Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Kefir Natuurijke Producten:

Yogourmet, Kefir Starter, Freeze-Dried, 6 Packets, 5 g Each

Yogourmet, Kefir Starter, Freeze-Dried, 6 Packets, 5 g Each Supplementen, Kefir

€ 5,50

Verschillende vormen van allergieën en astma zijn allemaal gekoppeld aan inflammatoire problemen op het lichaam. Wetenschappers proberen erachter te komen welke probiotica het beste zijn voor welke gezondheidstoestand. De productie van onze kefir-probiotica is echter fundamenteel anders, omdat alle micro-organismen symbiotische interacties ontwikkelen tijdens de gehele kweekfase, net zoals het gebeurt in de natuur. Maar eerst moeten we praten over waarom probiotische supplementen niet het antwoord zijn. Enkele mogelijke bijwerkingen van kefir zijn problemen met het eerste gebruik, zoals constipatie en darmkrampen, als uw systeem versleten is, ernstig is aangetast of niet is gebruikt om deze soorten gist en bacteriestammen in zich te hebben. Een studie toonde aan dat fermentatie van organisch, gekiemd bruin rijst eiwitpoeder zowel het aminozuurgehalte als de biologische beschikbaarheid van het product als geheel verbeterde. Donna gates beveelt aan om Kefir-starter toe te voegen aan de vloeistof in de jonge, groene kokosnoot. Het onderzoek is nieuw en het onderzoek is uitgevoerd …


Kefir Starter, Freeze-Dried, 6 Packets, 5 g Each by Yogourmet

Kefir Starter Freeze-Dried Yogourmet Supplementen, Kefir

€ 5,50

Yogourmet, kefir voorgerecht, gevriesdroogd, 6 pakketten, 5 g elk – levende en actieve culturen. Geen apparaat nodig. Maak verse kefir thuis. Maakt 6 liter (6 liter). Gemakkelijk en economisch. Geen conserveringsmiddelen. Geen kleurstof. De kefir gebruikt om de voedingswaarde te bepalen werd gemaakt met vitamine a & d versterkte 2% melk. mironon Dit spul is het beste. Terloops, kunt u één pak gebruiken om een ​​liter (2 kwart) melk te vormen, als het in dezelfde container zit. Ik open een frisse karton melk, zet de cultuur in, meng het met een schoonmaakmiddel, doe het dan weer met een rubberen band en zet het 24 uur op kamertemperatuur. Het is niet nodig om de melk op te warmen en af ​​te koelen, enz.

Het belangrijkste, denk ik, is niet om de melk in de zon of waar dan ook te warm te zetten. Kefir maakt een temperatuur lager dan yoghurt. En als je het thuis maakt en het echt fris is, dan is het beter dan winkel gekocht. Ik ben erg blij dat ik dit heb gekocht aangezien de kefircultuur die ik heb geproduceerd van yogourmet heeft geholpen, me echt geholpen heeft om een …