Ekodrogist.nl: Supplementen, Mineralen, Zink

Garden of Life, Vitamin Code, Raw Zinc, 60 Veggie Caps: Supplementen, Mineralen, Zink

Vitamin Code, Raw Zinc, 60 Veggie Caps by Garden of Life-Supplementen, Mineralen, Zink

€ 8,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Garden of Life, Vitamin Code, Raw Zinc, 60 Veggie Caps. Inhoud: 0.18 kg, 10.9 x 6.1 x 6.1 cm
Categorieën: Supplementen, Mineralen, Zink, Supplements, Minerals, Zinc

Tuin van het leven, vitamine code, rauwe zink, 60 veggie caps – rauwe volledige voedingssupplement. Live probiotica & enzymen. 23 Organisch gegroeide groenten en fruit. 75 Alkaliseren van spoormineralen. Geen bindmiddelen of vulstoffen. Kosher. Niet GMO-project geverifieerd. Gecertificeerde Veganist. Raw. Glutenvrij.

30 Mg hoge potentie. Gehele voedsel zink met vitamine c. Huid- en immuunsysteem gezondheid. Ruw-wat ruw betekent. Geen hoge hitte, synthetische bindmiddelen, vulstoffen, kunstmatige smaken, zoetstoffen, kleuren of additieven die gewoonlijk in tabletten worden gebruikt. Niet-GMO-project geverifieerd – niet-GMO geverifieerd. Onafhankelijke controle van derden /. Geheel eten. Rauwe voedsel gecreëerde voedingsstoffen worden gemengd in basis van organisch geteelde groenten en fruit samen met voedselcofactoren. Vitamine code rauwe zink is voedingsvoeding, specifiek geformuleerd om 30 mg en 200% van de dagelijkse waarde voor zink te bieden, plus 100% van de dagelijkse waarde voor vitamine C. 23 Organisch gegroeide groenten en fruit plus 75 alkaliserende sporen mineralen toevoegen ondersteunende antioxidanten, vitaminen en voedingsstoffen cofactoren. Immuunsysteem ondersteuning. Huid- en ooggezondheid. Prostaat gezondheid.

Live probiotica & enzymen ondersteunen gezonde spijsvertering. mironon Ik dacht dat ik een zinkaanvulling kocht die afkomstig was van hele voedingsbronnen: organische groenten en fruit .. Hoe kan je dit hele voedsel zink noemen? Zeer misleidend. Het is ook bewezen om de duur van verkoudheid te verminderen, ondersteuning van de celverdeling, het bevorderen van gezond libido, ondersteuning van de vruchtbaarheid, het voorkomen van aromatisatie (omzetting van testosteron naar oestrogeen), belangrijk voor prostaatgezondheid, een antioxidant, verantwoordelijk voor meer dan 100 enzymen activiteiten, reguleert dna, rna, insuline productie, nodig voor optimale hersenfunctie en vele anderen! Dit product is geweldig, omdat het organisch en vrij van pesticiden is. Het gebruikt een glazen fles. Glasfles lekt geen giftig gas, en ook beter om te voorkomen dat zuurstof in de fles komt. Het beste deel is dat het product het zink in heel voedingsmiddelen levert in plaats van in een chemisch laboratorium te worden vervaardigd. Het is zeer biologisch beschikbaar en veroorzaakt geen maagontsteking. Dit is zeer gunstig als ik ziek ben.

Vergelijkbaar product:
Yerba Prima, Fiber Plus Powder, Apple Spice Flavor, 12 oz (340 g): Supplementen, Vezel, Detox, Colon Reinigen

Garden of Life, Vitamin Code, Raw Zinc, 60 Veggie Caps: Supplementen, Mineralen, Zink

Ik kan maximaal 10 caps op lege maag nemen en het zal de sicknes verminderen, omdat er knoppen zijn zonder bijwerkingen. De producten komen met onbelangrijke hoeveelheid andere immuun boosters en vitamine C. Merk op dat omdat koper hetzelfde aminozuur nodig heeft als zink voor absorptie, kan het ook verstandig zijn om koperaanvulling te nemen of gewoon gewoon deze tablet op een lege maag te nemen in plaats van met voedsel. De capsules zijn klein, gemakkelijk te slikken en geschikt voor vegetariër. Dit product bevat geen vulstoffen, vloeibare stoffen of bindmiddelen! Pricewise, dit is duurder dan het nieuwe hoofdstuk zink (niet-veganistisch) of megafood zink (veganistisch maar duurste). Merk op dat het ook duurder is voor beide. Persoonlijk is het volgens uw keuze. Als ik dagelijks meer dan 50 mg zink inneem, begint ik mijn testosteronniveau zo snel mogelijk te springen zodat ik dagelijks bij mijn basisch multivitamine zinkgehalte hou, maar wanneer ik rundvleeslever eet die met koper is geladen, neem ik 1 of 2 van deze om mijn zink / koper ratio te balanseren, aangezien koper een zinkantagonist is en omgekeerd. Ook als je ziek bent en je immuunsysteem wilt versterken, is het goed om dagelijks meer zink te nemen samen met een paar gram vitamine C, oudere bessen of bloemen en echinacea angustifolia. We nemen dit om te helpen bij tekortkomingen en het lijkt te werken.

Garden of Life, Vitamin Code, Raw Zinc, 60 Veggie Caps: Supplementen, Mineralen, Zink

Ik hou van het feit dat het niet-synthetisch is, dus het wordt beter geabsorbeerd en gebruikt. We zullen opnieuw kopen. Hou ervan, en werk voor mij. Dit product lijkt te doen wat het moet doen. Hoewel er iets over een van deze andere producten van deze companys kwam, rauwe pasvorm, dat het giftige niveaus van zware metalen bevatten. Garden of Life, Vitamin Code, Raw Zinc, 60 Veggie Caps Dus ik begint me af te vragen over de veiligheid van deze producten van Companys. Uitstekende en veilige manier om uw zinkniveaus te handhaven of te verhogen, speciaal als u vegetarisch of veganistisch bent als mijn familie). Het is natuurlijk product, perfect gedaan en zacht op je buik. Dit jaar begon ik dit te nemen, samen met extra vit. C en probiotische / gefermenteerde voedingsmiddelen, toen familie en vrienden ziek werden. Ik heb het ook gevangen, maar heb geen reis nodig naar de dringende zorg of het ziekenhuis.

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Gezondheid, Allergieën: Zahler, AllergEase, Immune System Support Formula, 90 Vegetable Capsules

Review: Garden of Life, Vitamin Code, Raw Zinc, 60 Veggie Caps

Dit is een groot pluspunt voor mij. Ik ben astmatisch, dus koud wordt meestal belemmerd met bronchitis en / of longontsteking. Ik zal doorgaan met 2 caps / dag tot deze winterkoude / griepseizoen voorbij is, en kan dan terugkeren naar 1 / dag. Ik lees ergens dat een tekort aan zink je immuniteit echt kan beïnvloeden. Ik was vastbesloten om mijn immuunsysteem te herbouwen, nadat ik me de afgelopen jaren door meerdere ronden prednison en antibiotica verwoest / verzwakt heeft. Niets slecht om hierover te zeggen, ik vind het leuk dat ze vitamine C bevatten, evenals zink en mijn nagels groeien al sneller en sterker, het is een schoon product, er zijn geen nanoverontreinigingen. Ik heb geen duidelijke veranderingen gezien, maar ik geloof dat het bijdraagt ​​tot mijn immuunsysteem. Ook makkelijk te verteren, geen gekke maag. Ik verkies dit merk als het natuurlijk is. Ik pak zink elke dag samen met zag palmetto en brandnetelblad om mijn acne te beheersen. Het is ook beter mijn algemene immuunsysteem. Ik word zelden ziek.

Zal terug kopen! Gewone vorm van zink, die de maag niet lijkt op de buurt van zoveel als andere vormen kunnen doen. Ideaal voor het bestrijden van hoge vrije koper in het lichaam. Dit zink komt uit hele voedingsbronnen, zo lijkt het zeer gemakkelijk te worden geabsorbeerd. Ik vind dit product beter dan elke andere zinkaanvulling. Mijn genezing, acne, eczeem heeft veel verbeterd na een paar weken, met inbegrip van mijn energie en stemming! Zeker geen placebo effect. Ik gebruik verschillende tuinen van levensproducten, en ze presteren allemaal zo goed, ik kan het verschil altijd vertellen en dit product is niet anders! Zink is geweldig voor de huid, en ik voel me echt dat dit product helpt.

Ik hou van dit zink! Ik ben helemaal niet ziek geweest dit jaar, in grote mate als gevolg van dit supplement. Ik raad het echt aan! Ik heb dit gekocht na het lezen van een artikel dat mensen die slechte allergieën hebben en niet goed slapen, in zink ontbreken. Ik heb veel dingen geprobeerd, maar nadat ik dit heb ben ik eindelijk slapen en ik stopte nies! De ingrediënten zijn geweldig! Dit is alleen natuurlijk zink op de markt die ik ergens kon vinden. Alle anderen komen uit een lab (vandaar, ze hebben echt slechte absorptie en zijn vol van onzuiverheden). Wat dit aanvulling anders maakt, is het feit dat het voedselafledende co-factoren omvat die bijdragen aan absorptie. Er is geen zin in het slikken van pillen als hun inhoud gewoon uitkomt aan het andere uiteinde met behulp van laboratorium afgeleide supplementen is immuun om geld te spoelen in de riolering. Ik gebruik dit zink voornamelijk om mijn zink-tot-koper ratio te compenseren wanneer alfa-lipoïnezuur wordt gebruikt als deze antioxidant, wanneer deze overgenomen wordt, heeft koperen koperen en zink spoelt. Deze tuin van het leven zink fixes het probleem voor mij en mijn echtgenoot.

De absorptie is uitstekend. Mijn lichaam weet wanneer het genoeg is. Net als echt eten alleen beter, meer gerichte. U kunt deze zinkhoeveelheden niet van het normale dieet krijgen. Het is onontbeerlijk. Hou van dit product.