Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeden, Mondspoelen

Essential Oxygen, Organic Brushing Rinse, Peppermint, 16 fl oz (480 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeden, Mondspoelen

Organic Brushing Rinse, Peppermint, 16 fl oz (480 ml) by Essential Oxygen-Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeden, Mondspoelen

€ 8,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Essential Oxygen, Organic Brushing Rinse, Peppermint, 16 fl oz (480 ml). Inhoud: 0.54 kg, 20.6 x 6.4 x 6.4 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeden, Mondspoelen, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Teeth Whitening, Mouthwash

Essentiële zuurstof, organische poetsspoel, pepermunt, 16 fl oz (480 ml) – nieuwe look. Een betere manier om te poetsen. Wittere tanden. Frisse adem. Gezondere tandvlees. Schone ingrediënten. Usda organisch. Niet GMO-project geverifieerd. Organische certificering door organische certificaten.

Voedselpercentage waterstofperoxide + organische etherische oliën. 1% Fghp. Aloë Vera. Pepermunt. Kruidnagel. Citroen. Eucalyptus kaneel. Rosemary. Wat is poetsen spoel. Een penseel om te poetsen voor ongerepte mondhygiëne.

Hoe gebruik ik het Spuit – Swish – Borstel – Spit – Lach. Het werkt + het is schoon. Geweldig voor. Wittere tanden. Gomzakken. Recedingende tandvlees. Tandgevoeligheid. Ochtend mond. Canker zweren. Slechte adem. Vrij van. Alcohol.

Glycerine. Chloor bleek. Natriumlaurylsulfaat. Dier proeven. Pesticiden. Fluoride. Gebruikt tandenbloeding en vermindering van: kleine tandvleesontsteking, slechte adem, tandgevoeligheid en kankerzweren. mironon Ik gebruik dit als een pre tandpasta spoeling omdat het gewoon niet sterk genoeg is.

Ik houd het nog steeds aan het kopen omdat het de enige is die mijn tanden heeft gekleurd. Ik heb anderen geprobeerd. Ik gebruikte dit als mondspoel na het poetsen van tanden en mijn tanden lijken witter en tandvlees lijken gezonder te zijn in combinatie met het gebruik van een mondelinge irrigator ook. Mijn enige downside is dat ik niet weet of het veilig is om waterstofperoxide (hoewel het mild is) elke dag te gebruiken. Tijdens de spoeling ontdek ik wat vreemde smaak, dat lijkt mij als een soort chemische stof. Dan ga ik terug om te kijken wat het is. Gegevens tonen waterstofperoxide is een orgaan giftig.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Kaarsen: Aroma Naturals, Soy VegePure, Ambiance, Orange & Lemongrass, 2.8 oz (79.38 g)

Essential Oxygen, Organic Brushing Rinse, Peppermint, 16 fl oz (480 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeden, Mondspoelen

Hoewel het niet een zeer slechte chemische stof is, verhoogt het nog steeds de zorg. Ook de oxidatie-effect die het heeft gemaakt om biotica te doden, zal ook uw gom doden. Er zijn sommige kruiden antibiotica een vervangde keuze, dus ik zal het niet meer gebruiken. Verschrikkelijke nasmaak! Niet meer kopen. Sorry, het is geweldig om in de ochtend het eerste ding te gebruiken, je voelt je mond schoon en het laat geen smaak achter, zodat je je ontbijt snel kunt nemen. Ik zal opnieuw kopen. Dit product is iets dat ik niet wist dat ik zocht! Met een spoelwater die verdubbelt als mondspoel en tandpasta, bespaart u zoveel tijd en geld, omdat u alles in één krijgt! Ik heb gemerkt dat ik nog steeds dezelfde minty, frisse smaak en gevoel heb, net zoals ik met mijn oude producten heb gekregen. Het kennen van dit is ook heel natuurlijk, maar laat mijn hart dansen! Ik gebruik dit in de ochtend omdat het de morgen adem behoorlijk goed vecht. Ik ben over het algemeen erg tevreden over hoe dit voor mij tot nu toe werkt!

Dit heeft mijn algemene mond / tong gezondheid verbeterd. Heeft tandarts schoonmaken een briesje gemaakt. Zou dit aan iedereen aanbevelen! Verfrissend en organisch! Het is minder dan twee weken geweest om het te gebruiken en mijn tanden zijn al zichtbaar witter! Ik ben er erg blij mee, want ik verwachtte geen whitening effect. Ze voelen zich zeker ook veel schoonmaker en dit werd bevestigd door mijn tandarts die verbaasd was toen ik terug ging en ze vroeg wat ik gedaan had, en dat alles wat ik aan het doen was om er mee aan te gaan! Ik heb nog eens drie flessen besteld. Beveel dit product aan! Verliefd. Houd mijn mond fris tot ik in de ochtend wakker word.

Essential Oxygen, Organic Brushing Rinse, Peppermint, 16 fl oz (480 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeden, Mondspoelen

Ik word meestal wakker tot mijn tandvlees irritatie voelt. Net als een stel kiemen vee ik gewoon mijn gom lijnen af. Na het gebruik van dit product krijg ik dat gevoel niet meer. Mijn tanden lijken ook whiter te zijn. Zoals ik veel thee drink. Het heeft echter niet het schuurmiddel dat nodig is om te ontdoen van die harde vlekken die in de loop der tijd opbouwen. Ze lijken echter niet meer dan een maand te duren. Een beetje duur voor wat je krijgt. Ik hou van het idee van een mondrine gemaakt met waterstofperoxide omdat het zo reinigend is, maar ik moet zeggen dat ik denk dat ik deze zal proberen snel te maken, maar bedankt voor het idee. Essential Oxygen, Organic Brushing Rinse, Peppermint, 16 fl oz (480 ml) Voelt zwak perfect als je haast hebt en niet volledig wakker bent. Voel mijn mond fris en schoon na het spoelen, plus een beetje poetsen. Heeft de dringende zoetheid niet zoals de meeste tandpasta's die ik haat. Ook niet zo irritant als andere mondspoelen. Voelt me ​​heel natuurlijk. Onze tandarts heeft een rotodente tandenborstel aanbevolen, maar u moet er geen regelmatige tandpasta mee gebruiken.

Vergelijkbaar product:
Everyday Minerals, Semi Matte Base, Golden Medium, 4W.17 oz (4.8 g): Dagelijkse Mineralen Half Mat, Bad, Schoonheid, Compact Poeder

Review: Essential Oxygen, Organic Brushing Rinse, Peppermint, 16 fl oz (480 ml)

Dus we kopen dit. Het is lekker (veel beter dan gewone tandpasta) en ik vind het leuk dat het alle organische ingrediënten heeft. Levert mijn mond fris en voel me schoon. Ik vind het leuk. Maar nu gebruik ik het dagelijks, het loopt vrij snel uit, het brandt niet zoals sommige mondspoelen. En mijn tanden zijn echt een beetje witter! Niet als een professionele behandeling, maar nog steeds zeer bevredigende resultaten. Ik swish dan gebruik een borstel (na het poetsen met tandpasta) aanhoudende halitosis ook gegaan. Ik zal dit zeker weer kopen. Ik vind dit een combinatie van mondwas / tandborstelvorm. Deze begint mijn vrije dag. Geen effect van whitening na weken van gebruik.

Niet zeker dat ik opnieuw aankoop. Andere ingrediënten van peroxide bevattende tandbleekmiddelen kunnen glycerol, carbopol, natriumhydroxide en smaakstoffen omvatten. Listerine totale verzorging plus witmakende mondwater begint te werken aan contact om de tanden witter en helderder te maken. Het mooi en wit houden van je tanden hoeft geen ingewikkelde procedure te zijn. De meeste tandpasta's zijn verkrijgbaar in een of andere vorm van muntsmaak, terwijl kindertandpasta kindvriendelijke smaken bevat. Het kan zijn dat je tanden geleidelijk verkleuren door bepaalde voorgeschreven medicijnen of antibiotica. Het is het beste om uw tandarts te raadplegen over het gebruik van desensibiliserende mondwater om de beste resultaten te zien. De meeste chemicaliën die in mondwater worden aangetroffen, beginnen pas na 1 minuut te werken. En je zou niet willen dat de aanblik van je tanden of pijn je ervan weerhoudt om een ​​gezond dieet te eten of uit te gaan en te socializen met familie en vrienden.

Vergeet niet dat poetsen en flossen ook nodig zijn. Alleen mondwater zal u niet helpen een perfecte mondhygiëne te krijgen. Het maakt gebruik van de hoogwaardige virgin kokosolie samen met de andere ingrediënten die van nature de problemen van slechte adem, vlekken op tanden en andere orale problemen behandelen. Het bevat ook zeezout en biologisch aloë vera sap dat niet alleen helpt bij het verwijderen van vlekken, maar ook uw adem fris en schoon ruikt. Irwin smigel, dit witmakende mondwater is ver weg van een van mijn favoriete producten. Bij tandheelkundige dorks werden we nieuwsgierig en vroegen we Lister over hun geheim achter dit zogenaamd gezonde alternatief voor mondhygiëne-producten gevuld met peroxide. Met een elektrische tandenborstel hoeft u zich geen zorgen te maken over de hoek waarin u de tandenborstel houdt tijdens het reinigingsproces, u hoeft hem alleen maar over uw tanden te geleiden, waarbij u ervoor zorgt dat u de oppervlakken (buitenste, binnenste, kauwende) en de harde oppervlakken schoonmaakt. om plaatsen in je mond te bereiken.

Het verband tussen mondhygiëne en persoonlijke verschijning werd sterk benadrukt in tandpasta marketing. Een van de ergste overtreders: Colgate's totale geavanceerde gezondheid, een mondwater dat scheidt in tweekleurige lagen, blauw en glittergroen.