Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Granola Bars Natuurijke Producten:

Meal, Chocolate Chip Granola Bar, 5 Bars, 1.7 oz (48 g) Each by Atkins

Meal Chocolate Chip Granola Bar Atkins Eten, Snacks, Granola Bars, Gezonde Snacks

€ 7,00

Atkins, maaltijd, chocoladeschilfer-granola-bar, 5 bar, 1. 7 oz (48 g) elk – nu! Geen kunstmatige – kleuren-smaken – conserveermiddelen. Natuurlijk gearomatiseerd. Zelfde geweldige smaak. 18 G hoog eiwit. 6 G vezel. 1 G suiker. 3 G netto koolhydraten. Geen maltitol. Nu.

Atkins maaltijdstaafjes worden gemaakt met voedzame en heerlijke ingrediënten zonder geraffineerde suiker, kunstmatige smaken, kleuren of conserveermiddelen. Elke bar is vol eiwitten en vezels om je honger te bevredigen. En aangezien het uit atkins komt, weet je dat het je lage carb levensstijl zal ondersteunen met slechts 1 gram suiker en 3 netto koolhydraten. Geniet van het nieuwe Chocolate Chip Granola Bar Recept – het is de perfecte mix van knapperige granola en de rijke smaak van chocolade. Geniet van elke hap, elke keer. Tellen koolhydraten. Glycerine is natuurlijk afkomstig van groenten en geeft onze bar een zachte textuur. Glycerine en vezels moeten afgetrokken worden van de totale koolhydraten, omdat ze de bloedsuiker minimaal beïnvloeden.

Totaal carb (17 g) – vezel (6 g) – glycerine (8 g) =…


Atkins, Meal, Chocolate Chip Granola Bar, 5 Bars, 1.7 oz (48 g) Each

Atkins, Meal, Chocolate Chip Granola Bar, 5 Bars, 1.7 oz (48 g) Each Eten, Snacks, Granola Bars, Gezonde Snacks

€ 7,00

Ik zou het voor mijn dochter graag als tussendoortje willen maken en het ook naar mijn kantoor brengen, zodat ik mijn trek in junkfood kan stoppen en gezond kan blijven. Ik voeg 1 eetlepel chia-zaad toe voor een beetje omega 3, maar behalve dat heb ik het als gepost. Espressopoeder, cacaopoeder, geraspte kokosnoot en zaden zoals venkel of karwij voegen ook smaak toe. Waarom – omdat ze te veel ongezonde vetten, suikers, natrium en totale calorieën bevatten. We hebben verschillende kleverige zoetstoffen getest, waaronder ahornsiroop en honing, maar bruine rijstsiroop vond de repen het best bij elkaar. Ik heb 72% pure chocolade geschoren voor een extra traktatie en antioxidanten. Deze zelfgemaakte mueslirepen zijn ideaal om onderweg te zijn, of je nu wandelt, de kinderen van het ene spel naar het andere brengt, of je hebt een snel ontbijt of lunch nodig. Deze zelfgemaakte mueslirepen zijn gezond en gemaakt met ingrediënten die je kunt uitspreken. Ik ben het eens met een ander bericht dat het toevoegen van het deeg van de datum aan de warme pindakaas en honing gemakkelijk was. Deze…