer 300 calorieën binnenkrijgen zoals je zou doen met deze repen. Er is ongeveer 100% van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 20 verschillende vitaminen en mineralen.

Detour, Whey Protein Bar, Caramel Peanut, 9 Bars, 1.5 oz (43 g) Each: Sport, Eiwit Bars

Detour, Whey Protein Bar, Caramel Peanut, 9 Bars, 1.5 oz (43 g) Each

Vergelijkbaar product:
Sport, Muscletech Nitro Tech: Muscletech, Nitro Tech Power, Ultimate Muscle Amplifying Protein, Triple Chocolate Supreme, 4.00 lbs (1.81 kg)

Review: Detour, Whey Protein Bar, Caramel Peanut, 9 Bars, 1.5 oz (43 g) Each

 Toen ik deze bar van het tuinleven probeerde, verwachtte ik de kalkachtige erwtensmaak en de gebruikelijke harde kleverige, taffy-textuur die in je tanden steekt zoals de meeste repen. Whey bevat een volledig vertakt aminozuurprofiel, inclusief leucine, dat wordt beschouwd als het primaire signaal bij het stimuleren van spiereiwitsynthese terwijl spierafbraak wordt voorkomen (1-3). Over sis rego eiwitreep sis rego eiwitrepen bevatten een mengsel van licht verteerbare eiwitten (20 gram eiwit per reep) in de vorm van wei, caseïne en soja-eiwit. De prijs van eiwitrepen kan enorm variëren, en er zullen monsterlijk slechte zijn aan het goedkopere einde van de dingen. Blijf op de hoogte van uw voedingsbehoeften en haal het meeste uit uw training met ons enorme aanbod aan supplementen, eiwitpoeders, shakes en eiwitrepen. Een portie vegetarische vega-sportreep bevat 70 gram verschillende voedingsstoffen. Ten eerste is het 20 gram eiwit per portie op zijn zachtst gezegd solide. Dit zou de normale stoelgang moeten helpen bevorderen, het cholesterolgehalte in toom houden, de bloedsuikerspiegel reguleren en de cardiovasculaire functie versterken. Het is gemakkelijk om uw eiwitreep te zien als een gezonde snack, vooral omdat u hem regelmatig voor of na een bezoek aan de sportschool eet en u zich niet druk hoeft te maken over het bijhouden van uw eten.

Proteïnestaven omvatten geïsoleerde eiwitten van een of meer bronnen; bijvoorbeeld melk, soja of eieren. Ik kocht de chocolademelk ongeveer twee weken geleden en ik ben er dol op. Onthoud dat BCSA essentiële aminozuren zijn. Krekels zijn de ethisch verantwoorde eiwitbron van de toekomst, die 12 keer minder voer, 15 keer minder land en 2.000 keer minder water nodig heeft om dezelfde hoeveelheid eiwit als vee te produceren. Samen met energierepen en -gels zijn herstelschokken een steeds populairder wordende nabehandelingstoeslag; ze bevatten proteïnepoeders die, gemengd met water of melk, helpen bij het herstel en het opnieuw opbouwen van de spieren na een zware training. Voor zijn deel helpt de laatste bij het afweren van bloedarmoede, het reguleren van de lichaamstemperatuur, het verbeteren van de slaapkwaliteit, de productie van hemoglobine en het verbeteren van de cognitieve functie. Dranken verhogen de energie, bouwen kracht en spiermassa op met sportvoedingsdranken van met-rx.

 U vindt de beste reeks supplementen allemaal op één plek, en u kunt genieten van lage prijzen en eenvoudige levering aan huis direct bij uw voordeur. Deze bar is een uitstekende bron van ijzer en biedt een ideale combinatie van energieke complexe koolhydraten en een mix van eiwitten. U zult geen beschaduwde melanges vinden in de vega sport-eiwitreep. 3G suikers, deze ersatz witte chocoladereep is ongetwijfeld gezonder dan het echte werk.