Ekodrogist.nl: Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Garden of Life, Raw Organic Meal, Organic Shake & Meal Replacement, Lightly Sweet, 36.6 oz (1.038 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Raw Organic Meal, Organic Shake & Meal Replacement, Lightly Sweet, 36.6 oz (1.038 g) by Garden of Life-Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

€ 37,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Garden of Life, Raw Organic Meal, Organic Shake & Meal Replacement, Lightly Sweet, 36.6 oz (1.038 g). Inhoud: 1.07 kg, 23.6 x 13.5 x 13.5 cm
Categorieën: Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden, Supplements, Meal Replacement Shakes

Tuin van het leven, ruwe organische maaltijd, organische shake & maaltijdvervanging, licht zoet, 36. 6 oz (1, 038 g) – 20 g eiwit. Geen stevia. Geladen met 44 superfoods. Usda organisch. Niet GMO-project geverifieerd. Geïnformeerd – gecharmeerd door sport. Gecertificeerd NFS Gluten Vrij. Licht zoet. Een gezonde maaltijd onderweg.

Gemakkelijk te verteren. Live probiotica & enzymen. Ruw – vegan glutenvrij-zuivelfrie-sojavrij. Certified organic by qcs. Gecertificeerde onderneming. Versterk energie – bouw leunspier – blijf vol. Een heerlijke, organische maaltijd-on-the-go, vol met ongelooflijke voeding om u te helpen voldoen aan honger, gewicht te beheersen en goed te voelen.

20 G schoon organisch plantaardig eiwit. Geladen met 44 superfoods. Geen stevia. 1. 5 levende probiotica, plus enzymen. 21 Whole food vitamines & minerals. 7 G organische vezel. Gecertificeerde Veganist. Plantgebaseerd. 14 Organische korrels, zaden en peulvruchten. Derde partij certifeid door veganistische actie. Schoon.

Getest en vertrouwd voor sport. Usda organisch. Organisch materiaal. Boerderijt zonder gebruik van giftige pesticiden. Niet-GMO geverifieerd. Onafhankelijke derde deel verificatie. Raw. Ruw gehele eten. Warmte en verwerking kunnen proteïnen denatureren. Geen rommel. Gluten, soja & zuivelvrij.

Geen kunstmatige smaken of zoetstoffen. Gecertificeerde nsf glutenvrij-soja vrij-zuivelvrij. mironon Ik heb dit product religieuus gebruikt voor de afgelopen 1 en een half maanden om ontbijt en lunch 5 dagen per week te vervangen. Ik meng het met chocolade amandelmelk en een theelepel stevia. Ik heb de hele dag niet hongerig en ik heb meer dan 20 pond verloren. Ook mijn vertering is in perfecte balans en ik heb veel volgehouden energie niveaus. Dit is echt een geweldig product! Dit is het beste veganistisch eiwit dat ik ooit heb geproefd. Meng maar een schepje met 8oz water en roer het mooi en drink het. Het is een beetje zoet. Zoals ik een zeer zoete tand heb, voeg ik een knoflook stevia toe en het smaakt nog beter. Het is zeer gemakkelijk verteerbaar, veroorzaakt geen maagpijn zoals andere eiwitten doen. Het is een magazijn van elke goedheid. Maar probeer het nooit te vermengen en maak een smoothie omdat het bitter zal proeven. Ik deed dit eerst en het was vreselijk en ik had het gooien. Dus ik heb gewoon gemengd met water zoals de instructie zegt en het was geweldig.

Vergelijkbaar product:
Natural Vitality, Natural Calm, The Anti-Stress Drink, Original (Unflavored), 8 oz (226 g): Supplementen, Mineralen, Magnesium, Natuurlijke Rust

Garden of Life, Raw Organic Meal, Organic Shake & Meal Replacement, Lightly Sweet, 36.6 oz (1.038 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

U kunt hier enkele druppels citroen toevoegen en het geeft u een variatie in smaak. Wanneer u dit drinkt, probeer dan niet veel eten te eten. Dan voel je je niet goed. Gelieve te hebben dit op het is eigen en na een tijdje als je honger hebt eet je je eten. Je gaat niet mis. Mijn volle punten naar de tuin van het leven voor het maken van zo'n geweldig product. Dankzij Ekodrogist.nl voor het kousen. Ik waardeer dit product enorm, het is handig, hoog eiwit, lage calorieën en makkelijk te verteren. In het begin leek dit erg slecht en ik kon het niet doen, maar nu ben ik er aan gewend. Ik breng het bij mij als ik in het buitenland werk, wanneer ik evenwicht heb, hoogvezel, schoon voedsel is een taak. De container heeft een label dat zegt heerlijk met ongesoete amandelmelk of rijstmelk. Het resultaat was heerlijk. Om eerlijk te zijn, dit is mijn eerste keer dat dit product wordt geprobeerd en de tuin van het leven kan de formule veranderen in deze huidige. Zolang je geen wei en creatine verwacht, gaat het goed.

Garden of Life, Raw Organic Meal, Organic Shake & Meal Replacement, Lightly Sweet, 36.6 oz (1.038 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Het denken aan de eerste mix was misschien een beetje te suikervrij, de tweede keer was ik in een half kop chocolade amandelmelk en een halve kop water gemengd, dit was inderdaad beter dan de eerste combinatie. De derde keer probeerde ik het met ongesoete amandelmelk en dacht dat het perfect was geproefd. Ik heb nooit rijstmelk geprobeerd, maar ik heb er ook zin in om daar ook mee te experimenteren. Het doen van twee kruiden poeder met rechte water smaakt een beetje anders, het is meer vloeibaar en minder melkachtig (zoals verwacht), maar dat lijkt me meer op smaakvoorkeur en in een tijdkrisis zou ik niet aarzelen. Garden of Life, Raw Organic Meal, Organic Shake & Meal Replacement, Lightly Sweet, 36.6 oz (1.038 g) Mijn enige probleem is de prijs. Ik dacht dat het een beetje dure kant was, maar als je het kan veroorloven, adviseer ik het zonder voorbehoud. Dit product kocht ongeveer een maand geleden en heeft het elke ochtend als maaltijdvervangend voor het ontbijt gebruikt, en vaak als aanvullingsformule na een vermoeiende training. Een schepje is genoeg voor mij, houdt me de hele ochtend lang vol. Ik ben momenteel in Korea en heb moeite met het vinden van vloeistoffen om het te mengen, vooral die die geen suiker hebben. Ik meng normaal gesproken met water of sojamelk en ik denk eigenlijk dat het lekker mooi is. Duimen omhoog voor de tuin van het leven, ruwe maaltijdvervanging!

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Pterostilbene, Antioxidanten: Genceutic Naturals, pTeroBlue, Pterostilbene Blueberry Complex, 100 mg, 60 V-Caps

Review: Garden of Life, Raw Organic Meal, Organic Shake & Meal Replacement, Lightly Sweet, 36.6 oz (1.038 g)

Zal zeker weer kopen! Ik heb deze maaltijdvervanging gekocht om mijn voeding en eiwit in smoothies op te halen of als ik haast heb. Het mengt makkelijk en de smaak past goed. Het mengt goed in wortelsap maar door de hoge hoeveelheid poeder gebruikt u het zeker in het sap maar het is niet kalkachtig. Het is niet zwaar als een gewone maaltijd maar bevredigend en verteren goed. Tuin van het leven is een van mijn favoriete bedrijven. Echter, dit product heeft een zo verschrikkelijke smaak als zeep, dat je de dag zal besteden dat het besteld werd. Ik heb het in isolatie in de koelkast van de garage geplaatst.

Ik zal het in de lente voor kunstmest gebruiken. Ralph Smith, dit was mijn eerste bestelling en ik snap het nooit, Ekodrogist.nl gaf me geen refound. Later vond ik op internet dat het veel zware metalen bevat en is echt een gevaarlijk product, surf alsjeblieft voordat je dit koopt! De smaak van dit product is echt het ergste dat ik ooit heb geprobeerd. Ik heb een schoonzus en schoonzus die het heeft geprobeerd en ze hebben dezelfde mening. Dus ik laat dit voor de waarschuwing – het is niet voor de zwakte van het hart! Dit is waarschijnlijk de beste maaltijdvervanging in de markt die gezond is. Het is leuk dat je het grootste deel van de vitamine en mineralen in een aanzienlijke hoeveelheid kunt krijgen en in natuurlijke vorm (100% dagelijkse waarde is de hoeveelheid die nodig is om tekort te geven, niet optimaal bedrag), hoge vezels en hoge plantaardige eiwitten die sterk geabsorbeerd zijn in vergelijking met naar dierlijke eiwitten, levende probiotica, enzymen, rauw (geen voedingsstoffen worden vernietigd door hitte) en veel andere co factoren die ook voordelig zijn! Het product is organisch en vrij van kunstmatige zoetstoffen, conserveermiddelen, kleurstoffen en andere rommel. Serieus, het smaakt mild en heel leuk! Soms eet ik het zelfs recht zonder zonder water te mengen, hoewel het erg droog is. Het is alleen mogelijk als het lekker is! Het heeft de neiging om minder zoet te proeven als het met water gemengd is (niet zeker waarom). U kunt op de smaak verbeteren door te mengen met chocolademelk zoals geweldige gras's chocolade of maca voor zoetstoffen. Het is makkelijk te verteren en het is redelijk bevredigend.

Over het algemeen kan het ongeveer 4 uur duren en ik heb de energie om mijn werk te doen. Pricewise, het is redelijk en vergelijkbaar met de kosten van een typische maaltijd. Het zou leuk zijn als het product daadwerkelijk de hoeveelheid gewicht per ingrediënt vermeldt. Ik hou van tuinen van levensproducten, maar sommige van hun producten lijken ingrediënten van minuscule hoeveelheid te hebben, dat het lijkt op pixelstof (industrie term voor supplement dat geen effect heeft op die lage hoeveelheid gewicht). Een duidelijk nadeel is dat het poeder heel moeilijk is om zelfs met een blenderfles te mengen. Het heeft de neiging om samen te klampen en niet zo makkelijk af te breken. Het is heel normaal om hier en daar stukjes kleine klompjes ongekookt poeder te vinden, na het drinken. Oké, wauw.

Gewoon wow. Ik kan niet stoppen met deze formule te prijzen. Ik was nooit een ontbijtpersoon, maar na bijna dagelijks uit te werken en bijna altijd in de ochtend besloot ik dat ik iets lekker en klein zou moeten eten, maar nooit echt mijn belofte gevolgd. De smaak is niet geweldig, maar het is ook niet zo slecht en je wordt er helemaal aan gewend. Na 3 dagen van deze dingen begon ik me geweldig te voelen, meer energie en gewoon goed en gezond en minder moe. Voordat ik deze dingen begon te drinken raakte ik meestal om 12 uur hongerig en bij de avond was ik hongerig, nu raak ik alleen om ongeveer 1-2 uur hongerig en voel ik me goed en veel minder hongerig bij het avondeten. Koop deze spullen. U zal me bedanken. Ik ben al lang een zonkrijger-junkie geweest.

Ik heb besloten om ruw te proberen. OMG. Het smaakt op te gooien. Uuuggghhh! Het laat me wel goed voelen en houdt mij een tijdje en om die twee redenen. Ik blijf het drinken. Ik doe 2 scoops in water samen met één hoop eetlepel spirulina en ik drink heel snel met een stro en laat het met water achtervolgen. Ik geef ze een inspanning, maar deze maaltijdvervanging is niet eetbaar. Ze moeten iets meer aan de smaak werken. Ik hou ervan dat het rauw en organisch is, maar ik heb rauw biologisch voedsel gehad dat lekker smaakt en dat doet het niet.

Het smaakt vrijwel vuil van mijn achtertuin. Ik eet veel ruwe voedingsmiddelen en dit soort voedsel is waarom mensen geen zin hebben om gezond te eten. Ik zal het nooit meer krijgen, maar omdat het duur was moet ik het allemaal eten. Ik hou van het concept van rauw, hoog eiwit, enz. Maar ik voelde geen gezondheidsvoordeel. Ik heb gelezen dat groenten en granen niet per se goed zijn om rauw te eten. Een vuistregel voor mij is dat als het toxisch smaakt, het niet dwingen. Het is een goede waarde, maar als het voor jou werkt. Dit lijkt een geweldige combinatie en sojavrij! Het kwam aanbevolen en ik ben blij dat ik het heb geprobeerd. De portiegrootte is twee grote scoops.

De scoopmaat lijkt groter te zijn dan die ik eerder heb gebruikt en mijn drankje was een beetje dik (de bananen hielp het ook waarschijnlijk niet). Het heeft een meer nutty of korrelige smaak dan een soja protien maar het is nog steeds neutraal genoeg om met alles te mixen! Ik zal opnieuw kopen! Ik heb dit product elke 7 maanden gebruikt. Ik ben een hardloper, en ik heb van topkwaliteit voeding nodig. Dit is mijn standaard ontbijt. Na lange lopies gebruik ik het vaak ook als hersteldrankje. Met alle voedingsstoffen en eiwitten versnelt het mijn herstel aanzienlijk. De smaak is niet geweldig, maar zeker beheersbaar. Over het algemeen, sterk aanbevolen! De lijst van ingrediënten alleen is super indrukwekkend, maar het proberen om dit in mijn lichaam te krijgen is nog een verhaal. Ik heb nooit iets in mijn mond gezet die direct mijn gagreflexen zo geactiveerd heeft.

 De eerste week, mijn man en ik hebben geprobeerd deze spullen in te nemen Naast het smaakt en voelt als smakelijk smeermiddel, leidt de smaak echt in mijn mond. Nu zit het in onze opslagkast, maar misschien wordt een van deze dagen vervelen en proberen onze geld uit deze spullen te waarderen. Ik zou het één ster op basis van smaak geven, maar ik geef het twee omdat het zoveel heeft in termen van voedingsstoffen. Ik wil dit echt leuk vinden, maar dang, bro. Er is geen manier om de smaak te beschrijven zonder slechte woorden te gebruiken. Ik heb bijna de eerste keer wakker gedronken. Ik zie niet hoe dit goed kan zijn voor uw gezondheid. Niet meer tuin van leven producten in de toekomst. Natures plus is veel beter. Ik heb spijt van dit product gekocht en wilde dit niet terug naar Ekodrogist.nl, zelfs als ik dat kon. Ik heb veel gehele levensmiddelen ervaren en ik wist dat dit poeder waarschijnlijk niet te veel zal proeven. En ik had gelijk – het smaakt erg saai. Ik voelde me dat ik een compleet eten kreeg en ik kon met stevia of fruit versieren en krijg wat ik nodig had toen ik rondlopen bij mijn stallen of met mijn kinderen. Ik weet dat ik over de tijd aan de smaak zal aanpassen.

Soja en wei eiwitten mixen geven me slecht gas, maar als ik dit drink, lijkt mijn buik gelukkig. Ik haat ook de verschrikkelijke, fake-zoete smaak die zo veel eiwitmixen hebben, omdat ik niet zeker weet wat ze zoete hebben gebruikt. Ik zou veel eerder aan de smaak van dit aanpassen dan een van die verstikken. Ik kan ook rauwe maaltijd drinken. Ook wilde ik een extra type eiwit, dat was een volledige vervanging, omdat ik af en toe de ongezoete proteïneschudden als maaltijdvervanging drinken. Dus ik beoordeel dit als een uitstekende maaltijdvervanging voor iedereen die bereid is om het te vertragen om een ​​echte maaltijd niet op te offeren.