Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Make-Up, Compact Poeder

Honeybee Gardens, Pressed Mineral Powder, Luminous, 0.26 oz (7.5 g): Bad, Schoonheid, Make-Up, Compact Poeder

Pressed Mineral Powder, Luminous, 0.26 oz (7.5 g) by Honeybee Gardens-Bad, Schoonheid, Make-Up, Compact Poeder

€ 8,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Honeybee Gardens, Pressed Mineral Powder, Luminous, 0.26 oz (7.5 g). Inhoud: 0.02 kg, 0.8 x 7.9 x 7.1 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Make-Up, Compact Poeder, Bath, Beauty, Makeup, Compact Powder

Honingbijtuinen, geperst minerale poeder, lichtgevend, 0. 26 oz (7,5 g) – lichtgevend – medium neutraal met een hint van warmte. Introductie van onze nieuwe geperste minerale poeder basis. Zo veelzijdig, je zult nooit weten hoe je functioneerde zonder dat. Talkloos, parabenvrij, geurvrij, olievrij. Ontstaat een huidtint die een natuurlijke, zijdeachtige afwerking verlaat. Met kalmerende vitamine E en zachte botanische extracten om de huid te kalmeren. Verstelbare even dekking, nooit zwaar of taartig. Kan over stichting of direct op blote huid gedragen worden voor een stralende afwerking. Verfijnt de huid en vermindert de glans. Gebruik met onze milieuvriendelijke compacte en help de planeet op te slaan. Gebruik met katoenen puff of kabuki brush om uw afwerking aan te passen. mironon Dit is een geweldig poeder! Het is het beste! Het ziet er super natuurlijk uit en het maakt mijn huid adem, niemand merk dat ik make-up draagt ​​en het om grote poriën bedekt, ik ben er verliefd op!

En het belangrijkste is dat het schoon is! Het heeft geen vieze chemicaliën! Dit is een heel mooi poeder – een beetje aan de zwaardere kant, dus degenen die een medium – volledige dekking willen hebben, dan gaan er voor! Het zou zeker degenen die een koeler huidtoon hebben, zoals het meer van een roze ondertoon heeft en er verschrikkelijk op mijn warme (gele toon) huid uitziet, ik ben een Singaporeans Chinees met een eerlijke huid. Ik legde orde voor schaduw lichtgevend. Maar het product kwam erg bruin uit, veel duister (tenminste 2 tinten donkerder) dan wat het op het scherm lijkt. Wat op het scherm wordt getoond is veel lichter. Het is ook cakey en maakt niet gelijkmatig uit, ongeacht hoe veel ik het probeert te verspreiden. Uitstekend poeder! Perfect voor combinatie huid. Ik heb al bijna 4 jaar de geperste minerale poeders van honingbijtuinen gebruikt. Ik heb meerdere andere merken geprobeerd, maar niets laat mijn huid zo goed uitzien als dit geperste poeder.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Huidverzorging, Bad, Schoonheid, Shea Boter: Badger Company, Organic Cuticle Care, Soothing Shea Butter.75 oz (21 g)

Honeybee Gardens, Pressed Mineral Powder, Luminous, 0.26 oz (7.5 g): Bad, Schoonheid, Make-Up, Compact Poeder

Grote dekking, fatsoenlijke prijs, en het breekt me niet uit. Ik zou het aanraden om het te gebruiken met een schoonheidsblender in plaats van een kwast. Ik ben Scandinavisch en heel eerlijk gesmolten, maar dit is perfect voor mij in de zomer. Hou ervan! Dit poeder is geweldig. Biedt zo'n mooie, natuurlijke dekking. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding, werkt nog beter dan andere minerale poeders die de prijs driemaal kosten! Zal zeker terugkoop worden. Wees voorzichtig om het echter niet te laten vallen! Dit is het beste minerale poeder dat ik ooit heb gebruikt. Ik heb een medium gekleurde huid en deze toon is perfect. Het bedekt mooi en ik hoef niet veel te gebruiken, ziet er heel natuurlijk uit. Ik gebruik dit in combinatie met woestijn essence concealer en ze werken perfect samen om leeftijdsplekken en sproeten te dekken. Zal opnieuw kopen, en opnieuw. Gewone perfecte toon voor middelgrote huid, het is echt lichtgevend.

Honeybee Gardens, Pressed Mineral Powder, Luminous, 0.26 oz (7.5 g): Bad, Schoonheid, Make-Up, Compact Poeder

Ik ben teleurgesteld over dit product dat ik zou kunnen zeggen. Ik heb een zeer lichte huid en ik probeerde twee lichtste honingbijtuinen minerale poeders. Het lichtste ziet er te spookachtig op mijn huid en het lichtgevende poeder is te oranje. Het poeder duurt bijna de hele dag, dat is goed. Ik kocht twee poeders, twee verschillende kleuren: bovennatuurlijk en lichtgevend. Verschrikkelijke kwaliteit van de cosmetica. Gezicht als taart, het dekt niet, alles. Gezicht na 10 minuten is erg glanzend en vettig. Brrrrr. Dit is kosteneffectief en gaat verder. Ik ben zo verbaasd over hoe goed de dekking is. Het duurt de hele dag. Het heeft ook mijn huid helder gemaakt. Mijn gezicht heeft veel gebreken, en dit kan het niet veel helpen. Echter, het schetst mijn huidskleur uit en geeft een zeer natuurlijke uitstraling.

Dit poeder doet mijn gezicht helemaal niet op, maar het maakt me niet uit, omdat mijn gezicht glanzend en gezond is. Ik heb geprobeerd dit toe te passen op basis van hoge dekking, en het lijkt me goed, geen patchiness of iets. Mijn hele tijd favoriete minerale poeder. Honeybee Gardens, Pressed Mineral Powder, Luminous, 0.26 oz (7.5 g) Het heeft een roze noot. Past mij perfect, dit is mijn favoriete poeder voor een lichte, maar effectieve dekking. Goede kwaliteit en ziet er zo natuurlijk uit en past goed in elkaar. Zeer goede dekking, calidad / precio genial. Het poeder is vrij glad en makkelijk te gebruiken. Het aanbevelen! Ik denk dat dit echt geweldig is. Ik heb 3-4 van dit thuis. Met een kabuki-borstel is het echt geweldig en ik gebruik geen foundation. Zodra je make-up weer helemaal glad is, hoef je alleen maar te wachten, bij voorkeur 's nachts. Gezichtspoeder lijkt zo een eenvoudig concept, maar alle verschillende formules en borstels kunnen ingewikkeld worden.

Vergelijkbaar product:
South of France, Lemon Verbena, Hand Wash with Soothing Aloe Vera, 8 oz (236 ml): Bad, Schoonheid, Zeep

Review: Honeybee Gardens, Pressed Mineral Powder, Luminous, 0.26 oz (7.5 g)

Het vinden van een moisturizer met spf is nuttig om veroudering en rimpels te voorkomen. Ontdek top-rated gezichtspoeders en poeders voor het instellen van verschillende luxe cosmetica- en huidverzorgingsmerken bij Rustan's beauty-bron. Volgens een Britse studie houden sommige vrouwen hun make-up tot zes jaar na hun vervaldatum bij en 70% van de vrouwen maakt nooit hun make-upborstels schoon. Kissproof merk gezichtspoeder uit 1926, uit de vaste collectie van de museo del objeto del objeto in Mexico-stad. Het is misschien hartverscheurend om je make-up te zien vervallen, maar het is nu beter voor je om op lange termijn die mascara te maken. Gevoeligheid van atopische dermatitis-patiënten voor irriterende dermatitis veroorzaakt door natriumlaurylsulfaat. Maar als je de applicatie vastspijkert, ziet de rest van je make-up er uit als een bom. Laura Geller filter fix gebakken corrigerende zetpoeder geef je huid, en je volgende selfie, een feilloos filter met laura geller filter fix gebakken corrigerende zetpoeder. Wat u moet weten bij het verpakken van cosmetica die voldoet aan de eu-voorschriften. Tarte smooth operator amazonian clay getinte geperste setting poeder laat je huid ademen terwijl je je teint instelt met tarte smooth operator amazonian clay getint geperste instelpoeder. Maar deze hamstervariant heeft een valstrik: schoonheidsproducten gaan slecht. Toss-it time: Acne crèmes en andere over-the-counter producten die drugs bevatten, zijn fda-gereguleerd en bevatten meestal houdbaarheidsdata.

Wat ik in het verleden heb gedaan, is om de lipstick in een leeg mac-palet te plaatsen dat je kunt kopen in de mac cosmetics store. Schoonheid adviseurs kunnen worden gecertificeerd door een anti-aging schoonheidsinstituut. Bareminerals-uitstraling over de gehele huidkleur verbetert uw natuurlijke uitstraling met baremineralen uitstraling over de gehele gezichtskleur. Deze soorten toners zijn gericht op vette huidtypes, evenals op acne gevoelige huid. Een op water gebaseerd product gaat tot 12 maanden mee, terwijl op olie gebaseerde basisproducten 18 maanden oud zullen zijn omdat olie een natuurlijk conserveermiddel is.