Ekodrogist.nl: Kids, Baby Mondverzorging, Kinderen Gezondheid

iPlay Green Sprouts, Silicone Finger Toothbrush, 1 Toothbrush: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

Silicone Finger Toothbrush, 1 Toothbrush by iPlay Green Sprouts-Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

€ 3,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: iPlay Green Sprouts, Silicone Finger Toothbrush, 1 Toothbrush. Inhoud: 0.02 kg, 9.7 x 6.1 x 6.1 cm
Categorieën: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids, Childrens Health, Baby Oral Care, Kids, Baby Toothbrushes

Iplay inc. Groene spruiten, siliconen vinger tandborstel, 1 tandenborstel – pvc gratis. Bpa gratis. Hypoallergeen & hygiënisch. Silicone vinger tandenborstel. Masseer baby's tandvlees tijdens het kind. Reinigt de mond van de baby, tandvlees en tanden. Niet giftig en nitrosamine vrij. Bij groene spruiten weten we dat u het beste voor uw baby wilt. Daarom maken we babyvriendelijke producten voor uw kleine om opgroeien gezond en gelukkig. Alle iplay producten zijn: pvc gratis. Bpa gratis. Formamide vrij. mironon Ik heb dit gekocht voor mijn vrienden baby.

Ze houdt ervan om ze op haar zere tandvlees te gebruiken. Kalme haar, niet gebruikt, dit is prima om te borstelen in het begin, heel goed, heel goed voor een kind, baby weigerde slechts twee keer, dan heb ik de borsteling genoten, nuttig maar ik probeer nog steeds mijn dochter niet te krijgen het als een spel. Goed, goed, deze vinger tandenborstel is zacht en makkelijk te gebruiken. Ik vind het leuk dat de borstels zacht genoeg zijn op babygom. Mijn baby weigert er door te poetsen, hoewel het zacht is. De borstels waren een beetje steviger dan ik verwachtte. Het is niet erg flexibel, heel zacht, ideaal voor baby's als eerste tandborstel. Te klein voor dads vingers. 5%, mijn baby houdt ervan. Hij dacht dat het een soort speelgoed was. Eenvoudig te gebruiken voor het poetsen van tand van mijn 1 jarige dochter.

Ik vind het erg leuk! Het maakt je toung schoonmaker! Ik zou het opnieuw kopen, schat, ik hou ervan om het te eten. Eland. De qulity is goed. Om tandheelkundige problemen te voorkomen, moet uw kind een pediatrische tandarts zien wanneer de eerste tand verschijnt, of niet later dan zijn / haar eerste verjaardag. U kunt ook een baby-tandenborstel gebruiken (zoals op de afbeelding te zien is) om uw kind aan tandenborstels te laten wennen, wat essentieel zal worden als de kiezen binnenkomen. In plaats van het tandvlees van uw baby schoon te maken met een tandenborstel, probeert u een zachte, vochtige doek of zelfs tandenborstels. een zachte rubberen of siliconen vingerborstel, beide zachte opties met een nubby textuur baby's hebben de neiging om lief te hebben. Elektrische tandenborstels zijn handige hulpmiddelen voor tanden van alle leeftijden en kunnen het poetsen leuk maken voor jonge kinderen. Begin met deze eenvoudige stappen om kinderen een goede start te geven. Als onderdeel van het natuurlijke leerproces zijn kleintjes expert-mimespelers en kun je van dit talent profiteren. Voor baby's moet u uw tanden reinigen met een zachte, schone doek of een tandenborstel.

Vergelijkbaar product:
De Gezondheid Van Kinderen, Baby Tanden, Baby Mondverzorging, Kinderen En Baby Tandenborstels: Brush Buddies, Baby Care, Toddler Toothbrush, 3-36 Months, 1 Toothbrush

iPlay Green Sprouts, Silicone Finger Toothbrush, 1 Toothbrush: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

Peuterhaar is nog steeds zacht maar stijver dan babyhaar) en een kleine borstelkop (Peuterhoofden zijn net iets groter). Tip: vingerborstels voor baby's zijn geweldig voor de baby zonder tanden. Uw kind zal waarschijnlijk hulp nodig hebben bij het tandenpoetsen tot hij 7 of 8 jaar oud is. Volgens de Amerikaanse tandartsenorganisatie kan gefluorideerd water het aantal gaatjes verminderen die kinderen in hun melktanden krijgen. Merk op dat veel tandpasta's die op de markt worden gebracht voor baby's en peuters geen fluoride bevatten). Breng uw kind regelmatig naar een kindertandarts om zijn / haar tanden en tandvlees te laten controleren. Babygebitjes beginnen ongeveer 6 maanden door het tandvlees te breken, maar het is belangrijk om goede mondverzorging voor baby's te beginnen, zelfs voordat de eerste tand binnenkomt. Afbeelding: de eerste tanden van een baby barsten los uit de kaak, door het tandvlees en komen in de mond. De ada adviseert momenteel het gebruik van tandpasta met fluoride bij het borstelen voor kinderen van 3 tot volwassen leeftijd. Kinderen zijn veel sneller enthousiast over tanden poetsen en flossen als ze van de benodigdheden houden die ze gebruiken. Alic biedt geen tandheelkundige zorg of behandeling en is niet verantwoordelijk voor de uitkomsten. Serveer deze voedingsmiddelen met water, zodat ze sneller losraken en niet te lang op de tanden zitten. De realiteit is dat je een poosje hun tanden poetst, en daarna zal je nog langer toezicht houden op de operaties.

iPlay Green Sprouts, Silicone Finger Toothbrush, 1 Toothbrush: Kinderen Gezondheid, Baby Mondverzorging, Kids

iPlay Green Sprouts, Silicone Finger Toothbrush, 1 Toothbrush

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Gezondheid Van Kinderen, Baby Mondverzorging: RADIUS, Pure Baby Toothbrush, 6 Months & Up, Ultra Soft, 1 Toothbrush

Review: iPlay Green Sprouts, Silicone Finger Toothbrush, 1 Toothbrush

Het is belangrijk om de babygebit van uw kind schoon te houden, maar zodra de permanente tanden beginnen binnen te komen, moet u ze echt een prioriteit maken. Wanneer u een tandenborstel voor uw kind kiest, moet u de leeftijdsrichtlijnen op de verpakking volgen en uw kind betrekken bij de beslissing om een ​​tandenborstel te vinden die hij of zij graag gebruikt. Overweeg al deze hulpmiddelen in je arsenaal om kinderen enthousiast te maken voor poetsen. Tegen de leeftijd van 30 maanden zouden alle primaire tanden (de eerste) in de mond moeten zijn gekomen. Hoewel ze veel te bieden hebben in vergelijking met handmatige tandenborstels, is het belangrijk om te weten of uw kind klaar is voor een elektrische tandenborstel voordat deze naar een elektrische tandenborstel wordt verplaatst. Maar eigenlijk, het verzorgen van melktanden doet er toe. Tandenpoetsen staat immers waarschijnlijk niet bovenaan de lijst met favoriete dingen om te doen. De meeste kinderen zullen hun tanden niet goed kunnen poetsen totdat ze ongeveer 8 jaar oud zijn. In dit stadium is tandpasta niet nodig; dompel de borstel gewoon in water alvorens te borstelen. We hadden de rubberachtige bananenborstel gebruikt toen hij ongeveer 6 maanden oud was, waardoor de versie van de peuterbanaan vorderde. Zodra een tand binnenkomt, begint u met het gebruik van de zachte tandenborstel van een kind, zonder tandpasta, naast het masseren van de tandvleesweefsels.

Uw kind mag de tandenborstel niet zonder toezicht gebruiken, maar kan nog steeds in de verleiding komen om op de haren te bijten of erop te kauwen. Het beoefenen van gezonde gewoonten kan tandbederf (holtes) bij zuigelingen en kinderen voorkomen of verminderen. De feitelijke leeftijd varieert voor elk kind, maar kinderen leren doorgaans hun eigen tanden poetsen binnen deze leeftijdscategorie. Niet alleen helpen ze kinderen om duidelijk te spreken en op natuurlijke wijze te kauwen, ze helpen ook bij het vormen van een pad dat permanente tanden kunnen volgen wanneer ze klaar zijn om uit te barsten. Als een tand volledig door een verwonding uit de mond is geslagen, neem dan zo snel mogelijk de tand naar uw tandarts. Vervang de opzetborstels elke drie maanden, net zo vaak als tandenborstels worden vervangen. Uw tandarts of mondhygiënist past een fluorideoplossing toe op het oppervlak van de tanden van het kind om de tanden extra bescherming te geven. Deze huisbehandelingen, toegevoegd aan regelmatige tandbezoeken en een uitgebalanceerd dieet, zullen uw kind een leven lang gezonde gewoonten geven. Sap en andere dranken met een hoog suikergehalte moeten in een kopje worden gegeven, nooit in een fles. Je kind doet alleen wat voor hem of haar natuurlijk aanvoelt.

Het heeft superzachte borstelharen op een kleine paddle-kop, ontworpen met de eerste tanden van de baby in gedachten. Schud vervolgens het water van de tandenborstel af om te helpen met drogen. Ik vind het leuk hoe je het noemde om een ​​tandenborstel te vinden met een hoofd die comfortabel in hun mond past. Het beste deel – onze tandenborstels voor kinderen gloeien in het donker en veranderen van kleur. De basis voor het gebruik van slechts een klein beetje is omdat jonge kinderen niet echt kunnen spuugt het allemaal uit voor de leeftijd van 4-6, en krijgt een buikpijn als ze te veel slikken. Kinderen stoppen meestal met zuigen aan hun duimen tussen de leeftijd van twee en vier jaar oud, of tegen de tijd dat de permanente voortanden klaar zijn om los te barsten. Geef uw kind de gave van een leven lang goede mondverzorging met de innovatieve schitterende tandenborstel. Omdat de fijne motoriek van uw kind nog niet goed ontwikkeld is, is hij / zij misschien niet in staat om de tandenpoetsen te beheersen en moet u elke nacht opnieuw grondig zijn tanden poetsen. Gewoon kraanwater is het beste voor baby's na 6 maanden oud.

De meeste kinderen hebben alle 20 melktanden van ongeveer 3 jaar oud. Als de tanden van de baby verschuiven, kan dit aanleiding geven tot uithoudingsproblemen voor permanente tanden wanneer ze uitbarsten. Wanneer een baby gaat slapen met een gezoete vloeistof in zijn mond (zoals koemelk, formule, moedermelk, frisdrank of appelsap), breekt het gevormde zuur het tandglazuur zeer snel af. Versterk dat het de taak van de tandarts is om hun glimlach helder en gezond te maken door hun tanden schoon te maken en te tellen.