Ekodrogist.nl: Supplementen, Superfoods, Chlorella Poeder

Jarrow Formulas, Yaeyama Chlorella, Powder, 3.5 oz (100 g): Supplementen, Superfoods, Chlorella Poeder

Yaeyama Chlorella, Powder, 3.5 oz (100 g) by Jarrow Formulas-Supplementen, Superfoods, Chlorella Poeder

€ 8,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Jarrow Formulas, Yaeyama Chlorella, Powder, 3.5 oz (100 g). Inhoud: 0.14 kg, 5.8 x 5.8 x 10.7 cm
Categorieën: Supplementen, Superfoods, Chlorella Poeder, Supplements, Superfoods, Chlorella Powder

Jarrow formules, yaeyama chlorella, poeder, 3,5 oz (100 g) – 100% pure chlorella. Biedt rna, dna en chlorofyl. Voedingssupplement. Vegan. Yaeyama chlorella is een subspecies van chlorella vulgaris, een enkelvoudige, zoetwateralgen, geteeld in het milieu-ongerepte koraalrifgebied van het ishigaki-eiland van Japan met bergvoetwater, tropische zonneschijn en voedingswaarde voedingsstoffen. De Yaeyama chlorella celwanden worden gebroken door een hoge impactstraling die de algenmuur verpompt voor een verhoogde absorptie van vitale voedingsstoffen. Yaeyama chlorella levert chlorofyl, rna, DNA en eiwitten, en is een bron van natuurlijk voorkomende vitaminen en mineralen. Yaeyama chlorella ondersteunt de gezonde celfunctie en bevordert ontgifting, met name uitscheiding van zware metalen. 'Yeyama' betekent rijk, meer smaakvol en meer voedzaam chlorella. mironon Ik heb dit al een jaar in beslag genomen, ik krijg geen verkoudheid meer.

Wat is geweldig als ik ze 3-4 keer per jaar heb gekregen) Ik heb gewicht verloren (20 pond in een jaar) Ik heb mijn dieet niet veranderd, dus ik weet dat het de chlorella is. Ik heb een kleinere eetlust. Mijn huid ziet er extra stralend uit en blijft glad, ik heb regelmatige darmbewegingen. De lijst kan doorgaan. Dit is een uitstekende superfood. Ik heb bijna 5 jaar fibromyalgie gehad, en de enige medicatie die de artsen mij zouden kunnen geven, maakte me net grof, hersen mist en de pijn was er nog 60%. Ik heb een fortuin doorgebracht bij chiropractors, massagetherapeuten en de pijn was altijd hetzelfde. Dan lees ik dat metaalvergiftiging fibromyalgie kan veroorzaken. Ik had wat oude vullingen ongeveer 5 jaar geleden veranderd, dus ik nam een ​​kans en bestelde de kruidformule yaeyama chlorella, de kruisformule toxguard heavy metal detox en cilantro. Ik volgde een reiniging voor 14 dagen en ik ben verbaasd dat mijn pijn ongeveer 50% is gedaald. Ik zal niet concentreren op het verliezen van gewicht, en na mijn doel zal zeker afmaken met een andere heavy metal detox. Ik zal deze fibromyalgie verslaan die mijn leven heeft verwoest en opnieuw begint te leven!

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Weiproteïne, Bot, Osteoporose, Collageen: Vital Proteins, Collagen Whey, Banana, Cinnamon & Vanilla, 21.2 oz (600 g)

Jarrow Formulas, Yaeyama Chlorella, Powder, 3.5 oz (100 g): Supplementen, Superfoods, Chlorella Poeder

Meng de chlorella met vruchtensap, aangezien deze spullen smaak proeven, maar de moeite waard zijn. Ik neem elke ochtend een theelepel chlorella en kamut tarwe gras op een lege maag. Ik heb dit al ongeveer een jaar gedaan en voor een heel jaar sinds ik dit begon te doen, ben ik nog nooit ziek geweest. Hoofdpijn is verdwenen, de beweging van de kom is regelmatig, vlekken zijn weg en gloeiende huid ontmoet me elke ochtend in de spiegel. Ik ben ervan overtuigd dat de reden is chlorella en kamut. Ik zal nooit een dag zonder dat gaan. Hier in Noorwegen is het extreem duur voor superfoods, dus ik ben zo blij dat Ekodrogist.nl dit voor een goede prijs verkoopt.

 Anders zou ik deze producten niet kunnen kopen, en ik zou nog steeds miserabel, spottig zijn en 4-5 verkoudheden hebben per jaar. Dank u dank u! Dus dit was de eerste chlorella die ik ooit heb geprobeerd en ik hou ervan! Ik heb geen slechte bijwerkingen ervaren (dankbaar) en ja, ik heb een probleem met hardlywigheid en dit is echt een goede hulp (dank god) haha. Probeer het, het smaakt goed en het is goed voor jou. Dank u, Ekodrogist.nl! Ik groet u, deze kruis chlorella is van hoge kwaliteit, en een super aanvulling op uw gezondheidsprogramma. Ik voeg graag een theelepel toe (of meer, nadat ik er aan gewend ben) aan mijn ochtendmenger drinken: 1 kopje water, 1 appelkern, maar niet geschild, 1/2 kop bessen of ander fruit, en 1 ronde theelepel. Acerola poeder. Veroorzaakt geen bloedsuiker af, zoals sommige met spirulina kunnen gebeuren, maar geeft me duurzame energie. Ook helpt detox het lichaam van zware metalen. U kunt een hoog bedrag in miso soepen zetten. Het enige ding is dat ik een kruis zou waarderen om een ​​rapport te publiceren over mogelijke toxinen zoals zware metalen en vooral de straling die kan optreden bij fukushima in Japan. Ook zou het leuk zijn als ze de voedingswaarde van deze chlorella zetten. Over het algemeen lijkt het een uitstekend product, maar hoop dat het vrij is van radioactieve straling! Uitstekende kwaliteit chlorella en helpt bij regelmatige darmbeweging, elimineert slechte adem en ontgift hem hele lichaam!

Jarrow Formulas, Yaeyama Chlorella, Powder, 3.5 oz (100 g): Supplementen, Superfoods, Chlorella Poeder

Jarrow Formulas, Yaeyama Chlorella, Powder, 3.5 oz (100 g)

Vergelijkbaar product:
Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Epa: Twinlab, Mega Twin EPA Fish Oil, 1200 mg, 60 Softgels

Review: Jarrow Formulas, Yaeyama Chlorella, Powder, 3.5 oz (100 g)

De eerste 2 dagen vond ik de smaak niet leuk, het is de eerste keer dat ik het probeer, maar toen vond ik het geweldig. Lijkt alsof de innerlijke lichaamsintelligentie dit herkent als een groot voedingsmiddel voor het, dit is de 2e keer dat ik dit koopt, ik haat het nemen van pillen, dus dit werkt goed. Mijn hond en ik nemen het allemaal. Ik geef haar 1 een dag per dag, zij is 50 #. En ik neem 3-4 per dag, soms meer. Ik gebruik ook op mijn gezicht als een gezichtsmasker, werkt goed gemengd met een kleine amt. Van water druppel ik een beetje chlorella in de palm van mijn hand, dan met het water uitgeschakeld. Ik tap de onderzijde van de kraan om een ​​uitval te krijgen, maar duurt slechts 1 of 2 druppels.

Begin met wrijven in je gezicht en voeg water toe als nodig, aangezien het erg snel droogt! Dit is een van de weinige algen die ik heb gevonden dat mijn smaakpapillen eigenlijk genieten. Het heeft een reinigend effect op het systeem, maar je moet ervoor zorgen dat je het niet overdrijft. Smaak als een kak, maar het doet er echt wonderen! Ik meng het met appel jucie, en drink het snel en makkelijk. Let op de ontgiftende effecten, geweldig product! Dankjewel, Ekodrogist.nl.

Zo blij dat ik dit heb gekregen nadat ik het boek van mike adams heb gelezen. Geweldige dingen. Voelde betere duidelijkheid en zeer krachtig. Speciaal wilde het voor ontgifting en ik weet zeker dat het aan het doen is dat het werk is. Ook mijn huid is zo veel gladder. Begin met kwart van een theelepel om mee te beginnen als ik meer geprobeerd en uiteindelijk naar het toilet ging. Maar nog steeds voelde het beter voor het! Mijn vrouw gebruikt dit voor voedingsondersteuning tijdens kankerchemie en stralingstherapie. Ik denk dat dit goed is, maar de smaak is verschrikkelijk. Daarnaast durfde ik niet veel eten omdat het uit Japan komt en ik ben bang om radioactief eten te eten. Misschien is het superfood, maar ik kan het niet in mijn mond zetten!

Het lost niet goed op, ook niet in hete of in koude dranken. Het maakt alles ruik en smaak vreselijk – of het nu kefir, thee of soep is. Ik mis op de site van Ekodrogist.nl is een duidelijke scheiding van de voedingsinhoud en de ingrediënten van de producten. Zelfs als sommige producten informeren over de bronnen van elke inhoud, vermelden alleen vermelding van aanvullende feiten en dan andere ingrediënten niet altijd waar de inhoud in de aanvullende feitenlijst vandaan komt of als het uit natuurlijke of synthetische bronnen komt. Geweldig voor smoothies! Mijn huid ziet er goed uit, het leek goed w / ala en de carnitall (jar) maar dit nam het naar het volgende niveau. Ik ben ook borstvoeding, ik hoor dat het schoner maakt (zware metalen) meer voedzame borstvoeding. Het bewijs is op dit superfood, een van de top tien meest waardevolle voedingsmiddelen. Ik neem het elke dag omdat het brede beschermende voordelen heeft. Het is goedkoop en ik meng het in mijn soja of wei smoothie. Smaak is verschrikkelijk! Ik heb de voorkeur aan pure Hawaiiaanse spirulina. Dit is niet eetbaar! De smaak is verschrikkelijk! Moest het weggooien en de pillen in plaats daarvan kopen.

Wat een geldverspilling. Dit is diep, intens groene chlorella. Ik meng de mijne in water. Mijn dochter verkiest haar in capsule vorm te nemen, dus ik zet dit poeder in haar voor. Ik zal dit zeker herbestellen.