Ekodrogist.nl: Ekodrogist.nl

Dr. Mercola, Liposomal Vitamin C, 1.000 mg, 60 Licaps Capsules: Ekodrogist.nl

Liposomal Vitamin C, 1.000 mg, 60 Licaps Capsules by Dr. Mercola-Ekodrogist.nl

€ 12,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Dr. Mercola, Liposomal Vitamin C, 1.000 mg, 60 Licaps Capsules. Inhoud: 0.09 kg, 10.2 x 5.8 x 5.8 cm
Categorieën: Ekodrogist.nl, Liposomal Vitamin C

Dr. Mercola, liposomale vitamine C, 1, 000 mg, 60 capsules capsules – 1, 000 mg vitamine C per portie. Voedingssupplement. De liposomale vitamine C van Dr. Mercola gebruikt liposomen (vet) om de biologische beschikbaarheid van vitamine C te verhogen, aangezien wateroplosbare vitamine c niet goed geabsorbeerd wordt. Liposomale vitamine C kan ook het darm ongemak vergemakkelijken in verband met het nemen van hoge hoeveelheden vitamine C. Dr. Mercola levert sinds 2001. kwaliteitsproducten. Mironon Ik betwijfel over de authentieke liposomale aanspraken van dit product. Ik heb het dr mercolas product gekocht, het vertrouwde dat het zo goed zou zijn als het eist. De hoeveelheid in de capsule is erg klein in vergelijking met levon labs, en bij het openen van een capsule voor inspectie was ik ontsteld door wat ik vond, een stevige pasta consistentie die, als door de vingers gewreven wordt, is het onderscheidend gretig gevoel van de ascorbinezuurkristallen gevoeld – dit mag niet gebeuren als het ascorbinezuur door de lipiden wordt bekleed. De smaaktest bevestigt het ook.

Het heeft de onmiskenbare zure tang van ascorbinezuur. Het is teleurstellend, en ik verwacht dat dit product niet meer zinvol is dan regelmatig ascorbinezuur – maar tegen een opgeblazen prijs. Dit product werd hier in februari 2013 op Ekodrogist.nl geïntroduceerd. Op dat moment was ik erg enthousiast dat het nieuwe liposomale product beschikbaar is en ongeveer 50% goedkoper is dan de concurrentie. Nu weet ik waarom en leerde ik mijn les. Ik heb ook capsule geopend en geproefd dat het inhoud is – het is helemaal zuur. Het lijkt erop dat ze gewoon lecithine met ascorbinezuur gemengd hebben zonder dat de liposomale inkapselingstechnologie erbij betrokken is en dan gewoon in de capsules zetten. Niet meer kopen. Ten eerste zet ik een capsule in warm water om te zien hoe lang het zou duren om op te lossen en het duurde 30 minuten. Het werd een heldere vloeistof met veel en veel drijvende paprika's die drijven in het water. Ik heb een capsule geopend en het was korrelig en smaakte heel bitter alsof. Het lijkt te zijn in een olieachtige stof die vermoedelijk zonnebloem lecithine moet zijn. Aangezien het allemaal volledig met water wordt gemengd, behalve de paprika, lijkt het erop dat er geen andere oliën op de top zijn, dus het moet lecithine zijn.

Vergelijkbaar product:
Ekodrogist.nl: Vega, Protein Smoothie, Choc-A-Lot, 9.2 oz (260 g)

Dr. Mercola, Liposomal Vitamin C, 1.000 mg, 60 Licaps Capsules: Ekodrogist.nl

 Ik wou dat dit geen paprika had omdat ik geen supplement nodig heb om een ​​mooie sinaasappel te zien om het te nemen en dat de capsules eruit zien dat ze eruit zijn als de klompjes paprika op verschillende kanten van de capsule stijgen, zo lijken op zwart donkere vlekken in de capsule en het is pas tot je daadwerkelijk een oplossen ziet die je ontdekt dat het de paprika is. Ook als u hoge doses hoeft te nemen, wordt de buik door de paprika verstoord als u gevoelige maag heeft. Na dit alles wordt gezegd dat ik tot 10-12 caps per dag kan nemen zonder diarree en met normale aa zou ik na 5 gram diarree krijgen. Hoge doseringen helpen bij lage rugpijn en houden mijn sinus in de steek. Een ander familielid kan deze niet nemen omdat ze gevoelig is voor paprika. Ik zou opnieuw kopen aangezien dr mercola product gmo vrij is en geen vulstoffen heeft, behalve paprika die geen gezondheidsdoel dient. Wat zoiets daarom heb ik drie sterren gegeven. Ik gebruik nog een liposomale vitamine c, maar tot nu toe zijn ze allemaal gemaakt met GMO mais. Ik heb op de mercola website geschreven dat het ascorbinezuur niet lijken als liposomale vorm wanneer de capsules worden geopend. Ze zeiden dat ze met water verbruiken de liposomen activeren. Ik vond de inhoud zeer korrelig en de smaak was zuur, die niet kenmerkend is voor liposomale vitamine C. Over het algemeen heb ik mijn les geleerd (wat een verspilling van $ 18). Uitstekende liposomale c. Dit is de helft van de prijs van een ander merk liposomale c op deze site en veel handiger om te nemen. Ik neem megadoses en heb geen maagproblemen gehad.

Dr. Mercola, Liposomal Vitamin C, 1.000 mg, 60 Licaps Capsules: Ekodrogist.nl

Ik hou ook van het feit dat het lecithine niet soja is gebaseerd omdat ik proberen om gmos te vermijden. Goede waarde. Ik verkies dit veel voor liposferische c. Ik vroeg liveon als hun product gmos bevat, maar ze zeiden dat ze erop werken. Verander naar dit merk na het proberen van de duurdere lypo c. Dr. Mercola, Liposomal Vitamin C, 1.000 mg, 60 Licaps Capsules Het is eigenlijk werkt op zijn minst hetzelfde. Zal opnieuw kopen. Dit is geen liposomale, liposomale c moet niet zuur zijn. Ik heb gemaakt?

Vergelijkbaar product:
Naturtint, Permanent Hair Color, 4N Natural Chestnut, 5.28 fl oz (150 ml): Ekodrogist.nl

Review: Dr. Mercola, Liposomal Vitamin C, 1.000 mg, 60 Licaps Capsules

Het zelf en het was veel beter dan dit product. Dit product is volgens mij niet ultrasoon verwerkt. Dus geen liposomale. Mijn maag is niet goed, als ik dit meeneem. Zuren naar de dikke darm. Dit is de eerste vitamine C die ik ooit heb gebruikt, wat me geen diarree geeft. Dus ik hou ervan en ik verzamel ik absorbeer veel meer van deze vitamine C dan elke andere die ik ooit heb gebruikt. Ik heb het Livon-merk in het verleden gebruikt. Ik was echter blij om een ​​ander merk liposomale vitamine C te zien voor een goedkopere prijs en kocht nogal wat hiervan. Ik vond ook het feit dat het zonnebloem lecithine in plaats van soja is. De inhoud van de capsule was echter korrelig en zure, wat aangeeft dat de vitamine c niet eens opgelost was. Dit brengt de twijfel of dit zelfs liposomale is. Hoe kan de vitamine c ingekapseld zijn als u het kunt proeven en de graan voelt. Ik heb hierover contact opgenomen met dr mercola en de medewerkers hebben mij een voorraad standaard reactie gegeven dat hij alleen kwaliteitsproducten maakt, maar niet echt mijn bezorgdheid heeft aangepakt. Sommige mensen melden dat het helpt.

Het enige wat ik kan zeggen is, probeer het als je wilt, anders probeer een ander merk of maak je eigen. Ik heb geen ervaring in het maken van mijn eigen of of het zelfs goed werkt). Dit is een goed product, maar het werkt een beetje duur als u hoge doses wilt nemen, 2 caps maken 1000 mg en dus heeft de container 30000 mg totaal en duurt u een maand als u slechts 1000 mg per dag neemt. Ik neem maximaal 12000 mg per dag, dus deze fles duurt me slechts 2,5 doses maar ik hou ervan om een ​​fles of twee bij de hand te hebben wanneer ik kan omdat deze vorm van vitamine C meer absorberend kan gebruiken als ik koud voel komt op. Ik heb ascorbinezuurpoeder voor mijn dagelijks gebruik en tot nu toe heb ik geen griep gehad voor 5 jaar. Duimen! Goede klantenservice van Ekodrogist.nl. Ik weet het niet zo zeker van de kwaliteit van dit product! In het verleden hebben mensen altijd gezegd oh je hebt de rook, vergeet niet om op vitamine c te doseren. Mijn ervaring is dat het absoluut niets doet. Maar dit is niet meer het geval.

 Nou, ik gaf het nog een keer en ik ben een lange man, dus ik doe niet met lage doses, 2G / 3times per dag. Liposomale c werkt direct en werkt direct. Het is een vitamine die je direct binnen je lichaam kunt voelen, binnen 20 minuten werken! Verbazingwekkend! Dr Mercolas merk is junkvrij zoals aanvullingen moeten zijn. hij is zeer nauwgezet wat er in zijn producten gaat en dat ben ik erg dankbaar voor. Geweldig product. Aan iedereen aanbevelen. Ik kocht dit product na het onderzoeken van supplementen om te helpen het lichaam te herstellen van virale infecties.

 Ik had 3 griep voor Kerstmis en ik krijg regelmatig koude zweren. De laatste avond voelde ik een koude pijn opkomen. Ik nam een ​​liposomale c met een wervellysine, ik herhaalde de volgende dag ook. De koude pijn kwam nooit voor. Of dit product is absoluut geweldig of het was helemaal geen koud zere! Ik zal wachten om te zien of ik hetzelfde effect weer kan krijgen. Ik vertrouw dokter mercola om zijn onderzoek te doen. Ik vind het leuk dat het lecithine in dit product ook niet-GMO is, uitstekend product, geweldige prijs en makkelijk te nemen, misleidende productnaam, het is als generieke vitamine C, er zijn 4 hiervan gekocht om te beseffen dat het niet waar is liposomale vitamine C. Zijn opnieuw besteld uit levon liposomale producten, voor de ware liposomale in vloeibare vorm. Dit is het product dat ik ga naar Zuid-Amerika. Het heeft zich bewezen in het bestrijden van virale infecties, evenals een aanhoudende uti. Ik heb geprobeerd mijn eigen liposomale c te maken – maar het is rommelig van aard met een yukky-smaak, ik zou dit product nog elke dag vertrouwen. Het is handig voor mensen die op zoek zijn naar sterke vitamine C bescherming. Zit dit voor 2 weken en echt gevoelens het is effecten, als ik een dag overslaan om ze te nemen, voel ik wat traag.

Ik ben van plan om een ​​constante levering van deze te houden.