Ekodrogist.nl: Ekodrogist.nl

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 4N, Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Ekodrogist.nl

Permanent Haircolor Gel, 4N, Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint-Ekodrogist.nl

€ 11,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 4N, Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml). Inhoud: 0.2 kg, 5.6 x 8.6 x 17.5 cm
Categorieën: Ekodrogist.nl, Permanent Haircolor Gel

Herbatint, permanente haarkleurige gel, 4n, kastanje, 4. 56 ml (135 ml) – sinds 1970. 100% grijze deksel. Met 8 gecertificeerde kruidenextracten. Tot 2 applicaties. Gevoelige huid. Dermatologisch getest. Natuurlijke en gezonde glans. Levendige, langdurige kleur. Geen ammoniak – alcoholparabenen.

Wreedheid vrij en veganistisch. Dit pakket bevat: 1 fles herbatint haircolor gel 60 ml / 2 fl oz. 1 fles ontwikkelaar 60 ml / 2 fl oz. 1 Monster royale crème 15 ml / 0,5 ml. 1 Bijsluiter met gebruiksaanwijzing en handschoenen. 40 jaar expertise gericht op schoonheid en gezondheid van gekleurd haar. Herbatint permanente haarkleurige gel behandelt uw grijze effectief, terwijl u uw haar verzorgt dankzij: een zachte en unieke formule.

Een zorgvuldig uitgebalanceerde formulering, die voortvloeit uit nauwkeurig testen, voor elke schaduw het perfecte kleurresultaat op de meest zachte wijze mogelijk maken. Natuurlijke ingrediënten. De 8 organische kruidenextracten, speciaal geselecteerd om uw haar en hoofdhuid te voeden en te beschermen, verbeteren de kleurintensiteit van uw haar en verlaten u met een natuurlijk, langdurig resultaat. Aloë Vera. Beschermt en voedt haar tijdens het kleuren. Limnanthes alba (weide schuim). Moisturizes en voegt glans aan het haar toe. Betula alba (witte berk). Toning en rustgevende eigenschappen. Cinchona calisaya. Versterkt en beschermt de hoofdhuid. Hamamelis virginiana (heksenhaszel). Rijk aan flavonoïden en essentiële oliën, beschermt de hoofdhuid. Echinacea angustifolia.

Vergelijkbaar product:
Ekodrogist.nl: Nordic Naturals, EPA, Lemon, 1000 mg, 60 Soft Gels

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 4N, Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Ekodrogist.nl

Natuurlijk zuiveringsmiddel en moisturizer. Juglans Regia (Walnoot). Versterkt kleuren, zuiveringsmiddel. Rheum palmatum (Rabarber). Kleurversterker en huidverzorger. Je kleur is rijk en diep, je haar ziet er mooi en gezond uit. Een zachte formule voor perfecte grijze bedekking van de eerste applicatie. Een breed scala aan tinten die u kunt personaliseren. Kies uit 36 ​​kleuren tinten, of meng en zoek je eigen kleurtoon, voor een meer natuurlijke look. Gemakkelijk aan te passen. Haargeletterde haarkleur van Herbatint is makkelijker dan ooit om te mengen en toe te passen. Tot 2 applicaties. Gebruik gewoon de hoeveelheden kleur en ontwikkelaar die u nodig heeft! Het overblijfsel onbeperkt product kan worden bewaard voor toekomstige toepassingen.

40 minuten voor een perfect resultaat. Zachte en reukloze formule creëert een aangename kleurervaring. Na het kleuren, om uw haar zacht en gezond te houden, met een levendige langdurige kleur, ontdek de herbatint haarverzorgingslijn. mironon De kleur was makkelijk te gebruiken en had weinig geur. Misschien wilt u een haarkleurfles kopen om de kleurstof aan te brengen, omdat het niet met iets komt. Als je je hele hoofd doodt en je hebt veel haar, moet je twee kits gebruiken. Ik heb dik lang haar, dus ik zou niet al mijn haar verzadigen. Gelukkig heb ik twee kits gekocht, dus ik heb ze beide gemengd. De kleur is echter niet kastanje, het is zwart. Ik zou het echt aanraden een tot twee tinten aan te pakken.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 4N, Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Ekodrogist.nl

Volgende keer meng ik 5n en 6n en heb ik meestal heel donker bruin haar. Ik ben een echte stickler als het gaat om haar kunstmatig gekleurd kijkt, het maakt me echt lastig, dat wil zeggen wanneer het natuurlijk moet kijken. Herbatint is de meest natuurlijke uitstraling daar. De applicatie is niet het meest handig (je moet het in een kom zetten en op je hoofd smeer) er is geen applicator. Maar gezien de eindresultaten is het zo de moeite waard. Dit is veruit de beste natuurlijke haarkleur die ik heb geprobeerd. En ik heb minstens een half dozijn geprobeerd. Het helpt de grijze helemaal, blijft de hele 4 weken schijnbaar en verdikt mijn haar. Ik hou ervan! Ik heb dit merk al ongeveer een jaar gebruikt. Ik hou ervan dat het niet veel van de chemicaliën heeft die de meeste haarkleurstoffen hebben. Het is erg zacht en heeft zelfs niet een soort harde geur, maar biedt een geweldige natuurlijke kleur. Het laat mijn haar altijd glanzend en zachter zien dan ik het gebruikte. Ik heb anderen geprobeerd, maar voel dat dit merk het beste beschermt tegen mijn haar.

 De kleur is erg goed (donker en waar), bedekt grijs, en meestal laat mijn haar niet zoals de andere merken vallen. Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 4N, Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) Het enige wat ik niet vind, is hun conditioner lijkt me een beetje gummy, maar ik kan het weer proberen in verschillende weersomstandigheden. Let ook op dat het aantal / letter systeem voor haarkleur varieert onder merken, dus een 3n in één is niet hetzelfde in een andere regel. Controleer de kleurkaarten. Ik heb mijn haar drie keer met dit product gekleurd, en ik ben onder de indruk van het resultaat. Het verbrandt mijn schulp niet of droogt mijn haar op. Ik heb al bijna 15 jaar mijn grijze haar gekleurd. Alle andere producten die ik had gebruikt bleef mijn haar glad en glanzend voor de eerste paar dagen, terwijl het effect van de bijgevoegde conditioners was doorgegaan. En kort daarna begon mijn haar zichtbaar droog te worden en mijn sculp was voortdurend jeukend. Hoogwaardig product. Met al het nieuws van engere commerciële haarkleurstoffen. Dit is een ammoniakvrij product dat echt een goede grijze dekking geeft en duurt een lange tijd! Dit ziet er prachtig uit en is grijs. Ik zal er niet mee zijn. Dit werkt goed om grijs haar te bedekken.

Vergelijkbaar product:
Light Mountain, Natural Hair Color & Conditioner, Chestnut, 4 oz (113 g): Ekodrogist.nl

Review: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 4N, Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)

Ik meng het met 6d om mijn kleur te krijgen. Aangezien ik dit heb gebruikt, valt mijn haar niet meer uit als ik het kleurt. De geur is onopvallend en het voelt me ​​goed om te weten dat ik geen harde, schadelijke chemicaliën op mijn haar en hoofdhuid gebruikt. Geweldig product! Dit is echt makkelijk te gebruiken, heeft geen ammoniak, dekt goed grijs en schade doet niet over de tijd. Ik heb lang haar, maar raak maar elke keer mijn wortels aan, dus elke doos is goed voor twee toepassingen. Onmiddellijk na deze herbatint haarkleur werd toegepast, werd mijn hoofdhuid erg jeukend en rood. Ik realiseerde me dat ik een allergische reactie op dit product had ontwikkeld. Bovendien werkte het niet op grijs haar. Heb jarenlang herbatint gebruikt. Het beschadigt mijn haar niet zoals haarkleurproducten met peroxide en rookt niet. Ik meng gelijke delen kastanje en koperkastanje om grijs te bedekken – laat het ongeveer 45 minuten per uur duren. Kleur is zeer rijk. Ik heb een tijdje herbatint kleur gebruikt, ik heb wat grijs en ik gebruik het vaak en het maakt mijn haar niet vrij.

Het is een veel veiliger alternatief voor andere haarverf. De kleurstof ruikt nog meer aangename andere kleurstoffen. Ik vond echt de geur, het gebruiksgemak en de schaduw het bleek uit. Maar het was snel voor mij uitgewassen. Veel kleur was verdwenen na 5 shampoos. Veilig, zacht en werkt absoluut perfect ook op grijs haar. Prijs is redelijk eerlijk. Volg de aanwijzingen en u zult zeker onder de indruk zijn van de resultaten. Ik heb vele jaren lang herbatintkleur gebruikt en hou er absoluut van. Het bedekt de grijze, laat mijn haar glanzend en rijk en ruikt niet zoals alle andere commerciële kleurstoffen.

De gels zijn makkelijk te gebruiken om te benadrukken. Aangezien mijn haar tot een paar tinten lichter was, heb ik de gewone kastanje alleen bij de wortels gebruikt, maar voor een minuut of zo gekamd. Dan de volgende dag heb ik de mahoniekastanje gemengd met een tikkeltje van de gewone kastanje in de gootsteen en net een paar strengen gekozen en de kleur doorgehaald. In plaats van de kruidenkleurige conditioner koos ik voor een organische. Ik ben van plan om verder te experimenteren en ben verheugd om dit product te bereiken tegen deze prijs, makkelijk te gebruiken. De kleur bedekt goed en het is erg langdurig (ook op uw huid, dus wees voorzichtig bij het aanbrengen). Maar het is heel donker, bijna zwart. Eenvoudig te gebruiken, mooie haarkleur.

Mijn eerste keuze voor ammoniakvrije haarkleur. Het is heel raar, maar er is geen geur van deze kleur, de kleur komt precies overeen met zijn beschrijving, leuk om te gebruiken, heel zacht en het geeft een prachtige natuurlijke kleur.