Eko Drogist - Natuurijke Gezondheidsproducten

Larix (Lariksboom Extract) Natuurijke Producten:

Arabinex, 3.5 oz (100 g) by Thorne Research

Arabinex Thorne Research Supplementen, Gezondheid, Larix (Lariksboom Extract)

€ 37,50

Thorne onderzoek, arabinex, 3,5 oz (100 g) – lariks arabinogalactan. Voedingssupplement. Hypoallergeen. Uitstekende vezelbron met immuunverbeterende effecten. Poeder zorgt voor gemak van aanvulling, vooral voor kinderen. Verhoogt de dikke darmkolonische vetzuren voor de darmziekte. Ondersteunt het normale immuunrespons van het lichaam.

Prebiotische vezels kunnen de gunstige bacteriën in de dikke darm verhogen. Larch arabinogalactan, een polysaccharide poeder afgeleid van larix occidentalis (westelijke lariks), bezit belangrijke immuniteitsverbeterende eigenschappen en is een uitstekende bron van vezel. Het bevordert de gezondheid van de dikke darm door het verhogen van de boterzuurconcentraties en het niveau van de gunstige darmflora. Boterzuur is een kortketen vetzuur dat in de dikke darm wordt geproduceerd door fermentatie van vezel en geeft de primaire brandstof voor de cellen van de dikke darm. Hoge niveaus van butyraat in de dikke darm zorgen voor een gezonde colonomgeving. De zachte smaak en uitstekende oplosbaarheid in water of sap maken arabinex relatief makkelijk…


Thorne Research, Arabinex, 3.5 oz (100 g)

Thorne Research, Arabinex, 3.5 oz (100 g) Supplementen, Gezondheid, Larix (Lariksboom Extract)

€ 37,50

De hoogste concentraties van arabinogalactanen worden aangetroffen in lariksen (15617). Hoewel het actieve bestanddeel, arabinogalactan wordt gevonden in een breed scala van voedingsmiddelen, waaronder wortelen, radijs, peren, maïs, tarwe, rode wijn en tomaten, het supplement makers meestal het afleiden van de schors van de lariks. Swanson ultra-lariks arabinogalactan heeft het vermogen om beide armen van het immuunsysteem op een positieve manier te ondersteunen en te moduleren via paden in het maag-darmkanaal. Hoewel het misschien vreemd lijkt om je een suiker voor te stellen die je immuunsysteem versterkt, is het de moeite waard eraan te denken dat dit niet zomaar een oude glucose is. Lonza produceert lariks arabinogalactan en financierde het onderzoek. In de dikke darm verhoogt ag de groei van de vriendelijke microflora lactobacillus en bifidobacteriën. 5 Eigenschappen van arabinogalactanen uit l. 2) Behandeling voor kanker – dit uittreksel kan helpen kankercellen te bestrijden die normaal worden geactiveerd door de activiteiten van nk-cellen te verminderen.

Met behulp…