Ekodrogist.nl: Ogen

E.L.F. Cosmetics, Cream Eyeliner, Black, 0.17 oz (4.7 g): Ogen

Cream Eyeliner, Black, 0.17 oz (4.7 g) by E.L.F. Cosmetics-Ogen

€ 2,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: E.L.F. Cosmetics, Cream Eyeliner, Black, 0.17 oz (4.7 g). Inhoud: 0.02 kg, 10.2 x 4.3 x 2.8 cm
Categorieën: Ogen, Eyes

E. l. f. Cosmetica, cream eyeliner, zwart, 0. 17 oz (4,7 g) – nieuw. Lijnen en definieert je ogen. Lang te dragen. Vlekbestendig. Borstel inbegrepen. Word je eigen make-up artiest. Creëert gladde lijnen die zijn gedefinieerd en nauwkeurig. Vlekbestendig, kogelbestendig, waterbestendig dekking. Bereik dunne of dunne lijnen met gemak. Geen dierproeven. De crème formule creëert vlotte lijnen die zijn gedefinieerd en precies. Vlekbestendig, kogelbestendig en waterbestendig dekking voor de hele dag dragen om te bestrijden tegen zweet, tranen of regen!

Bereik dunne of dunne lijnen met gemak. mironon Deze eyeliner is geweldig! Het is zo romig en makkelijk aan te brengen en het duurt de hele dag zonder vlekken. Ik ben zo blij met dit, ik ben van plan om andere kleuren te kopen. Ik hou van dit product! Niet alleen is het echt donker, alles wat je gewoon hoeft te doen, duikt een beetje op de kwast en je hebt voldoende ruimte om je oog te doen! De borstel is een beetje klein voor fudgy handen zoals de mijne, maar het werkt nog steeds als je je grip hebt gevonden. Wat waterdicht betreft, heb ik geprobeerd te huilen, wrijven en zelfs een kleine spleet zetten (om te experimenteren) om het te testen. Het is echt waterdicht. Moest scrubben (ja, je moet het echt scrubben) het uit met olie-opgebouwde make-up remover. Grijpen het omdat het echt waar voor je geld is. Ik ben op zoek naar cueltry gratis opties en elf, is zeker een ik zal kopen. De eyeliner is echt zwart en het is waterdicht, zodat het perfect is, maar ik heb gevonden dat als mijn gezicht echt vettig is of ik geen poeder heb of ik het niet met zwarte oogschaduw verzegelt, het een beetje minder drijft. daarom geeft ik het 4 van de 5! Hou ervan, zou het aan iedereen aanbevelen.

Vergelijkbaar product:
E.L.F. Cosmetics, Eyeshadow Palette, Need It Nude, 0.49 oz (14 g): Ogen

E.L.F. Cosmetics, Cream Eyeliner, Black, 0.17 oz (4.7 g): Ogen

De textuur is geweldig, het blijft de hele dag en is makkelijk aan te passen. Het is beter dan de duurste producten die ik eerder heb gebruikt. Eyeliner is mijn drug van keuze als het gaat om mijn make-up routine, het is vaak het enige product dat ik gebruik. Ik voel me naakt zonder dat. Echter, ik heb ook gevoelige ogen die vaak water en ik heb ook wat ogen in de ogen. Tussen de twee problemen eindigt ik meestal met wasbeer ogen na een paar uur aanbrengen, en / of mijn bovenste lijn zal in mijn deksel vallen. Ik heb andere waterdichte penstijllinten geprobeerd, die langer geduurd hebben, maar nog steeds een mooi stukje smeden. Nu ben ik er zeker van dat je meestal krijgt waarvoor je betaalt en er zijn waarschijnlijk duurdere merken (gekoppeld aan primers) die beter kunnen werken, maar eureka! Dit is super prijsvriendelijk en werkt als een droom! Ik hou van het gemak van een penvoering, maar eerlijk gezegd, de kleine hoekige kwast die het meebrengt was niet uitdagend (het hielp het helemaal in een beetje beter). Het bleef doorgaan met een hele dag (en avond) van het rennen van boodschappen en het schoonmaken. Mijn enige teleurstelling is dat ik het niet eerder vond! Dit is een diepe zwarte, rotsbestendige oogliner die niet vervalt of irriteert. Het is superieur aan elke andere die ik bezit, variërend van $ 10-30, dus het is zowel goedkoopste als beste. Heel een vondst.

E.L.F. Cosmetics, Cream Eyeliner, Black, 0.17 oz (4.7 g): Ogen

Ik heb monoliden (Aziatische ogen, wat dan ook) en deze eyeliner is geweldig om op te zetten, het is moeilijk om aan te zetten omdat je één kant perfect krijgt, maar de andere is alsof het lelijk tweeling is, maar na de oefening is het super makkelijk te zetten op en het is weer geweldig, ik beveel dit echt aan iedereen aan! Ik heb andere gel liners gebruikt en dit is zeker mijn top en het is x10 goedkoper! Ik vind het makkelijk te gebruiken, de kleur is geweldig, het blijft de hele dag door. Bij het aanbrengen moet u echter voorzichtig zijn, aangezien het een beetje kan opvallen wanneer u het oog opent na het aanbrengen, het duurt een paar ogenblikken om te drogen. Het is makkelijk om het te controleren, het is zwart genoeg, maar je kan niet oogsten zonder te verwijderen wat je eerder tekent. Dit product creëert een levendige eyeliner en is langdurig door de dag en nacht. Toepassing is makkelijk als u een gestage hand hebt.

Ik ben verbaasd dat het goed werkt, ondanks de prijs. Ik ben een beetje tegenzin om het te bestellen. E.L.F. Cosmetics, Cream Eyeliner, Black, 0.17 oz (4.7 g) En ik ben nogal verbaasd over de textuur. het is romig. Gemakkelijk aan te passen. Vooral bij het maken van een gevleugelde liner. Hou van de kwast. Maakt het nog makkelijker om toe te passen. Hoewel het soms nodig is om wennen aan de kleine borstel. Maar over het algemeen. Duimen omhoog voor deze eyeliner!

Vergelijkbaar product:
E.L.F. Cosmetics, Aqua Beauty, Radiant Gel Lip Tint, Dewy Berry, 0.20 fl oz (6 ml): Bad, Schoonheid, Lippenstift, Glans, Voering

Review: E.L.F. Cosmetics, Cream Eyeliner, Black, 0.17 oz (4.7 g)

Niet geweldig, maar voor de prijs is het best goed. Het kan een beetje smeken, en de kwast die er mee komt, zuigt maar het product is vrij makkelijk om mee te werken en de kleine pot gaat eeuwenlang. Het product is goed, maar het komt zonder de kleine borstel, ik heb grote problemen om dit te gebruiken, ik ben verbaasd dat de borstel niet binnenin zit. Waar is het dan? Teleurgesteld, dit product is makkelijk aan te brengen, maar na 1-2 uur is het vlek en de kleur vervalt. Je hebt oogverwijdering nodig om het te verwijderen, het is netjes aan je ooglid vastgelegd. Prijs liegt nooit. Moet 3 maal worden toegepast om zwart te verschijnen.

Niet geschikt voor het tekenen van fijne lijnen en afwerking in de buitenste ooghoek (staarten, kattenogen), ik was zo verrast om te zien hoe goed deze roomliner werkt. Ik woon in een zeer vochtig land en mijn gezicht wordt gedurende de dag super vettig en ik heb geen vlekken gehad bij het dragen van deze liner. Ik heb het al ongeveer 4 maanden gehad en de pot is nog romig en er is geen teken van droogheid. Ik gebruik de penseel niet, omdat het een beetje te klein is, dus ik heb een aparte elfborstel gekocht (bijvoorbeeld L. F. Cosmetics, kleine hoekige borstel) en het werkt zo goed met de roomliner. Voor de eerste keer gebruik ik een cream eyeliner en tot nu toe, ik hou ervan! Mijn pols is te wankelbaar voor die vloeibare eyeliners, dus ik gaf ze gewoon op en soms zijn potloden niet romig genoeg, zonder definitie om mij de perfecte kattenoogkijk te geven die ik leuk vind. Maar dit kleine product veranderde het allemaal voor mij! Zeer goed gepigmenteerd, donker, waterdicht denk ik? In ieder geval komt het niet gemakkelijk uit en met een hoekige borstel is het zo makkelijk en snel om precieze en goed gedefinieerde lijnen te maken. Volledig aanbevolen en zal ook weer kopen! Echt geweldige eyeliner, veel beter dan mijn 50 $ eyeliner van lancome. Het helpt je lichaam ook om vitaminen c en e effectief te hergebruiken, zodat je meer vitamines van je vitamines krijgt!

Elk jaar, wanneer ik ga voor mijn zichtcontrole, raadt mijn oogarts een speciaal vitaminesupplement aan dat mijn ogen moet beschermen – specifiek, een exemplaar dat ze in haar kantoor verkoopt. Echter, in de afwezigheid van gerandomiseerde gecontroleerde klinische studies, is er op dit moment geen bewijs dat multivitaminen het risico op cataract verlagen. Een jaar geleden begon ik het programma te gebruiken voor beter zicht en nu heb ik soms flitsen met een volkomen heldere visie! Een gerandomiseerde, placebogecontroleerde, klinische studie van hooggedoseerde suppletie met vitamines c en e, beta-caroteen en zink voor leeftijdsgebonden maculaire degeneratie en visusverlies: Areds rapport nr. Er is geen bewijs dat de supplementen de visie van gezonde volwassenen of mensen met eerdere stadia van amd helpen. Van de naar schatting 14 miljoen mensen die een milde fase van amd hebben, hopen we dat een goed deel baat zou hebben bij het nemen van supplementen om eindfase te voorkomen, aldus blodi. Mijn huidige visie zonder bril is consequent 20/60 of beter. Tegenwoordig is beter zicht gemakkelijk en pijnloos.

 Zie ook hoe je je verouderende ogen beschermt en eet voor een gezond oog. De leeftijdsgebonden oogziektestudies (Areds en areds 2) zijn twee van de grootste onderzoeken naar supplementen voor de gezondheid van het oog. Over het algemeen is de biologische beschikbaarheid van zink uit een dieet met veel proteïnen, vergeleken met plantaardig eiwit (zoals soja), hoog. Deze supplementen bevatten speciale ingrediënten die voor een specifiek doel samenwerken. 1 gram per dag voor vrouwen, die kan worden verkregen door een combinatie van supplementen en voedingsmiddelen. Deze goed uitgevoerde studie, gepubliceerd in 2001, toonde aan dat er een duidelijk voordeel is aan het nemen van supplementen van vitamine c, e, bèta-caroteen en zink in de preventie van verlies van het gezichtsvermogen bij mensen met een hoog of matig risico op verlies van het gezichtsvermogen van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie. Zink speelt ook een belangrijke rol bij het reguleren en ondersteunen van de juiste balans van oogenzymen die infectie voorkomen en de ogen nat en gezond houden.

Daarom hebben we deze inleiding voor enkele veel voorkomende gezichtsstoornissen samengevoegd, evenals enkele die veel zeldzamer zijn.