Ekodrogist.nl: Ekodrogist.nl

Earthrise, Spirulina Natural Powder, 16 oz (454 g): Ekodrogist.nl

Spirulina Natural Powder, 16 oz (454 g) by Earthrise-Ekodrogist.nl

€ 28,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Earthrise, Spirulina Natural Powder, 16 oz (454 g). Inhoud: 0.86 kg, 9.9 x 9.9 x 17.8 cm
Categorieën: Ekodrogist.nl, Spirulina Natural Powder

Earthrise, spirulina natuurlijk poeder, 16 oz (454 g) – 100% vegetarisch. Groene superfood voor levensduur. Californië geteeld. Voedingssupplement. Kosher. Earthrise spirulina natuurlijk. Voel de energie van de natuur's groene superfood. Antioxidant bescherming. Cardiovasculaire gezondheid. Oog- en hersengezondheid. Immuunverdediging. Anti-aging voordelen. Cellulaire gezondheid.

Eet je spirulina greens voor een goede gezondheid! Een portie van aardrise spirulina natuurlijk komt overeen met 3-4 porties gemeenschappelijk fruit en groente in termen van antioxidantgehalte (beta-caroteen). mironon Dit is de beste kwaliteit en (na het proberen nu merk) kan ik veilig zeggen dat er een groot verschil is in hoe Earthrise me laat voelen. Het smaakverschil is duidelijk. Dit smaakt fris en schoon. Ik ben nu door veel flessen gegaan. Fruit smoothie met appelsap, aardbeien, 1 banaan, frambozen en 2 tbl van spirulina. Voeg 1 t jarrow yaeyama chlorella toe voor de meeste voordelen voor de gezondheid! Honden krijgen wat bij elke maaltijd. Gemengd met smoothie drinken dagelijks bereid.

Goede kwaliteit poeder, man. Ervaren spirulina persoon hier. Gebaseerd op vergelijkingen met andere merken die ik heb gebruikt, is spirulina geweldig. Het heeft wonderen gedaan voor mijn haar, mijn huid. Ik vat het elke dag met water. Dit bijzondere merk heeft veel meer smakelijk dan de andere merken die ik heb geprobeerd, maar is relatief duurder. Ik raad het aan voor mensen die niet veel smaak kunnen tolereren, zeker als dit, in mijn geval zal ik een ander merk proberen en zien waarmee ik zal blijven, voor dit moment heeft dit product mij nogal tevreden gelaten.

Vergelijkbaar product:
Flower Essence Services, Healing Herbs, Pine, Flower Essence, 1 fl oz (30 ml): Ekodrogist.nl

Earthrise, Spirulina Natural Powder, 16 oz (454 g): Ekodrogist.nl

Ik heb spirulina van andere merken geprobeerd. Dit lijkt me tot nu toe goed. Ik monitor het resultaat nog steeds na het nemen van deze spirulina. De smaak is ook goed voor mij. Ik voel me sterker en gezonder na elke ochtend. Mijn huid is gloeiend! Ik en mijn partner zijn al een paar jaar elke dag spirulina geweest, sinds ik het heb ben ik bijna nooit koud of ziek. Voordat ik het kreeg kreeg ik veel verkoudheid en ademhalingsinfecties. Dit merk is geweldig, veel spirulina tegen een zeer goede prijs (speciaal in europa waar het duur is) en het is niet stinkend, sommige merken zijn. Ik proef ook beter. Gebruikte dit eerder en zal het opnieuw gebruiken. Beste merk. Het geeft me geen last van maag.

Als er iets is, kalmert het mijn buik. Andere merken maakten me misselijk en gaf me hoofdpijn. Dit merk is geweldig. Een onovertroffen deal voor zo'n gezond product voor zowel man als dier. Ik verhoog exotische vinken en softbills, veel dat het erg moeilijk is om hun voedingsbehoeften in gevangenschap te halen. Spirulinas hoog eiwit en breed vitamine- en minerale inhoud is een grote hulp bij het voldoen aan deze behoeften. Het feit dat vogels en alle zoogdieren die ik heb gebruikt met het echt leuk, helpt het ook. Het kan ook aan veel voedingsmiddelen worden toegevoegd, voor ons voordeel, zonder opmerkelijk verschil in smaak. Het is nutriëntengehalte is verspringd indien niet gekookt.

Earthrise, Spirulina Natural Powder, 16 oz (454 g): Ekodrogist.nl

Het voegt een levendige groene kleur toe aan alles, iets om in gedachten te houden aangezien het soms van gebruik kan zijn. Laura p. Vele jaren geleden werd ik door een vriend op spirulina gedraaid die het zou gebruiken om haar bloedarmoede te helpen. Ik had iets nodig om me te helpen in de ochtend energie te krijgen. Zes jaar later gebruik ik nog steeds spirulina gemengd met chlorella, bijna elke ochtend. Earthrise was de eerste spirulina die ik ooit heb geprobeerd, en ik zou zeggen dat het nog steeds een van de topalgeproducten daar op de markt is, samen met nutrex hawaii en healthforce voedingsstoffen. Absoluut een geweldig product, wees niet bang, maar door alle protien eet je minder, maar niet zo hongerig, ik heb geen ziekte gehad sinds ik gebruik heb gemaakt, maar ik ben niet kieskeurig, maar het is gewoon verbazingwekkend, het zal niet blend met alles, dus ik denk dat ik het poeder zal afmaken en terug gaan naar pillen, hetzelfde met de chlorella, ik kan het gewoon niet meten, de beste waarde is in de poederhand, een goede gezondheidsvoordelen, maar ik zal een beetje meer om de pillen te nemen. Earthrise, Spirulina Natural Powder, 16 oz (454 g) In de tussentijd. Bottoms up! Gemakkelijker te nemen dan andere spirulinas die ik heb geprobeerd. Verschijnt zeer hoge kwaliteit en het bedrijf zorgt er niet voor om het in een lichtbestendige glazen pot te zetten. Ik heb dit aan zo veel mensen aanbevolen. Het geeft je een gevoel van welzijn.

Vergelijkbaar product:
Ekodrogist.nl: Amazing Grass, Green Superfood, Berry Infusion Drink Powder, 28.2 oz (800 g)

Review: Earthrise, Spirulina Natural Powder, 16 oz (454 g)

Ik maak er een muffin in de ochtend voor mijn ontbijt, 1/2 Cup jus d'orange, 1/2 kopjes sojamelk, 2 hapjes theelepels Spirulina, 2 Hoender theelepels Groentemelk Yaeyama Chlorella, 2 eetlepels Flaxseedmeel, 1 eetlepel van kruid formule bessen hoge mix en drinken. Ik eet een banaan en het is goed om naar de lunch te gaan. Mijn lekkere eetlust is aanzienlijk afgenomen. Ik heb meer energie en mijn artritis is niet zo pijnlijk. Ik heb een paar pond gedaald. Kan hier niet genoeg over zeggen. Ik gebruik al een paar jaar spirulina. Deze dingen zijn jammin, hou ervan beter dan nu organisch. Mooie glazen fles voor zuiverheid / veiligheid.

De extra prijs waard. je zal na het gebruik vol engry voelen. Ik gebruik deze poeder mix met rijst, soep, noedels, havermout, elke dag en ik voer ook mijn honden. Dit is een alles-in-een drankje voor groenten en vitaminen. Het wordt meestal verkocht als een duur speciaal gezondheidsartikel in s. E. Asia, ongeveer 2 tot 3 maal de prijs die beschikbaar is op deze website. Aangezien de verzending in het buitenland soms duurder geworden is dan de verzonden producten, maakt dit arrangement met singpost dit uitstekende product een goede waarde weer. Vers en pure. Deze spirulina is geweldig en komt met een betere geur dan andere merken. Goede prijs ook. Kan geen betere prijs vinden op een andere plaats. Voordat ik dit merk had geprobeerd, had ik een lokaal aangekochte spirulina gebruikt die goed in water gemengd was. Ik kan een lepel in een klein glas zetten, laat het oplossen en snel drinken. Dit aardrise-merk mengt gewoonlijk niet goed in water voor een of andere reden – het wordt in klompen. Het smaakt echter zeer goed al.

Een goede optie die ik heb gevonden is om te mengen met sinaasappelsap dat pulp bevat. De spirulina klampt op de pulp en verandert in een veel betere mix. Uiteraard zijn smoothies ook geweldig, dit is gewoon een snelle en gemakkelijke optie. Ik heb dit product erg snel ontvangen in de mail, vooral gezien het feit dat de verzending gratis was. Zeker de moeite waard is kosten, beter om in bulk te kopen, dit lijkt me op spirulina van goede kwaliteit. Ik meng het met appelsap en een banaan in een blender, en smaakt niet veel van de spirulina zelf. Je kunt er niet omheen – spirulina kan een verworven smaak zijn. Oz, als je spirulina combineert met limoensap, verbetert het de energie omdat het mengsel helpt om suiker uit onze cellen vrij te maken om de metabole energie te stimuleren. Spirulina is een uitstekend voedingshulpmiddel om calorieën, proteïne en vitamine B12 te verkrijgen voor het aanvullen van het dieet van atleten en vegetariërs. Spirulina is een blauwgroene algen die rijk is aan voedingsstoffen en sinds de oudheid wordt gebruikt als voedselbron.

Een nutraceutische formulering met spirulina kan helpen de stamvoorlopercellen te beschermen tegen beledigingen. Maar de gezondheidsvoordelen van spirulina zijn een paar seconden onplezierig. Ze bieden speciale kortingen wanneer je een bepaalde hoeveelheid spirulina-poeder koopt als je vroege kerstcadeautjes moet afhalen. Je kunt genieten van het mixen van spirulina-poeder in een groene vruchtensap-smoothie voor een onmiddellijk ontbijt of een smoothie met een groentesap in de middag. Spirulina bevat de hoogste eiwitconcentratie voor elke plant, kruid of dier op gram per gram basis. Al het natuurlijke en organische spirulina-poeder bevat vitamine B12 dat zo fundamenteel is bij het bepalen van de werkwijze van het systeem van immuniteit van uw lichaam. Spirulina is een van de enige voedingsmiddelen met een dergelijk natuurlijk gla-gehalte. Langs diezelfde lijnen is ook aangetoond dat spirulina-voordelen atherosclerose voorkomen en verhoogde bloedcholesterolniveaus verlagen. Dus hoe kan het precies uw gezondheid en welzijn ten goede komen, laten we eens kijken naar de vele manieren waarop een lepel spirulina per dag u van dienst kan zijn. Een aantal natuurlijke stoffen hebben therapeutische waarde bij de gedeeltelijke preventie van hartremodellering en atriale fibrillatie. De eerste reden is dat spirulina extreem veel voedingsstoffen bevat.

Het spirulina-poeder van micro-ingrediënten is biologisch gecertificeerd en wordt alleen met warmte behandeld – geen harde verwerking hier! Deze super moeders vonden hun eigen geheimen om het moederschap te overwinnen. Wetenschappelijke en klinische studies laten zien dat spirulina natural het hart en de hersenen beschermt tegen oxidatieve stress en tegelijkertijd een gezond immuunsysteem ondersteunt.