Ekodrogist.nl: Ekodrogist.nl

KAL, Pure Stevia Extract, 3.5 oz (100 g): Ekodrogist.nl

Pure Stevia Extract, 3.5 oz (100 g) by KAL-Ekodrogist.nl

€ 21,90

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: KAL, Pure Stevia Extract, 3.5 oz (100 g). Inhoud: 0.14 kg, 5.3 x 5.3 x 11.9 cm
Categorieën: Ekodrogist.nl, Pure Stevia Extract

Kal, pure stevia extract, 3,5 oz (100 g) – sinds 1932. Innovatieve kwaliteit. Pure stevia. Voedingssupplement. Scoop inbegrepen. Geen onaangename nasmaak en geen calorieën. Unieke versterkende co-factoren leveren consistente smaak zonder bittere nasmaak.

Ook verkrijgbaar in vloeibare vorm. Met versterkende co-factoren. mironon Dit is hoe stevia werkt – in grote hoeveelheden is de echte smaak bitter, in kleine concentraties trekt het je smaakpapillen en het lijkt zo lief. Elk zuiver geconcentreerd stevia merk zal een bittere smaak veroorzaken als u er teveel aan zet of het niet goed opgelost is. Kal Stevia heeft een aangename zachte smaak met groene grasse ondertonen. Het is minder geconcentreerd dan nunaturals en bijgevolg minder waarschijnlijk om de bittere drempel door te geven. Daarom zeggen mensen dat het minder bittere nasmaak heeft. Het belangrijkste nadeel van kal stevia is dat het niet makkelijk in water loopt – het klopt en float op het oppervlak tot ik het krachtig roer. Ik heb alle anderen geprobeerd. Nu, stevita, de vloeibare stevia's, het groene blad enz. Deze is het allerbeste om deze redenen: het is de liefste van hen allemaal, het groeit niet naar jou (zoals het nu voedsel dat men doet: na een tijdje om het veel keren dagelijks te gebruiken, kan je voelen dat er iets af is met Het is goed en goed opgelost in vloeibare vloeistof, het beste van hen allemaal (behalve de vloeibare stevia's natuurlijk). Algemeen 5 begint. Ik hou van kals stevia – het is een beter kwaliteitsproduct dan nows stevia, hoewel beide nog steeds bitterheid hebben (nu meer dan kal). Wat betreft poedervormige extracten gaat mijn favoriete verreweg nieuwe wortels (niet de lepelbare, maar de concentraat).

Vergelijkbaar product:
Nordic Naturals, Ultimate Omega 2X, Strawberry, 1120 mg, 60 Mini Soft Gels: Ekodrogist.nl

KAL, Pure Stevia Extract, 3.5 oz (100 g): Ekodrogist.nl

 Runner up is bioquest. De beslissing bleek juist te zijn, ik denk dat ik de ene vond en ik heb geen zin om nog andere stevia op de markt te proberen. Kal pure stevia extract is zeer geconcentreerd. Ik zou zeggen dat een scoop (inbegrepen in een container) kal matches 1/2 eetlepel granules. Je moet een gevoel hebben om het te doseren en wanneer het niet erg overdosis is, heeft het geen detecteerbare bittere nasmaak. Het is bruikbaar in vloeistoffen en vast voedsel, omdat het gemakkelijk loskomt en mengt. Meestal gebruik ik het in mijn eenvoudige, lage calorieën zelfgemaakte dessert (ik meng wat bevroren fruit of vers fruit vers fruit in gewone yoghurt en voeg een beetje stevia toe) en warme cacao. Het smaakt ook goed in koffie, hoewel ik nooit een grote fan van zoete koffie geweest ben. Aangezien het zo geconcentreerd is (er zijn geen vulstoffen toegevoegd) zal het je een lange tijd verlopen. Ik gebruik het dagelijks en na een jaar blijft er nog 1/5 in de container.

 Ik beveel het hartelijk aan iedereen die zoetentanden (zoals ik), die graag op suiker zou willen knippen, maar nooit echt kon, omdat de cravings gewoon slecht waren), Kal zorgt echt voor hun klanten. In tegenstelling tot veel anderen leggen ze lepel in de doos. Heel aardig van hen. Ik heb veel stevia extracten gekocht zonder lepels en ik wist niet hoe ik 1/64 van een gewone lepel moet meten. Nu heb ik deze kleine meetlepel die erg behulpzaam is. En de smaak is ook erg goed! Ik heb dit product twee weken geleden ontvangen na het proberen van verschillende andere soorten fake stevia producten (gemengd met andere chemische verbindingen). Dit is de echte deal. Een grote kop thee met maar een knipje van deze stevia en het was zo lief dat ik het nauwelijks kon drinken.

KAL, Pure Stevia Extract, 3.5 oz (100 g): Ekodrogist.nl

Geen vreemde en sterke, bittere nasmaak zoals mijn andere eerdere producten en slechts een fractie van het eerder gebruikte bedrag was nodig om het werk goed te doen. Tot slot financier ik mijn zoetstof. Hou van dit merk en gebruik het al meer dan 7 jaar! Zelfs onze gast verbaasd over hoe geweldig mijn perzikcobblers smaak hebben! Het laat geen nasmaak achter. Bij het bakken – soms doe ik het in mijn droge ingrediënten. Soms voeg ik de stevia toe aan mijn vloeistof (en) en dan naar mijn recept. Het is een geweldig koopje voor het geld!

Ik reis veel, veel landen en plaatsen zijn het idee van stevia op te halen. Met alle verschillende merken stevia die er zijn, zou je denken dat ze allemaal gelijk worden gecreëerd. KAL, Pure Stevia Extract, 3.5 oz (100 g) Zij zijn niet. Dit is veruit de beste proeverij stevia, ik heb elke ronde over. Mijn vrienden in het buitenland komen overeen – ze willen allemaal van mij als ik aankom. Ik breng het vaak als geschenken aan vrienden die geen suiker kunnen doen. Ze willen altijd meer. Ik hou van de prijs, het gemak van het bestellen. Ik heb tal van merken van stevia geprobeerd, en deze is veruit de beste proeverij en de liefste. Ik hoef bijna niet zo veel van deze te gebruiken, en de fles duurt lang. Ik ben zo blij om dit product weer op de plank te zien en kan bevestigen dat het zo goed is als voorheen – waarschijnlijk het beste stevia-extract in de markt. Dit heeft meer zoete punch en is ongeveer twee keer zo sterk als nu voedsel beter stevia extract.

Vergelijkbaar product:
Wakunaga - Kyolic, Aged Garlic Extract, Cardiovascular, Liquid, 2 bottles, 2 fl oz (60 ml) Each: Ekodrogist.nl

Review: KAL, Pure Stevia Extract, 3.5 oz (100 g)

Ik hou van dit product. Ik heb dit specifieke merk tien jaar gebruikt. Andere stevias produceren gewoon niet de schone, heldere smaak. Men moet heel voorzichtig zijn om niet te veel te gebruiken. Een minuut hoeveelheid produceert de gewenste zoetheid. Ik gebruik het uitsluitend voor het zoeten van ijsthee met citroen. Een geweldig kant voordeel is gewichtsverlies. Ja, ik heb net meer dan 50 pond verloren. Natuurlijk, samen met een laag vetgehalte, maar toch. Vijftig pond. True.

Dit is de beste stivia ooit sterk geconcentreerd, slechts een klein beetje fijn poeder, minder dat 0,2 gram nodig is om een ​​drankje te maken zoals koffie of warme chocolademelk, zeer zoet. Te veel kan de drank smaak bitter en te weinig niet zoet genoeg maken. Het is veel zoeter dan suiker zonder de calorieën. Als u een zeer zoete tand heeft, moet het 3 maanden duren. Neem maar 1 schepje, te veel daarvan heeft het een raar bittere, zoete na-smaak, dit is absoluut de beste stevia die ik ooit heb geproefd. Ik heb nu geprobeerd stevia glyceriet en nunaturals en dit merk heeft de beste smaak en de meeste zoetvermogen van beide merken. Het is erg geconcentreerd, dus een beetje gaat een lange weg. Het kost slechts 3 kleine knipsels voor mijn havermout en voor een hele liter thee, het duurt slechts 1/4 theelepel!

Geen nasmaak of bitterheid. Ik heb eindelijk mijn heilige graal stevia gevonden! Voor uw super snelle verzending en dankzij het kal-merk voor een superieur product! Sterk aanbevolen! In het verleden stevia had een bittere nasmaak. Ze waren in staat om de fractie die hiervoor repsonsible was te weggooien en het resultaat is een perfecte natuurlijke zoetstof. Er zijn veel problemen met andere synthetische zoetstoffen. Wij houden aan dit product en adviseren het voor iedereen. Geen calorieën, goede aanhoudende zoetkwaliteit (een kleine meetlepel die inbegrepen is, is het equivalent van een theelepel suiker) en geen insuline reactie van uw alvleesklier, zoals bij suiker zou zijn. Dit is absoluut het beste stevia-extract dat ik ooit heb gebruikt. Het is de eerste die ik ooit heb gebruikt, voordat stevia op grote markten kwam. In tegenstelling tot de merken die vandaag op alle grote markten worden verkocht, is het pure stevia, niet gemengd met andere zoetstoffen of vulstoffen. U kunt de hoeveelheid zoetheid controleren en u weet wat u krijgt.

Het mengt goed in drankjes en smaakt uitstekend. En hoewel het lijkt, is het een kleine fles, er zijn meer dan 2000 porties in dit. En vertrouw me, de aanbevolen maat (een scoop die erbij meegaat) is meestal alles wat je nodig hebt! Daarnaast heeft Ekodrogist.nl de beste prijs die ik tot nu toe heb gezien. Deze is zo goed! De kleine scoop (1/32 van een theelepel) is alles wat ik nodig heb om een ​​kopje yoghurt of thee perfect te verzoenen. Ik detecteer geen nasmaak. Ik hou ervan en ik wens dat ik meer recepten kon vinden om het te gebruiken! Ik heb veel merken en formuleringen van stevia geprobeerd. De kal pure stevia is de enige die de beste smaak heeft en geen ingrediënten toegevoegd.

 Ik denk dat het de beste beschikbare vorm van stevia is en de enige waard is om te betalen, 1 * Flat * scoop (inclusief) = 1,5 tot 2 theelepels. Van suiker) niet-bitter en makkelijk te gebruiken met de meegeleverde scoop. Wees gewoon voorzichtig met de dosering, want dit is een * extreem * zoete stof (e. G: Krachtig genoeg om een ​​hele 1,5L / 50,72Fl. Oz fles drank te versoepelen, met slechts 5x scoop dosering).