Eko Drogist: Supplementen, Detox, Bentoniet

Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml) by Yerba Prima

Great Plains Bentonite Detox Yerba Prima

€ 6,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml)
Inhoud: 0.54 kg, 15.2 x 7.6 x 7.6 cm
Categorieën: Supplementen, Bentoniet, Detox

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Egg Pro, Instantized Egg White Powder, Chocolate, 1 lb (454 g) by Universal Nutrition

Yerba prima, grote vlaktes, bentoniet, detox, 16 fl oz (473 ml) – voedingssupplement. Nieuwe innerlijke verzegeling. Voedingsdetoxificatie – bindt herbiciden en andere potentieel schadelijke stoffen door absorberende werking. Maximale activiteit – verbeterde oppervlakte, optimale absorberende formule. Maximum zuiverheid – ultra zuiver bentoniet. Great Plains bentonite is speciaal geformuleerd om de maximale voordelen van bentoniet te bieden. Grote vlaktes zijn een voedingsaanvulling van minerale bronnen die ongewenste, niet-voedzame stoffen zoals herbiciden en andere potentieel schadelijke stoffen vallen en binden zodat ze niet in het lichaam blijven. Het werkingsmechanisme van bentoniet is fysiek, vanwege de colloïdale structuur en geladen deeltjes. Het totale absorberende oppervlak van elke eetlepel die van grote vlakte bentoniet is, is ruim 900 vierkante meter.

Grote vlaktes zijn een uniek natuurlijk voorkomend bentoniet met de juiste minerale samenstelling voor het maximale vermogen om ongewenste stoffen te verwijderen. Yerba prima pionierde de ontwikkeling van natuurlijke voedingsvezels en interne reinigingsproducten en biedt andere natuurlijke producten. mironon Ik heb dit al bijna twee maanden gebruikt als onderdeel van een candida-uitroeiingsplan. Ik snap 's ochtends met mijn vezel, gemengd om een ​​soort gel te vormen (ik weet het klinkt verschrikkelijk, maar smaakt goed) tot nu toe, gecombineerd met dieetveranderingen, werkt het. Ik zal er een tijdje op blijven. Zoals gebruikelijk schiet Nederland snel en is 1/3 de kosten van een lokale gezondheidswinkel. Ik heb een ernstige spijsvertering / malabsortion / zware metalen toxines in mijn lichaam. Ik heb geprobeerd elk ander product dat bekend is aan de mens en niets heeft mij verlichting gegeven van mijn gezondheidsproblemen, behalve yerba prima bentonite! Ook een goede huid detox bij het poetsen met een verfborstel.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Apple Cider Vinegar, 250 Veggie Tabs by Natures Life

Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml): Supplementen, Bentoniet, Detox

Ik zal dit product blijven kopen. Alleen wens ze zouden hun 32oz glazen container naar Canada kunnen verzenden. Wens ook dat ze een droog / poeder bentoniet klei zouden maken. Zou voordeliger zijn voor een kleibad. Cam-canada, mijn familie en ik zorgen ervoor dat we yerba prima pakken, terwijl we op elke reis met bentonite vliegen, of het op binnenlandse of internationale reizen was. Als we teveel eten of iets nuttigen wat onze maag doet, nemen we gewoon een eetlepel bentoniet en waren prima bij de volgende maaltijd! Ik heb verschillende soorten bentoniet klei geprobeerd. Calcium bentoniet moet het beste zijn voor intern gebruik. Echter, grote vlakten zeggen niet of het een calcium- of natriumbasis is. Toch heeft het een volledig neutrale smaak, en is al in de fles gemengd / gehydrateerd. Alles wat je hoeft te doen is een lepel op een lege maag, en doe dat met een paar glazen water. Het is over het algemeen goed voor regelmatigheid en moet giftige stoffen uit je lichaam nemen. Hopelijk doet dat alles.

Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml): Supplementen, Bentoniet, Detox

De prijs is zeker betaalbaar, en het is makkelijk te gebruiken. Ik ben blij met het product. Ik hou van dit product voor een darmzuivering. Ik neem het dagelijks met psyllium schelpjes en water. Ik wil duidelijk zijn en zeg dat je hier veel water moet drinken om hardlywigheid te voorkomen. In poedervorm zet ik dit in mijn kinderbadjes voor een detox. Ik ben erg in de war en op de set, op mijn fles is een waarschuwing geschreven. Dit product bevat een chemische stof die bekend staat om de staat Californië om kanker en geboorteafwijkingen te veroorzaken. Wat te zeggen over dit. Nadat ik zes jaar geleden een parasiet in Mexico had aangenomen, was mijn maag nooit hetzelfde. Dit product is een fantastisch alternatief voor peptobismol, omdat het natuurlijk alle toxines in je lichaam verwijdert en alles wat je hoeft te doen is, neem het op een lege maag en drink een extra glas water of twee gedurende de dag. Werkt goed voor voedselvergiftiging. De bentoniet klei is makkelijk te nemen en heeft geen goede dingen nodig om te koelen! Geweldig product.

Mijn huid ziet er beter uit na gebruik voor slechts twee weken. Zal het moeilijk blijven gebruiken. Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml) Ik ben op maand 6 van een 8 maanden reiniging. Dit product is een essentieel ingrediënt in mijn ochtend sap, wortelen natuurlijk gesneden, mengen in 2 t caproyl, 1 heaping t van psylliumschotel en 1 t yerba prima. Tot nu toe, zo goed (geweldig). Ik heb 23 pond toxines verloren. En tellen. ), Was ik verbaasd over hoe goed het werkte op mijn spijsverteringsstelsel! De pijn is bijna weg en ik ben er maar 3-4 weken geweest. Helpt u zware metalen en andere toxines uit uw kostbare lichaam te verwijderen. Helpt ook met candida die-off ook! Hou van jou. Dank je! Vergeet nexium en alle andere pharma meds. Deze spullen elimineren onmiddelijk spijsvertering.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Symbiotics, Colostrum with Lactoferrin Plus, 120 Capsules

Review: Yerba Prima, Great Plains, Bentonite, Detox, 16 fl oz (473 ml)

Dit is een wonderproduct voor maagkwesties. Lijkt te werken. Zeer milde geen bijwerkingen meer en meer energie elke dag. Een detail op het etiket ontbreekt in de productomschrijving van de Nederland: propositie 65 waarschuwing: dit product bevat een chemische stof die bekend staat om Californië om kanker en geboorteafwijkingen of andere voortplantingsschade te veroorzaken. Die chemische stof staat vermeld op de yerba prima website. Hoeveel lood? De enige informatie die ze ons geven is dat het groter is dan 0,5 Mcg / dag. Ik zou liever een minder dan xxx-verklaring willen, alstublieft, dat zou veel informatief zijn. Yerba prima moet een analyse van hun bentoniet klei doen en tenminste een typische analyse geven dat het minerale samenstelling is, zoals we op flessen natuurlijk mineraalwater zien. Ik had dit product of een bentoniet klei product niet gekocht als ik wist dat het een onbepaalde hoeveelheid lood bevat. Echter, als ze ook een aangegeven maximum loodgehalte of een volledige mineraalanalyse hadden, zou ik het overwegen. Het is goed om te helpen bij detoxen, en de smaak is goed, het heeft geen echte smaak, dus het is helemaal niet vies. Zelfs leuk om te nemen. Laat de smaak dus niet de reden zijn om het niet te kopen. Ik heb dit onlangs gebruikt terwijl ik een full body detox heb gedaan.

Het doel van dit product is om de toxines op te nemen en uit het lichaam te dragen. Mijn manlief had een plotselinge scherpe buikkramp en het was zo erg dat hij echt bleek keek. Hij had wat wat water en voelde een beetje beter. Terwijl ik wachtte dat hij beter moest worden, ging ik googled en realiseerde me dat het niet raadzaam was om metalen lepel te gebruiken. Zo heb ik hem een ​​andere dosis gevoed met plastic lepel. Ik dacht dat dit echt werkte omdat hij veel beter voelde. Ik gebruik het als een gezichtsmasker en uder mijn armen als een detox.

Gebruikte dit om mijn lichaam metalen te reinigen. Wees voorzichtig om dit niet te mengen met metalen lepels. En als u metalen tandvullingen heeft, adviseren u ook niet te nemen. Dit is echter goed om te reinigen en zich te ontdoen van toxiciteit in het lichaam. Het is smaakloos, maar de textuur is een beetje aan de dikke kant. Er was ooit een pijn in de darm die niet weg zou gaan? Nou, maar een, ja, maar een lepel van dit bentoniet zal de truc doen. Mijn broer vertelde mijn zussen en ik over dit al lang geleden. Hij had ooit een vreselijke buikpijn en na het nemen van een lepel hiervan ging het weg.

Mijn moeder had toen een soortgelijke pijn in de maag, en nadat ze haar de eerste lepel gaf, ging het weg. Eindelijk, op een dag had ik een slechte pijn in mijn buik en niets werkte dus ik belde mijn broer om te zien of hij van deze bentoniet had. Ik reed naar zijn huis en nam een ​​lepel en wow het ging net zo weg. Ik heb een tweede lepel genomen, net als een voorzorgsmaatregel, maar dat is alles wat het nodig heeft. Dit spul is geweldig.