Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Kinky-Curly, Original Curling Custard, Natural Styling Gel, 16 oz (472 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Original Curling Custard, Natural Styling Gel, 16 oz (472 ml) by Kinky-Curly-Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

€ 25,50

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Kinky-Curly, Original Curling Custard, Natural Styling Gel, 16 oz (472 ml). Inhoud: 0.54 kg, 9.4 x 9.4 x 8.4 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel, Bath, Beauty, Hair Styling Gel

Kinky-krullend, origineel krulvlacht, natuurlijke styling gel, 16 oz (472 ml) – wreedheid vrij. Omzetten strak dik, droog, friszacht haar in zijdeachtige spiralen en prachtige golven. Deze geavanceerde botanische formule zal. Elimineer frizz. Sluit in vocht. Definieer krullen. Zorg voor langdurige houding. Briljante glans geven.

Gebruikt regelmatig, curling vla zal helpen bij het behoud van je haar vochtbalans en vermindering van de breuk resulterend in langer gezonder haar. Dit product met hoge prestaties is geformuleerd met alle natuurlijke ingrediënten en zal de natuurlijke textuur van je haar niet veranderen. mironon Dit product werkt heel goed om u te definiëren. Ik gebruik het niet te vaak, dus ik heb het juiste bedrag niet gevonden in mijn haar. Als ik te veel gebruik, krijg ik knappe krullen. Ik kan vrij makkelijk de krankzinnigheid laten weggaan, als mijn haar helemaal droog is door mijn krullen met mijn handen te gladden, maar het is dus geen probleem. Het grote probleem en de reden waarom ik deze vier sterren alleen in plaats van vijf geven, is dit witte roosachtige residu dat ik elke keer krijgt. Een beetje water komt eraan, maar het lijkt altijd op de top van mijn hoofd, die het langst droogt en 99% van de tijd dat ik het huis met nat / vochtig haar verlaat. Dit betekent dat op een bepaald moment tijdens de dag de witte spullen magisch verschijnen en daar zitten voor de hele wereld om te zien tot ik 1 besef dat mijn haar nu droog is en 2) naar een spiegel en wat water komt.

Vergelijkbaar product:
Mineral Fusion, Gray Root Concealer for Hair, Medium Brown.28 oz (8 g): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

Kinky-Curly, Original Curling Custard, Natural Styling Gel, 16 oz (472 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Briljant voor het nemen van volume uit struikend haar en het creëren van gedefinieerde krullen. Het heeft ook geen siliconen etc – halelujah! U moet de instructies volgen, maar als u eenmaal vindt wat voor uw krultype werkt, is het geweldig. Kan ook een zeer kleine hoeveelheid gebruiken om vlieg-aways / frizzies te temmen, maar dit kan niet voor mensen met fijn of minder haar – ik heb veel! Toen ik het voor de eerste keer gebruikte was het een beetje eng omdat het haar harder maakt. Het lijkt erop dat al het vocht en het water verdwijnen en tegelijkertijd het haar zwelt. Het haar droog stijf, maar na het drogen schroot ik de crunch uit en mijn haar is perfect, zacht, met goed gedefinieerde krullen.

Ik heb de laatste 5 jaar verschillende andere krulgels geprobeerd, en deze heeft de beste ingrediënten en reactie met mijn haar. Ik heb geprobeerd eco, camille rose, tante jackies, sheamoisture curling gel souffl, enz. Ze zijn allemaal goede producten, maar ze werken niet voor mijn fijn 3c / 4a haar. Ik typ mijn haar zodat iedereen die dit leest kan voorstellen hoe strak mijn krullen zijn en hoe ze reageren op het gewicht en het ingrediënt van de meeste gelproducten. Kinky curly werkt het best met hun verlof-in conditioner, maar ik vind het te duur. In mijn geval is een verlof nodig, maar ik gebruik giovanni direct-in-zonder-gewichtloze vochtkalk. Het werkt op dezelfde manier en heeft dezelfde consistentie en is de helft van de prijs. Je hebt er niet veel nodig, een beetje gaat een lange weg. Je haar moet extreem nat zijn.

Kinky-Curly, Original Curling Custard, Natural Styling Gel, 16 oz (472 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Deze twee producten samen zijn mijn nietje. Ik heb geëxperimenteerd met andere producten en geprobeerd iets te vinden dat me vergelijkbare resultaten geeft als de kinky-curly, maar niets lijkt de truc te doen. Dit is het enige product dat voor mijn krullend haar gewerkt heeft! Een beetje gaat een lange weg, en het is een natuurlijk product dat je haar niet weegt of het super knapperig maakt. Leuk in mijn haar. Waar ik woon is heet en vochtig in hk. Dus het product duurt de dag. Ik moet royale bedragen gebruiken, zodat ik duur kan zijn voor dagelijks gebruik. Loosens krult wanneer toegepast en wordt niet te veel tegen het einde van de dag uitdrogen. Stopt niet tegen krimp in mijn 3c-haar, ik heb natuurlijk krullend haar, dat ik jarenlang zou uitlijnen.

De laatste tijd heb ik mijn krullen leren kennen en dit product heeft me geholpen om dat zo makkelijk te doen! Mijn haar is echt fris, maar dit product elimineert frizz en sluit mijn natuurlijke krullen op zijn plaats. Ik merkte op dat als ik mijn haar de ochtend was was en het droogt, het voelt hard en crunchy voor de eerste dag alleen maar als ik 's nachts op slaap laat slapen of het met een diffuser droogt, voel mijn krullen zacht en natuurlijk . Kinky-Curly, Original Curling Custard, Natural Styling Gel, 16 oz (472 ml) Ik zal zeker dit product terug kopen. Ik verkies dit eigenlijk over de deva curl gel. Ik ben kaukasisch en heb krullend haar, maar het lijkt me meer op sommige gebieden te krullen dan anderen. Dit product lijkt krullen te houden in de minder krullende gebieden en mijn haar krult nu evenzamer. Ik ben verbaasd over hoe klein ik moet gebruiken. Ik heb vrij kort haar en werk in ongeveer een halve theelepel door, met mijn handen.

Vergelijkbaar product:
Schoonheid, Oogcrèmes: Derma E, Evenly Radiant Dark Circle Eye Cream with Pycnogenol, 1/2 oz (14 g)

Review: Kinky-Curly, Original Curling Custard, Natural Styling Gel, 16 oz (472 ml)

Dan laat ik mijn haar ook droog zijn of gebruik een ontleder om het te drogen. Als mijn haar droog is, gebruik ik gewoon mijn handen om mijn haar helemaal te crunchen. Ik hoef mijn haar niet te poetsen als ik klaar ben omdat de crunching het merendeel van het product uit mijn haar kijkt en het ziet er heel natuurlijk uit en houd het goed. Ik ben blij dat ik dit product heb gevonden. Ik ga nu ongeveer 4 dagen tussen de wasingen, want elke ochtend mist ik mijn haar met water en knip het met mijn handen. Het lijkt erop dat ik net mijn haar heb gedaan. Zo snel en gemakkelijk en een goede look. Dank u kinky krullend! Houdt mijn haar goed voor paar dagen goed als u een grote hoeveelheid room gebruikt. Grote. Alle voorspellers hebben al gezegd, dit is een keeper. Niet vet, houdt krullen zacht en glanzend. Ik heb veel andere gels geprobeerd mijn krullen te definiëren zonder succes. Elke andere gel laat mijn haar droog en fris. Met kinky krullend droogt mijn haar zacht en heeft de definitie.

Een moet proberen als u 4b of 4c haar hebt. Dit kinky krullend product heeft mijn haar echt krullend gemaakt – hou ervan – bedankt, laat het me eerst zeggen dat ik heel blij ben om dit product weer in mijn leven te hebben. Ik ben in het buitenland verhuisd en ze verkopen dit niet in Zweden, ik heb ook geleerd hoe ik de curry vlaams langer laat doen en ook zacht aan de hand. Ik gebruik de krulvlacht als een set voor mijn krullen nadat ik het was gewassen en vandaag knoop gebruiken. Ik verlaat de vla in mijn haar voor drie dagen dan was ik een paar weken voor mijn haar of een paar keer. Wat ik elke dag doe is wat water op mijn handen of spritz mijn haar met water werk mijn vingers door mijn haar en hey ik heb krullen en mijn haar ruikt geweldig. Curl pudding kan een tijdje duren in je haar ook als je een lichte olie toevoegt. Zorg er nu voor dat je dit doet nadat je het met water hebt gespoeld en je handen door je haar rijdt, het moet een beetje olie goed zijn en een olie zonder proteïne.

Ik zeg dit omdat de krulvlazuur er genoeg eiwit in heeft en als je meer toevoegt, krijgt je haar dat witte residu. Gebruik dus een lite olie zoals olijfolie, jojoba, argonolie, voeg alsjeblieft geen protienolie toe als u dit goed doet, zal uw haar zacht en aanraken zijn. Dit product werkt niet alleen op krullen, maar biedt vocht, glans, bounciness, flexibiliteit en een prachtige geur, maar het is ook allemaal natuurlijk en wreed vrij! Sinds dit gebruik heeft mijn haar gezonder gezegd en ruikt, in plaats van vol chemicaliën. Het product is erg makkelijk te gebruiken en u heeft niet veel nodig. Ik raad het sterk aan voor iedereen met krullend haar, dit is een hair styling wisselaar! Ruikt goed genoeg om te eten! Leuk middelmatig vasthouden, en droog je haar niet uit. Dit is een geweldige gel voor krullende meiden, ik zet het in mijn haar als het nat is en laat het natuurlijk droog of gebruik een droogtrommel, als mijn haar droog is, schroot ik het om een ​​beetje van de greep van de gel te laten vallen.

Mijn haar is zacht na het gebruik van dit product zacht. Je moet je haar crunchen of het blijft nat en minder leven, maar heeft geen product gevonden dat zo goed werkt als kinky curly curling vla. Ik ga elke paar maanden door een pot met mijn lange krullend haar. Liefde kccc. Ik heb krullend haar dat onduidelijk is en ik heb gevonden dat gel het controleert, maar normale gel laat het knapperig zijn met het bedrag dat ik moet gebruiken om het te beheersen. Met kccc gebruik ik minimale hoeveelheden, het ruikt devine, het is natuurlijk en na het gebruik van 3 potten tot nu toe is mijn haar nog steeds gecontroleerd. Ik woon in Australië en nooit aarzelen om vanaf Ekodrogist.nl te bestellen, omdat het slechts 5 dagen kost om mijn bestelling te ontvangen. Het is een geweldige curl definer en laat mijn haar glanzend, zacht en springend.

Mijn haar is kinky getextureerd.