Ekodrogist.nl: Thuis, Wasmiddel

Ecover, Delicate Wash, Spring Tulip, 32 fl oz (946 ml): Thuis, Wasmiddel

Delicate Wash, Spring Tulip, 32 fl oz (946 ml) by Ecover-Thuis, Wasmiddel

€ 6,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Ecover, Delicate Wash, Spring Tulip, 32 fl oz (946 ml). Inhoud: 1.11 kg, 26.4 x 10.2 x 6.6 cm
Categorieën: Thuis, Wasmiddel, Home, Laundry Detergent

Ecover, delicate was, lente tulp, 32 fl oz (946 ml) – word natuurlijk aan je zijde. Plantaardige ingrediënten. Ideaal voor handwas. Zorgt voor de fijne stoffen. Voor hij & standaard wasmachines. Bij ecover hebben we al meer dan 30 jaar de groene wetenschap gebundeld om effectieve plantaardige, planetvriendelijke schoonmakers te maken. Zorgt voor je zijden, wolens en delicate artikelen. Gemaakt met behulp van hernieuwbare, plantaardige ingrediënten en natuurlijk afgeleide geur. Geschikt voor hand- of machinewas. mironon Niet slecht, maar op de officiële site van ecover is geschreven dat er sls in inhoud is. Maar op de fles schrijven ze het niet.

Het is niet helemaal ecologisch, en het lijkt alsof de fabrikant het verbergt. De geur van deze was is overweldigend en ik vind het schadelijk. Ik heb jarenlang ecover gevoelige was gebruikt en de geur stoorde me nooit, maar deze nieuwe fles is helemaal overweldigend en geeft me hoofdpijn. Ook, mijn hele badkamer ruikt het dagen later na het wassen van een aantal artikelen in de gootsteen. Ik wou dat ze de synthetische geurchemicaliën sloot. Als u geurgevoeligheid hebt, vermijd dit product. Ik heb dit product al 5 jaar gebruikt, en het werkt elke keer, zowel op wol als zijde.

Levert verse geur (maar niet overweldigend) en houdt stof zacht. Zacht op het kledingstuk, handen, zak en milieu. Win win. Deze was is echt delicaat en prachtig voor baby kleding. er is geen sterke geur en de kleding blijkt echt fris na een was. Het duurt ook lang geleden omdat we weinig gebruiken om kleding te wassen. Dit is gewoon geweldig voor wol! Ik spoel elke nacht mijn ondergoed uit met de hand. Ecover was- en ontharder zijn goedaardig en doen het werk. Als ik de was doe, werkt ecover heel goed. Ik kocht dit product aan het denken dat het natuurlijk was en niet de vieze ingrediënten hadden die de meeste chemische preparaten deden. Helaas is het grootste ingrediënt na water natriumlaurethulfaat! Dit ingrediënt moet vermeden worden. Leuke geur, reinigt goed en de prijs is goed.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Geursprayen, Thuis, Luchtverfrisser Deodorizer: Indigo Wild, Wee Mist, All-Natural Baby Mist, Lullaby Lavender, 4 fl oz

Ecover, Delicate Wash, Spring Tulip, 32 fl oz (946 ml): Thuis, Wasmiddel

We gebruiken ecover voor onze delicate kleding en onze kleuters kleding. Gedroogd binnen / in de droger. Ruikt goed Zeer goed voor delicate was, mooie frisse geur ook! Ik hou van alle ecover producten, oorspronkelijk gekocht dit voor ik en mijn dochters ondergoed aangezien we beide gevoelig zijn in dat gebied. Het werkte oke, maar zoals het is gemaakt om een ​​fijne was te zijn, deed het niet veel voor de af en toe vlek. Het zou echter heerlijk werken op niet-vervuilde kleding die men in een zeer zacht wasmiddel wil wassen. Het ruikt goed, maar de geur duurt niet als geur een probleem is. Het heeft geen petrochemicaliën. Het werd tijdig ontvangen nadat de bestelling was geplaatst.

Alles kwam intact en niets werd gemorst. Ik hield van de prijs toen het $ 3 was, een kleine hoeveelheid gaat lang! Lichte geur, en reinigt goed. Geen allergische reacties daaruit, en het is niet extreem duur. Zo goed als elke andere delicate was, net zonder schadelijke ingrediënten voor mij en de natuur. Zal zeker opnieuw kopen. We zijn erg blij met dit wasmiddel. Gebruikt het alleen voor wol. Leuke geur en gezonde ingrediënten! Ik gebruik dit voor mijn delicaten in een hoogwaardige wasmachine en vind dat het stof echt schoon maakt zonder extra slijtage. Er is een zeer lichte geur die kleren ruikt fris.

Ecover, Delicate Wash, Spring Tulip, 32 fl oz (946 ml): Thuis, Wasmiddel

Baby vindt het leuk. Dit geconcentreerde natuurlijke wasmiddel is bestand tegen vuil en vlekken en toch zacht voor de gevoelige huid. Het springende konijnenlogo is het enige internationaal erkende symbool dat de consument garandeert dat er geen dierproeven zijn gebruikt bij de ontwikkeling van een product dat het weergeeft. Je kunt een paar nieuwe zeepnoten nemen, deze in een pot met gezuiverd water doen, ze opschudden en het wordt een schuim dat je kunt gebruiken om je haar te scheren of te wassen. (Alle vet gereageerd, en geen toegevoegd) of beter nog een zeep die lichtjes loog zwaar is. De meeste mensen voegen meer afwasmiddelen toe dan nodig is, dus zorg ervoor dat u alleen het aanbevolen aantal toevoegt om het meeste waar voor uw geld te krijgen. Gelukkig is het maken van je eigen wasmiddel een gemakkelijk en snel proces! Ecover, Delicate Wash, Spring Tulip, 32 fl oz (946 ml) Je vindt het onder natriumhydroxide op je ingrediëntenlijst. Dit natuurlijke wasmiddel is biologisch afbreekbaar en compatibel, wat betekent dat dit wasmiddel geschikt is voor vrijwel elke wasmachine!

Vergelijkbaar product:
Huis, Insecten &Amp: Lafes Natural Body Care, Baby, Insect Repellent, 4 oz (118 ml)

Review: Ecover, Delicate Wash, Spring Tulip, 32 fl oz (946 ml)

De volgende keer dat u klaar bent om een ​​lading te laden, pakt u een van de vijf belangrijkste wasmiddelplectra van biologische autoriteit. Dit organische wasmiddel is gemaakt van natuurlijke plantaardige ingrediënten. Ik moet zeggen dat ik warm / warm water gebruik, omdat ik een probleem heb met water uit mijn bron: de winter is het te koud en het duurt een eeuwigheid om te vullen, en er is een pijpprobleem dat het koude water tot een straaltje vertraagt ​​( Ik heb nu al 4 jaar geen koud water in de douche! Dus je bent op zoek naar een biologisch wasmiddel dat niet alleen volledig natuurlijk is, maar ook opties biedt, op het gebied van hoe je je was wilt laten ruiken. Hallo maia, ik ben gevestigd in Frankrijk en heb problemen met het vinden van een volledig natuurlijke en veilige wasvloeistof voor mijn kleintje die lijdt aan eczeem (en ook voor een die veilig genoeg is om te gebruiken bij mijn pasgeboren die binnenkort arriveert). Ik ga voor het eerst oma zijn en ben een overlevende van borstkanker en ben op zoek naar de giftige stoffen in mijn huis. Niet alleen krijg je een royale 100 ladingen uit het afwasmiddel alleen, je krijgt ook twee flessen met dit afwasmiddel (dat klopt) 200 ladingen totaal! De hele thuisontgassingsserie is gewijd aan het verwijderen van de oorzaken van chronische ziekten bij ons thuis, één kamer per keer. De lijn wasproducten van Biokleen omvat was- en wasmiddelen voor vloeistoffen en poeder, zuurstofbleekmiddel, vlekken- en geurverwijderaar en babywasmiddel.

U kunt deze in uw koffiemolen fijnmalen en gebruiken met zuiveringszout of zeepoplossing om uw kuipen en toiletten te schrobben! Wat vindt u van Clorox 2-vlekverwijderaar en vloeibaar wasmiddel met kleurversterker, wat vindt u van duiveneinigingsmiddelen? Ik ben op zoek naar een afwasmiddel zonder geurstoffen, zonder chloor, zonder sulfaten en zonder alle andere gifstoffen en chemicaliën. welk wasmiddel zou je aanraden – omdat ik astma en allergieën heb. Dit is geen afwasmiddel en daarom hebt u geen wasverzachter nodig bij gebruik. Dit zeer geconcentreerde poeder heeft slechts 1 eetlepel per lading nodig. We gebruiken organische plantaardige oliën en mineralen om een ​​van de beste natuurlijke wasmiddelen te maken die er zijn, net zoals eeuwen geleden. Ik begon wat azijn toe te voegen aan de eerste spoelcyclus met koud water en daarna wasmiddel aan de normale wascyclus toe te voegen, gevolgd door een laatste spoelbeurt met gewoon warm water. Lees verder om meer te leren over waarom ik de overstap heb gemaakt van de natuurlijke waszepen, waar ik op moet letten bij conventionele wasproducten en hoe ik de stiekeme dingen kan vermijden. Ik ben op zoek naar een natuurlijk wasmiddel dat volledig kokosvrij is.

 Dit wasmiddel reinigt zachtjes je kleding en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Als je je afvraagt ​​wat de effectiviteit van natuurlijke wasmiddelen is, vroeg ik me vaak af waarom de verse geur van mijn buurman me migraine zou geven tot een studie van de universiteit van Washington in 2008 over best verkochte wasproducten wees uit dat de producten bijna 100 verschillende vluchtige organische stoffen uitstootden . De zevende generatie is een consistent toonaangevend merk in de natuurlijke en organische wasindustrie, en dit product bewijst waarom. Dit wasmiddel is vrij van schadelijke kleurstoffen, fosfaten en petrochemicaliën met zijn organische ingrediënten afkomstig van duurzame bronnen.