Ekodrogist.nl: Supplementen, Anti-Veroudering, Fosfatidylserine

InterPlexus Seriphos, 100 Capsules: Supplementen, Fosfatidylserine, Anti-Veroudering

100 Capsules by InterPlexus Seriphos-Supplementen, Fosfatidylserine, Anti-Veroudering

€ 30,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: InterPlexus Seriphos, 100 Capsules. Inhoud: 0.16 kg, 6.1 x 6.1 x 11.2 cm
Categorieën: Supplementen, Fosfatidylserine, Anti-Veroudering, Supplements, Phosphatidylserine, Anti Aging

Interplexus inc. , Seriphos, 100 capsules – oorspronkelijke formule. Voedingssupplement. Fosforyleerde serine adaptogeen en adrenale ondersteuning. Vegetarisch. Gemaakt in de VS in gmp-conforme faciliteit. Seriphos is een adaptogeen en bijniersteunformule die belangrijke voedingsstoffen bevat voor stressveerkracht, waaronder fosfoserine, magnesium, calcium en fosfor. Deze formule helpt bij het evenwicht van cortisol wanneer de niveaus verhoogd zijn door acute of chronische stress. mironon Interplexus heeft onlangs de formule veranderd en niet naar een betere. In principe hebben ze gefosforyleerde serine gedaald en nu gebruiken ze fosfatidylserine, wat niet effectief is voor mij en veel gewone kopers. Ik ga het niet kopen met de nieuwe fomula omdat het niets voor mij doet, ik hoop dat interplexus hun gedachten verandert en terugkeert naar iets dat niet gebroken is zoals de nieuwe formule is. Ik ben hypothyroïde na rai en na een tijdje ontwikkelde ik adrenale problemen. De 24 uur adrenale speeksel test en mijn kortisol was laag in de ochtend en hoog in de nacht. Het tegenovergestelde van wat we moeten zijn. Het werd aanbevolen dat ik seriphos of ps 's nachts nemen om mijn nachtcortisol te verlagen, waardoor de cortisol-stijging van mijn morgen wordt verbeterd. Ik vond 's nachts bijna onmogelijk slaap bij de hoge nachtcortisol. Als ik kon slapen, zou ik na een paar uur wakker worden.

Het was niet direct, maar het zorgde ervoor dat het gebeurde. Ik heb eerst gemerkt dat mijn slaap makkelijker wordt en ik kan door de nacht slapen. Ik nam een ​​om 18 uur om me te helpen slapen. In bed om 22 uur als ik twee voor de hoge vroege cortisol nemen. Mijn ochtend energie is langzaam verbeterd en toen ik makkelijk sliep, viel ik de dosering van 6pm af en doe nu gewoon 10 uur voor het bed. Ik had geen probleem om het te nemen, hoewel ik had gehoord dat het moeilijk was bij sommige volkeren, dus nam het een beetje snack voor het bed. Ik neem dit voor mijn hoge cortisol tijdens de avond / nacht. Ik zou het niet aanraden aan iedereen, maar als u problemen hebt met hoge cortisol, is dit een geweldige aanvulling om te proberen en te kijken of het werkt (niet iedereen met een hoge cortisol zal er voordeel van hebben, maar er is meestal een aanvulling voor iedereen die werkt het best en dit doet het voor mij), maar je moet het ook goed doen.

Vergelijkbaar product:
Nordic Naturals, Probiotic Sport, 60 Capsules: Supplementen, Probiotica

InterPlexus Seriphos, 100 Capsules: Supplementen, Fosfatidylserine, Anti-Veroudering

Om de slaap te beïnvloeden moet u dit ongeveer diner of kort na ongeveer 4 uur voor het bed nemen. En u zou wellicht 2-3 pillen moeten opnemen om de gewenste resultaten te krijgen, maar ik ging uit de problemen om in slaap te gaan slapen en in slaap te gaan slapen om binnen 5 minuten te slapen en een volle 8 uur te slapen. Dit product heeft me zeker gewerkt zodra ik het op twee pillen hebt opgeheven! Dit werd door mijn geïntegreerde dr voorgeschreven om te helpen met rustige slaap nadat ik geen geluk had met melatonine. Ze zei dat dit het lichaam helpt om te reguleren dat het eigen melatonine gehalte is. Ik vind het me de volgende dag niet te slaperig. Na jaren van chronische vermoeidheid en raakte zwak als het te warm was in een kamer, had ik het geld om het probleem serieus te volgen. Ik heb geïnformeerd over het wilsons thyroid syndroom (wts), dat ik een prima symptoom heb ben een lage lichaamstemperatuur. Ik had dat, zo vond een arts die vertrouwd is met wts. In tegenstelling tot de vele artsen die ik eerder had gezien, had deze ik een 24-uurs speekselpaneel voor adrenalinehormonen gedaan. De resultaten kwamen terug met cortisol niveaus zeer hoog, en de stofwisseling van die cortisol terug naar normale dagelijkse patronen. Ik kreeg 's nachts zeer hoge niveaus en lage niveaus tijdens de dag. dat is waarschijnlijk waarom ik koers koos waar ik meestal nachten werkte. Deze arts zei dat ze de wt's kon behandelen met injecties van verschillende schildklier supplementen, of ik kon het onderliggende probleem de cortisol overbelasting behandelen.

InterPlexus Seriphos, 100 Capsules: Supplementen, Fosfatidylserine, Anti-Veroudering

Natuurlijk heb ik ervoor gekozen om de wortel van het probleem te krijgen en ze gaf me seriphos. Het is geen recept geneesmiddel, het is een voedingssupplement. InterPlexus Seriphos, 100 Capsules Ze vertelde me dat ik het tegen de balie kon krijgen, en ik zou niet altijd naar het kantoor moeten komen om het te kopen. Vanaf dat moment heb ik het eerst gebruikt, tweemaal per dag, dan een paar maanden later, tot één per dag, twee uur voor de bedtijd. Verschillende mensen die dit hebben geprobeerd, vinden het niet leuk omdat ze ze een beetje slaperig of te ontspannen voelen. Eén persoon had een allergische reactie op het, maar voornamelijk zijn de negatieven alleen dat het mensen moe maakt. Natuurlijk doet het, het vermindert de overbelaste bedrade stress van teveel cortisol. Was niet biologisch ontworpen om elke dag de hele dag op adrenaline te lopen. Dat blaast het bijnierstelsel uit, wat tot allerlei problemen leidt. De seriphos verwijdert overschot cortisol, maar verandert niet in het algemene klierstelsel. Als u de juiste hoeveelheid kortisol hebt, doet de seriphos niet veel, als u te veel cortisol hebt, veegt de seriphos het op en verplaatst het als een wateroplosbare vitamine. Uitstekend product, en ik heb de afgelopen jaren veel minder problemen gehad sinds ik het begon te gebruiken. Gelukkig draagt ​​Ekodrogist.nl het nog steeds. Andere sites blijken het te verklaren, om welke reden dan ook.

Vergelijkbaar product:
Bausch & Lomb Ocuvite, Eye Health Formula, 30 Soft Gels: Luteïne, Supplementen, Zeaxanthine, Oogzorg, Gezichtsverzorging

Review: InterPlexus Seriphos, 100 Capsules

Ik snap twee van hen 's nachts en mijn slaap is dramatisch verbeterd en energie is ook aan het verbeteren! Mijn cortisol niveaus gaan hoog in de nacht en ik neem dit een paar uur van tevoren om dat te bemiddelen. Het werkt best goed: vond een betere slaapkwaliteit en aanzienlijk verminderde pms. Als ik een zeldzame stressvolle dag heb gehad, komt dat niet voor. Ik moet nog steeds de juiste levensstijl keuzes maken om de beste cortisol niveaus te hebben. Ik heb het al een tijdje genomen, het product is betrouwbaar. Dit werkte geweldig en meteen voor het verlengen van mijn slaap. Bijzonder voor adrenale problemen, om 's nachts door te slapen. De beste cortisol manager die ik voor nachtflitsers heb gebruikt, zal helpen bij een menopauze supplement die oestrogeen onevenwichtigheden vermindert, aangeeft natrol calcium d gluteraat en / of wild yam (natuurlijk progesteron), niet kopen, tenzij je weet dat je hoge cortisol hebt. Ik dacht dat ik een hartaanval zou hebben. Kan iedereen dat bevestigen? Ik kreeg mijn bestelling in vandaag 27 juli 2016, toen ik bestelde, kocht ik dit merk om te proberen zoals het toen op dat moment geadverteerd werd. 1000 mg fosfatidylserine nu merk ik op dat de website info is veranderd tot 40 mg! Ik heb de beste best gekocht voor de helft van de prijs en dubbel de kracht.

En raad eens wat, de website van de fabrikant is in aanbouw, ook veranderen van hun info, ik neem er elke nacht voor het bed. Als ik vergeet, ben ik de hele nacht op! Goed gewerkt. Het kan nodig zijn om de dosering te verhogen aangezien de tolerantie zich ontwikkelt. Dit product lijkt me het cortisol effect voor mij te verminderen. Ik heb dit product succesvol gebruikt in het verleden om cortisol te verlagen en mij te helpen slapen. Op dat moment was het fosfatidyl serine, maar is veranderd in gefosforyleerde serine die niet hetzelfde voordeel heeft en zeker niet hetzelfde effect heeft. Het bedrijf misleidt hun klanten door het product te veranderen, maar dezelfde naam te houden, zodat degenen die dit succesvol in het verleden hebben gebruikt, blijven kopen. Niet meer!

Ik zal dit nutteloze product niet meer kopen, tenzij zij hun formule terug naar het origineel veranderen. Koper pas op, als u op zoek bent naar fosfatidyl serine, dan is dit niet het geval! Ik zie echt geen verschil met dit product. Geen veranderingen in mijn energieniveaus, geen betere slaap. Mijn dokter heeft seriphos aanbevolen als aanvulling om me te helpen slapen 's nachts. Dit is de originele formule en het werkt goed voor mij. Een uitstekende tranquilizer! Vermindert de cortisolhoeveelheid. Ik heb pmdd Dit verminderde mijn symptomen met 60%.

Het is mijn vriend. Ik heb het maar al een keer genomen voor deze symptomverlagingen al -? Drie goed. Voorwerp als beschreven.