Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Gezondheid Van Kinderen, Diapering, Aromatherapie Essentiële Oliën, Babypoederoliën, Kamilleolie

Hugo Naturals, Baby Oil, Chamomile & Vanilla, 4 fl oz (118 ml): Gezondheid Van Kinderen, Diapering, Babypoederoliën, Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

Baby Oil, Chamomile & Vanilla, 4 fl oz (118 ml) by Hugo Naturals-Gezondheid Van Kinderen, Diapering, Babypoederoliën, Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

€ 6,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Hugo Naturals, Baby Oil, Chamomile & Vanilla, 4 fl oz (118 ml). Inhoud: 0.14 kg, 2.8 x 5.3 x 15.5 cm
Categorieën: Gezondheid Van Kinderen, Diapering, Babypoederoliën, Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie, Childrens Health, Diapering, Baby Powder Oils, Bath, Beauty, Aromatherapy Essential Oils, Chamomile Oil

Hugo naturals, babyolie, kamille & vanille, 4 ml (118 ml) – met borage. Nourishing. Glutenvrij & Veganistisch. Onze voedende mix van zoete amandel- en gouden jojobaoliën is verrijkt met vitamine E en borageolie. Uitstekend voor het masseren en hydraterende baby. mironon Ok, dus dit spul is geweldig! Ik gebruikte het op mijn tweeling 10 maanden oude jongens en hier is wat ik leuk vond. 1. Het slikt snel in de huid. 2. Niet kleverig. 3. De pomp op de fles is geweldig! 4. Calmed mijn fussy baby's binnen 2-3 minuten. Moest de geur van de kamille zijn. Ik vind het niet leuk: ik hou helemaal niet van de geur. Ik had een zoete ruikende vanille verwacht. Maar dit ruikt meer als het openen van een fles pure vanille-extract. De geur is sterk eerst maar zo snel als ik het in hun huid wreef, was het niet zo sterk van een geur.

Nog steeds, ik wou dat het een beetje zoeter rook! Hoe dan ook, dit spul is geweldig en ik zal zeker meer kopen! Ik ga ook de lavendel kamille spray proberen! Ik hou ervan dat dit product geen nasties heeft, dus het is zacht op de huid van baby's, de geur is mooi en niet overweldigend. Geweldig voor na het bad en voor het bed. Ik hou nog steeds van het product. Geur textuur voelen tegen de huid. Ik hou ervan. Echter, deze keer is het product op een of andere manier veranderd. Het is niet zo dikker als voorheen en het label is veranderd. De geur werd zwakker. Sterk aanbevolen! Het is zo goed, lief en lief, ik heb geen baby's, maar ik heb dit op mijn eigen volwassen huid gebruikt. Dit is geen gemiddelde babyolie, het voelt luxueus. Ik hou van de geur!

Vergelijkbaar product:
Schoonheid, Gezichtsmaskers, Bladmaskers: Leaders, Coconut Gel Brightening Recovery Mask, 1 Mask, 30 ml

Hugo Naturals, Baby Oil, Chamomile & Vanilla, 4 fl oz (118 ml): Gezondheid Van Kinderen, Diapering, Babypoederoliën, Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

De pomp maakt het product makkelijk te gebruiken, geen puinhoop. Goed voor droge benen en armen, maar ik denk niet dat ik het op mijn gezicht zou gebruiken (vanwege de geur). Het is mijn eerste keer om de olie te gebruiken. Maar verder dan mijn verwachting. Goed voelen. Ik beveel dit product aan), heerlijke geur, maakt de huid glad, bijna rookt niet, fles lekt een beetje tho. Geen chemische stoffen in babyproducten in ons babybadje. Ik beveel het aan, de geur is goed.

En mijn baby cal. Zeer mooi product, zeer makkelijk te gebruiken. Ik heb dit gebruikt voor mijn 2 jaar oude zoon die een zeer droge en gevoelige huid heeft. Het helpt ook als er huidirritatie is. Ik gebruik het ook als er een geïrriteerde huid in de neus is tijdens een griep of kou. Een zeer goed product en mooie en milde geur. Ik hou absoluut van deze olie, het is zeer rustgevend op de huid! Ik gaf het vier door het sterkere aroma van het vanillebloem extract. Het is een beetje sterker ruiken dan ik zou verwachten op een baby product. Er zijn veel soorten kamille groeien in gematigde klimaten. Als je schoonheidsslaap een serieuze boost nodig heeft, hebben we alleen de remedie: essentiële oliën. Cistus etherische olie kan worden gebruikt op de huid in een drager, alleen of opgenomen met andere essentiële oliën.

Hugo Naturals, Baby Oil, Chamomile & Vanilla, 4 fl oz (118 ml): Gezondheid Van Kinderen, Diapering, Babypoederoliën, Bad, Schoonheid, Aromatherapie Essentiële Oliën, Kamilleolie

Het is goed voor de problematische huid, inclusief een oververhitte en geïrriteerde huid en ook de beste essentiële olie die bekend staat om de verzorging van de volwassen huid van de huid. Dillezaad etherische olie heeft stimulerende, revitaliserende, herstellende, zuiverende, in evenwicht brengende en reinigende eigenschappen. Een onderzoek bij menselijke vrijwilligers toonde aan dat kamille-flavonoïden en essentiële oliën onder het oppervlak doordringen tot diepere huidlagen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die minder dan zes uur per nacht slapen, vier keer zoveel kans hebben om verkouden te worden dan mensen die zeven uur per nacht of langer slapen. Deze natuurlijke luchtverfrisser zorgt voor een ontspannen sfeer en sfeer. Het is gemakkelijk om slechts enkele druppels van deze oliën toe te voegen aan een beetje water in je etherische oliediffuser, aan je bed en je bent zo in een droomland. Hoewel beide bladeren hebben met een geur die doet denken aan appel of ananas, en witte, daisy-achtige bloemen met gele centra, is romeinse kamille een overblijvende plant die tot 12 cm lang wordt, terwijl Duitse kamille een jaarblad is dat tweemaal zo groot wordt. Hugo Naturals, Baby Oil, Chamomile & Vanilla, 4 fl oz (118 ml) Romeinse kamille is een klein kruid, met madeliefachtige bloemen en een appelachtig aroma. Kamille bevat ook flavonoïden die zijn gekoppeld aan het verlagen van het cholesterolgehalte.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Lip Care, Blistex Lip Specifieke, Lip Zonnebrandcrèmes: Blistex, Deep Renewal, Anti-Aging Treatment, Lip Protectant/Sunscreen, SPF 15.13 oz (3.69 g)

Review: Hugo Naturals, Baby Oil, Chamomile & Vanilla, 4 fl oz (118 ml)

 Superieure ervaring: als u onze kamille (Roman) voor de eerste keer probeert en u niet permanent naar uw nieuwe favoriete olie gaat, zal de fabrikant, genezende oplossingen, uw geld gegarandeerd terugbetalen. Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal op een bepaald punt in ons leven met de blues in de problemen geraakt, maar depressie is meer dan alleen laag voelen, en voor sommigen is depressie een ernstige aandoening waar ze elke dag mee worstelen. De geregistreerde roman kamille gebruikt dateert terug naar de tijd van de oude Egyptenaren. Ik ben geobsedeerd door gezond, organisch leven en ben zo zelfvoorzienend mogelijk. Uit onderzoek uit 2015 bleek dat patchouli-olie wordt gebruikt om depressies, stress, kalmte, kalmerende zenuwen en eetlust te verminderen en de seksuele interesse te verbeteren. Voeg wat druppels jasmijn toe aan je bad of aan de verdamper of meng het met je favoriete massageolie. Vanwege de antispasmodische, anti-biotische, anti-neuralgische, antidepressieve, pijnstillende en kalmerende eigenschappen, wordt kamilleolie gebruikt voor een breed scala aan medische aandoeningen. Er zijn drie hoofdtypen kamilleolie die worden gebruikt in de aromatherapie.

 Alleen het gebruik van pure essentiële oliën zonder toevoegingen of synthetische ingrediënten is vooral belangrijk wanneer essentiële oliën worden gebruikt om uw baby te helpen slapen. Bergamot etherische olie is zeer stimulerend en bevat limoneen en alpha pinene waardoor het een effectieve anti-depressieve en hormoonbalanser wordt. Alle onderstaande oliën kunnen worden gebruikt om slaap te vergemakkelijken en slapeloosheid te verlichten. De Japanse gewoonte van yuzu-yu of yuzu baden waarin hele yuzus drijven in warme baden om stress te verlichten dateert al in de 18e eeuw. Natuurlijk zijn sommige oliën precies bekend om hun activerende effecten, zoals het activeren van mandarijn of citroengras, en moeten worden vermeden als slaapmiddel. Het is goed voor galblaasinfecties, keelproblemen en allergieën. Roman kamille essentiële olie is een van de weinige essentiële oliën waarvan de meeste overeenstemming is vooral veilig om te gebruiken, goed verdund, met kinderen. De jonge gezondheidstechnicus verwijst naar Romeinse kamille als zeer nuttig voor indigestie, misselijkheid en braken. Alle etherische oliën zijn natuurlijk en komen rechtstreeks uit onze gecertificeerde en geaccrediteerde bron in India. Een paar druppels etherische olie kunnen aan een warm bad worden toegevoegd om vermoeidheid te verminderen en pijn in elk deel van het lichaam te verminderen.

Koppelen van ylang-ylang-olie (hormonale balancer) met oranje essentiële olie (Cortisol-reductiemiddel) kan de cortisolspiegel verlagen en de hormonale balans herstellen. (10) Vanwege de flavonoïden die aanwezig zijn in Romaanse kamille etherische olie, kan het de bloeddruk verlagen en een ontspannend effect hebben op het hart.