Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers

Innisfree, Super Volcanic Pore Clay Mask, 3.38 oz (100 ml): Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers, Bad

Super Volcanic Pore Clay Mask, 3.38 oz (100 ml) by Innisfree-Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers, Bad

€ 12,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Innisfree, Super Volcanic Pore Clay Mask, 3.38 oz (100 ml). Inhoud: 0.16 kg, 6.9 x 6.1 x 6.1 cm
Categorieën: Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers, Bad, Beauty, Facial Masks, Clay Masks, Bath

Innisfree, super vulkanisch poriën kleimasker, 3. 38 oz (100 ml) – super vulkanisch poriën kleimasker. (Versterkt poriën + verwijdert talg + exfoliates dode huidcellen + biedt diep reiniging + verbetert huidtoon + zorgt voor koeleffecten). Dit kleimasker met zijn super vulkanische clustercapsules absorbeert sebum krachtig om de problemen van de poriën intensief op te lossen. Wat is het super-vulkanische poriënmasker? Jeju vulkanische klei is gemaakt van mineralen die vrijkomen door vulkanische explosies in jeju. Het is gecategoriseerd als een geconserveerde alkalische bron en is effectief bij het verwijderen van talg en andere onzuiverheden. (Bevat 6, 020 mg jeju vulkanische klei). Sterke verwijdering van talg dankzij de super vulkanische capsules. Naarmate de capsule uitbarst, exfoliates het masker en verwijdert dode huidcellen. Het aha-bestanddeel exfoliateert en gladt de huid uit. Duidelijke, gecontracteerde en verfrissende poriën.

De sterke absorptie van de talg en het koeleffect van de klei verfriss de huid en sluit poriën aan. Wat je nog meer moet weten. Super vulkanische klei tegen originele vulkanische klei. Super vulkanisch poriën kleimasker: ideaal voor het behandelen van poriën. Vulkanische poriën kleimasker (origineel): ideaal voor het beheersen van talg. mironon Het is erg zacht en brengt onder andere zwarte zwarten en puistjes onder de huid. Ik laat het 10 minuten op mijn huid zoals aangegeven en ik gebruik een warme doek om het schoon te maken. Ik hou van dit gezichtsmasker. Ik gebruik het een keer per week en laat het gewoon gedurende 30 minuten tot een uur. Het heeft dit koel gevoel op mijn gezicht. Het verergert mijn huid ook niet en laat het glad en olievrij. Goed voor acne-gevoelige huid en vette huid. het is ok. Niet aan mijn verwachtingen voldaan. Er zijn goedkoper kleimaskers die net zo goed zijn. Het is een echt goed masker, het geeft onmiddellijk helderheid aan het gezicht, ik heb dit gekocht als een verjaardagscadeau voor mijn vriend en ze houdt er absoluut van! Ze heeft een zeer gevoelige huid, zodat ze niet veel schoonheidsproducten kan gebruiken, maar wanneer ze dit gebruikt, had ze helemaal geen irritatie!

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Tandpasta, Mondverzorging, Tandenbloeding: Jason Natural, NutriSmile, Antiplaque & Enamel Defense, Paste, Orange, Cinnamon & Mint, 4.2 oz (119 g)

Innisfree, Super Volcanic Pore Clay Mask, 3.38 oz (100 ml): Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers, Bad

Het is een wonder! Van wat mijn vriend mij heeft verteld, beveel ik dit zeker aan iedereen aan. Verfrissend koel gevoel, masker is als een dikke gladde droge pasta en droogt tot huiddun. Zeer mooie geur en textuur. Zou het goed zijn na rood heet gezicht van acne, maar heb niet veel hulp geleverd om de uitbarstingen te verminderen alleen om de hitte / pijn te vergemakkelijken, ik lijd aan acne gevoelige vette huid en dit masker heeft me enorm geholpen. Het maakt mijn poriën echt leeg en laat mijn huid glanzend en verfrissend. Ik voel me ook niet te droog. Ik ben echt verliefd op dit product. Ik heb acne gevoelige huid, heel veel hormonale acne. Deze producten helpt mijn gezicht te kalmeren, poriën te verminderen en huidtoon te vergemakkelijken.

Innisfree, Super Volcanic Pore Clay Mask, 3.38 oz (100 ml): Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers, Bad

Huid voelt geweldig, eigenlijk heeft het nooit beter gevoel, het beste, hou ervan. Het voelt heel mooi en laat de huid nog steeds vochtig zijn en niet zoals andere maskers droogt. Dit vulkanische moddermasker is goed verspreid, dekt gelijkmatig, droogt snel en maakt poriën vrij zoals een charme. Ik kon stoppen met het gebruik van bior strips op hetzelfde moment dat ik het begon te gebruiken, dus als dat niet vertelt hoe goed het is, zal niets. Het is ook veilig voor droge huid en voorkomt geen natuurlijke vochtigheid. Ik ben nu op mijn tweede pot! Dank u, mijn huid voelt zo schoon na gebruik van dit masker! Ik beveel het masker sterk aan! Na een paar toepassingen kwam mijn huid veel vlotter en zelfs. Ik heb een gemengde en problematische gelaatskleur en het masker verbeterde het!

Grote pot voor veel toepassingen – economie pack! Zoals andere gebruikers hebben genoemd, komt het in een kleine container, maar een beetje gaat een lange weg, dus het duurt een tijdje. Aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid! Ik heb extreem vettige en acne gevoelige huid, maar sinds ik dit 3 maal per week begon te gebruiken, merkte ik dat ik minder vaak uitbreek en het heeft geholpen om mijn acne markeringen te verlichten. Innisfree, Super Volcanic Pore Clay Mask, 3.38 oz (100 ml) Het is geweldig om te gebruiken als een masker, doe gewoon met een vochtige handdoek af en je huid voelt direct zoveel schoner en zachter! Sinds ik dit heb gekocht heb ik het elke andere nacht gebruikt en het voelt me ​​altijd alsof ik mezelf met een gezichtsbehandeling na een lange dag met de make-up behandel. Een beetje prijzig, maar de kleine potje zal je voor een lange tijd houden, want de consistentie is extreem dik, dus een beetje gaat lang om je hele gezicht te bedekken, doet wat het beweert. Gelukkig met mijn aankoop. De poriën werden schoon gemaakt, maar de huid werd niet uitgedroogd. Ik zal dit opnieuw gebruiken! Ik ben super gelukkig, ik heb besloten om met dit product te gaan. Ik heb het maar twee keer gebruikt maar het doet wonderen.

Vergelijkbaar product:
Pura Dor, Scalp Therapy Shampoo, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Shampoo, Conditioner

Review: Innisfree, Super Volcanic Pore Clay Mask, 3.38 oz (100 ml)

Ik heb een combinatie huid, olierige t-zone, acne gevoelige en gevoelige huid. Ik heb dit masker tweemaal gebruikt en het helpt echt mijn olie controle, helpt alle pus te trekken van acne die gewoon vormt. Ik hou echt van de resultaten, laat je huid superzacht en schoon voelen. Ook als dit een kleermasker is, droog het snel maar trekt u niet aan uw huid, zoals het azteekse kleimasker. Zal ik zeker opnieuw kopen? Hartelijk dank innisfree. Het gebruik van klei als mondwater is een geweldige manier om gifstoffen en bacteriën te verwijderen. Ik heb alles behalve de arganolie en de polawax. Deze thuismaskers helpen u bij het realiseren van uw meest dringende huidverzorgingsdoelen in uw eigen tijd. Kaolienklei is goed voor de gevoelige huid en bentonietklei is goed voor de vette huid. Aan de andere kant hebben Franse groene klei en bentonietklei sterkere absorptie-eigenschappen, waardoor ze goed passen bij de vette huid. Van klei-gezichtsmaskers en maskers voor minder resultaten tot houtskoolmaskers en hydraterende maskers om de huid te polijsten en glad te maken – er is iets voor alle huidtypes. Zeven markeertechnieken om de spreekwoordelijke strobbelnieuwigheid van violetgrijze make-upartiest Kira Nasrat te belichten. Een onderzoek bij ratten wees uit dat kleimaskers weefselbeschadiging konden verminderen en fungeerden als een huidbarrière om infecties en toxine-opbouw te voorkomen (3).

 Nieuw-Zeeland glaciale klei wordt veelvuldig gebruikt als cosmetisch ingrediënt, inclusief maar niet beperkt tot: bodymar cream, minerale make-up, toners, moisturizers en cleansers. Voor het masker had ik kleine onderhuidse stoten en mijn gezicht was extreem vettig! Exfoliërende en verzachtende gezichtsscrub en masker met ananastextracten. Slechts enkele van de mineralen in bentonietklei zijn: magnesium, kalium en calcium. Blijf de klei toevoegen aan het mengsel en meng in kleine hoeveelheden totdat alle klei is toegevoegd. Hoewel de eigenschappen van elke klei variëren, worden ze het meest gebruikt in huidverzorging vanwege hun absorptie-eigenschappen. Het enige dat ik aan iemand die dit gebruikt adviseer, is dat je niet alleen appelciderazijn gebruikt, maar dezelfde verhoudingen van water en acv gebruikt.

Het zal niet zo goed werken op geharde, ondergrondse, cystische acne, omdat de inhoud niet zacht genoeg is om de klei erin te krijgen en ze op te nemen. Pas ook op voor gezichtsmaskers die retinol bevatten, een krachtig ingrediënt tegen veroudering dat, als u niet gewend bent, zich als een hel kan verbranden en grote irritatie kan veroorzaken. Maar één of twee keer per week gebruikt, kan een goed kleimasker een lange weg banen om onzuiverheden weg te halen, de saaie, vermoeide huid op te helderen en op de lange termijn puistjes te voorkomen. Ik ontving een reeks freeman-maskers in de post die ik via influenster moest beoordelen.