Ekodrogist.nl: Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance Free, 48 Single-Use Packets, 2.2 oz (62 g): Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance Free, 48 Single-Use Packets, 2.2 oz (62 g) by Emerita-Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

€ 22,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance Free, 48 Single-Use Packets, 2.2 oz (62 g). Inhoud: 0.09 kg, 6.6 x 7.6 x 10.2 cm
Categorieën: Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten, Health, Women, Progesterone Cream Products

Emerita, pro-gest, balancerende crème, geurvrij, 48 eenmalige pakketten, 2. 2 oz (62 g) – de originele natuurlijke balancerende crème. Vrij van parabenen. Een pakket = één applicatie. Bevat geen parabenen. De originele natuurlijke progesteronroom. Wat erin zit: bevat 450 mg usp progesteron per ons (20 mg per 1/4 theelepel). Controleer de kant van de doos voor een volledige lijst van ingrediënten. Emerita is een toonaangevend merk van natuurlijke wellnessproducten voor vrouwen. We zijn trots op vrouwenbedrijven. Sinds 1978. mironon Het is essentieel dat progesteroncrème 20mg natuurlijk progesteron is, afgeleid van wild yam, predosis. De pakketten bieden de perfecte dosis en zijn ideaal om te reizen. Dit is een zeer vertrouwd merk aanbevolen door dokter John Lee. Ik heb het nu 8 jaar gebruikt en zou er niet mee zijn.

Ik ben 69 jaar oud en ik heb op 45-jarige leeftijd een hysterectomie gehad. Ik was op premarin pillen tot 2005, op dat moment stopte ik ze te nemen en kalk kalk gingen. Onlangs kreeg ik premarinroom voor hot flashes, lichaamspijn en het onvermogen om te slapen. Ik voelde me een beetje beter, maar niet tiptop totdat ik de pro-gestroomde room voegde. Wat een verschil. Na ongeveer 14 dagen werd ik me bewust dat ik in mijn jongere jaren sliep en droomde. Ook, ik hoefde niet de hele nacht naar de badkamer te gaan. Ekodrogist.nl heeft geweldige service en uitstekende prijzen. De gezondheidswinkelwinkel in mijn buurt kost 39,99 Plus belasting. De dingen die ik van dit product vind, zijn a) de handige pakketjes voor eenmalig gebruik. het is zo makkelijker om op de hoogte te houden van hoeveel dagen ik het per maand heb gebruikt en b) het maakt me echt rustig en helpt me te slapen. Het lijkt ook te helpen met hot flashes. Een goed goed product. Dit product heeft me mijn leven terug gegeven, ik zal het opnieuw en opnieuw bestellen. De meesten van ons hebben teveel oestrogeen, niet te weinig. Het is meestal het gebrek aan progesteron dat menopauzale symptomen veroorzaakt. Dit product heeft me geholpen met hot flashes / nachtzweten.

Vergelijkbaar product:
Andalou Naturals, Night Repair Cream, Resveratrol Q10, Age-Defying, 1.7 oz (50 g): Gezondheid, Huid, Nachtcrèmes, Vitamine C

Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance Free, 48 Single-Use Packets, 2.2 oz (62 g): Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Het werkt binnen enkele minuten van de aanvraag. Het is een fijne crème, lichte citroengeur. Hou van de vooraf gemeten pakketten, gewoon de juiste hoeveelheid elke keer. Ik oefen regelmatig en had zadeltassen op mijn dijen die praktisch overnacht verschenen. Dit kan afkomstig zijn van oestrogeen dominantie. Zeker genoeg na een week van gebruik, is mijn zadelzak vet op het bijna weg! U kunt oefenen en dieet, maar als uw hormonen niet evenwichtig zijn, vertrekt de buik of dijvet niet. Progest is fantastisch, ik voel me weer als ikzelf. Ook, zeer goede prijs hier in Ekodrogist.nl, betaalde twee keer de prijs bij een lokale winkel. Ik wist dat ik van dit product zou houden. Het houdt mijn nachtzweten onder controle zodat ik kan slapen. Ik hou vooral van de vooraf gemeten pakketten, dus er is geen sprake van de hoeveelheid die per keer wordt toegepast. Ik beveel het sterk aan om de menopauze symptomen te beperken.

Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance Free, 48 Single-Use Packets, 2.2 oz (62 g): Gezondheid, Vrouwen, Progesteronroomproducten

Hallo Goedenavond! Toen ik de eerste dag probeerde te proberen, voelde ik me vreemd, en ik bleef slaperig voelen, zoals ik in de eerste trimester van de zwangerschap was, echt raar. Maar ik kreeg een gevoel van rustigheid, ik werd niet geïrriteerd door het kleinste ding zoals ik normaal gesproken doe, ik had energie om te beginnen met toen bleef na een tijdje, toen bleef ik slaperig voelen zoals ik al zei. De goede symptomen van pro-gest droegen na een week af, toen kreeg ik mijn stemming tien keer erger, onaangenaam pijn zoals niggly sensaties over mijn lichaam op de plaatsen die ik de room wreef. Nu ben ik spijt van mezelf, ik voel me nog steeds gek, maar mettertijd zal ik beter worden. Maar ik ga vitaminen b6 proberen, die ervoor zorgt dat u met hormonen helpt Pro-gest is niet voor iedereen die ik weet dat het zeker niet voor mij is! Foxy uk, de levering was perfect en het product was prima gewerkt, maar met mijn laatste doos is het teleurstellend en waarschijnlijk moet ik naar een ander product kijken! Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance Free, 48 Single-Use Packets, 2.2 oz (62 g) Dit begon als gevolg van pcod en iets nodig om mijn hormonen te regelen. Dit is een geweldige alternatieve zorg voor geneesmiddelen. Ik slaap meer geluid, wakker rust, heb meer energie, heb een beetje gewichtsverlies, mijn huid is duidelijker en overal voelt het meer als een vrouw en minder als een zombie of helemaal outa wack.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Acne: FutureBiotics, AcneAdvance, 90 Veggie Tabs

Review: Emerita, Pro-Gest, Balancing Cream, Fragrance Free, 48 Single-Use Packets, 2.2 oz (62 g)

Wens dat ik dit al lang geleden vond! Ik heb dit geprobeerd voor een menstruatiecyclus, dag 14-28,40 Mg / dag. Ik heb 5 jaar lang ernstige chronische vermoeidheidsproblemen gehad / malaise nadat ik een bekkenoperatie had. Ik heb altijd gedacht dat ik een soort infectie ophaalde. Ik reageer bijvoorbeeld positief op antibiotica, maar het helpt me niet. Artsen kunnen het niet uitzoeken. Hoe dan ook, ik dacht dat ik progesteron zou proberen om te zien of ik wat hormonale onbalans heb. Deze dingen hebben me heel erg slapen maar tegelijkertijd maakte ik me veel erger. Ik heb geprobeerd erachter te komen waarom.

Heeft een klein onderzoek gedaan naar pubmed en zag dat progesteron het immuunsysteem verlaagt, wat, als ik een langdurige infectie heb, de infectie kan verergeren. Ik ben bereid om het nog eens voor twee cycli te proberen. Veel vrouwen zeggen dat het drie cycli heeft genomen om er voordeel van te hebben. Het product zelf is leuk. Leuke room die heel snel in de huid absorbeert en het is opvallend dat het effectief is. Het heeft geen geur, wat leuk is voor mensen die geen geurige crèmes kunnen opleveren. Daarom zal ik het 5 sterren geven, hoewel het in mijn bijzondere zaak me meer malaise en ziek voelde. Dit product is een must-have voor vrouwen die de menopauze hebben doorgegaan of er doorheen gaan.

En het kan jonge vrouwen helpen om hun hormonen te evenwichten. Wees echter gewaarschuwd dat je te veel kunt gebruiken. dokter schreef schriftelijk niet meer dan de 20 milligram per dag te gebruiken. Je doet dat en je kunt negatieve effecten zoals vermoeidheid, die ik persoonlijk heb meegemaakt, bedreigen. Geweldig product voor het is effectiviteit en zuiverheid. Ik heb veen nu een jaar met deze room. Ik voelde me een verschil met in dagen. Helpt bij alle pms-symptomen! Maakt mijn leven heel veel beter!

Ik hou van deze pakketten. Gemakkelijk op te slaan, makkelijk te verpakken op vakantie. Hoge kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Ik heb geëxperimenteerd met de Emerita Pro-gest pre-measured packs. Voor mij gebruik ik één dosis 3 dagen op rij en vermijd het dan gedurende 3 dagen. Ik heb opgemerkt dat mijn hot flashes verminderen als ik deze 3-daagse cyclus volgen. Door het dagelijks te gebruiken, lijken de hot flashes erger te maken. daarom heb ik in de eerste plaats geëxperimenteerd, het is allemaal een evenwichtige handeling bij hormonen, en iedereen is anders.

Tot nu toe zou ik het sterk aanbevelen als u oestrogeen dominant bent zoals ik ben. Wat ik echt leuk vind is het heeft geen geur en is erg romig en absorbeert mooi in mijn huid. Ik heb nog steeds hot flashes, niet zo vaak of intens als ik mijn 3 dagen aan / uit plan volgen. Voor mij is dat de moeite waard. Ik veracht intense, frequente hot flashes, grrrr. Handige verpakking en een lichte citrusgeur. Geen parabenen! Cyclische acne opgeruimd en boobs stopten pijn. Zal zeker weer kopen. Ik gebruik dit product al meer dan 20 jaar, en het heeft mijn overgang echt geholpen als ik me in de menopauze fase van mijn leven verhuist. Het is een zegen om symptomen die verband houden met perimenopauze te verlichten. Ik nam een ​​6 weken pauze van het gebruiken om te zien hoe mijn lichaam zou reageren, en geloof me, de bloating en ongemak, om niet te vergeten hoe vies ik werd, was enorm! Ik begon het opnieuw te gebruiken, en ik had geen simpele symptomen van die mangendheid!

Ekodrogist.nl verkoopt dit voor een goede prijs, en de bestelling kwam snel. Dit bedrijf en hun website zijn uitstekend om mee te werken, en hun prijzen zijn beter dan de meeste andere. Bedankt! Uitstekende, natuurlijke manier om hot flashes en stemmingswisselingen te controleren. Raadpleeg uw naturopaat. Geweldig product. Houdt mijn menopauze symptomen onder controle – pakketten zijn handig te gebruiken – heeft een mooie, lichte geur, niet alleen voor vrouwen in premeno. Of meno.

Het is voor elke vrouw die meer controle over hun emoties en regelmatigheid wil hebben. Ik gebruik dit product voor symptomen van oestrogeen dominantie. Dit product is makkelijk te gebruiken en vooraf gemeten, dus er is geen puinhoop. Ik voel me geweldig voor de eerste keer in een lange tijd.