Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Klimop Extract Natuurijke Producten:

English Ivy Extract, 90 Tablets by Natures Life

English Ivy Extract Natures Life Gezondheid, Long- En Bronchiale, Klimop Extract

€ 6,00

Natuurlijk leven, Engels klimop extract, 90 tabletten – Zonnevoedsel energie. Hedera helix. Ademhalingsgezondheid. 2 dagelijks. Voedingssupplement. Geschikt voor vegetariërs. Kwaliteit die u kunt vertrouwen. Discussie: Engels klimop bevat saponines. Engelse klimop is bedoeld om voedingswaarde te ondersteunen voor ademhaling en normale ademhaling. mironon Ik hou van deze klimop. Klimopblad extract werkt beter voor mijn bronchitis dan de westerse geneesmiddel die is gegeven. Ik gebruik meestal dit middel als ik het vroege symptoom van virale bronchitis heb. Ik las een tijdschrift dat had voor astma en copd om klimopblad te proberen. Ik kan een klein verschil vertellen sinds ik begon dat ik op mijn tweede fles zit.

Ik zal nog een tijdje doorgaan om te zien wat een verschil is op lange termijn, geweldige dingen! Werkt zo goed als mucinex en is gemakkelijk meer betaalbaar en natuurlijk. Omgaan met luchtvervuiling, zoals auto-uitlaat en tweedehandsrook. Dit product werkt om die vervelende hoest en slijm die blijven hangen te elimineren. Bron van vitamines, mineralen en antioxid…


Natures Life, English Ivy Extract, 90 Tablets

Natures Life, English Ivy Extract, 90 Tablets Gezondheid, Long- En Bronchiale, Klimop Extract

€ 6,00

Het splitst rechtstreeks de zwavelkoppelingen van mucoproteïnen, waardoor de viscositeit van bronchiën en longafscheidingen wordt verlaagd. Ze vormden niet alleen de kroon van de dichter maar ook de krans van de Griekse god van de wijn, dionysus. De verkoudheid wordt veroorzaakt door een virale infectie. Zware aanvallen kunnen zeer beangstigend zijn en helaas kan de angst voor mogelijke aanvallen milde symptomen nog erger maken. Helaas is er bijna geen bewijs dat klimopblad (of, inderdaad, een ander slijmoplossend middel) daadwerkelijk zinvolle voordelen biedt. Elk product dat we verkopen is consistent, van batch tot batch, van fles tot fles en van capsule tot capsule. Het zijn bladeren die worden gebruikt voor geneesmiddelen, chronische bronchitis en voor het verzachten van acute ontstekingen van de luchtwegen. Het innemen van medicijnen bij maaltijden, op een lege maag of met alcohol kan de effecten ervan beïnvloeden. Astma is de afgelopen 15 jaar verdubbeld. Het is geen bedreiging voor gezonde bomen en vereist regelmatig trimmen om te voorkomen dat het te zwaar wordt.