Ekodrogist.nl: Kruiden, Meidoorn

Jarrow Formulas, Hawthorn, 500 mg, 100 Capsules: Kruiden, Meidoorn, Kruiden

Hawthorn, 500 mg, 100 Capsules by Jarrow Formulas-Kruiden, Meidoorn, Kruiden

€ 9,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Jarrow Formulas, Hawthorn, 500 mg, 100 Capsules. Inhoud: 0.11 kg, 6.1 x 6.1 x 10.7 cm
Categorieën: Kruiden, Meidoorn, Kruiden, Herbs, Hawthorn, Herbal

Jarrow formules, meidoorn, 500 mg, 100 capsules – voedingssupplement. Hawthorn (crataegus oxycantha) is al eeuwen gebruikt om de bloedsomloop te helpen. Klinisch onderzoek heeft de verbindingen die verantwoordelijk zijn voor hawthorn's voordelige activiteiten geïdentificeerd. Deze verbindingen omvatten flavonoïden, zoals vitexin-2-o-rhamnoside. De krachtige anti-oxidanten in Hawthorn helpen de cellen van het cardiovasculaire systeem te beschermen tegen vrije radicalen. mironon Ik neem dit, samen met het uittreksel van het olijfblad, om de hoge bloeddruk te beheren. Mijn bp had voorheen ongeveer 140/90 en nu blijft het ongeveer 120/75. Ik neem 1000mg een dag van meidoorn en 1000mg per dag olijfblad. Ik heb tot nu toe geen merkbare bijwerkingen. Mijn moeder gebruikte 20 mg lisinopril. Ze neemt nu maar één capsule meidoorn per dag en haar bloeddruk is geweldig – eigenlijk beter dan op de lisinopril! Ze eet zeer goed en neemt andere supplementen, maar de meidoorn lijkt de enige die haar bloeddruk aanzienlijk heeft verlaagd. Update 2012: ze bleef gedurende 2 jaar elke dag 1 meidoorn doorbrengen met uitstekende bloeddruk.

 Nu neemt ze niets omdat ze vindt dat haar bloeddruk meestal goed is zonder dat. Voordat ze naar meidoorn overschakelde was haar bp zeer hoog. Verschillende van haar vrienden schakelen van voorschrift naar meidoorn op haar aanbeveling met goede resultaten. Ik heb al vele jaren meidoornbessen gebruikt. Mijn bloeddruk was 240/120 toen ik eerst meidoorn begon te nemen. Ik had veel voorschriften geprobeerd maar voelde me nooit goed. Ik heb natuurlijk gevonden meidoorn hersteld en heb het al sindsdien. Mijn bloeddruk is sindsdien altijd normaal geweest. Ik moet maar één per dag nemen. Ik heb echt veel vertrouwen in jarrow en koop eerst jarrow. Dit product is verbazingwekkend voor het evenwicht van snelle hartslag op de normale niveaus. Ik pak het samen met paradijs kruiden hawthorn bessen extract voor een complete synergente kruidenactie, 1 van elke ochtend en weer bij bedtijd voor onderhoud, en soms als ik me voel meer dan dat nodig hebben. Ik heb veel kruisproducten gekocht en gekocht, dus kocht dit om een ​​ander merk van hawthorn supplement te vervangen. Helaas was het veel minder effectief, hoewel de etiketinformatie aangegeven dat het sterker was.

Vergelijkbaar product:
Now Foods, Ginger Root Extract, 250 mg, 90 Veg Capsules: Kruiden, Gemberwortel, Spijsvertering, Maag

Jarrow Formulas, Hawthorn, 500 mg, 100 Capsules: Kruiden, Meidoorn, Kruiden

 Het kostte tijd om het andere merk te herbestellen en ze beter te vergelijken. Het product dat voor mij beter werkt, bevat meidoornbessen, dit maakt alleen gebruik van bloem / blad extract. Mijn dagelijkse test was dramatisch anders met behulp van deze producten, en leerde mij niet abrupt te veranderen, of zonder het effect te controleren. We nemen supplementen omdat ze onze gezondheid beïnvloeden, en moeten hun effectiviteit, of bijwerkingen zo zorgvuldig controleren als voor geneesmiddelen op voorschrift. Lijkt een goed werk te doen bij het reguleren van de hartslag. Als uw pomp de neiging heeft om onregelmatig te springen, stel ik voor dat u dit een poging doet! Dit is een prachtig product, ondersteund door goed onderzoek en sterk aanbevolen. Ik kan echt een verschil zeggen. Kan niet zonder dit zijn. Had hartkloppingen en een rassenhart.

Jarrow Formulas, Hawthorn, 500 mg, 100 Capsules: Kruiden, Meidoorn, Kruiden

Nu slechts af en toe hartkloppingen met stress. Dit werkt echt! Plus, Ekodrogist.nl is geweldig om mee te werken, geweldige prijzen, lage verzendkosten. arts voorgeschreven amlodipine die mijn bp verlaagde naar ongeveer 135/90. Sinds het toevoegen van een 500 mg hawthorne is het gemiddeld 122/82. Dit zal waarschijnlijk de behoefte aan sterker of extra mede elimineren. Ik neem ook Jarrow Curcumin 500 mg voor tal van voordelen voor de gezondheid, waaronder hartgezondheid. Ik heb dit tijdens stressvolle tijden in mijn leven genomen. Soms als ik ben benadrukt, is er een sterke vlucht of vechtreactie die leidt tot fysieke symptomen. Dit kruid vertraagt ​​mijn rol! Daardoor krijgt het 5 sterren. Na ongeveer 45 minuten van het innemen van een of twee capsules zijn de hartkloppingen weg en de angst is verminderd. Sommige mensen zeggen dat de meidoorn de hartchakra opent. Wie weet?

Het hielp me echter om me te ontspannen. Ik heb al een paar maanden de kruidformules hawthorn gebruikt om te helpen bij mijn omloop en ik hou ervan. Jarrow Formulas, Hawthorn, 500 mg, 100 Capsules Gemakkelijk te slikken, niet later aan het buigen en makkelijk op de buik. Bedankt Ik had last van pijn op de borst en het was van invloed op mijn leven, dus besloten om meidoorn te beginnen en binnen een week heb ik resultaten gezien en zijn ik geen pijn meer gekregen, omdat ik hawthorn in mijn dagelijkse verzorging en gezond dieet haal. Laat me ook maar zeggen dat ik eerder verschillende kruiden en supplementen heb geprobeerd, en geen van hen heeft gewerkt en meidoorn heeft. Hoogwaardige aanvulling! Uitstekende bewezen cardiovasculaire voordelen! Statin drugs, dat wil zeggen lipitor, zocor, crestor enz. Zal leiden tot congestief hartfalen. Hawthorn is wat je nodig hebt om je hartspier te versterken. Sinds dat ik met behulp van meidoorn begon te gebruiken, is mijn hartslag vertraagd, wat goed voor mij is, omdat ik altijd het gevoel heb dat ik net een marathon klaar ben.

Vergelijkbaar product:
Gezondheid, Aandacht Tekortstoornis, Toevoeging, Adhd, Hersenen, Kruiden, Huperzine (Huperzin): Natures Plus, Advanced Therapeutics, Huperzine Rx-Brain, 30 Tablets

Review: Jarrow Formulas, Hawthorn, 500 mg, 100 Capsules

Ik gebruik dit product omdat mijn arts dit merk voor het hart aanbevolen heeft. Ik had conjestief hartfalen. Nu zijn de symptomen weg gegaan. Het hielp mijn vader en zijn borst angine problemen een beetje. Het kan niet veel helpen, omdat hij ernstig lijdend is. Maar helemaal helpt het me helemaal niet. Ik ben jong, heb tachycardie en geen even klein effect na het enige tijdje te hebben genomen. Misschien heb ik meer nodig, 1 's ochtends en 1' s avonds – hielp de bloeddruk dalen. Werkt zoals beschreven! Hou van dit product. Door dit plus magnesium & coq10 te nemen, ervaren u niet meer hartvliegen of stress in het hartgebied wanneer u 's nachts ligt. Geweldige prijs ook. Momenteel wordt het ook gebruikt om het cardiovasculaire systeem te ondersteunen, en in China zijn de bessen zelfs zo populair dat ze worden gemaakt tot meidoornsnoepjes die lijken op de fruitroll-ups in het westen. Het gebruik van meidoorn gaat terug tot de Griekse arts dioscorides.

Het verhoogt de eetlust en helpt bij het verwijderen van stagnerend voedsel in het spijsverteringskanaal. Ze hebben sindsdien meidoorn vervangen door effectievere waterdrinkfabrieken, maar ons gewone volk krijgt de vruchten van de overvloed aan meidoorn. Hawthorn fruit verzwakt atherosclerose door het verbeteren van de hypolipidemische en antioxiderende activiteiten in apolipoproteïne e-deficiënte muizen. De tinctuur van het verse blad en de bloem heeft de voorkeur, maar de thee is nog steeds erg effectief. Aanbevolen meidoornbes dosering is 3 tot 10 gram in afkooksel. Hoe werkt meidoorn, zoals de meeste kruiden, werkt meidoorn op talloze en complexe manieren, waarvan we er veel nog niet van begrijpen. In één studie gaven onderzoekers mensen die gediagnosticeerd werden met diabetes en coronaire hartziekte 1200 mg meidoornblad en -bloem elke dag gedurende zes maanden. Gewauwde spruiten van ongewenste meidoornzaailingen en gesnoeide takken zorgen voor direct beschikbare bladeren en bloemen om te drogen voor medicijnen. Indicaties: een echte cardiovasculaire tonic. Het wordt zelfs beschouwd als een veilige manier om de bloeddruk te verlagen als de patiënt diabetisch is of een nierziekte heeft. Veel kruidendokters hebben succes gemeld met het gebruik van meidoorn om de hartslag te reguleren, het cholesterolgehalte in balans te brengen en de algehele gezondheid van het hart te verbeteren als het na verloop van tijd wordt ingenomen. Aangenomen wordt dat het kruid de eetlust stimuleert, de spijsvertering verbetert en een opgeblazen gevoel verlicht.

 1) De aanwezige vetzuren kunnen de vetvertering bevorderen en de secretie van spijsverteringsenzymen in de maag verhogen om de spijsvertering te bevorderen. Werkzaamheid en veiligheid van een kruidengeneesmiddel met meidoornbessen en d-kamfer bij hypotensie en orthostatische stoornissen in de bloedsomloop / resultaten van een retrospectief epidemiologisch cohortonderzoek. Het bevat l-epicatechine; quercetine; hyperoside; chlorogeenzuur; citroenzuur en het is monomethylester, dimethylester en trimethylester; sucrose; flavan polymeer; en ursolinezuur.