Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Lip Care, Lip Balms

Hurraw! Balm, Lip Balm, Green Tea.15 oz (4.3 g): Bad, Schoonheid, Lip Care, Lip Balms

Lip Balm, Green Tea.15 oz (4.3 g) by Hurraw! Balm-Bad, Schoonheid, Lip Care, Lip Balms

€ 3,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Hurraw! Balm, Lip Balm, Green Tea.15 oz (4.3 g). Inhoud: 0.01 kg, 6.6 x 1.8 x 1.3 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Lip Care, Lip Balms, Bath, Beauty, Lip Care, Lip Balms

Hurraw voor te stellen! Balsem, lippenbalsem, groene thee. 15 oz (4 3 g) – premium organische, veganistische & ruwe ingrediënten. Gecertificeerde organische-veganist. org. Organisch koud geperst hennepolie wordt toegevoegd aan de mix waardoor onze groene thee balsem een ​​beetje anders is dan de rest van de verpakking. Bijzonder hoog in omega vetzuren, het is voedzaam en zeer hydraterend, uw lippen zullen er van houden. Geïnfuseerd met Matcha Green Tea voor extra antioxidant voordelen. De matcha-infusie plus onze organische smaak levert de delicate geur van groene thee. U bent op dit moment niet aan de hand gekomen,). mironon Ik heb al de haast geholpen! Lip balms die ik heb geprobeerd. Ik vind dat ze mijn lippen vochtig houden, maar niet vettig lijken op iets zoals vaseline- en natuurlijk zijn ze veganistisch en wreed vrij.

Deze smaak is subtiel- maar de belangrijkste reden waarom ik de groene thee smaak heb, is dat ik groene thee-infusieproducten gebruikt om mijn acne gevoelige huid te helpen (tot groot succes! En ik heb ontdekt dat ik geen pijnlijke lippe puistjes en swartkoppen krijg omdat ik dit heb gebruikt balsem. Hurraw is mijn go-to-merk voor organische lippenbalsems – ze werken zo goed en de smaken zijn geweldig. Het ruikt niet echt als groene thee, maar de geur is zoet en aangenaam. Als u vanille-gebakken lipbalsems houdt, zult u van dit houden! Goede hydraterende, delicate geur. Het enige merk dat mijn lippen hydrateert zonder allergieën te geven. Waarom is het zo moeilijk om dit merk in Singapore te vinden. Ik heb de hurraw gekocht! Groene thee lippenbalsem na het kijken naar een youtube Ekodrogist.nl haul. Natuurlijk vond ik deze lipbalsem veel beter op mijn lippen dan elk ander merk dat ik heb gebruikt. Het merendeel van de lippenbalsems die ik heb geprobeerd, heeft altijd een wasachtige textuur achtergelaten op mijn lippen die brutaal voelde. Deze dingen hebben ze echter niet vochtig gemaakt.

Vergelijkbaar product:
Derma E, Evenly Radiant Brightening Cleanser with Vitamin C, 6 fl oz (175 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Gezichtsreinigingsmiddelen, Huid

Hurraw! Balm, Lip Balm, Green Tea.15 oz (4.3 g): Bad, Schoonheid, Lip Care, Lip Balms

In plaats daarvan voelde mijn lippen fris en vochtig door de balsem. Ik vind zeker dat dit een must is, omdat het niet zo onaangenaam is om te gebruiken als de soorten die op de markt zijn. Het zijn natuurlijk ook een pluspunt! Ik heb ook geen grip op de prijs. De andere merken zijn in vergelijking goedkoper, maar bieden niet de kwaliteit die haast! Doet. Ik zal dit opnieuw kopen. Het enige wat ik niet reageerde op is pure vaseline. Ik hou van dit product. Het ruikt erg leuk, maar niet als groene thee. Het glijdt op boter op mijn lippen, niet te hard of te zacht. En het beste, mijn lippen voelen eindelijk vochtig. Mijn lippen kleden niet of zwellen op. Vroeger heb ik 's nachts gebruik gemaakt van vaseline, maar wakker worden met gedroogde, afgeschroefde lippen.

Na twee nachten om dit toe te passen, heb ik dat probleem niet meer. Mijn lippen zijn zacht en glad en ik kan uiteindelijk zo lippenstift dragen, omdat mijn lippen afgeschild zijn, lippenstift lijken lelijk kijken. In de liefde met de hurraw lip blams hoewel ik vond de smaak was niet voor mij! Hou van elk item in de hurraw lip balm serie, zoals altijd. Ik hou van de geur van groene thee. Dit maakte mijn lippen zo zacht en ruikt goed, glad, deze haastige lippenbalsem is mij en mijn vriendjes favoriet! Het is zo aangenaam en mooi, we hebben veel verschillende hurraw lip balms geprobeerd, maar dit hebben we al twee keer besteld, mijn absolute favoriete lipbalsem.

Hurraw! Balm, Lip Balm, Green Tea.15 oz (4.3 g): Bad, Schoonheid, Lip Care, Lip Balms

Tot nu toe) luidde zoals ik verwachtte dat ze beter zouden zijn of zelfs beter. Ik heb de geur van elke lipbalsem geliefd die ik tot nu toe heb gekregen, behalve deze. Het is moeilijk om te beschrijven hoe het eigenlijk ruikt. Zoiets als een rare bloemenmelkbar van zeep misschien? Ik bedoel dat het niet slecht ruikt, het is gewoon teleurstellend dat het je niet aan groene thee herinnert. Ik denk dat ik mijn verwachtingen een beetje had, omdat de graaf grijze lippenbalsem (mijn favoriete tot nu toe) zo lekker lukt. Smelt best goed, interessant maar leuk. Echt romig en glad om toe te passen, ook hydraterend, maar niet voor eeuwen op de lippen. Allemaal heel blij met het en ik gebruik het al de tijd. Hurraw! Balm, Lip Balm, Green Tea.15 oz (4.3 g) Hou van de lippenbalsem, hou niet veel van deze geur – niet offensief, en laat me helemaal niet aan groene thee denken.

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Conditioners, Alba Botanica Hawaiiaanse Lijn: Alba Botanica, Natural Hawaiian Conditioner, Cocoa Butter, 12 oz (340 g)

Review: Hurraw! Balm, Lip Balm, Green Tea.15 oz (4.3 g)

Smelt goed, wanneer u het aanbrengt, geeft u echt een goed gevoel van zachtheid en vocht, maar dan gaat het over in smth vreemd. Niet zeker hoe te omschrijven. In ieder geval werkt deze balsem niet voor mij. Gewone lippenbalsem, maar de smaak is niet zoals groene thee. Deze premium lippenbalsem wordt geleverd in een nieuwe twist-up applicator die de trend volgt van merken als maybelline en sephora die deze buisstijl aanbieden. Nadat de balsem is afgekoeld tot kamertemperatuur, bent u klaar om te genieten van uw nieuw gecreëerde getinte lippenbalsem! Gemengd in onze gember citroengraszeep, citroengras is een bekend antibacterieel, antischimmel en antimicrobieel middel. Bekijk onze handleiding om u te helpen de persoonlijke verkoopervaring vast te leggen en een beetje huiswerk te maken over hoe mobiele kassasystemen zoals shopify pos u kunnen helpen overal te verkopen. Ik krijg een beetje obsessieve dwang om mijn lipbalsem te allen tijde beschikbaar te hebben om gekloofde lippen te voorkomen. Dit heeft een kleine hint van chocolade aan de geur. Gemaakt met bijenwas en een mix van biologische zonnebloem, olijf, jojoba, mandarijn, citroen, cranberry-olie. Een complete gids voor de beste gecertificeerde biologische, spf-, veganistische, getinte, gearomatiseerde en niet-gearomatiseerde biologische lippenbalsems. Het is echter ook mogelijk om een ​​allergie te ontwikkelen voor een ingrediënt waaraan u al vele malen eerder bent blootgesteld.

 5%, Oxybenzone 3% hoofdingrediënten: organische zonnebloempittenolie, candelillawas, biologische jojoba-olie, biologische cacaoboter, vitamine e, rozemarijnextract, biologische calendula. Een eenvoudige usda-gecertificeerde biologische lippenbalsem gemaakt van zonnebloemolie, bijenwas, kokosolie, pepermunt, menthol en vitamine e. Het is onwaarschijnlijk dat de ingrediënten in mijn lippenbalsem lipallergie veroorzaken voor zelfs mensen met de meest gevoelige en reactieve huid. Sinds de oudheid hebben australiërs theeboomolie gebruikt als antibacterieel, antimicrobieel, antischimmel, antiviraal en als antisepticum. Mijn lippen raken erg slecht wanneer het weer koud wordt en dit is een van de weinige lippenbalsems die helpt. Ik maakte lippenbalsem en voegde bietenwortelpoeder en cacaopoeder toe voor een beetje kleur nadat alle was en oliën samen waren gesmolten, maar het poeder loste niet op. Deze lippenbalsem is no-nonsense, maar zo legitiem. Eos lippenbalsems zijn heerlijk gearomatiseerd en zitten boordevol antioxidantrijke vitamine E, verzachtende sheaboter en jojoba-olie.

Aan de andere kant roken sommige te natuurlijk, zoals de stinkende honinggeur van dr. De natuurlijke lipverzorgingsindustrie groeit, omdat de voorkeur van de consument verschuift van sterk verwerkte variëteiten.