Eko Drogist: Supplementen, Eiwitten

Complete, 100% Plant-Based Whole Food Proteins, Chocolate, 34.7 oz (983.8 g) by Raw Fusion

Plant-Based Proteins Chocolate Raw Fusion

€ 33,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Raw Fusion, Complete, 100% Plant-Based Whole Food Proteins, Chocolate, 34.7 oz (983.8 g)
Inhoud: 1.13 kg, 20.6 x 14.2 x 14.2 cm
Categorieën: Supplementen, Eiwitten

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Dark Chocolate Decadence Bar, 5 Bars, 1.6 oz (44 g) Per Bar by Atkins

Ruwe fusie, compleet, 100% plantaardige eiwit eiwit, chocolade, 34. 7 oz (983. 8 g) – 21 g plantaardige eiwitten. 12 organische superfoods. 6 G probiotische algen superfoods & vezels. Hoog omega-3 vetzuurgehalte. Gecertificeerd Glutenvrij. Niet gmo. Veganistisch vrij goedgekeurd.

Voedingssupplement. Natuurlijke smaken. Gmp vervaardigd – GMP gecertificeerd – NSS gecontroleerde faciliteit. Hplc & ftir geteste kwaliteit goedgekeurd. Rawfusion compleet is echte heel goede voeding versterkt met 21 gram krachtige plantaardige eiwitten die een ideale keuze zijn of u een strenge vegetariër bent of op zoek bent naar de meest voedzame en heerlijke maaltijdvervanging. De 18 gram laagglycemische koolhydraten en alledaagse zoetstoffen in rawfusion compleet leveren heerlijke smaak en energiehoudende voeding met 6 gram vezels en een hoog omega-3 vetzuurgehalte dat u tevreden en goed voeden tot uw volgende maaltijd. Onze aangepaste plantaardige spijsverteringsenzymmatrix zorgt ervoor dat u het volledige spectrum van organische superfoods en 100% natuurlijke vitamine-minerale mengsel gebruikt.

Naast de volledig uitgebalanceerde voeding bevat rawfusion complete ook 12 organische superfoods, waaronder de krachtige tijgerkern van anti-oxidant- en herstelcentrales en de unieke en heerlijke superfood-baobab die de gezondheid van het immuun- en zenuwstelsel helpt bij het herstellen van elektrolyten en energie opwekken. Gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten en geen synthetische producten om uw gezondheidsvoedingsplan te ontsporen, levert Rawfusion Compleet een ongelooflijke proeverij, hoogproteïne, volledig gebalanceerde, gehele maaltijd in een ultieme, makkelijk te vermengen drankmengsel. Alle omvattende matrix inclusief: 21 gram plantaardige eiwitten. Aangepaste gehele voedsel vitaminen (25% rda). 12 Organische superfoods, waaronder taartkers & granaatappel. 6 gram probiotica, algen superfoods & vezels. Hoog omega-3 vetzuurgehalte. Aangepaste enzym vertering matrix. Bcaa's & l-glutamine toegevoegd. Gezoet met stevia glycosiden & kokosnoot. San producten worden vervaardigd onder gmp (good manufacturing practices) normen met stringente richtlijnen voor kwaliteitscontrole. Bovendien wordt elke partij geproduceerd voor san onafhankelijk getest op zuiverheid en kracht door hplc analyse om alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten in onze innovatieve formules te verzekeren.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Magnesium Complex, 100 Capsules by Natures Way

Raw Fusion, Complete, 100% Plant-Based Whole Food Proteins, Chocolate, 34.7 oz (983.8 g): Supplementen, Eiwitten

Voorgesteld gebruik: Typisch gezien als een voedselproduct of een maaltijdvervanger, komen eiwitpoeders uit een verscheidenheid aan bronnen zoals melk, rundvlees, rijst, erwt of hennep. N, voedings-, dieet- en gezondheidsvoorlichter. (Denk voor het slapengaan wanneer je zeven tot tien uur zonder eten gaat). Een onderzoek bij ratten wees uit dat erwteneiwit langzamer werd geabsorbeerd dan wei-eiwit, maar sneller dan caseïne. Eiwitvoedsel versnelt het metabolisme en zorgt voor de juiste verbranding van opgeslagen vet. Verwacht wordt echter dat schommelingen in de prijzen van grondstoffen en regelgeving inzake voedselallergenen de groei van de markt zullen volgen. Door een combinatiepoeder te gebruiken, kan wei spieropbouwende stimulatie activeren, terwijl caseïne factoren remt die leiden tot spierafbraak. Melkeiwit is voedzaam en bevat calcium en een hoog gehalte aan andere vitaminen en mineralen.

Raw Fusion, Complete, 100% Plant-Based Whole Food Proteins, Chocolate, 34.7 oz (983.8 g): Supplementen, Eiwitten

Het verkrijgbaar in tien verschillende smaken, waaronder chocolade pindakaas, dubbele rijke chocolade (onze favoriet) en vanille-ijs. We bieden een compleet assortiment producten die verleidelijk zijn voor de smaakpapillen en gemakkelijk voor de buik. Een langzame, verterende eiwitbron zorgt voor een lange termijn stroom van eiwitten en aminozuren, bedoeld om te helpen bij het behouden van een positieve stikstofbalans gedurende langere perioden. Bovendien heeft overmatige eiwitconsumptie hetzelfde negatieve effect op inspanningen voor gewichtsverlies als de overconsumptie van koolhydraten en vet. Een gestage stroom eiwitten zorgt voor een goede stikstofbalans. Raw Fusion, Complete, 100% Plant-Based Whole Food Proteins, Chocolate, 34.7 oz (983.8 g) Caseïne wordt echter veel langzamer verteerd en geabsorbeerd. Hun eisen zijn twee tot drie keer de hoeveelheid eiwit als normale mensen, of tussen 1. Het heeft een zeer hoge BV-score en is rijk aan de spieropbouwende aminozuren leucine, isoleucine en valine. Dit betekent dat de meerderheid van de eiwitpoeders die je in winkels vindt, zoals gnc, de vitamine shoppe, en supermarkten niet biologisch zijn en waarschijnlijk ggo-ingrediënten bevatten.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
MuscleMeds, Carnivor Mass, Chocolate Peanut Butter, 6 lbs (2,744 g)

Review: Raw Fusion, Complete, 100% Plant-Based Whole Food Proteins, Chocolate, 34.7 oz (983.8 g)

Het is aangetoond dat het de post-krachtsessie van spieren helpt herstellen en de spierkracht en -grootte verhoogt als het binnen twee uur na uw training wordt ingenomen. Het assortiment omvat eenvoudige en zeer handige bar- en drankformaten voor op planten gebaseerde eiwitten, voor combinaties van verschillende soorten eiwitten. Als het vinden van unieke voedingsbronnen uw doel is, zal dit een van de beste eiwitpoederopties voor u zijn. Het toevoegen van een paar eiwitshakes of proteïnebars tussen de maaltijden is een eenvoudige, betaalbare en smakelijke manier om ervoor te zorgen dat je op het goede spoor blijft met je dieet! Ze kunnen dus een hapje eten op een van de hierboven genoemde voedingsmiddelen of een eiwitsupplement nemen. Eiwit helpt het insulinegehalte in het bloed te verlagen, wat een factor is in de juiste energieregulatie. Wat is een goede gewichtstoename als het vreselijk smaakt – bekijk indien mogelijk productbeoordelingen voordat u koopt. Hoewel erwten-eiwitpoeder veelbelovend is, is er meer onderzoek van hoge kwaliteit nodig om de resultaten van deze onderzoeken te bevestigen. Afzonderlijk werden niveaus van vrije aminozuren gekwantificeerd. Als je bijvoorbeeld een pinda-allergie hebt en een kwaliteit weiproteïnepoeder koopt, hoef je je waarschijnlijk geen zorgen te maken over sporen van pinda-eiwitten in je supplement.

Als je een hypothetische maaltijd van 2000 kcal zou eten, waarvan de helft afkomstig was van eiwitten en de andere helft van koolhydraten, dan zou je ongeveer 1830 bruikbare kcal energie afleiden. Ik kocht de chocolademelk ongeveer twee weken geleden en ik ben er dol op. Onder de eiwitten die om deze reden populair zijn, zijn wei-eiwit (een bijproduct van kaas) en soja-eiwit, geëxtraheerd uit de sojaboon. Dat wil zeggen, ware niveaus van individuele aminozuren worden niet nauwkeurig berekend en niveaus van gebonden eiwit kunnen niet realistisch worden berekend. Wei-eiwit kan helpen bij gewichtstoename bij mensen die moeite hebben om op gewicht te komen en te blijven, zoals oudere volwassenen of mensen met hiv / aids. Het is niet zo eenvoudig als het kiezen van een lekker smakende eiwitsmaak, mixen en genieten. Eiwitpoeder zal naar verwachting een aanzienlijke groei te zien geven en zal het dominante productsegment blijven gedurende de prognoseperiode. Biologische plantaardige poeder, sunwarrior ilumin8 biedt voedingsstoffen uit een grote verscheidenheid aan bronnen.

Hoewel dit een acceptabel niveau is voor atleten en vrouwelijke bodybuilders, is het misschien niet voldoende voor mannen die op zoek zijn naar spiermassa.