Ekodrogist.nl: Vitaminen, Vitamine D3

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 30 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Vitamin D3, 10.000 IU, 30 Softgels by Healthy Origins-Vitaminen, Vitamine D3

€ 4,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 30 Softgels. Inhoud: 0.05 kg, 5.1 x 5.1 x 8.6 cm
Categorieën: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Gezonde oorsprong, vitamine d3, 10, 000 iu, 30 softgels – niet-GMO. Soja vrij. Maximale kracht. Een voedingssupplement. Gezonde herkomst vitamine d3 10.000 iu is een belangrijke voedingsstof vervaardigd in een zeer absorbeerbare vloeibare softgelvorm. Vitamine D3 wordt in het lichaam gesynthetiseerd uit zonlicht en slechts een klein deel kan worden verkregen uit voedsel. Het winterseizoen en veel zonnebloemproducten belemmeren het vermogen van het lichaam om optimale niveaus van vitamine d te produceren. Als gevolg daarvan wordt de aanvulling van vitamine d3 nog meer nodig om ervoor te zorgen dat uw lichaam voldoende toevoer krijgt. mironon Ik gebruikte d3: 300iu + vitamine K2 45ug en voelde me goed in de late zomer tot het midden van de herfst. Toen voelde ik plotseling depressief, uit energie en had ik moeite om gewicht te verliezen.

Een paar weken in november begon ik slaapapneu te krijgen, dus ik probeerde zonder de vitamine d3 cuz dat ik dacht dat ik te veel kreeg. Het was nog erger. Nu had ik slapeloosheid. Ik lees alles over dit, je hebt 60-80ng / ml nodig voor een normaal slaappatroon. Dus ik deed de dosis meteen naar 9000iu en kon het meteen de eerste dag voelen! Ik heb de hele nacht geslapen, en ik wist gewoon dat dit het was. Ik heb meestal een grote buik gehad in de herfst en winter, altijd afgevraagd waarom.

Hoewel ik 4 keer per week intensief oefen = bodybuilding. Maar had altijd die uitsteekende darm. Ik dacht dat ik problemen had met de schildklier, maar het ging onmiddellijk weg, nadat ik mijn dosis tot 10000iu opgeheven had. Het grote probleem is dat als je k2 doet zoals ik deed op het eerst. K2 kan gunstig zijn, maar u heeft voldoende hoeveelheden d3 niveaus nodig in uw lichaam. Zo niet, k2 heeft calcium en vitamine d nodig om goed te werken. Het is ook een antagonist. Ik heb hoofdpijn = tekenen van magnesiumtekort.

Vergelijkbaar product:
Vitaminen, Vitamine D3: Jarrow Formulas, Vegan D3, 1000 IU, 60 Veggie Caps

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 30 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

 Dus ik raad aan dat u niet k2 aanvult als u vitamine d en / of magnesium deficient bent. Als u verder bent in uw helingsproces, kunt u ook aanvullen met k2 als u dat wilt. Maar je kan altijd die vitamine K makkelijker dan d3 in het dieet krijgen, ook je darm produceert kit van vitamine K-voedingsmiddelen. Kregen deze aanbevelingen van vitamine d raad. Geweldige site! Vitamine D3 tekort? Wintertijd: 5000-7000ie / dagelijks. Wintertijd en niveaus onder 30 ng / ml? = Levering met 10 000-15 000 IU / dagelijks voor 2-3 weken. Controleer dan uw vitamine d niveaus. Zomertijd = zonlicht + 1-5000ie voor 2-3 weken. Controleer dan uw vitamine d niveaus. Ik gebruik de 10, 000 iu potentie om mijn vitamine d niveaus snel te verhogen. Recent onderzoek lijkt aan te geven dat vitamine d veel belangrijker is dan eerder gedacht. Voor het voorkomen van kanker, obesitas, hartziekte, osteoporose, kan het niet kloppen.

Ik neem één per dag, na een maaltijd, een visolie capsule voor een verhoogde absorptie. Na 30 dagen ben ik van plan om elke dag af te knippen. Bedankt! De noodzaak voor degenen die met weinig natuurlijke zonneschijn leven, zoals ik, heb het heel erg, maar ik ben niet bang, omdat ik vitamine d tekorten heb, weet ik het gewoon. Ik gebruik het ook voor mijn gezondheid van tanden en tandvlees. Knip de capsule netjes en wrijf op tanden, tandvlees. Ik vind het zelfs leuk om te proeven.

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 30 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Niet te sterk als u aan een tekort leidt. Dokter voorschreef me een 50, 000iu per week van d2. D3 is een superieure vorm van vitamine d, dus ik schakel en neem een ​​10, 000iu d3 dagelijks in plaats van de synthetische 50, 000 d2 een keer per week. Ik ben niet zo moe meer! Ik kan het verschil meteen voelen. Mijn verre verstand, schoner huid, meer energie, beter slapen, geen middernachtse neerslag. het is fantastisch. Een die ik elke dag religieus zal houden, zoals ik, heb ik besloten om deze in je beschikbare voorbeeld te verhoor.

Ik dacht dat het goed zou zijn om me gezonder te houden in de winter. Drie weken na het starten van dit product heb ik gemerkt dat sommige van mijn pijn bijna afwezig waren en dat ik zoveel pijnhulp nodig had. Is het zelfs te sterk. Vind deze prijs veel beter dan concurrenten voor zo'n geweldig product bedankt! Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 30 Softgels Ik heb lang geleden vitamine d, vanwege mijn diagnose – osteoporose. Mijn situatie is langzaam te verbeteren, maar met deze diagnose is dat een groot succes. Vitamine D3 gezonde origines past bij mij het beste in kwaliteit en tegen een betaalbare prijs. Meer energiek. Ik neem ze en ze zijn goed, goed en ik heb een toename in mijn vitamine d niveau gemerkt.

Vergelijkbaar product:
Jarrow Formulas, MK-7, Vitamin K2 as MK-7, 90 mcg, 120 Softgels: Vitaminen, Vitamine K

Review: Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 30 Softgels

Moet 10.000 IU per dag nemen. Geweldig product, voelt me ​​geweldig op mijn huid. Goed en geweldig. Prijs, mijn laatste bloedresultaten laten zien dat ik dicht bij optimale niveaus van d3 heb (met behulp van mercolas-schaal). Ik heb dit merk evenals een paar anderen in het afgelopen jaar gebruikt om dit te bereiken. Maar als u nu supplementen inneemt, zorg er dan voor dat uw vitamine D-spiegels worden gecontroleerd voordat u stopt. Bij volwassenen met ernstige vitamine D-deficiëntie wordt de collageenachtige botmatrix behouden, maar botmineraal verdwijnt geleidelijk, wat resulteert in een verzachting van botten (osteomalacie), botpijn en een verhoogd risico op osteoporose (21). Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet beoordeeld door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

 Deze onderzoeken tonen aan dat wanneer de bloedspiegels van vitamine d onder de 50 dalen bij een vitamine d bloedtest (wat betekent dat de persoon een tekort nadert), een hogere supplementaire inname van vitamine A het probleem kan verslechteren. Hoewel sommige inname van vitamine D3 door sommige deskundigen wordt aanbevolen, kunnen deze het best onder medisch toezicht worden ingenomen. Vitamine d stimuleert de aanmaak van kraakbeenbouwstenen (Proteoglycanen) in gewrichten, speelt een rol bij het leren, geheugen en stemming, evenals het verminderen van calciumafzetting in slagaders om de verharding van de slagaders (Arteriosclerose) te verminderen. Vitamine D-tekort kan voorkomen bij personen met een donkere huid, overmatig gebruik van zonnebrandcrème of beperkte blootstelling van de zon. In Noord-Amerika kunnen diëten die rijk zijn aan verrijkte melk, vis en / of andere met calcium verrijkte voedingsmiddelen en dranken helpen bij het optimaliseren van uw vitamine D-spiegel, hoewel deze voedingsmiddelen slechts een zeer kleine hoeveelheid vitamine D bevatten. 7 jaar), bleek dat lagere versus hogere circulerende vitamine D-concentraties bij de basislijn geassocieerd waren met een 17% hoger risico om type 2 diabetes te ontwikkelen gedurende een mediane follow-up periode van 7 jaar. Onze twee-in-een-formule bevat ook probiotica om de toevoer van goede bacteriën in uw darmen aan te vullen. Genetische determinanten van lage vitamine D-status zijn onlangs gekoppeld aan een verhoogde vatbaarheid voor volwassen MS in een mendeliaanse randomisatie-analyse van gegevens van het multiple sclerose genetica-consortium (145).

Lage vitamine D-spiegels zijn ook in verband gebracht met andere negatieve gezondheidseffecten. De meeste deskundigen zijn het erover eens dat u wilt dat uw vitamine D-bloedniveau ten minste 20 nanogram per milliliter bedraagt.