Ekodrogist.nl: Gezondheid, Schoonheid, Huid Serums, Hyaluronzuur Huid

Hyalogic Episilk, Pure HA Face Serum, 1 fl oz (30 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Hyaluronzuur Huid

Pure HA Face Serum, 1 fl oz (30 ml) by Hyalogic Episilk-Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Hyaluronzuur Huid

€ 41,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Hyalogic Episilk, Pure HA Face Serum, 1 fl oz (30 ml). Inhoud: 0.09 kg, 3.6 x 4.8 x 11.7 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Hyaluronzuur Huid, Health, Skin Serums, Beauty, Hyaluronic Acid Skin

Hyalogic llc, episilk, pure ha-gezicht serum, 1 fl oz (30 ml) – nieuwe look. Replenishes & hydrateert de huid. Waarom kies pure-gezicht serum. Geurvrij. Glutenvrij. Veganistisch vriendelijk. Kleurstofvrij. Wreedheid vrij.

Hyalogic's hyaluronzuur gezicht serum geeft uw huid een diepe, doordringende hydratatie, terwijl de huid en de huid van uw huid worden verbeterd. Deze lichte, niet-vettige textuur van deze formule verzacht en verfrissend de huid, maar ook helpt om fijne lijnen en rimpels glad te maken. Hyaluronzuur (ha) is een natuurlijk en vitaal onderdeel van een gezonde, soepele huid. Ha heeft het unieke vermogen om tot 1 000 keer het gewicht in water te binden, waardoor het natuurlijk de natuurlijkste hydrator voor uw huid is. De lichaamsproduktie neemt natuurlijk af met de leeftijd, waardoor de huid droog en rimpelt. Door de natuurlijke haai van het lichaam te verlengen, kan de huid vocht behouden en het volume, vorm en opheffing van het leeftijd verlagen, evenals het voorkomen van fijne lijnen en rimpels. Hydrateert en plakt de huid.

Ondersteunt gezonde collageen. Niet vet. mironon Geweldig om te weten dat deze producten vrij zijn van gevaarlijke en toxische additieven, conserveermiddelen, kleurstoffen, geuren, parabenen, sulfaten, propyleenglycol, minerale olie, sls, dea en bevatten niets anders dan gedioniseerd water en hyaluronzuur. Wat het hyaluronzuur zo bijzonder maakt, is dat het natuurlijk in het menselijk lichaam wordt gevonden en wijd verspreid wordt door bindend, neuraal en epitheliaal weefsel. Het is een van de belangrijkste componenten van de extracellulaire matrix en ondersteunt gewrichten en huid. Het kan in vocht houden en het vochtabsorptiepercentage aanpassen op basis van de vochtigheid. Als iemand ouder wordt, valt de huidvocht aanzienlijk af, waardoor de huid elasticiteit verliest en tekenen van veroudering vertonen. Hyaluronzuur speelt ook een cruciale rol in de productie van collageen die kritisch zijn voor de huidelasticiteit door het te houden van synthese. Als collageen afnemen, beginnen fijne lijnen en rimpels te verschijnen. Hyaluronzuur beschermt ook de huid tegen de gevaarlijke UVB-stralen. Een ander uniek ding is dat het in tegenstelling tot collageen inderdaad de bovenste lagen van de huid kan binnendringen die in vocht vergrendelen, de collageensynthese stimuleren, de celvernieuwing stimuleren, verstevigen, regenereren, revitaliseren en verjongen van de huid, het verbeteren van het elastisch en glad lijnen. Het is geen verrassing dat hyaluronzuur het belangrijkste ingrediënt van restylaan is.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Leverondersteuning: RidgeCrest Herbals, LiverClean, 60 Vegan Caps

Hyalogic Episilk, Pure HA Face Serum, 1 fl oz (30 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Hyaluronzuur Huid

Dit serum is best goed en elke keer dat ik het op mijn gezicht toepast, kan ik me voelen dat het mijn huid eigenlijk doet en stevig doet, maar soms veroorzaakt het een lichte brandweergave waar het wordt toegepast. Dus, als je een zeer gevoelige en gevoelige huid hebt, kan je iets soortgelijk ervaren, maar ik zou het nog steeds aanraden om dit product te proberen. Gekocht dit na gebruik van een product dat het bevat. Hield van de zuiverheid, maar vond dat ik er helemaal niet op reageerde en stopte gebruik. Een dure fout. Dit is een uitstekend product dat mijn gezicht direct plukt. De truc zit in de kaart die bij de steekproef komt: gebruik op nat gezicht! Ik mis mijn gezicht met het rooswater dat door Ekodrogist.nl (erfgoed) wordt verkocht en een kleine stip op de achterkant van mijn hand drukken.

Hyalogic Episilk, Pure HA Face Serum, 1 fl oz (30 ml): Gezondheid, Huid Serums, Schoonheid, Hyaluronzuur Huid

 Ik solliciteer eerst bij mijn ogen en het loopt tijdelijk uit. Mijn huid voelt erg zacht na aanbrengen en nooit kleverig zodra het water is geabsorbeerd, wat seconde duurt. Ik weet niet zeker of de effecten cumulatief zijn en de rinkels op de lange termijn verminderen, maar in ieder geval heeft dit geen toxische ingrediënten in tegenstelling tot de nieuwe (vanaf midden 2011) gedegradeerde mychelle lijn. Lees gewoon de nieuwe labels! De giftige ingrediënten zijn de reden waarom mychelles upgrade producten niet meer werken! Plus dit heeft alleen hyaluronzuur en geen giftige conserveermiddelen, noch onnodige ingrediënten om de ha in te wateren. Overweeg om wat rooswater te krijgen of wat bronwater in een spritz-fles te zetten. Hyalogic Episilk, Pure HA Face Serum, 1 fl oz (30 ml) Dit is essentieel om de voordelen van ha te halen, zoals per episilks instructies. Aan de positieve kant is de fles geslachtsneutraal, zodat mannen ook de voordelen kunnen halen.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Huid: Wellinhand Action Remedies, Wart Wonder, Regular Strength, 2 fl oz (60 ml)

Review: Hyalogic Episilk, Pure HA Face Serum, 1 fl oz (30 ml)

Heres voor ons allemaal beter uitzien! =), Dit is puur hyaluronzuur. In plaats van een product te kopen met maar een beetje actief ingrediënt, koop ik dit, wat het actieve bestanddeel zelf is. Zet het op vochtige huid en het helpt het vocht voor de hele dag. Breng het onder uw normale mositurizer voor maximale voordelen. Dit hydrateert het gezicht vooral tijdens de droge winters van Canada! Toen ik het in Japan gebruikte met hoge vochtigheid van de zomer, moest ik het minder vaak gebruiken. De prijs is de moeite waard omdat ik alleen maar één pomp of twee pompen per gebruik nodig heb, dus het duurt een lange tijd (6 maanden tot dusver en ik heb 1/4 van de fles over). Ik kocht dit in plaats van te investeren in crèmes met dit specifieke ingrediënt en gebruik het in aanvulling op mijn normale natuurlijke nachtcrème / olie. Zeker de investering waard! Ik heb dit product vandaag in de mail gekregen en dacht dat ik het op de proef zou zetten. Ik heb mijn gezicht gewassen en zoals normaal zonder een vochtinbrengende crème de fijne lijnen verschenen. Ik legde het serum op de vochtige huid en strak de lijnen om mijn ogen strak uit. Ik kwam terug en keek drie uur later in de spiegel in de verwachting dat de gladheid weg zou zijn, maar het product hield op!

Het leek zo plomp als drie uur eerder. Ik ben een gezonde 52-jarige met lijnen rond mijn ogen en mond. Dit product werkt. Een beetje gaat een lange weg! Ik ben bijna vijf jaar in de buurt geweest en mijn huid heeft er nooit beter uitzien. Geeft een natuurlijke gloed-hou ervan. Maar absorbeert tenminste goed en snel. Ik probeerde het in de ochtend onder het zonnebloem te gebruiken. Het is een ramp. Witte resten waren overal op mijn gezicht. Ik denk dat dit product hoort bij grote moleculen en niet door de huid geabsorbeerd kan worden. Dus het kan niet worden gebruikt met zonblok.

Dit serum laat mijn huid erg glad en hydraterend voelen en irriteert niet, omdat twee andere serums die ik heb geprobeerd (larenim en hydraplenish) mijn huid erg erg breken en weken uitslag heeft veroorzaakt. Ik heb een zeer gevoelige en atopische huid, dus het is moeilijk om geschikte huidverzorgingsproducten te vinden. Ik gebruik dit na zuivere rooswater die op mijn gezicht wordt gespoten, omdat het nodig is om de huid licht te dempen voordat u dit product gebruikt. Hoewel er ook een ingrediënt is, zinkcitraat, dat niet op de verkoopplaats van Ekodrogist.nl wordt vermeld. Geweldige spullen, zal zeker weer kopen. Ik vind dit product leuk Ik voel dat er al een verandering is in mijn huid, maar 2 weken van gebruik, combineer ik het met rooswaterspray. “, Ekodrogist.nl. Ik kon geen product beoordelen omdat ik het in de gebroken fles heb ontvangen die mijn relatie met Ekodrogist.nl negatief beïnvloedde. Ik vind dit serum leuk. Het bevat geen veel synthetische chemicaliën die geen plaats hebben in een product dat bestemd is voor de huid en het lijkt mijn huid te hydrateren. Ik heb nog geen langetermijn effect opgemerkt, maar ik heb het niet consequent gebruikt. Ik zou het opnieuw kopen en meestal zoals hyalogische producten. Ik bestel dit product opnieuw en opnieuw!

Ik vond dit erg leuk, kan echt een verschil zien. Het is mijn enige toegeeflijkheid. Ik hou ervan – en u heeft niet veel onnodige en irriterende vulstoffen. Gewoon pure hyaluronzuur. Ik hou echt van dit pure serum. Ik vind dat ik zelfs na 1-2 toepassingen resultaten zie. Op dit moment doe ik dit alleen 's nachts en in de ochtend vind ik mijn huid zachter en gladder.

Ik hoop echt dat Ekodrogist.nl dit product niet meer stopzit, omdat ik het opnieuw wil kopen als ik klaar ben met mijn fles. Ik gebruik dit twee keer per dag voor een week, ik hou absoluut van het resultaat. Mijn huid ziet er veel voller uit. Het zit ook goed onder de make-up. Vergeleken met alle andere dure serums die ik in het verleden heb gebruikt, is dit echt een goede prijs voor uitstekende kwaliteit! Ik ben erg blij met de aankoop! Dit product heeft slechts drie ingrediënten die ideaal zijn voor mensen met een gevoelige huid die gevoelig zijn voor uitbraken. Ik gebruik het na het aanbrengen van een watermasker met behulp van de chizu saeki methode en eindigen met Haba Squalane, die slechts één ingrediënt bevat.

Zacht fijne lijnen en de huid is gehydrateerd en evenwichtig, de make-up blijft aan. Mijn verwachtingen werden voldaan aan dit huidproduct en ik zal dit opnieuw bestellen, ik heb eerder hyaluronzuur gebruikt en geliefd. Ik gebruik dit met rooswater. Geweldige consistentie en plukt goed op de huid.